Connect with us

Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελληνικής Γαστρονομίας

Κάτι καλό μαγειρεύεται στον Δήμο Σερρών

Στης 5 Μαΐου συνάντηθηκε αντιπροσωπεία μεταξύ του Δήμαρχου Σερρών κύριο Αλέξανδρο Χρυσάφη  της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελληνικής Γαστρονομίας, που αποτελεί από τον Πρόεδρο Δίγκα Στυλιανό και τον Γενικό Γραμματέα Γιανχουστίδη Δημήτριο όπου συζητήθηκαν θέματα ανάδειξης της Γαστρονομίας της περιοχής και την προώθηση των προϊόντων της Σερραϊκης Γης. Μέσω ενεργών δράσεων με την σύμπραξη Δυνάμεων του Δήμου Σερρών και της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελληνικής Γαστρονομίας.

 

 

Πηγή: https://www.facebook.com/206483663225799/posts/947474559126702/

Click to comment

Απάντηση

Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελληνικής Γαστρονομίας

Νέα συνεργασία της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελληνικής Γαστρονομίας και της Μικρόζυθοποιίας Σερρών (VOREIA)

Νέα συνεργασία της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελληνικής Γαστρονομίας και της Μικρόζυθοποιίας Σερρών (VOREIA)
Μια νεα συνεργασία έρχεται να ενισχύσει την δυναμική της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελληνικής Γαστρονομίας.
Η  στήριξη της Μικροζυθοποιίας Σερρών ως νέος  υποστηρικτής και η δυναμική της ΛΑΕΓ υπόσχονται καινούρια υπεροχα γαστρονομικά σχέδια.
Με  την ένωση των δυνάμεων τους την  υπέροχη μπύρα Voreia σε υπέροχες και πρωτότυπες γεύσεις και την τεχνογνωσία της ΛΑΕΓ υπόσχονται  νεα γαστρονομικά θαύματα .

Continue Reading

Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελληνικής Γαστρονομίας

Στην κορυφή της παγκόσμιας γαστρονομίας ο Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος της ΛΑΕΓ.

Η Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελληνικής Γαστρονομίας έχοντας δυο μέλη της να έχουν καταλάβει τις κορυφαίες θέσεις στο πάνθεον τον “καλύτερων Chef του κόσμου”, τον Πρόεδρο της Δίγκα Στυλιανό και τον Αντιπρόεδρο της Λορέντζο Γεώργιο, νιώθει πολύ υπερήφανη που συνεχώς αυξάνονται οι κορυφαίες διακρίσεις των μελών της.

Continue Reading

Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελληνικής Γαστρονομίας

Θεσσαλονίκη | Η γαστρονομική πρωτεύουσα της Ελλάδος

Στα πλαίσια ανάδειξης της Θεσσαλονίκης ως “Γαστρονομική πρωτεύουσα της Ελλάδος” η Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελληνικής Γαστρονομίας, συναντήθηκε μέσω αντιπροσωπείας του κύριου Στυλιανού Δίγκα προέδρου της ΛΑΕΓ και του κυρίου Γεωργίου Μούρτζιου ταμία της ΛΑΕΓ, με την αντιδήμαρχο πολιτισμού δήμου Θεσσαλονίκης, Μαρίας Καραγιάννη για την ανάδειξη της γαστρονομίας στην Θεσσαλονίκη καθώς και την δημιουργία διεθνής ανάδειξης της γαστρονομίας, σε Project με συνεργαζόμενες λέσχες και ομοσπονδίες γαστρονομίας του εξωτερικού που η Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελληνικής Γαστρονομίας έχει συνάψει επίσημο πρωτόκολλο συνεργασίας.
In the context of the Promotion of Thessaloniki as the Culinary Capital of Greece, the Chefs’ Club of Hellenic Gastronomy met through a delegation of Mr. Dingas of President CCHG and Mr. Mourtzios Treasurer CCHG, with the Deputy Mayor of Culture of the Municipality of Thessaloniki Maria Karagiannis for the Promotion of Gastronomy in Thessaloniki as well as the creative International Promotion of Gastronomy through a Project with Collaborating Clubs and Federations of Gastronomy abroad Chefs’ Club of Hellenic Gastronomy has concluded an Official Cooperation Protocol.

Continue Reading

Κατοικία

newsletter



Καιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

Αρέσει σε %d bloggers: