Connect with us

ΚΑΒΑΛΑ

Κρυμμένοι Θησαυροί | Γνωριμία με το «Σύγχρονο Ωδείο Παγγαίου»

Η εκπομπή «Κρυμμένοι Θησαυροί» και το ENA channel, συναντούν μέσα από ένα μουσικό ταξίδι το «Σύγχρονο Ωδείο Παγγαίου» το οποίο εδρεύει στην Ελευθερούπολη του Δήμου Παγγαίου. Μέσα από την εκπομπή γίνεται μια μικρή μουσική ξενάγηση στη λαϊκή και παραδοσιακή μουσική της χώρας μας αλλά και στην μουσική ορχήστρα «Παγγαιορείτες». Το «Σύγχρονο Ωδείο Παγγαίου» είναι ένα νέο, αναγνωρισμένο από το κράτος, Ωδείο, ενώ είναι η ιδανική επιλογή για κλασικές & σύγχρονες μουσικές σπουδές.

Η ιδέα για την δημιουργία του προέκυψε μέσα από την αγάπη και την καθημερινή επαφή της Βίβιαν Μπουγέλη αλλά και του Νίκου Μπογιάρη με τους μικρούς και μεγάλους λάτρεις της μουσικής. Το σύγχρονο Ωδείο Παγγαίου άλλωστε, είναι, αναγνωρισμένο μουσικό εκπαιδευτήριο από το υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού οι οποίοι έχουν και τον άμεσο έλεγχο όσον αφορά την διδακτική υλη τα προγράμματα, τους τίτλους σπουδών αλλά και την γενική εποπτεία του ωδείου.

Το διδακτικό προσωπικό από την πλευρά του είναι άρτια καταρτισμένο με πολύχρονη εμπειρία και ενεργό δράση στον τομέα της μουσικής διδασκαλίας. Από την πλευρά τους οι σπουδαστές έχουν την δυνατότητα να αποκτήσουν Υψηλού επιπέδου σπουδές μέσα σε ένα φιλικό περιβάλλον με πλήρως εξοπλισμένες εγκαταστάσεις που αποκρίνονται στις  απαιτήσεις της σύγχρονης διδασκαλίας.

 

 

Click to comment

Απάντηση

ΚΑΒΑΛΑ

Αλέξης Πολίτης | Ζητούμε τη διεθνή αναγνώριση της Γενοκτονίας

Το δικό του μήνυμα έστειλε ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας Αλέξη Πολίτη για την Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου.

Στο μήνυμα του ο κ. Πολίτης αναφέρει τα εξής: Η 19η Μαΐου είναι ημέρα μνήμης και τιμής της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου. Είναι χρέος μας να μην ξεχνάμε και να θυμίζουμε στους νεότερους την τραγωδία του αφανισμού 353.000 προγόνων μας.

Ζητούμε τη διεθνή αναγνώριση της Γενοκτονίας!

Continue Reading

ΘΑΣΟΣ

Θασιακή ‘Ενωση Καβάλας | Γενική συνέλευση και πλούσια δράση

Σε τακτική Γενική Συνέλευση στις 18 Μαΐου 2022, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Καβάλας, προχώρησε η Θασιακή Ενωση Καβάλας.

 

Continue Reading

ΚΑΒΑΛΑ

ENAMEDIA GROUP | Παραδόθηκαν στο «Χαμόγελο του Παιδιού» οι πίνακες της δράσης «Τέχνη και Παιδί»

Παραδόθηκαν στο «Χαμόγελο του Παιδιού» οι πίνακες της δράσης «Τέχνη και Παιδί»

Το ΕΝΑchannel, και 36 ζωγράφοι από την Ελλάδα με υψηλό αίσθημα κοινωνικής ευθύνης και προσφοράς, ολοκλήρωσαν τη δράση «Τέχνη και Παιδί» με σκοπό την οικονομική ενίσχυση του πολύπλευρου έργου του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και πιο συγκεκριμένα την δομή φιλοξενίας στη Νέα Ηρακλείτσα Καβάλας που φιλοξενεί παιδιά που είναι σε κίνδυνο και έχουν την ανάγκη ενός ασφαλούς περιβάλλοντος ηλικίας μέχρι 17 ετών.

Με το μήνυμα «Μέσα από την τέχνη γεννιέται η ελπίδα, το χρώμα, και η ευαισθησία» εικαστικοί από όλη την Ελλάδα συμμετείχαν στη δράση αφιλοκερδώς, προσφέροντας απλόχερα τα έργα τους. Με τον τρόπο αυτό, η εικαστική τέχνη έγινε αρωγός της προσπάθειάς του ENA MEDIA GROUP ώστε  να στηρίξει ενεργά τις δράσεις του Οργανισμού

Από την συγκεκριμένη προσπάθεια, οι ενδιαφερόμενοι αγοραστές είχαν την δυνατότητα να επιλέξουν έναν από τους πίνακες στους λογαριασμούς του “Χαμόγελου του Παιδιού” ενώ κατόπιν συνεργασίας με τους ζωγράφους οι υπολοίποι πίνακες παραδόθηκαν από τον Λευτέρη Κουκουτίνη Πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο του ENAMEDIA GROYP στο σπίτι του χαμόγελου στην Ηρακλείτσα Καβάλας.

Το Σπίτι άνοιξε την αγκαλιά του το 2009 και αρχικά λειτούργησε ως εξοχική κατοικία για τα παιδιά που διαμένουν στον Οργανισμό. Από το 2018 «Το Χαμόγελο του Παιδιού» υλοποιεί τη δράση «Σπίτια φιλοξενίας παιδιών σε κίνδυνο ΙΙ».

Σκοπός η παροχή ενός επαρκούς πλαισίου προστασίας και φροντίδας των ασυνόδευτων ανήλικων και τη σταδιακή προετοιμασία για την αυτονόμησή τους όπου φιλοξενούνται παιδιά σε κίνδυνο: ασυνόδευτα παιδιά προσφύγων και παιδιά – θύματα κακοποίησης – παραμέλησης, ανεξαρτήτου εθνικότητας, που ζουν στην Ελλάδα και τα οποία έχουν απομακρυνθεί ή χωριστεί από το οικογενειακό τους περιβάλλον με απόφαση των εισαγγελικών και δικαστικών αρχών.

 

Continue Reading

Κατοικία


newsletterΚαιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

el Greek
X
Αρέσει σε %d bloggers: