Connect with us

Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελληνικής Γαστρονομίας

Θεσσαλονίκη | Η γαστρονομική πρωτεύουσα της Ελλάδος

Στα πλαίσια ανάδειξης της Θεσσαλονίκης ως “Γαστρονομική πρωτεύουσα της Ελλάδος” η Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελληνικής Γαστρονομίας, συναντήθηκε μέσω αντιπροσωπείας του κύριου Στυλιανού Δίγκα προέδρου της ΛΑΕΓ και του κυρίου Γεωργίου Μούρτζιου ταμία της ΛΑΕΓ, με την αντιδήμαρχο πολιτισμού δήμου Θεσσαλονίκης, Μαρίας Καραγιάννη για την ανάδειξη της γαστρονομίας στην Θεσσαλονίκη καθώς και την δημιουργία διεθνής ανάδειξης της γαστρονομίας, σε Project με συνεργαζόμενες λέσχες και ομοσπονδίες γαστρονομίας του εξωτερικού που η Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελληνικής Γαστρονομίας έχει συνάψει επίσημο πρωτόκολλο συνεργασίας.
In the context of the Promotion of Thessaloniki as the Culinary Capital of Greece, the Chefs’ Club of Hellenic Gastronomy met through a delegation of Mr. Dingas of President CCHG and Mr. Mourtzios Treasurer CCHG, with the Deputy Mayor of Culture of the Municipality of Thessaloniki Maria Karagiannis for the Promotion of Gastronomy in Thessaloniki as well as the creative International Promotion of Gastronomy through a Project with Collaborating Clubs and Federations of Gastronomy abroad Chefs’ Club of Hellenic Gastronomy has concluded an Official Cooperation Protocol.

Continue Reading
Click to comment

Απάντηση

Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελληνικής Γαστρονομίας

Σχεδιασμός δράσεων για την ανάδειξη της τοπικής γαστρονομίας του γαστροτουρισμού και την ανάδειξη των τοπικών προϊόντων

Σχεδιασμός δράσεων για την ανάδειξη
της τοπικής γαστρονομίας του γαστροτουρισμού και την ανάδειξη των τοπικών προϊόντων
Συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης κύριου Νικολάου Ευφραιμίδη με τον Πρόεδρο της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελληνικής Γαστρονομίας  κυριου Δίγκα Στυλιανου.
Η ανάδειξη της τοπικής γαστρονομίας τον τοπικών προϊόντων και την ανάπτυξη του γαστροτουρισμού ήταν τα θέμα της συνάντησης του Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης Νικολάου Ευφραιμίδη με τον Πρόεδρο της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελληνικής Γαστρονομίας κ. Στυλιανό Δίγκα.
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σήμερα, Πέμπτη 20 Μαϊου 2021, στην  Περιφερειακή Ενότητα Ξάνθης,  στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη, κατά την διάρκεια της οποίας έγινε προγραμματισμός εκδηλώσεων στην Περιφερειακή Ενότητα Ξάνθης για την ανάδειξη των μοναδικών γεύσεων του τόπου των προϊόντων και την ανάπτυξητου γαστροτουριστικού τομέα.

Continue Reading

Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελληνικής Γαστρονομίας

Κάτι καλό μαγειρεύεται στον Δήμο Σερρών

Στης 5 Μαΐου συνάντηθηκε αντιπροσωπεία μεταξύ του Δήμαρχου Σερρών κύριο Αλέξανδρο Χρυσάφη  της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελληνικής Γαστρονομίας, που αποτελεί από τον Πρόεδρο Δίγκα Στυλιανό και τον Γενικό Γραμματέα Γιανχουστίδη Δημήτριο όπου συζητήθηκαν θέματα ανάδειξης της Γαστρονομίας της περιοχής και την προώθηση των προϊόντων της Σερραϊκης Γης. Μέσω ενεργών δράσεων με την σύμπραξη Δυνάμεων του Δήμου Σερρών και της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελληνικής Γαστρονομίας.

 

 

Πηγή: https://www.facebook.com/206483663225799/posts/947474559126702/

Continue Reading

Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελληνικής Γαστρονομίας

Σέρρες | Σχεδιασμός δράσεων για την ανάδειξη της τοπικής γαστρονομίας

Συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη με αντιπροσωπεία της Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελληνικής Γαστρονομίας

Η ανάδειξη της τοπικής γαστρονομίας ήταν το θέμα της συνάντησης του Αντιπεριφερειάρχη Σερρών Παναγιώτη Σπυρόπουλου με τον Πρόεδρο της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελληνικής Γαστρονομίας κ. Στέλιο Δίγκα και τον Γενικό Γραμματέα κ. Δημήτρη Γιανχουστίδη, οι οποίοι αμφότεροι είναι Σερραϊκής καταγωγής.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σήμερα, Τετάρτη 5 Μαϊου 2021, στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη, στο Διοικητήριο των Σερρών, κατά την διάρκεια της οποίας έγινε προγραμματισμός εκδηλώσεων στην Περιφερειακή Ενότητα Σερρών για την ανάδειξη των μοναδικών γεύσεων του τόπου μας.

Continue Reading

Κατοικία

newsletter



Καιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

Αρέσει σε %d bloggers: