Quantcast
Connect with us

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η ΕΟΚ ανακοίνωσε εκλογές στις 12 Σεπτεμβρίου

Η ΕΟΚ με ανακοίνωσή της καλεί στις 12 Σεπτεμβρίου όλα τα σωματεία-μέλη της στο ΟΑΚΑ σε Γενική Συνέλευση, όπου θα πραγματοποιηθούν και οι εκλογές νέου προέδρου.

Η ανακοίνωση:

Προς :

Όλα τα Σωματεία-Μέλη της Ε.Ο.Κ.

———————————————-

Έχοντες υπόψη :

α) Τον Νόμο 2725/99, όπως αυτός τροποποιήθηκε και ισχύει

β) Τα άρθρα 8, 9, 10, 11, 12, 22, 23 & 37 του Καταστατικού της Ε.Ο.Κ.

γ) Την από 15 Ιουνίου 2021 απόφαση του Προσωρινού Δ.Σ. της Ε.Ο.Κ.Κ Α Λ Ο Υ Μ Ε

τα Σωματεία-Μέλη της Ομοσπονδίας σε Τακτική Γενική Συνέλευση την Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2021 και ώρα 11.00 π.μ., που θα γίνει στο κλειστό Γυμναστήριο Μπάσκετ του Ο.Α.Κ.Α. (Λ. Κηφισίας 37 Μαρούσι). Σε περίπτωση που καταστούν αναγκαίες εναλλακτικές τροποποιήσεις των παραπάνω αναφερομένων, λόγω του covid 19, θα γίνει έγκαιρη ενημέρωση των σωματείων μελών της Ομοσπονδίας

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

1. Εκλογή Προέδρου και Γραμματέα της Συνέλευσης

2. Έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής

3. Έγκριση Οικονομικού Απολογισμού από 1/1/2020 μέχρι και 31/3/2021

4. Λογοδοσία και έκθεση πεπραγμένων απερχόμενης Διοίκησης – απαλλαγή του απερχομένου Δ.Σ. από κάθε ευθύνη.

5. Εκλογή δύο (2) μελών της Εφορευτικής Επιτροπής

6. Αρχαιρεσίες για την Εκλογή α) Προέδρου και 17 Μελών του Δ.Σ. και β) 3 τακτικών μελών της Εξελεγκτικής Επιτροπής, 3 τακτικών και 2 αναπληρωματικών.

7. Εκλογή Τακτικού Εκπροσώπου της Ε.Ο.Κ. και αναπληρωτή του στην Ε.Ο.Ε.

Σε περίπτωση που δεν θα επιτευχθεί η απαρτία που προβλέπει το Καταστατικό, η Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την επομένη ημέρα (ΔΕΥΤΕΡΑ 13-9-2021) στις 9.30 π.μ., στον ίδιο χώρο, με τα ίδια θέματα Ημερήσιας Διάταξης.

Στην περίπτωση αυτή, η Συνέλευση βρίσκεται σε απαρτία, ανεξάρτητα του αριθμού των παρόντων Σωματείων.

O Β΄ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΓΟΛΕΜΗΣ ΠΑΝ. ΤΣΑΓΚΡΩΝΗΣ

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ :

Για τη διεξαγωγή της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης και των αρχαιρεσιών για την εκλογή του Δ.Σ. και της Ε.Ε. της Ομοσπονδίας έχουν ισχύ οι διατάξεις του ν. 2725/199, όπως αυτός έχει τροποποιηθεί και ισχύει με τοτς νόμους 4726/2020 και 4761/2020 (άρθρα 21,22,24) σε συνδυασμό με τα άρθρα 8,9,10,11,12,22,23 και 37 του Καταστατικού της Ε.Ο.Κ.

Α) Παρακαλούνται τα Σωματεία να έχουν τακτοποιήσει μέχρι 5/9/2021 το αργότερο τις συνδρομές τους προς την Ε.Ο.Κ., για να μη δημιουργηθεί συνωστισμός την ημέρα της Γενικής Συνέλευσης, που θα έχει σαν αποτέλεσμα, να καθυστερήσει η έναρξή της.

Β) Οι υποψηφιότητες όσων επιθυμούν να πάρουν μέρος στο Νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας, στην Εξελεγκτική Επιτροπή και στην εκλογή των εκπροσώπων στην Ε.Ο.Ε. πρέπει να υποβληθούν το αργότερο 10 ημέρες προ της Γενικής Συνέλευσης, όπως προβλέπεται από το Καταστατικό, ήτοι μέχρι τις 3 μ.μ. της 1/9/2021, στα γραφεία της Ε.Ο.Κ.

Το κάθε Σωματείο έχει δικαίωμα να προτείνει για το Δ.Σ. ή την Εξελεγκτική Επιτροπή την υποψηφιότητα ενός Τακτικού μέλους.

Ο υποψήφιος θα πρέπει, κατά του χρόνου της υποβολής της υποψηφιότητας, να είναι μέλος του Σωματείου με δικαίωμα να εκλέγει ή να εκλέγεται στα όργανα αυτού και να μη εμπίπτει στις απαγορευτικές διατάξεις του Ν. 2725/99. Η υποψηφιότητα υποβάλλεται μ΄ έγγραφο του Σωματείου, το οποίο πρέπει να περιέχει βεβαίωση για τα ανωτέρω.

Γ) Σχετικά με τον ορισμό αντιπροσώπων, που δικαιούνται να λάβουν μέρος στη Γενική Συνέλευση, σας παραπέμπουμε στις διατάξεις του άρθρου 24 παρ.1 του ν. 2725/1999, όπως αυτός έχει τροποποιηθεί με το ν. 4726/2020 Ο εκπρόσωπος ορίζεται με απόφαση του Δ.Σ. του σωματείου και είναι μέλος του Δ.Σ. αυτού.

Τα σωματεία θα πρέπει 30 ημέρες πριν την Γενική Συνέλευση να γνωστοποιήσουν στην Ε.Ο.Κ. τυχόν αλλαγές στους ήδη ορισθέντες αντιπροσώπους.

Δ) Ο αντιπρόσωπος Σωματείου-Μέλους της Γενικής Συνέλευσης θα πρέπει απαραιτήτως να προσκομίσει στη Συνέλευση αποδεικτικό στοιχείο της ταυτότητάς του (π.χ. αστυνομική ταυτότητα, Διαβατήριο, Άδεια οδήγησης κ.λπ.), προκειμένου να εκτελέσει τα εκλογικά του καθήκοντα παρουσία του δικαστικού αντιπροσώπου.

Ο Β΄ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΓΟΛΕΜΗΣ ΠΑΝ. ΤΣΑΓΚΡΩΝΗΣ

Click to comment

Απάντηση

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο Γαβριήλ Αραμπατζής από την Ελευθερούπολη έπιασε το όριο για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου

Οαθλητής από την Ελευθερούπολη, Γαβριήλ Αραμπατζής έπιασε στους αγώνες στο Σχηματάρι το όριο για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου της κατηγορίας Τ20 που θα γίνει στο Κόμπε της Ιαπωνίας, αλλά και για τους Παραολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.

Μπράβο Γαβριήλ!

Continue Reading

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Συζήτησε για τις παρεμβάσεις στο “Ανθή Καραγιάννη” ο Νίκος Παναγιωτόπουλος με τον Υφυπουργό Αθλητισμού

Προγραμματισμένη συνάντηση με τον Υφυπουργό Αθλητισμού Γιάννη Βρούτση είχε ο βουλευτής Καβάλας της Ν.Δ Νίκος Παναγιωτόπουλος μαζί με τον εντεταλμένο περιφερειακό σύμβουλο ΑΜ-Θ για θέματα αθλητισμού , Στέλιο Ιγνατιάδη.

Συζητήθηκαν εκκρεμή ζητήματα αθλητικών υποδομών της περιοχής μας, ειδικότερα οι παρεμβάσεις που επείγουν στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» και η χρηματοδότηση του κλειστού γυμναστηρίου Νέας Περαμου Δήμου Παγγαίου .

Continue Reading

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κατάρ:<<Ντου>>από σειχη σε αγώνα ποδοσφαίρου

Ο Αλ Θάνι είναι πρόεδρος της Αλ Γουάκρα κι η παράβαση που έδωσε ο διαιτητής στο 65ο λεπτό δεν του άρεσε καθόλου!

Ο Αμπτουλραχμάν Αλ Τζασίμ έδειξε πέναλτι για χέρι κι αφού πρώτα εξέτασε τη φάση στο VAR.Η απόφαση του προκάλεσε έντονες αντιδράσεις με το μέλος της βασιλικής οικογένειας να κάνει <<ντου>>στον αγωνιστικό χώρο .

Ο πρόεδρος της Αλ Γουακρά ήταν σε έξαλλη κατάσταση , με τους ανθρώπους της προσωπικής φρουράς του, αλλά και ποδοσφαιριστές να προσπαθούν να τον συγκρατήσουν.

Ο Ακράμ Αφίφ έστειλε την μπάλα άουτ στην εκτέλεση , με την Αλ Γουάκρα να αντέχει ως το τέλος , μολονότι έμεινε με 10 παίκτες μετά την αποβολή του τερματοφύλακα της, Σαούντ Αλ Κατέρ στο  76’. Μετά το 0-0 στο ντέρμπι κορυφής ,η πρωτοπόρος Αλ Σαντ διατήρησε το +4 από τους Αλ Γουακρά .

Γιάννης Γ.

Continue Reading
Green logo ENA Club with text ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Κατοικία

a house with a green roof and road signs left and right
arrows as a circle symbol of recycling
paint cans
letters AG as logo
gear and tool as logo pavlidis

newsletter



Καιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

espa logo

espa_logo_en