Quantcast
Connect with us

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η “Συμμαχία Σερραίων” στον δήμαρχο Π. Αγγελίδη (video)

Εθιμοτυπική επίσκεψη πραγματοποίησε στον Δήμαρχο Σερρών κ. Πέτρο Αγγελίδη, την Παρασκευή 13 Απριλίου, ο επικεφαλής της δημοτικής κίνησης, «Συμμαχία Σερραίων», κ. Αλέξανδρος Χρυσάφης, πλαισιωμένος από μέλη της.

Η επίσκεψη είχε ως σκοπό την ενημέρωση του Δημάρχου για το πλάνο του αυτοδιοικητικού οδοιπορικού πληροφόρησης, που θα ακολουθήσει η «Συμμαχία Σερραίων» και τις θεματικές ενότητες έτσι όπως αυτές έχουν διαμορφωθεί.

Ο κ. Αλέξανδρος Χρυσάφης συγκεκριμένα είπε:
«Στόχος μας είναι η ενημέρωση και η επεξεργασία όλων των θεμάτων και ζητημάτων σε επίπεδο θεσμικό αλλά και ιδεών, προτάσεων, προβλημάτων από τους πολίτες έτσι ώστε να προσδιορίσουμε το τελικό πρόγραμμά μας, το οποίο όταν έρθει η ώρα των εκλογών θα είμαστε έτοιμοι να το παρουσιάσουμε στο Σερραϊκό λαό. Αυτό το οδοιπορικό θα κάνει πρώτον εμάς σοφότερους, γιατί δεν είμαστε παντογνώστες αλλά κυρίως θα ενεργοποιήσει σε συμμετοχή τους Σερραίους, συμμετοχή στη δημιουργία ενός προγράμματος, το οποίο θα προέλθει από αυτούς, μαζί με αυτούς, για αυτούς.»

Επίσης ο κ. Χρυσάφης τόνισε:
«Ευελπιστούμε σε μια καλή συνεργασία με τη δημοτική αρχή στο κομμάτι της ενημέρωσης και κυρίως ευελπιστούμε σε έναν πολιτισμένο αγώνα, ο οποίος θα υπηρετεί ένα αξιακό σύστημα το οποίο μας πρεσβεύει. Έναν αγώνα καθαρό και έντιμο, ο οποίος θα βασίζεται στην αλήθεια και μόνο.»

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Σερρών Πέτρος Αγγελίδης δήλωσε, πως είναι θετική η είσοδος νέων ανθρώπων στην ενασχόληση με την Τοπική Αυτοδιοίκηση, αναφερόμενος σε στελέχη της «Συμμαχίας Σερραίων» και τόνισε πως, με χαρά οι υπηρεσίες του Δήμου και οι αρμόδιοι φορείς, θα ενημερώσουν τους υποψηφίους, για θέματα που αφορούν τη λειτουργία και τη συνέχεια του Δήμου.

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε σε κλίμα άριστης συνεργασίας και συμφωνήθηκε η συνδρομή όλων των υπηρεσιών του Δήμου καθώς και των αρμόδιων αντιδημάρχων για την πληρέστερη ενημέρωση των θεματικών ομάδων της «Συμμαχίας Σερραίων».

 

Click to comment

Απάντηση

ΚΑΒΑΛΑ

Στενή συνεργασία του ΣΕΓΑΣ με την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

Εξαιρετικά εποικοδομητικές συναντήσεις με πολιτικούς φορείς της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης είχε η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Σοφία Σακοράφα, συνοδευόμενη από τον ταμία της ομοσπονδίας, Γιάννη Λιούμπα, τον πρόεδρο της επιτροπής ανάπτυξης,  Γιάννη Μυστακίδη και τον πρόεδρο της ΕΑΣ ΑΜΘ, Βασίλη Ιορδανίδη.

Η πρώτη συνάντηση έγινε στο γραφείο του Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Χριστόδουλου Τοψίδη. Βασικό αντικείμενο των συνομιλιών ήταν η από κοινού προετοιμασία της καθιερωμένης συνάντησης Ελλάδα – Κύπρος για την κατηγορία Κ18 την οποία η Περιφέρεια θα στηρίξει οικονομικά. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις του Δήμου Παγγαίου, στην Ελευθερούπολη της ΠΕ Καβάλας.

Continue Reading

ΚΑΒΑΛΑ

Κομοτηνή | Eκδήλωση μνήμης απο την Αρμενική κοινότητα για τη γενοκτονία των Αρμενίων

Την Κυριακή 21 Απριλίου 2024 η Περιφερειακή Ενότητα Ροδόπης, η Αρμενική Εθνική Επιτροπή Ελλάδος και η Αρμενική Κοινότητα Κομοτηνής διοργανώσαν εκδήλωση μνήμης στο Αμφιθέατρο του Μουσικού Σχολείου Κομοτηνής.

Κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης ο Βουλευτής Α’ Αθηνών της ΝΔ και καθηγητή Διεθνούς Δικαίου και Εξωτερικής Πολιτικής στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, κ. Άγγελος Συρίγος. Θέμα της ομιλίας του: «Γενοκτονίες στην Οθωμανική Αυτοκρατορία: Για να διασφαλίσουμε ότι αυτό που συνέβη δεν θα επαναληφθεί ποτέ».

Continue Reading

ΚΑΒΑΛΑ

Καβάλα | Ημερίδα για την «αναγέννηση» της γειτονιάς του Αη-Γιάννη

Το Τμήμα Αρχιτεκτόνων Μηχανικών του ΑΠΘ, σε συνδιοργάνωση με το ΤΕΕ-ΑΜ, την Ιερά Μητρόπολις Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου, τον Δήμο Καβάλας και τον Σύλλογο Αρχιτεκτόνων της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας διοργάνωσαν το Σάββατο 20 Απριλίου 2024 στη Μεγάλη Λέσχη ημερίδα με θέμα «Η γειτονιά του Αη-Γιάννη. Έρευνα και προτάσεις αποκατάστασης και επανάχρησης».

Continue Reading
Green logo ENA Club with text ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Κατοικία

a house with a green roof and road signs left and right
blue circle with steel construction
arrows as a circle symbol of recycling
paint cans
letters AG as logo
gear and tool as logo pavlidis

newsletter



Καιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

espa logo

espa_logo_en