Quantcast
Connect with us

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κομοτηνή | Από το Δημαρχείο της πόλης στο ηρώο η πομπή με την Ιστορική σημαία της πόλης

Χωρίς την ύπαρξη αστυνομικής δύναμης για να ελέγχει την κυκλοφορία κατά τη διάρκεια της μικρής πεζής πομπής της Ιστορικής Σημαίας της Κομοτηνής, από το Δημαρχείο της πόλης μέχρι το Ηρώο, και (ευτυχώς) τον δημοτικό υπάλληλο να φροντίζει για αυτό ,  ο Δήμαρχος Κομοτηνής Γιάννης Γκαράνης ύψωσε το σύμβολο της πόλης στον ιστό. Ακολούθησε επιμνημόσυνη  δέηση από τον Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής κ.κ.Παντελεήμωνα και στη συνέχεια κατάθεση στεφάνων.

“Από αυτή τη στιγμή ξεκινούν οι εκδηλώσεις για να γιορτάσουμε όλοι μαζί με αγάπη και ομόνοια την 101η επέτειο από την απελευθέρωση της Κομοτηνής .Βλέποντας τη σημαία μας  αισθανόμαστε ρίγη συγκίνησης αλλά και αισιοδοξίας  που γεμίζουν όλη την Ελλάδα” ανέφερε ο Μητροπολίτης κ.κ. Παντελεήμονας.

Ο δήμαρχος Κομοτηνής Γιάννης Γκαράνης είπε στο μήνυμά του: “Με την έπαρση της ιστορικής σημαίας της πόλης μας αποδίδουμε τον οφειλόμενο φόρο τιμής στους ήρωες του χθες, σε όλους αυτούς που θυσιάστηκαν για να έχουμε σήμερα ανεξαρτησία και ελευθερία. Χρόνια πολλά σε όλους”.

 

Click to comment

Απάντηση

ΚΑΒΑΛΑ

Αγώνες ιππικής δεξιοτεχνίας ΒΕ στον ιππικό όμιλο στο Πολύστυλο Καβάλας

Αγώνες ιππικής δεξιοτεχνίας ΒΕ πραγματοποιήθηκαν στον ιππικό όμιλο Καβάλας στο Πολύστυλο την Κυριακή 19 Μαΐου 2024, με την ημέρα να είναι αφιερωμένη σε όλα τα κορίτσια που θυσιάστηκαν ώστε σήμερα να γίνεται για δεύτερη χρόνια η πραγματοποίηση των αγώνων ιππικής δεξιοτεχνίας στην καβάλα.

Μια ιστορία που γράφτηκε από παλιά με πόνο κόπο και ιδρώτα τόσο για τους αθλητές τους προπονητές και ακόμη περισσότερο για τους γονείς όπου χωρίς εγκαταστάσεις υποδομές -προπονητές –κατέγραφαν πολλά χιλιόμετρα για αρκετά χρόνια σχεδόν σε όλη την Ελλάδα για την καθημερινή τους προπόνηση και την ευζωία των ίππων τους.

 

 

 

Continue Reading

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ανοιχτή συνάντηση από το Ίδρυμα “Σταύρος Νιάρχος” για το νέο Νοσοκομείο Κομοτηνής

Με αφορμή την έναρξη των κατασκευαστικών εργασιών του νέου Γενικού Νοσοκομείου Κομοτηνής ΙΣΝ στις αρχές Νοεμβρίου 2023 και πιστό στη δέσμευση να διατηρήσει ανοιχτό τον διάλογο με την τοπική κοινωνία, καθ’ όλη τη διάρκεια εξέλιξης του έργου, το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος διοργάνωσε μια ακόμη ανοιχτή συνάντηση για το κοινό με τη συμμετοχή εκπροσώπων του ΙΣΝ, του Υπουργείου Υγείας, της ομάδας μελέτης και του αναδόχου κατασκευής – Ομίλου ΑΒΑΞ.

Στη συζήτηση συμμετείχε ο Υφυπουργός Υγείας κ. Μάριος Θεμιστοκλέους, ενώ χαιρετισμό θα απευθύνει, μέσω ζωντανής σύνδεσης, ο Πρόεδρος του ΙΣΝ, κ. Ανδρέας Δρακόπουλος.

Continue Reading

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σκρέκας: Τα μέτρα για τον πληθωρισμό αντιμετωπίζουν στη ρίζα του το πρόβλημα της ακρίβειας

Με τον υπουργό Ανάπτυξης Κώστα Σκρέκα να τονίζει ότι «τα μέτρα που έχει λάβει η κυβέρνηση και θα συνεχίσει να το κάνει μέχρι να αποκλιμακωθεί ο πληθωρισμός, είναι διαρθρωτικού χαρακτήρα, αντιμετωπίζουν στη ρίζα του το πρόβλημα της ακρίβειας και ήδη αποδίδουν» και την αντιπολίτευση να τα χαρακτηρίζει «ημίμετρα και αποσπασματικά, που βοηθούν μόνο τις μεγάλες επιχειρήσεις αλλά όχι τους καταναλωτές», ξεκίνησαν οι διεργασίες της Γενικής Συνέλευσης της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος στην Κεφαλονιά.

Continue Reading
Green logo ENA Club with text ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Κατοικία

a house with a green roof and road signs left and right
tractor in the background of the text
white night text
food track
blue circle with steel construction
arrows as a circle symbol of recycling
paint cans
letters AG as logo
gear and tool as logo pavlidis
timetable

newsletterΚαιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

espa logo

espa_logo_en