Connect with us

ΚΑΒΑΛΑ

Καβάλα | Φορείς Δεν απάντησαν ποτέ σε προτάσεις για εκδηλώσεις της Λέσχης Ελληνικής Γαστρονομίας!

Σε σοβαρές καταγγελίες προχώρησε το πρωί της Δευτέρας ο Πρόεδρος της Λέσχης Ελληνικής Γαστρονομίας Ελλάδος Στέλιος Δίγκας στο Radio ENA στους 90,5 και στον Απόστολο Ατζεμιδάκη.

Όπως έκανε γνωστό αποκλειστικά στο Radio ENA, φορείς της Καβάλας (Δήμος και Αντιπεριφέρεια) δεν απάντησαν ποτέ σε προτάσεις της Λέσχης για την ανάπτυξη του γαστροτουρισμού, ένα κομμάτι το οποίο πρέπει να αναπτυχθεί και υπάρχουν οι παράμετροι αυτοί έτσι ώστε να γίνει αυτό στην Καβάλα.

Μάλιστα ο κ. Δίγκας ανέφερε ότι τις συγκεκριμένες προτάσεις τις πρόσφερε αφιλοκερδώς προς την διοίκηση του Δήμου Καβάλας ωστόσο όπως είπε δεν έλαβε καμία ανταπόκριση στα email για την βοήθεια της ανάπτυξης του γαστροτουρισμού της πόλης και της προώθησης της.

Όπως δημοσίευσε μάλιστα ο κ. Στέλιος Δίγκας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Καβάλα τιμώμενη πόλη της γαστρονομίας
Η μεγάλη ευκαιρία της εκκίνησης του γαστροτουρισμού της Καβάλας που οι υπεύθυνοι – ανεύθυνοι καρεκλοκένταυροι της Καβάλας άφησαν να χαθεί.
Όταν η λέσχη Αρχιμαγείρων Ελληνικής Γαστρονομίας προωθούσε την γαστρονομία της Καβάλας αφιλοκερδώς, κάνοντας την επίτιμη πόλη της γαστρονομίας από τον ΕΟΤ, φέρνοντας ξένους δημοσιογράφους να γνωρίσουν την τοπική γαστρονομία και τις ομορφιές της πόλης μας, μια χρυσή ευκαιρία για την ανάπτυξη της περιοχής του γαστροτουρισμού και των προϊόντων της περιοχής, οι υπεύθυνες δημόσιες αρχές απλά έκαναν ότι δεν καταλάβαιναν το βάρος της (δήμος και περιφέρεια).
Προς ενημέρωση σας ακόμα το καθεστώς της Καβάλας είναι ακριβώς το ίδιο ΜΙΖΕΡΟ ΚΑΙ ΑΔΡΑΝΕΣ χωρίς να ενδιαφέρεται για την ανάπτυξη της πόλης, αλλά μόνο για την κατάληψη θέσης σε αξίωμα και έναν καλό μισθό με πλούσιο φαίνεσθαι χωρίς ουσία και ανάλυψη ευθύνης. Μετά από συνεχή προσπάθεια επικοινωνίας με τις αρχές της πόλης το αποτέλεσμα είναι το εξής: Δήμος Καβάλας : καμία ανταπόκριση στα email για την βοήθεια της ανάπτυξης του γαστροτουρισμού της πόλης και της προώθησης της. Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας : ένα ραντεβού που το ακύρωσε 1 ώρα πριν γίνει η συνάντηση με αόριστο χρόνο που μπορεί να επαναληφθεί. Είναι λυπηρό να μην μπορεί αυτή η πόλη να αναπτυχθεί γιατί μικροί άνθρωποι καταλαμβάνουν μεγάλες θέσεις. Είναι λυπηρό να εδρεύει η δεύτερη μεγαλύτερη λέσχη γαστρονομίας της Ελλάδας που αναπτύσσει γαστρονομικά πολλές περιοχές της χώρας μας και οι αξιωματούχοι της πόλης της να αρνούνται κάθε βοήθεια και να αγνοούν κάθε πρόταση βοήθειας και ανάπτυξης του τόπου.

Click to comment

Απάντηση

ΚΑΒΑΛΑ

Τσανάκα | Η ”Ανάσα” τελειώνει το 2023 με εμένα

Η πρώην Δήμαρχος Καβάλας και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ”Ανάσα για τον Δήμο” φιλοξενήθηκε στην εκπομπή ΕΝΑ LIVE NEWS με την Μαρία Παπάζογλου σχολιάζοντας την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα.

Ένα από τα κυρίαρχα θέματα ωστόσο που κουριαρχούν στην τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα είναι φυσικά και η επόμενη ημέρα που αφορά την παράταξη της Ανάσας, μία παράταξη που απασχολεί την τοπική επικαιρότητα για το μέλλον της αλλά και την επόμενη ημέρα.

Η κα. Τσανάκα λοιπόν ξεκαθαρίζει ότι αυτή θα είναι που θα βρίσκεται στο τιμόνι της παράταξης μέχρι και το τέλος του 2023 και μετά πρόκειται απλά να διαλυθεί. Η κα. Τσανάκα τονίζει ότι η συγκεκριμένη παράταξη δημιουργήθηκε από την ίδια και ότι φυσικά είναι ”δικό” της παιδί,όποιος λοιπόν ενδιαφέρεται να συνεχίσει από την νυν παράταξη και να διεκδικήσει την θέση του δημάρχου για τηνΚαβάλα θα πρέπει να δημιουργήσει εκ νέου την δική του παράταξη με νέο όνομα, με νέο όραμα.

Όσον αφορά την κα. Ιωσηφίδου και τον κ. Παπαδόπουλο που έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους μέχρι στιγμής ξεκαθαρίζει η κα. Τσανάκα ότι πρόκειται να τους συναντήσει τις επόμενες ημέρες για να τους παρουσιάσει το κλίμα αλλά και τις συζητήσεις που έχει κάνει με τα υπόλοιπα στελέχη της παράταξης σχετικά με την πρόθεσή τους να βρεθούν στο τιμόνι μίας παράταξης για τις επόμενες δημοτικές εκλογές. Ταυτοχρόνως αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να διεκδικήσει η ίδια μία θέση σε κάποιο άλλης μορφής ψηφοδέλτιο, καθώς η δική της πορεία στα ”δημοτικά” τελειώνει το 2023.

Πολιτικό σχόλιο; Ίσως μερικές φορές δεν υπάρχει. Η πρώτη γυναίκα δήμαρχος λοιπόν για την Καβάλα ”αποχαιρετά” τα δημοτικά το 2023, αφήνοντας την δική της πορεία και το δικό της χρώμα με δυσκολίες, με επιτυχίες αλλά και αποτυχίες. Ένα μεγάλο κεφάλαιο για την κα. Τσανάκα κλείνει και ίσως ανοίξει ένα νέο..Ένα νέο κεφάλαιο ωστόσο που θα ανοίξει και για άλλους…και το ζήτημα που τελικά προκύπτει ποιός θα είναι αυτός που θα πείσει τελικά τους Καβαλιώτες ότι αξίζει να βρεθεί στην θέση του Δημάρχου, σε μία από τις πιο δύσκολες και πρωτόγνωρες στιγμές της ανθρωπότητας και της κοινής γνώμης…

Η επόμενη ημέρα τελικά για την ”Ανάσα” είναι ίσως και το κλείσιμο ενός μεγάλου κεφαλαίου για την πορεία της κα. Τσανάκα και σίγουρα από δω και πέρα ξεκινάει και το μεγαλύτερο παραπολιτικό ρεπορταζ που θα περιλαμβάνει φιλοδοξίες, όνειρα, όραμα, φόβο, αμφιβολία αλλά και αρκετό θάρρος..

Continue Reading

ΚΑΒΑΛΑ

Καβάλα | Ξεκίνησε ο καθαρισμός για την διάνοιξη του δρόμου στο Περιγιάλι

Ξεκίνησε από νωρίς Το πρωί της Πέμπτης 2 Δεκεμβρίου ο καθαρισμός της περιοχής από την οποία θα υλοποιηθεί το σχέδιο του Περιγιάλιου και πιο συγκεκριμένα θα πραγματοποιηθεί η διάνοιξη του νέου δρόμου.

Στο σημείο βρέθηκε ο διευθυντής της τεχνικής υπηρεσίας Καβάλας, κ. Μάκης Χαραλαμπίδης, οποίος δηλώνει ότι η αρχή έγινε, ξεκίνησε ο καθαρισμός και βρισκόμαστε στην αναμονή των έργων που θα πραγματοποιηθούν στην συνέχεια.

Continue Reading

ΚΑΒΑΛΑ

Σύλλογος Εθελοντών κατά του Καρκίνου | Χριστουγεννιάτικο BAZAR

Ο Σύλλογος Εθελοντών κατά του Καρκίνου Ν. Καβάλας οργανώνει το Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2021 στον ισόγειο χώρο του Εμπορικού Κέντρου Καβάλας, Χριστουγεννιάτικο BAZAR τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν στην οικονομική ενίσχυση των απόρων καρκινοπαθών. Ώρες λειτουργίας θα είναι, από τις 10 το πρωί μέχρι και τις 2 μ.μ.

Οι Γιορτές των Χριστουγέννων, είναι μέρες που κρύβουν μέσα τους θαλπωρή, αγάπη, ανιδιοτέλεια και προσφορά. Με αυτό τον τρόπο ο Σύλλογος Εθελοντών κατά του Καρκίνου Ν. Καβάλας μας καλεί να γίνουμε όλοι εθελοντές αγάπης και να προσφέρουμε ότι μπορούμε από το απόθεμα της ψυχής μας στον συνάνθρωπό μας.

Continue Reading

Κατοικία

newsletterΚαιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

el Greek
X
Αρέσει σε %d bloggers: