Connect with us

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ηρακλείτσα | Λάμψη αστέρων αύριο στο λιμανάκι στην 1η γιορτή αθλητισμού του Δήμου Παγγαίου

Δημοσιεύτηκε

στις

Αύριο στις 9 το βράδυ πραγματοποιείται η 1η Γιορτή Αθλητισμού του Δήμου Παγγαίου στο Λιμανάκι της Ηρακλείτσας που είναι αφιερωμένη στη μνήμη του μεγάλου ποδοσφαιριστή Δημήτρη Παρίδη με καλεσμένο το Θοδωρή Ζαγοράκη που θα βραβευτεί από το Δήμαρχο Φίλιππα Αναστασιάδη με ειδικό έπαθλο που φιλοτεχνήθηκε από την εταιρεία Akrolithos.

 
Σε αυτή την 1η Γιορτή, θα υπάρχουν 8 ειδικές βραβεύσεις που αφορούν το Χρήστο Τερζανίδη που ξεκίνησε από τον Ορφέα Ελ και έκανε μεγάλη καριέρα σε ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό , τον Παύλο Κοψαχείλη που από τον Ηρακλή Καβάλας μεταγράφηκε στον Παναθηναϊκό, ήρθε στον ΑΟΚ και στη συνέχεια δημιούργησε το σπουδαίο Μ. Α Ορφανίου που κατέκτησε και το κύπελλο ερασιτεχνών Ελλάδας , τον Δημήτρη Σιούρθα που από τον Ορφέα Ελ μεταγράφηκε στον Αρη Θεσσαλονίκης τη δεκαετία του `60 , τον Βασίλη Αβραμίδη με μεγάλη προσφορά στον ΑΟΚ ενώ πήγε στην ΑΕΚ ενώ τα τελευταία χρόνια δίνει το παρόν του στην ομάδα παλαιμάχων του Ελαιοχωρίου , τον Χάρη Παππά που από τον Ορφέα ξεκίνησε μια μεγάλη καριέρα σε πολλές σπουδαίες ομάδες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό , τον Βασίλη Μπιλμπίλη για τη σπουδαία προσφορά του στα διοικητικά του Βρασίδα εδώ και πολλά χρόνια , τον Νίκο Παπαδόπουλο(Γρίβα) που ήταν μέλος της ομάδας του ΑΟΚ που ανέβηκε στην Α` Εθνική, έπαιξε στον Ορφέα ενώ δημιούργησε τον Πιερικό Μελισσοκομείου και τον Κώστα Οφλίδη για τη παρουσία του ακόμη και τώρα στα ερασιτεχνικά γήπεδα του νομού με μεγάλη προσφορά στο Βρασίδα αλλά και στον ΠΑΟΚ Αγίου Ανδρέα .

Επίσης θα βραβευτούν αθλητές που διακρίθηκαν το 2017 και έχουν φυσικά σχέση με το Δήμο Παγγαίου. Σε αυτούς συμπεριλαμβάνονται εκτός των άλλων ο Γιάννης Σοφοκλέους(ανήκει στο δυναμικό των Μαχητών Ελευθερούπολης), ο αθλητής στίβου του ΑΟΚ Αλέξανδρος Αθανασίου( καταγωγή από τα Αμισιανά), η πρωταθλήτρια της ενόργανης Ιωάννα Ξουλόγη, ο ποδοσφαιριστής Στέλιος Παπαδόπουλος, ο πρωταθλητής ποδηλασίας Παναγιώτης Λαβδάκης, η Ραφαέλα Αραμπατζή κτλ.

Επίσης ομάδες του Δήμου Παγγαίου που διακρίθηκαν τη σεζόν 2016-2017. Ο Αετός Ορφανού για την άνοδο του στη Γ` Εθνική στο ποδόσφαιρο για πρώτη φορά στην ιστορία του , ο ΓΣΕ για την άνοδο του στη Γ` Εθνική του Μπάσκετ όπως και την κατάκτηση του Κυπέλλου της ΕΚΑΣΑΜΑΘ χωρίς καμία ήττα , ο Φρίξος Πλατανοτόπου για την άνοδο του στη Α` κατηγορία της ΕΠΣΚ, ο Παγγαιϊκός Παλαιοχωρίου για την άνοδο του στη Β` κατηγορία, ο Αστέρας Φωλιάς για την άνοδο του στη Β` κατηγορία, η Κ-14 του Ορφέα Ελευθερούπολης για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της ΕΠΣΚ. Ακόμη το τμήμα του ΟΚΑΚ στην Ελευθερούπολη για το έργο που παράγει όσον αφορά τον κλασσικό αθλητισμό στο Δήμο Παγγαίου, με προπονήτριες την Ανθή Κεχαγιά, την Κατερίνα Δεληγιαννάκη και το Θανάση Κωνσταντινίδη. Στη διάρκεια της γιορτής θα προβάλλεται πλούσιο φωτογραφικό υλικό για τους βραβευθέντες αλλά και στην έναρξη θα προβληθεί ένα εξαιρετικό αφιέρωμα στο Δημήτρη Παρίδη.

Οι διοργανωτές έχουν τη σκέψη να θεσμοθετήσουν την Γιορτή Αθλητισμού και κάθε χρόνο να πραγματοποιείτε σε διαφορετική περιοχή του Δήμου Παγγαίου.
Αύριο στις 9 το βράδυ πραγματοποιείται η 1η Γιορτή Αθλητισμού του Δήμου Παγγαίου στο Λιμανάκι της Ηρακλείτσας που είναι αφιερωμένη στη μνήμη του μεγάλου ποδοσφαιριστή Δημήτρη Παρίδη με καλεσμένο το Θοδωρή Ζαγοράκη που θα βραβευτεί από το Δήμαρχο Φίλιππα Αναστασιάδη με ειδικό έπαθλο που φιλοτεχνήθηκε από την εταιρεία Akrolithos.

ΥΠΟΒΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Απάντηση

ΕΠΙΚΑΙΡΑ

ΔΕΥΑ Καβάλας | Επικαιροποίηση των στοιχείων σας ή διακοπή υδροδότησης

Δημοσιεύτηκε

στις

Χρόνια τώρα, το Μητρώο των πελατών της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης και Αποχέτευσης Καβάλας παρέμενε ανενημέρωτο, με ιδιοκτήτες ακινήτων να έχουν φύγει από τη ζωή, με ιδιοκτησίες να έχουν «αλλάξει» χέρια και με τα συμβόλαια πολλών καταναλωτών με την επιχείρηση να είναι «στον αέρα».

Η νέα Διοίκηση της ΔΕΥΑΚ αποφάσισε -επιτέλους- να προχωρήσει σε ενημέρωση του Μητρώου της και να υπογράψει εκ νέου συμβόλαια με τους «πραγματικούς» πελάτες της, τόσο για λόγους νομιμότητας όσο και για λόγους πρακτικότητας.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Επικαιροποίηση στοιχείων καταναλωτών
Με σκοπό την επικαιροποίηση του μητρώου καταναλωτών της ΔΕΥΑΚ, όλοι οι καταναλωτές που δεν έχουν μέχρι σήμερα δηλώσει τα πλήρη και ακριβή στοιχεία τους στη ΔΕΥΑΚ θα πρέπει να το κάνουν μέχρι 28 Φεβρουαρίου 2020. Τα απαραίτητα στοιχεία είναι τα εξής:

Ονοματεπώνυμο ιδιοκτήτη ή χρήστη του υδροδοτούμενου ακινήτου
Όνομα πατέρα
Διεύθυνση ακινήτου
Α.Φ.Μ. και Α.Δ.Τ.
Τηλέφωνο και email (αν υπάρχει) για επικοινωνία με τη ΔΕΥΑΚ.
Τα στοιχεία αυτά μπορούν να δηλωθούν με τα παρακάτω δικαιολογητικά:

Ιδιοκτήτες των υδροδοτούμενων ακινήτων
Αντίγραφο του τελευταίου λογαριασμού
Αντίγραφο του εντύπου Ε9
Φωτοαντίγραφο και των δύο όψεων της αστυνομικής ταυτότητας
Ενοικιαστές (χρήστες) των υδροδοτούμενων ακινήτων
Αντίγραφο του τελευταίου λογαριασμού
Αντίγραφο του ενοικιαστηρίου (από το TAXIS) ή αποδεικτικό δωρεάν παραχώρησης
Φωτοαντίγραφο και των δύο όψεων της αστυνομικής ταυτότητας
συνοδευόμενα και στις δύο περιπτώσεις με τα στοιχεία επικοινωνίας.

Ο καταναλωτής μπορεί να υποβάλλει τα δικαιολογητικά αυτά με τους εξής τρόπους:

Ο ίδιος ή εκπρόσωπός του στα γραφεία της ΔΕΥΑΚ στη Δημοτική Αγορά, στο Περιγιάλι – Αγ. Τρύφωνα 14 ή στο γραφείο των Κρηνίδων.
Με ηλεκτρονική αλληλογραφία στη διεύθυνση mitroo@deyakav.gr
Επισημαίνεται ότι καταναλωτές που δεν έχουν καταβάλει μέχρι σήμερα την προβλεπόμενη εγγύηση έναντι κατανάλωσης, θα κληθούν κατά την εκκαθάριση των δηλώσεών τους να την καταβάλουν. Η εγγύηση για τους καταναλωτές αυτούς και για το διάστημα μέχρι 28 Φεβρουαρίου 2020 και μόνο, θα είναι μειωμένη κατά 70% από την ισχύουσα, δηλαδή 30€.

Οι καταναλωτές που δεν θα υποβάλουν τα παραπάνω δικαιολογητικά μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου 2020, κινδυνεύουν με διακοπή της υδροδότησης, αφού δεν θα υπάρχει πλέον συμβόλαιο υδροληψίας σε ισχύ.

ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ

“Νύχτα Τρόμου” για 58χρονο στη Ξάνθη

Δημοσιεύτηκε

στις

Άγνωστοι διέρρηξαν τη μονοκατοικία όπου διαμένει 58χρονος στην Ξάνθη και υπό την απειλή μαχαιριού, τον χτύπησαν και τον έδεσαν.

Αφού αναστάτωσαν το σπίτι, άρπαξαν χρήματα, τιμαλφή και τραπεζικά έγγραφα, ενώ, φεύγοντας φίμωσαν το θύμα τους και το εγκατέλειψαν.

Ο 58χρονος κατάφερε να λυθεί μόνος του και ειδοποίησε αμέσως τις τοπικές αστυνομικές αρχές. Διακομίστηκε σε νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους.

Έρευνες για τους δράστες διεξάγει το τμήμα Ασφαλείας Ξάνθης.

ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Τρόμος στην Ροδόπη | Μετανάστης μαχαίρωσε αστυνομικό!

Δημοσιεύτηκε

στις

Μετανάστης μαχαίρωσε 25χρονο αστυνομικό που του ζήτησε να σταματήσει για έλεγχο στην Εγνατία Οδό μεταξύ Πολυάνθου και Σώστη, στη Ροδόπη.

Ο αστυνομικός φέρει δύο μαχαιριές στην παλάμη του, μία στον αριστερό ώμο του και δύο στο πίσω μέρος τους κεφαλιού του.

Δύο αστυνομικοί ζήτησαν από τον δράστη, που ήταν 20-25 ετών και εκινείτο πεζή, να σταματήσει για έλεγχο.

Τράπηκε σε φυγή
Αυτός, απώθησε τον νεαρό αστυνομικό και άρχισε να τρέχει. Οταν ο αστυνομικός τον πρόλαβε και τον ακινητοποίησε, ο αλλοδαπός έβγαλε το μαχαίρι και άρχισε να του καταφέρει επανειλημμένα χτυπήματα

Ο δράστης τράπηκε σε φυγή ενώ τον τραυματισμένο αστυνομικό μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Κομοτηνής «Σισμανόγλειο» ο συνάδελφός του.

ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τι βρήκε η Αστυνομία στο διαμέρισμα στα Εξάρχεια

Δημοσιεύτηκε

στις

Αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε το πρωί της Δευτέρας στα Εξάρχεια, σε διαμέρισμα της οδού Στουρνάρη 4, όπου χθες συνελήφθησαν δύο άτομα.

Η αστυνομία έχει βρει φωτοβολίδες, πέτρες και αντιασφυξιογόνες μάσκες, όπως μεταδίδει το ΑΜΠΕ επικαλούμενο αστυνομικές πηγές.

Στον χώρο είχαν βρεθεί χθες «πολεμοφόδια» που επρόκειτο να χρησιμοποιηθούν σε επιθέσεις κατά αστυνομικών δυνάμεων.

Η επιχείρηση έγινε παρουσία εισαγγελέα και η περιοχή ήταν αποκλεισμένη, μέχρι την αποχώρηση των αστυνομικών δυνάμεων πριν λίγο.

ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

TAP

teliko filiagkos-plio
HOLIDAY-Car-Rental-banner
professional camera ad
post_head_image
300x250_ANOIKSI

300x250_ANOIKSI

karta 1
geotech_banner
old_town_inn
ergasia_syn
epikairotita

Social

Facebook
INSTAGRAM
Twitter
YOUTUBEΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠIΣHΣ