Connect with us

ΚΑΒΑΛΑ

Η Energean στο πλευρό του Ομίλου Κλασικού Αθλητισμού Καβάλας

Με γνώμονα μια ιδιαίτερα αξιόλογη πορεία 65 και πλέον ετών και με στόχο την στήριξη και ενθάρρυνση της νεολαίας της Καβάλας και, συνολικότερα, της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας &  Θράκης στην ενασχόλησή της με τον κλασσικό αθλητισμό, η Energean αναλαμβάνει Χορηγός του Ομίλου Κλασικού Αθλητισμού Καβάλας (ΟΚΑΚ) για την περίοδο 2022-2023.

Η χορηγία θα βοηθήσει τον ΟΚΑΚ να συμμετάσχει με όλο του το αθλητικό δυναμικό τόσο στις εγχώριες και διεθνείς διοργανώσεις του ανοικτού στίβου που έχουν ήδη προγραμματιστεί για τους επόμενους μήνες όσο και εκείνες του κλειστού στίβου που θα ακολουθήσουν, ενισχύοντας τις προοπτικές διάκρισης των αθλητριών και των αθλητών του που έχουν ήδη ξεκινήσει τους αγώνες με εντυπωσιακό τρόπο.

Η σχετική σύμβαση χορηγίας υπογράφηκε την Δευτέρα 11 Απριλίου στην Καβάλα από την Διευθύνουσα Σύμβουλο και Country Manager της Energean στην Ελλάδα Δρα. Κατερίνα Σάρδη και την Πρόεδρο του ΟΚΑΚ Κατερίνα Δράκου.

Σχετικά, η κ. Σάρδη δήλωσε τα εξής:

«Για την Energean, ήταν μια εύκολη και πολύ ευχάριστη απόφαση να αποδεχθούμε την πρόταση που μας υποβλήθηκε από τον ΟΚΑΚ. Πρόκειται για έναν σύλλογο που, πέρα από τα κορυφαία ονόματα που έχει αναδείξει στην ιστορία του ελληνικού κλασικού αθλητισμού, εξακολουθεί να έχει ιδιαίτερα δυναμική παρουσία στο καθημερινό αθλητικό γίγνεσθαι. Παράλληλα, αποτελεί ένα σημείο αναφοράς και παράδειγμα προς μίμηση για το ήθος και την υγιή νοοτροπία ευγενούς άμιλλας που καλλιεργεί στις αθλήτριες και τους αθλητές του, συμβάλλοντας όχι μόνο στην αθλητική αλλά και στην κοινωνική άνθηση της Καβάλας και της ευρύτερης περιοχής της Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης. Στην Energean είμαστε βέβαιοι για το ότι ο ΟΚΑΚ θα συνεχίσει να πρωταγωνιστεί σε όλους τους στίβους και νιώθουμε μεγάλη χαρά που έχουμε την ευκαιρία να συμβάλλουμε κι εμείς στον βαθμό που μάς αναλογεί στις νέες επιτυχίες που θα έρθουν».

Από την πλευρά της, η κα. Δράκου δήλωσε τα εξής:

«Οι αθλήτριες και αθλητές του ΟΚΑΚ, οι προπονητές, το Διοικητικό Συμβούλιο και εγώ προσωπικά ευχαριστούμε θερμά την Energean για την αποδοχή της πρότασής μας να αποτελέσει Χορηγό του Ομίλου μας για τις αθλητικές διοργανώσεις της περιόδου. Σε μία ιδιαίτερα δύσκολη για όλους οικονομική συγκυρία, είναι πολύ σημαντικό να έχουμε την υποστήριξη μιας από τις μεγαλύτερες ενεργειακές εταιρείες στην Ελλάδα και, γενικότερα, την Μεσόγειο και να είμαστε σε θέση να υλοποιήσουμε τον προγραμματισμό μας για τη συμμετοχή σε όσο περισσότερους εγχώριους και διεθνείς αγώνες είναι εφικτό.

Με την ευκαιρία, καλούμε και την κοινωνία της Καβάλας να στηρίξει ακόμη περισσότερο τον ΟΚΑΚ, προκειμένου οι αθλήτριες και οι αθλητές μας να συνεχίσουν να μάς κάνουν υπερήφανους για τις επιδόσεις τους».

Click to comment

Απάντηση

ΘΑΣΟΣ

Θάσος | Εκδήλωση για την ανάδειξη των αρχαιολογικών χώρων στο Λιμένα

 Εκδήλωση με θέμα: «Ανάδειξη αρχαιολογικών χώρων στο Λιμένα Θάσου και της ιστορικής κληρονομιάς».

Η εκδήλωση διοργανώθηκε από την Έδρα Θάσου της Γαλλικής Αρχαιολογικής Σχολής Αθηνών και αφορούσε την παρουσίαση των ολοκληρωμένων μελετών των
φοιτητών του Master 2 Architecture Archeologie του Πανεπιστημίου του Στρασβούργου.

Οι μελέτες που παρουσιάστηκαν αφορούσαν την δημιουργία τριών (3) σεναρίων για την ανάδειξη των αρχαιολογικών χώρων στο Λιμένα Θάσου και την σύνδεσή του με τον οικισμό.

Στην παρουσίαση πέραν των φοιτητών, των καθηγητών του και των εκπροσώπων της Γαλλικής Αρχαιολογικής Σχολής Αθηνών, παρευρέθηκε η Προϊσταμένη της
Εφορείας Αρχαιοτήτων Καβάλας κα. Σταυρούλα Δαδάκη και ο Δήμαρχος Θάσου κ. Ελευθέριος Κυριακίδης.

Μετά το πέρας της εκδήλωσης ο Δήμαρχος Θάσου κ. Ελευθέριος Κυριακίδης δήλωσε τα εξής:

«Συγχαίρω την Γαλλική Αρχαιολογική Σχολή Αθηνών και την έδρα της στη Θάσο για την πρωτοβουλία της και για την πραγματοποίηση της σημερινής εκδήλωσης. Η ανάδειξη, των αρχαιολογικών χώρων αποτελεί υποχρέωση όλων μας απέναντι στο μέλλον του τόπου μας μέσω όμως μιας λογικής διαχείρισης αλλά και μιας ουσιαστικής προστασίας.

Η ιστορική κληρονομιά του τόπου μας πρέπει να αναδειχθεί, να συνδεθεί αρμονικά με τις ανάγκες της σύγχρονης τοπικής κοινωνίας και των οικισμών και να αποτελέσει ένα σημαντικό πυλώνα ανάπτυξης του τόπου μας. Προς αυτήν την κατεύθυνση οφείλουμε να συνδράμουμε ενεργά και με αγαστή συνεργασία όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς».

Continue Reading

ΚΑΒΑΛΑ

Καβάλα | 38ο Πανελλήνιο Συνέδριο Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών

Η μεγαλύτερη Διεθνής Ένωση Αστυνομικών Ιnternational Police Association (Ι.Ρ.Α.) με περισσότερα από 300.000 μέλη σε 62 χώρες του κόσμου.

Αφοσιωμένη στις αρχές που καθορίζονται από την Διεθνή Διακήρυξη των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, όπως αυτά υιοθετήθηκαν από τον Ο.Η.Ε. το 1948. Η μοναδική Παγκόσμια Οργάνωση Αστυνομικών χωρίς διακρίσεις βαθμού, γλώσσας φυλής, θρησκείας και χωρίς συνδικαλιστικές ή πολιτικές επιδιώξεις. Ο συνδετικός κρίκος όλων των Οργανώσεων της Αστυνομίας και η γέφυρα με τον πολίτη. Ο χώρος όπου ο Αστυνομικός αισθάνθηκε την ανάγκη να αναζητήσει τη φιλία, την ειλικρινή, την ανιδιοτελή, την πραγματική φιλία και πέρα από τα εθνικά σύνορα. Η Διεθνής Ένωση Αστυνομικών (Ι.Ρ.Α.) έχει σαν σκοπό την ανάπτυξη δεσμών φιλίας και συνεργασίας μεταξύ των Αστυνομικών όλου του κόσμου, την άνοδο του πολιτιστικού επιπέδου, την ανταλλαγή εμπειριών και την προβολή του έργου της Αστυνομίας.

Continue Reading

ΚΑΒΑΛΑ

Με 950 επιβάτεσε έφτασε το πλοίο ¨ARTANIA” στην Καβάλα

Άλλο ένα κρουαζιερόπλοιο γεμάτο με επιβάτες έφτασε το πρωί της Τετάρτης 25 Μαΐου, στο λιμάνι  της Καβάλας. Πιο συγκεκριμένα, το κρουαζιερόπλοιο ARTANIA, φιλοξενεί πάνω από 950 επιβάτες οι οποίοι είχαν αρκετές ελεύθερες ώρες στην διάθεση τους για να κάνουν μια βόλτα στην Καβάλα.

Όπως δηλώνει στο Ena Channel, o πρόεδρος του Eπιμελητηρίου Καβάλας φέτος στο λιμάνι της Καβάλας θα φτάσουν πάνω από 40 κρουαζιερόπλοια με τους επισκέπτες να ενισχύουν την τοπική οικονομία.

Continue Reading

Κατοικία


newsletterΚαιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

el Greek
X
Αρέσει σε %d bloggers: