Quantcast
Connect with us

ΚΑΒΑΛΑ

Καβάλα | Γέμισε με πλαγκτόν το λιμανάκι των Σφαγείων

Κάθε χρόνο, τέτοια εποχή, στη θαλάσσια περιοχή της Καβάλας εξαιτίας της ανόδου της θερμοκρασίας, παρατηρείται η ύπαρξη του φυτοπλαγκτόν στις ακτές, ωστόσο η κατάσταση στα Σφαγεία όπως φαίνεται και από την φωτογραφία είναι άσχημη.

Click to comment

Απάντηση

ΚΑΒΑΛΑ

Σοκ στην Καρδίτσα με νεκρή 85χρονη Το πτώμα βρέθηκε ακέφαλο

Νεκρή βρέθηκε το απόγευμα της Πέμπτης (28/3) μία ηλικιωμένη γυναίκα στην Καρδίτσα και συγκεκριμένα στην κοινότητα Καταφυλλίου στην Αργιθέα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Karditsalive.Net, πρόκειται για γυναίκα ηλικίας 85 ετών που διέμενε μόνιμα στο χωριό, σε απομακρυσμένο σημείο και η οποία εντοπίστηκε νεκρή από κάτοικο της περιοχής μέσα στην οικία της. Το σημείο επισκέφθηκε στη συνέχεια και αγροτικός ιατρός που διαπίστωσε ότι η σορός της ηλικιωμένης ήταν ακέφαλη.

Από την αστυνομία εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα και στο σημείο αναμένεται ιατροδικαστής.

ethnos.gr

Continue Reading

ΚΑΒΑΛΑ

Σεισμός 5,7 Ρίχτερ ανοιχτά των Φιλιατρών | Αισθητός και στην Αττική

Σεισμός 5,7 Ρίχτερ ανοιχτά των Φιλιατρών σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής. Οι σεισμός έγινε ιδιαίτερα αιθητός και στην Αττική. Το ακριβές επίκεντρο εντοπίζεται 25 χιλιόμετρα ανατολικά των Στροφάδων.

Νωρίτερα, το αυτόματο υπολογιστικό σύστημα του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου, έκανε λόγο για δύο σεισμούς 5,7 Ρίχτερ, ωστόσο, όπως έγινε γνωστό έγινε λάθος και ο σεισμός τελικά ήταν ένας.

seismos-2

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο σεισμός έγινε αισθητός μέχρι και την Κρήτη.

Τι λένε οι σεισμολόγοι

«Είναι νωρίς να πούμε αν πρόκειται για τον κύριο σεισμό», ανέφερε στην ΕΡΤ ο Γεράσιμος Παπαδόπουλος. «Πρόκειται για δύο σεισμούς, ανοιχτά των Φιλιατρών. Κανείς από τους δύο δεν εμπνέι ανησυχία γιατί έχουν καταγραφεί σε θαλάσσιο χώρο με μεγάλο εστιακό βάθος», είπε νωρίτερα ο Ευθύμιος Λέκκας στο protothema.gr.
Από την πλευρά του ο Άκης Τσελέντης έκανε λόγο στον ΑΝΤ1 για ένα σεισμό, ο οποίος «δεν εμπνέει ανησυχία». Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες δεν έχουν σημειωθεί υλικές ζημιές.

protothema.gr

Continue Reading

ΔΡΑΜΑ

Σεισμός τώρα στη Δράμα

Continue Reading
Green logo ENA Club with text ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Κατοικία

a house with a green roof and road signs left and right
arrows as a circle symbol of recycling
paint cans
letters AG as logo
gear and tool as logo pavlidis

newsletter



Καιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

espa logo

espa_logo_en