Connect with us

ΚΑΒΑΛΑ

Κορυφώνονται οι προετοιμασίες ενόψει του Συλλαλητηρίου κατά του LNG

Δημοσιεύτηκε

στις

Άνεργοι και μαθητές της Ν. Καρβάλης οι «κομιστές» του ψηφίσματος στους πολίτες της Καβάλας

Μέσα σε λίγες  μόνον ημέρες από την ημέρα που η Συντονιστική Επιτροπή κατά του LNG απέκτησε ένα σημείο αναφοράς, το Περίπτερο της «Δημωφέλεια» και η Γραμματεία της ένα χώρο εξοπλισμένο για να εκτελεί τις δράσεις που η Συντονιστική Επιτροπή  αποφασίζει,  σημειώθηκαν σημαντικά οργανωτικά βήματα για την άρτια διοργάνωση του Συλλαλητηρίου κατά του LNG, που θα γίνει την Πέμπτη, 3 Ιουλίου 2014.

Εκτός από την εκτύπωση της αφίσας, των φυλλαδίων με περιεχόμενο το ψήφισμα της Οργανωτικής Επιτροπής κατά του LNG, πανό και ό, τι άλλο απαιτείται για τη διοργάνωση, ενημερώθηκαν εκατοντάδες φορείς για τη διοργάνωση του συλλαλητηρίου, έγιναν ήδη και θα ενταθούν ακόμη περισσότερο την επόμενη εβδομάδα, ενημερωτικές συναντήσεις με θεσμικούς φορείς και άλλους, ενώ συνεχίζεται η συγκέντρωση των υπογραφών. Την επόμενη εβδομάδα,  σε πρώτη προτεραιότητα θα είναι οι επισκέψεις μελών της Συντονιστικής Επιτροπής στους 3 δήμους της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας, πλην του δήμου Καβάλας και οι ενημερωτικές και άλλες δράσεις, ώστε να εξαντληθεί κάθε τρόπος επικοινωνίας, με σκοπό και ο τελευταίος καβαλιώτης να πληροφορηθεί για τη διοργάνωση  και να έχει τη δυνατότητα να αποφασίσει αν θα δώσει το «παρών» στην πλατεία Ελευθερίας την Πέμπτη, 3 Ιουλίου 2014. Το μεγάλο στοίχημα για την ΣΕ δεν είναι μόνον να γεμίσει η πλατεία, αλλά να μάθει κάθε καβαλιώτης για ποιους λόγους λέει «ΟΧΙ» στο  LNG.

Εν τω μεταξύ την περασμένη Παρασκευή και Σάββατο, μαθητές της Ν. Καρβάλης συνοδευόμενοι από μέλη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων των σχολείων του χωριού και της Στέγης Πολιτισμού Ν. Καρβάλης διένειμαν το ψήφισμα της Οργανωτικής Επιτροπής στους πολίτες που βρίσκονταν στην παραλία για να δουν το AIR SEASHOW. Σε άλλη αποστολή,  μέλη του Συλλόγου Ανέργων και Επισφαλώς Εργαζομένων Καβάλας φρόντισαν επίσης για τη διανομή του φυλλαδίου, αλλά, κυρίως, για να περάσουν το μήνυμα στους πολίτες της Καβάλας ότι οι άνεργοι δεν προτίθενται να γίνουν το άλλοθι για την «ερημοποίηση» της χώρας , όπως αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους που κοινοποίησαν στον Τύπο και σε ένδειξη συμπαράστασης και  στη Γραμματεία της Συντονιστικής.

Syllalhthrio LNG koryfonontai oi proetoimasies[1]

ΥΠΟΒΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Απάντηση

ΚΑΒΑΛΑ

ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ

Δημοσιεύτηκε

στις

Σύμφωνα με στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδος που δείχνουν ότι τα εισοδήματα της περιόδου για το 9μηνο Ιανουάριος Σεπτέμβριος 2019 σημείωσαν αύξηση 14% υπερβαίνοντας 16 δυς ευρώ.

ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

ΚΑΒΑΛΑ

Συνέντευξη τύπου Δημάρχου

Δημοσιεύτηκε

στις

Συνέντευξη τύπου παραχώρησε την Τετάρτη 22 Ιανουαρίου ο Δήμαρχος Καβάλας Θεόδωρος Μουριάδης ώστε να ενημερώσει τους πολίτες ότι μέχρι τις 31 Μαρτίου οι δημότες Καβάλας πρέπει να δηλώσουν στην αρμόδια υπηρεσία τα ακριβή τετραγωνικά μέτρα των σπιτιών τους. Ο δήμαρχος έδωσε και απαντήσεις σχετικά με την αύξηση των ανταποδοτικών τελών.

ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

ΚΑΒΑΛΑ

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ

Δημοσιεύτηκε

στις

Το πρωί της Τετάρτη η Πυροσβεστική Υπηρεσία Καβάλας έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της παρουσία του Δημάρχου Θεόδωρου Μουριάδη και άλλων φορέων της πόλης.

ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Διαφωνία και αποχώρηση Παναγιωτίδη από την διοίκηση Δέμπα του Επιμελητηρίου Καβάλας

Δημοσιεύτηκε

στις

Χθες το βράδυ στις 7.30 υπήρξε σύσκεψη στο Επιμελητήριο Καβάλας της παράταξης του Μάρκου Δέμπα με σκοπό και στόχο να διερευνηθούν οι προθέσεις του Α΄Αντιπροέδρου του Επιμελητηρίου Καβάλας Γιάννη Παναγιωτίδη μετά την τελευταία συνέντευξη τύπου που έδωσε, όπου ισχυρίστηκε ότι υπήρχε “μυστική συμφωνία” μεταξύ του Δέμπα και του ιδίου, για την αλλαγή της Προεδρίας του Επιμελητηρίου τον Δεκέμβριο που μας πέρασε. 

Στην σύσκεψη διαπιστώθηκε πλήρη διάσταση απόψεων μεταξύ των δυο ανδρών με τον κ. Δέμπα να είναι κατηγορηματικός ότι ποτέ δεν υπήρξε συμφωνία παρά μόνο κάποιες συζητήσεις, έστω και προχωρημένες οι οποίες όμως ποτέ δεν κατέληξαν σε συγκεκριμένο αποτέλεσμα και αποφάσεις.

Επίσης όπως προέκυψε κανένα μέλος της Διοικητικής Επιτροπής δεν γνώριζαν την “επίμαχη” υποτιθέμενη συμφωνία όπως παραδέχθηκαν και οι άμεσα εμπλεκόμενοι Δέμπας και Παναγιωτίδης. 

Από την πλευρά των μελών της Διοικητικής Επιτροπής υπήρξαν τοποθετήσεις όπου χαρακτήρισαν την “μυστική συμφωνία”, ακόμα και αν υπήρχε “παράνομη” και άνευ ουσίας, εφόσον δεν ήταν ενήμερα τα μέλη της παράταξης και οι υποψήφιοι επισήμως όπως θα έπρεπε να είχε γίνει για λόγους τυπικούς αλλά και δεοντολογίας. 

Συγκεκριμένα αναφέρθηκε ότι δύο φορές δόθηκε η ευκαιρία και στους δυο εμπλεκόμενους να “αποκαλύψουν” την υποτιθέμενη μυστική συμφωνία, αλλά  την αρνήθηκαν. Μία κατά την διάρκεια της συνέντευξη τύπου για την παρουσίαση του συνδυασμού, αλλά και όταν το θέμα τέθηκε ευθέως από όλα τα μέλη της Διοικητικής Επιτροπής σε συνεδρίαση όπου και πάλι δεν επιβεβαιώθηκε με την Μάρκο Δέμπα να την αρνείται κατηγορηματικά και τις δύο φορές. 

Ο κ. Παναγιωτίδης μετά την εξέλιξη αυτή διαχώρισε την θέση του από την ομάδα Δέμπα και δήλωσε στους παρεβρισκόμενους ότι θα συνεχίσει μόνος του, παραιτούμενος ουσιαστικά από την Αντιπροεδρία αλλά και την συμμετοχή στην παράταξη με την οποία εκλέχθηκε.

Επίσης ανέφερε στους παρεβρισκόμενους ότι στις επόμενες εκλογές του Επιμελητηρίου Καβάλας θα διεκδικήσει την προεδρία με δική του παράταξη.

ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

ΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ

HOLIDAY-Car-Rental-banner
professional camera ad
post_head_image
300x250_ANOIKSI

300x250_ANOIKSI

geotech_banner

Social

Facebook
TwitterΔρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠIΣHΣ