Quantcast
Connect with us

ΚΑΒΑΛΑ

Κάλεσμα σε σύσκεψη από τη Συντονιστική Επιτροπή κατά του LNG

Η Συντονιστική Επιτροπή κατά του LNGκαλεί όλους τους κοινωνικούς φορείς, πολιτιστικούς συλλόγους και κάθε είδους συλλογικότητα  σε ευρεία σύσκεψη,  την προσεχή Πέμπτη, 26 Ιουνίου και ώρα 18:00 σε αίθουσα εκδηλώσεων του “GALAXYAIROTEL” ενόψει του συλλαλητηρίου  κατά της εγκατάστασης πλωτού σταθμού LNGστον κόλπο της Καβάλας που θα πραγματοποιηθεί στην Πέμπτη, 3 Ιουλίου, στην πλατεία Ελευθερίας της Καβάλας.

Η παρουσία όλων είναι απαραίτητη για τον καλύτερο συντονισμό δράσεων ενόψει του συλλαλητηρίου.  Η σύσκεψη θα αρχίσει με μια αναφορά στις δράσεις και πρωτοβουλίες που έχουν αναληφθεί μέχρι στιγμής από τη Συντονιστική Κατά του LNG  και στη συνέχεια οι εκπρόσωποι των φορέων θα καταθέσουν τις προτάσεις τους, αλλά και τους τομείς στους οποίους μπορούν να βοηθήσουν για την άρτια διοργάνωση του συλλαλητηρίου.

Click to comment

Απάντηση

ΚΑΒΑΛΑ

Δεν θα λειτουργήσουν τα Λασπόλουτρα των Κρηνίδων λόγω θεμάτων ασφαλείας

Στον προσανατολισμό μη-λειτουργίας των Λασπόλουτρων των Κρηνίδων βρίσκεται η διοίκηση του Δήμου Καβάλας όπως επισήμανε σε δηλώσεις του στο ENA Channel και στην εκπομπή Αναλυτής ο Δήμαρχος Καβάλας Θόδωρος Μουριάδης.

Όπως τόνισε ο κ. Μουριάδης υπάρχουν θέματα ασφαλείας τα οποία καθιστούν δύσκολη την λειτουργία των Λασπόλουτρων.

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ :

Continue Reading

ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Προσωρινός ανάδοχος εντός των ημερών για το έργο ύδρευσης της Δ.Ε. Φιλίππων

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία κατάθεσης προσφορών στο μεγάλο έργο της ΔΕΥΑΚ, για την ύδρευση της Δημοτικής Ενότητας Φιλίππων.

Προσωρινό ανάδοχο θα έχουν αυτήν την εβδομάδα. Αμέσως μετά θα υπάρξει διαδικασία ελέγχων κτλ. Σύμβαση θα υπογραφεί το Καλοκαίρι, το δε έργο θα αρχίσει κατά το Φθινόπωρο.

Continue Reading

ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Στην Ελευθερούπολη Δήμου Παγγαίου έφτασε η Ολυμπιακή Φλόγα

Αφίχθη το πρωί της Τρίτης 23 Απριλίου η Φλόγα των Ολυμπιακών Αγώνων στην Ελευθερούπολη του Δ. Παγγαίου. Πρώτα πραγματοποιήθηκε η λαμπαδηδρομία με τους καταξιωμένους αθλητές ενώ στην συνέχεια πραγματοποιήθηκε η τελετή αφής της Φλόγας ακολουθούμενη από ύμνους και την έπαρση των σημαιών.

Ωστόσο εντυπωσιακά ήταν και τα πολιτιστικά δρώμενα που έλαβαν χώρα με μικρά παιδιά να αναπαραστάνουν τα αθλήματα των αρχαίων Ολυμπιακών Αγώνων και να καθηλώνουν τους παρευρισκόμενους.

Continue Reading
Green logo ENA Club with text ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Κατοικία

a house with a green roof and road signs left and right
blue circle with steel construction
arrows as a circle symbol of recycling
paint cans
letters AG as logo
gear and tool as logo pavlidis

newsletter



Καιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

espa logo

espa_logo_en