Quantcast
Connect with us

ΜΟΥΣΙΚΗ

Θύμα κλοπής η Lana Del Rey – Έχασε τα ακυκλοφόρητα τραγούδια και το νέο βιβλίο της

Αυτή είναι η δεύτερη φορά μέσα λίγους μήνες που η Lana Del Rey πέφτει θύμα κλοπής.

Η Lana Del Rey αποκάλυψε ότι έκλεψαν τον φορητό υπολογιστή, τους σκληρούς δίσκους και τις βιντεοκάμερες από το αυτοκίνητό της ενώ βρισκόταν στο Melrose Place στο Λος Άντζελες, χάνοντας μεγάλο μέρος από τα ακυκλοφόρητα τραγούδια της και το νέο βιβλίο της.

Η 37χρονη τραγουδίστρια εξήγησε ότι έχασε ένα αρχείο 200 σελίδων για το επερχόμενο βιβλίο της από τη Simon & Schuster, για το οποίο δεν είχε δημιουργήσει αντίγραφα ασφαλείας και πρέπει να το ξεκινήσει από την αρχή. Και ενώ έσβησε τα περιεχόμενα του φορητού υπολογιστή της εξ αποστάσεως, η Lana Del Rey δήλωσε ότι εξακολουθεί να παρατηρεί ότι τα ακυκλοφόρητα τραγούδια της διαρρέουν στο διαδίκτυο.

Σε ένα μήνυμα που μοιράστηκε με τους θαυμαστές της μέσω του ιδιωτικού λογαριασμού της στο Instagram, η Lana Del Rey περιέγραψε ότι διέρρηξαν το αυτοκίνητό της όταν «απομακρύνθηκε για ένα λεπτό» και όταν επέστρεψε είδε όλα τα παράθυρα σπασμένα και το σακίδιό της να λείπει.

«Μέσα σε αυτό ήταν ο υπολογιστής μου και οι τρεις βιντεοκάμερες και οι σκληροί δίσκοι μου», είπε η τραγουδίστρια, σημειώνοντας ότι αναγκάστηκε να σβήσει το περιεχόμενο του υπολογιστή της απομακρυσμένα.

Κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας, η Lana Del Rey διέγραψε το μοναδικό αντίγραφο ενός αρχείου 200 σελίδων για το επερχόμενο βιβλίο ποίησής της, «Behind The Iron Gates: Insights From An Institution», το οποίο ετοίμαζε εδώ και περισσότερα από δύο χρόνια.

Η Lana Del Rey είπε ότι δεν είχε αποθηκεύσει αντίγραφα ασφαλείας του προσχεδίου επειδή «δεν υπάρχουν συστήματα cloud στα οποία έχουμε πρόσβαση». Παρόλα αυτά, επιβεβαίωσε ότι δεν θα εγκαταλείψει το βιβλίο, αλλά αντίθετα θα «ξεκινήσει από την αρχή».

Σχετικά με τη σημασία του γεγονότος ότι έχασε τη δουλειά της, η τραγουδίστρια πρόσθεσε: «Αγαπούσα το βιβλίο που έχασα με όλη μου την καρδιά και έβαλα πολύ πάθος σε αυτό».

Πηγή: simpleradio.gr

Click to comment

Απάντηση

ΜΟΥΣΙΚΗ

Γιάννης Πάριος – Δήμητρα Γαλάνη | Θα τραγουδήσουν ξανά μαζί μετά από χρόνια

Είναι να συμφωνήσουν ο Γιάννης Πάριος και η Δήμητρα Γαλάνη στο να τραγουδήσουν μαζί στο θέατρο <<Παλλάς>> και να μας χαρίσουν πολύ ωραίες στιγμές τον Ιανουάριο του 2024 .Και οι δύο τραγουδιστές έχουν πει ναι σε όλα (εκτός από τις ημερομηνίες). Αν γίνει κάτι τέτοιο σίγουρα οι εμφανίσεις τους θα είναι Sold out.

Γιάννης Γ.

Continue Reading

ΜΟΥΣΙΚΗ

3η Χορωδιακή Συνάντηση Βισαλτίας 19 & 20 Μαΐου 2023

Το ΔΗΚΚΠΠΠΑ και η Χορωδία του Δήμου Βισαλτίας η «Γερακίνα», διοργανώνουν την 3η Χορωδιακή Συνάντηση Βισαλτίας, την Παρασκευή 19 και το Σάββατο 20 Μαΐου 2023, υπό την αιγίδα του Δήμου Βισαλτίας.

Η εκδήλωση που τείνει να γίνει θεσμός, ξεκίνησε να πραγματοποιείται το 2018 με πρωτοβουλία της χορωδίας του Δήμου Βισαλτίας η «Γερακίνα», σε μια προσπάθεια σύσφιξης των σχέσεων μεταξύ χορωδιών και της δημιουργίας νέων γνωριμιών. Μετά την επιτυχία της περασμένων Χορωδιακών Συναντήσεων, φέτος στο κάλεσμα ανταποκρίθηκαν δέκα νέες χορωδίες με πλούσιο ρεπερτόριο.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί με ελεύθερη είσοδο στο αμφιθέατρο του Γυμνασίου- Λυκείου Νιγρίτας την Παρασκευή 19 και το Σάββατο 20 Μαΐου στις 6:30 μ.μ..

Παρασκευή 19/5 ώρα 18:30

 • Μικτή Χορωδία Πολιτιστικού Συλλόγου Ιερισσού ο “Κλειγένης¨
 • Χορωδία Κ.Α.Π.Η. Δήμου Κορδελιού Ευόσμου της Δ.Ε. Ελευθερίου Κορδελιού
 • Σύμπραξη Χορωδιών Θρακικής Εστίας – Καλών Δέντρων και Προβατά
 • Χορωδία Πολιτιστικού Συλλόγου Ορφέως Νέου Σκοπού
 • Μικτή Χορωδία Δήμου Βισαλτίας “Η Γερακίνα”
 • Σύμπραξη Χορωδιών “Μίκης Θεοδωράκης” του Πολιτιστικού Περιβαλλοντικού Συλλόγου Στεφανινών και Χορωδίας Γυναικών Αρέθουσας

Σάββατο 20/5 ώρα 18:30

 • Χορωδία Βαμβακόφυτου
 • Σύμπραξη Χορωδιών Ι.Ν. Αγ. Κυρίλλου κ’ Μεθοδίου Νέας Πολιτείας Ευόσμου και Συλλόγου Φίλων Μουσικής Μελισσοχωρίου
 • Σύμπραξη Χορωδιών Σουρωτής και Δημιουργικού Συλλόγου Γυναικών Νεάπολης Συκεών “Εστία”
 • Χορωδία Πολιτιστικού Συλλόγου Αμπελιών Δήμου Πέλλας
 • Χορωδία Πολιτιστικού Συλλόγου Πολυπέτρου Δήμου Παιονίας

Continue Reading

ΚΑΒΑΛΑ

Το Μουσικό Σχολείο Καβάλας συμμετέχει στο πρόγραμμα Erasmus

Το Μουσικό Σχολείο Καβάλας συμμετέχει στο πρόγραμμα Erasmus με τίτλο: “Theatre-A common language to express ourselves”.

Στο πλαίσιό του, αυτές τις μέρες φιλοξενούνται στην Καβάλα μαθητές από Ρουμανία, Ισπανία, Ιταλία και Κύπρο, οι οποίοι θα συμπράξουν με τους μαθητές του Μουσικού Σχολείου Καβάλας επί σκηνής σε μία θεατρική παράσταση με τίτλο: «Elements – 5 countries, 4 elements, one original music play».

Η πρωτότυπη αυτή σύμπραξη θα παρουσιαστεί στο θέατρο «Αντιγόνη Βαλάκου» την Παρασκευή 12.05.2023 στις 20:00.

Επιπλέον το Σάββατο 13.05.2023 στις 21.00, επίσης στο θέατρο «Αντιγόνη Βαλάκου», το «Σύνολο Έκφρασης και Δημιουργίας» του Μουσικού σχολείου Καβάλας θα παρουσιάσει μια πρωτότυπη μουσικοθεατρική σύνθεση για τα τέσσερα στοιχεία της φύσης με τίτλο «ΠΑΡΑ…ΜΥΘΟΙ».

Είσοδος ελεύθερη

Πληροφορίες στο τηλέφωνο: 2510247190

Continue Reading
Green logo ENA Club with text ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Κατοικία

a house with a green roof and road signs left and right
gear and tool as logo pavlidis

newsletterΚαιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

Αρέσει σε %d bloggers: