Connect with us

ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Η διοίκηση του ΤΕΙ ΑΜ-Θ έχει ως στόχο την δημιουργία νέων σπουδαστικών εστιών (Video)

Δημοσιεύτηκε

στις

Το ΤΕΙ ΑΜ-Θ πρόκειται να υποδεχθεί 2.000 πρωτοετείς φοιτητές.Οι εγγραφές πρόκειται να ξεκινήσουν τις επόμενες ημέρες και οι προετοιμασίες της ακαδημαϊκής κοινότητας είναι πυρρετώδεις για την έναρξη του νέου ακαδημαϊκού έτους.
Ο Πρύτανης του Ιδρύματος, Δημήτρης Μπαντέκας αναγνωρίζει ότι ο αριθμός των φοιτητών του τεχνολιγικού ιδρύματος είναι μεγάλος και την ανάγκη της δημιουργίας νέου κτιρίου με εστίες, ωστόσο αξίζει να τονιστεί ότι προηγείται η τεχνική μελέτη για το συγκεκριμένο εγχείρημα.Ταυτόχρονα ο Δήμος Καβάλας, επί δημαρχίας Κωστή Σιμιτσή, είχε συζητήσει με το Τ.Ε.Ι. Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης την παραχώρηση μίας έκταση δεκαέξι στρεμμάτων Ενώ το ΤΕΙ αυτή την στιγμή διαθέτει 450 κλίνες και οι αιτήσεις ξεπερνούν τις 2χιλιάδες ετησίως.
Επιπλέον ο Πρύτανης ανακοίνωσε και ένα διετές πρόγραμμα που περιλαμβάνει όλα τα πανεπιστημιακά και τεχνολογικά ιδρύματα και αφορά την χορηγία υποτροφίας σε σπουδαστές αλλά και την πρόσληψη ενός ψυχολόγου και ενός κοινωνιολόγου.

ΥΠΟΒΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Απάντηση

ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Σύσκεψη φορέων για την δημιουργία μονάδας τεχνητού νεφρού στη Θάσο

Δημοσιεύτηκε

στις

Δημοσιεύθηκε στις 5 Ιουλίου 2019 στο ΦΕΚ Απόφαση του πρώην Υπουργού Υγείας κου Ξανθού με την οποία καθορίζονται οι προϋποθέσεις και προδιαγραφές για τη λειτουργία Μονάδων Τεχνητού Νεφρού σε Κέντρα Υγείας. Με την συγκεκριμένη απόφαση ανοίγει ο δρόμος για την δημιουργία μονάδας τεχνητού νεφρού στο Κέντρο Υγείας Πρίνου της Θάσου, κάτι που περιμένουν εδώ και αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα οι ασθενείς του νησιού.

ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Δεν φαίνεται να επηρεάζει ο “Αντίνοος” την Περιφέρεια Α.Μ.Θ.

Δημοσιεύτηκε

στις

Ψυχρές αέριες μάζες στη μέση και ανώτερη ατμόσφαιρα κινούμενες προς τη χώρα μας, θα έχουν ως αποτέλεσμα την επικράτηση συνθηκών έντονης αστάθειας και το σχηματισμό της κακοκαιρίας «Αντίνοος». Ο «Αντίνοος», όπως φαίνεται στη διαφάνεια που ακολουθεί, θα επηρεάσει με ισχυρές βροχές και καταιγίδες αρκετές περιοχές της χώρας. Ωστόσο δεν φαίνεται να επηρεάζεται η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης

ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Ξεκίνησαν οι εργασίες στην πλατεία Ελευθερίας | Μικρές παρεμβάσεις που θα αλλάξουν την εικόνα της

Δημοσιεύτηκε

στις

Ένα έργο που προαναγγέλθηκε προ έτους και διορθώνει κάποια από τα προβλήματα της κεντρικής πλατείας ξεκίνησε το πρωί της Δευτέρας. Ο ανάδοχος αποκλείει τις περιοχές που θα εργαστεί, τοποθέτησε πλέγμα στην ανατολική κερκίδα στο πάνω μέρος της κεντρικής πλατείας ενώ Οι εργασίες δεν θα είναι μεγάλης έκτασης αλλά όπως έχει δηλώσει η διοίκηση του Δήμου.

ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Ξεκίνησε η ελεγχόμενη στάθμευση στο κέντρο της Καβάλας

Δημοσιεύτηκε

στις

Ξεκίνησε το πρωί της Δευτέρας 15 Ιουλίου η εφαρμογή της ελεγχόμενης στάθμευσης στο κέντρο της Καβάλας. Η Εφαρμογή ξεκίνησε με προειδοποιήσεις αφού οι δημοτικοί αστυνομικοί μοίρασαν φυλλάδια στους οδηγούς, τα οποία ήταν γραμμένα και στα αγγλικά, έτσι ώστε να ενημερώσουν τους οδηγούς για το συγκεκριμένο μέτρο.

ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ
teliko filiagkos-plio
HOLIDAY-Car-Rental-banner
aigaion
Island-thassos-banner
professional camera ad
filippidis marmara banner
post_head_image
300x250_ANOIKSI

300x250_ANOIKSI

karta 1
geotech_banner
old_town_inn
ergasia_syn
epikairotita

Social

Facebook
INSTAGRAM
Twitter
YOUTUBEΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠIΣHΣ