Quantcast
Connect with us

ΖΩΔΙΑ

Ζώδια σήμερα 30/11 – Ημερήσιες προβλέψεις

Η σημερινή ημέρα με την Σελήνη στον Ιχθύ, είναι ιδανική για ενδοσκόπηση, σκέψεις, αναθεώρηση και προστασία του εσωτερικού μας εαυτού! Καλό θα είναι να δώσουμε σημασία στα όνειρα που βλέπουμε, αφού θα μας δώσουν πολλές απαντήσεις!

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Η σημερινή ημέρα είναι ιδανική για σένα αγαπητέ Κριέ για να ενδοσκόπηση, σκέψεις, αναθεώρηση και προστασία του εαυτού σου στο εσωτερικό σου ψυχικό καταφύγιο. Δώσε σημασία στα όνειρα που βλέπεις σήμερα, γιατί θα σου δώσουν πολλές απαντήσεις στα διλήμματα και τις ανασφάλειες σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου, ίσως δυσαρεστηθεί σήμερα από την τάση σου να μείνει μόνος σου και βυθισμένος στις σκέψεις σου. Πράγματι είναι φυσιολογικό να έχεις ανάγκη για τον δικό σου χώρο και χρόνο, όμως αφιέρωσε και λίγες στιγμές ρομαντισμού και τρυφερότητας, στο άτομο που αγαπάς!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η ανεπτυγμένη σου φαντασία και η δημιουργικότητα σου, είναι τα χαρακτηριστικά που σήμερα θα σε οδηγήσουν σε επαγγελματική επιτυχία! Οικονομικά, δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι τόσο πολύ! Επιστράτευσε λογική και θα δεις ότι υπάρχουν λύσεις!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Ταύρε, σήμερα στρέφεις το ενδιαφέρον σου στους φίλους σου και στις κοινωνικές ομάδες που ανήκεις! Τα επικείμενα γεγονότα και εξελίξεις, θα σε βοηθήσουν να δεθείς πολύ με τους φίλους σου, αλλά ίσως παρουσιάσεις υπερευαισθησία για τον τρόπο που σου συμπεριφέρονται και πιθανόν να γίνεις λίγο παραπονιάρης.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η σημερινή μέρα, φέρνει σίγουρα νέες γνωριμίες, πολλές εξόδους, επαφές και επικοινωνίες για τους ελεύθερους, δίνοντας τους την ευκαιρία να βελτιώσουν την ερωτική τους ζωή και να πετύχουν στόχους! Αν είσαι δεσμευμένος, είναι η ιδανική μέρα να συναντηθείτε, εσύ και το ταίρι σου με φίλους και έτσι, να ανανεώσετε και την σχέση σας!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, μην είσαι προκλητικός απέναντι στους συναδέλφους, χωρίς λόγω! Στα οικονομικά σου, θα υπάρξουν ανατροπές, είτε θετικές, είτε αρνητικές!

ΔΙΔΥΜΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Δίδυμε, σήμερα θα επηρεάσουν έντονα τις εξελίξεις σου, αλλά και τις φιλοδοξίες σου, η γνώμη των άλλων, αλλά και κατάσταση μέσα στον οικογενειακό τομέα! Η κοινωνική σου εικόνα βελτιώνεται και κερδίζεις τον σεβασμό!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ήδη σε σχέση και επιδιώκεις σταθερότητα, σιγουριά ή ένα βήμα επισημοποίησης, μπορείς σήμερα να το επιδιώξεις και να το καταφέρεις, επιστρατεύοντας την σοβαρή σου γοητεία, αλλά διατηρώντας και την γλυκύτητα σου! Αν είσαι ελεύθερος, άλλο ένα σημάδι ενδιαφέροντος, από τον γοητευτικό συνάδελφο ή συνεργάτη, δεν θα σε αφήσει αδιάφορο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην καριέρα, μεγάλο μέρος των επαγγελματικών σου στόχων και προσδοκιών σου, θα εκπληρωθούν! Μην μπλέκεσαι σε οικονομικούς ανταγωνισμούς!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Σήμερα αγαπητέ Καρκίνε, θα έχεις και πάλι την ευκαιρία να ανακτήσεις αισιοδοξία, να καλοπεράσεις και να φιλοσοφήσεις με βελτιωμένη και ανεβασμένη διάθεση την ζωή! Καταφέρνεις λοιπόν, με την βοήθεια της τύχης, να πάρεις χαρά μέσα από επαφές, επικοινωνίες, σπουδές, σεμινάρια, ταξίδια, ανθρώπους που βρίσκονται μακριά και εποικοδομητικές συναντήσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος οργάνωσε ή ξεκίνησε σήμερα ένα ταξίδι ή μία εκδρομή με το άλλο σου μισό, που σίγουρα θα ανανεώσει την σχέση σας! Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς να αναμένεις συναρπαστικές και πολλές γνωριμίες και φλερτ, ένα ερωτικό χαρμόσυνο νέο, είδηση, τηλεφώνημα ή μήνυμα, αλλά και συναντήσεις τυχαίες που θα σου δώσουν μεγάλη χαρά!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά μην υποστηρίζεις τα πιστεύω σου με παράλογο τρόπο, γιατί μπορεί να δημιουργηθούν εντάσεις! Ιδανική μέρα για να κάνεις οικονομικές συμφωνίες και συναλλαγές!

ΛΕΩΝ

Γενικά

Η ιδιαίτερα έντονη συναισθηματική σου φύση, αγαπητέ Λέοντα, είναι αυτή που θα σου δώσει τις λύσεις σε ό,τι μέχρι τώρα σε απασχολούσε, σε συνδυασμό φυσικά με τα μαθήματα που έχεις πάρει στο παρελθόν, τις εμπειρίες σου και την εξαιρετικά ισχυρή διαίσθηση σου! Καταφέρνεις με την γοητεία σου, να πείθεις τους άλλους να σου κάνουν τα χατίρια!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα είναι η κατάλληλη ημέρα, για καυτές παθιασμένες στιγμές με το έτερον σου ήμισυ, αν είσαι δεσμευμένος και πραγματοποίηση ερωτικών επιθυμιών, αν είσαι ελεύθερος! Έχεις έντονες επιθυμίες, θες να ανήκεις κάπου και να νιώθεις ασφάλεια και έχεις ένα απίστευτα γοητευτικό ταλέντο, να σαγηνεύεις το άτομο που ποθείς!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον τομέα της εργασίας, οι στόχοι σου αποκτούν βάθος και λόγω της διορατικότητας σου, καταφέρνεις πολλούς από αυτούς! Οικονομικά, πριν προχωρήσεις σε συμφωνίες, έλεγξε αν όντως υπάρχουν εξασφαλίσεις και εγγυήσεις!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Σήμερα αγαπητέ Παρθένε, είναι μία ημέρα που θα καταφέρεις μέσα από επαφές, αλλά και συγκυρίες να εναρμονιστείς με τους γύρω σου και να εξομαλύνεις ή απλά να βελτιώσεις τις διαπροσωπικές σου σχέσεις! Διεκδικείς με κάθε τρόπο και καταφέρνεις σταθερότητα και ασφάλεια στις επαφές που έχεις με τους άλλους κι ευτυχώς οι καλοπροαίρετοί σου τρόποι σε βοηθούν!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η σημερινή ημέρα, περιστρέφεται κυρίως γύρω από τις ερωτικές σου σχέσεις, οι οποίες ομολογουμένως θα έχουν αρκετές διακυμάνσεις. Κάποια συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα που θα έχεις και η πρωτοφανής υπερευαισθησία σου, θα σε κάνουν να βρίσκεις προβλήματα, εκεί που δεν υπάρχουν!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον τομέα της καριέρας, μάθε να συνεργάζεσαι και να προσαρμόζεσαι στις συνθήκες που επικρατούν! Στα οικονομικά σου, βρίσκεις επιτέλους τις σωστές ισορροπίες και τον έλεγχο της ορθής διαχείρισης τους!

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Σήμερα αγαπητέ Ζυγέ, θα νιώσεις την ανάγκη να βοηθήσεις και να εξυπηρετήσεις ανάγκες, ανθρώπων που αγαπάς και εκτιμάς! Η τάση σου αυτή, θα λειτουργήσει εποικοδομητικά και για εσένα, παρόλο που οι πράξεις σου χαρακτηρίζονται από ανιδιοτέλεια! Καταφέρνεις και ανταπεξέρχεσαι σε όλες τις υποχρεώσεις σου και ανανεώνεσαι!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, καταφέρνεις και εναρμονίζεσαι με τις ανάγκες και τις επιθυμίες του άλλου σου μισού! Αν περιορίσεις και την τάση σου να τον κρίνεις ορισμένες φορές για τις επιλογές του, θα περάσετε υπέροχα σήμερα! Αν είσαι ελεύθερος, ένα άτομο μέσα από τον εργασιακό σου χώρο, τείνει να προχωρήσει την επαγγελματική σας σχέση, σε κάτι περισσότερο και εσύ μάλλον ανταποκρίνεσαι!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Γεγονότα και κάποιες νέες καταστάσεις, θα σε κάνουν ξανά να αισθανθείς επαγγελματική ασφάλεια! Μην στερείσαι πράγματα που αγαπάς να κάνεις, για λόγους οικονομίας!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Η σημερινή ημέρα αποτελεί την απόλυτη συναισθηματική χαρά για σένα, φίλε Σκορπιέ και σου επιτρέπει να γίνεις και πάλι παιδί, με κάθε τρόπο! Μπορείς να καλοπεράσεις χωρίς δισταγμό σήμερα, μέσα από ερωτικές δραστηριότητες, καλλιτεχνικά θέματα, εξόδους, ψυχαγωγία, θέματα που αφορούν παιδιά, διακόσμηση, καλλωπισμό και δημιουργικές επιτυχίες!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, από την μια αποζητάς την ασφάλεια της αγάπης και από την άλλη απολαμβάνεις φλερτ και κατακτήσεις, ακόμα κι αν σου προσφέρουν ερωτική χαρά χωρίς διάρκεια! Αν έχεις ήδη κάποιο ταίρι, ζητάς συνεχώς την προσοχή του, γεγονός που δεν είναι καθόλου δύσκολο, αφού έχεις εντυπωσιακή γοητεία και απαράμιλλο ερωτισμό!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον τομέα της εργασίας, πρέπει να εκμεταλλευτείς την αυξημένη δημιουργικότητα σου, για να μπορέσεις να κατακτήσεις τις φιλοδοξίες σου! Οικονομικά, καλό θα ήταν να μην ρισκάρεις και να μην ξοδεύεις ανούσια!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Σήμερα, αγαπητέ Τοξότη, θα βρεις ξανά τον εαυτό σου, αυτόν που τόσο πολύ αγαπάμε! Ενισχύεται η ανάγκη σου για συναισθηματικό δέσιμο με το σπίτι και την οικογένεια και καταφέρνεις και εξομαλύνεις τις συγγενικές και τις οικογενειακές σου σχέσεις, που είναι τόσο σημαντικές για εσένα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, αναπολείς σήμερα, ένα άτομο του παρελθόντος! Μην σε παρασύρουν οι αναμνήσεις και η νοσταλγία, σε λάθος κινήσεις! Αν έχεις ήδη σχέση, η σημερινή ημέρα, σου δίνει την ευκαιρία, να διορθώσεις παλιά λάθη και να εξομαλύνεις την επικοινωνία σου με το άλλο σου μισό, αν τις προηγούμενες ημέρες, είχε κλονιστεί!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον τομέα της εργασίας, είσαι μάλλον λίγο αγχωμένος, όμως αυτό δεν σε εμποδίζει να ανταπεξέλθεις άψογα στις υποχρεώσεις σου! Τα οικονομικά του σπιτιού, μπορεί να επιβαρύνουν εσένα σήμερα!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Αγαπητό Αιγόκερε, ήρθε η ώρα να μιλήσεις με την καρδιά σου και να επικοινωνήσεις με αγάπη! Οι σχέσεις σου με τα αδέρφια ενδυναμώνονται και οι επαφές σου με γείτονες και γνωστούς, βελτιώνονται και εξομαλύνονται! Ιδανική ημέρα για εποικοδομητικές εξόδους, επικοινωνίες, γνωριμίες, συναντήσεις και συμφωνίες!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μέσα από κοινωνικές συναναστροφές θα έρθει ένα ευχάριστο ερωτικό νέο, μία συνάντηση ή μία νέα γνωριμία, για σένα που είσαι ελεύθερος! Ώρα να βγεις εκεί έξω και να κατακτήσεις κόσμο! Φλέρταρε όσο μπορείς και θα έχεις ανταπόκριση! Αν είσαι δεσμευμένος, επιδίωξε μία ουσιαστική και εκ βάθους συζήτηση με το ταίρι σου και θα δεις πως όλα μπορούν να λυθούν, αρκεί αν κρατήσεις χαμηλούς τους τόνους!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην εργασία, πετυχαίνεις άψογες σχέσεις με συναδέλφους και ανωτέρους, ιδίως μέσω της επικοινωνιακής οδού! Πες όχι σήμερα στα αλόγιστα έξοδα!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Σήμερα αγαπητέ Υδροχόε, θα ασχοληθείς με την προστασία και την διατήρηση των κεκτημένων σου αλλά και των προσωπικών σου αξιών. Συγκεκριμένα, ίσως αποφασίσεις να κάνεις ένα ξεκαθάρισμα στο σπίτι σου, από πράγματα που δεν χρειάζεσαι ουσιαστικά, αλλά δεδομένου ότι δένεσαι πολύ με αυτά που σου ανήκουν, δεν τα έχεις ξεφορτωθεί ακόμα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα, θα υπάρξει μία έμμεση ένδειξη ενδιαφέροντος για σένα, από το άτομο που σε ενδιαφέρει! Προσπάθησε να τον κάνεις με διακριτικό τρόπο, να ανοιχθεί περισσότερο και να σε πλησιάσει! Αν είσαι δεσμευμένος, τώρα είναι η στιγμή που θα νιώσεις ασφαλής, σίγουρος και κυρίως ήρεμος για την σχέση σου! Ένα όμορφο δείπνο, φτιαγμένο από τα χεράκια σου για το άλλο σου μισό, θα ανανεώσει σίγουρα τον δεσμό σας!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, δεν έχεις ιδιαίτερη διάθεση για δουλειά, όμως το πείσμα και η εργατικότητα σου, δεν σε εγκαταλείπουν! Αρκετές οι οικονομικές διακυμάνσεις σήμερα και ίσως νιώσεις ανασφάλεια μέσα από τις οικονομικές εξελικτικές διαδικασίες της ημέρας!

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Σήμερα, η Σελήνη στο Ζώδιο σου, θα σε βοηθήσει στην αναζήτηση και στον προσδιορισμό της προσωπικότητάς σου και θα καταφέρεις, να χρησιμοποιήσεις σωστά τα ταλέντα σου και την διαίσθηση σου, ώστε να ξεχωρίσεις και να προβάλλεις τον καλύτερο εαυτό σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Έντονος συναισθηματισμός, ευαισθησία, λάμψη, πάθος, ερωτισμός και γοητεία σε χαρακτηρίζουν! Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς εύκολα να… αποπλανήσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει! Αν όμως είσαι δεσμευμένος, ίσως γίνεις λίγο περισσότερο απαιτητικός από ό,τι συνήθως, γεγονός που θα δυσαρεστήσει ενδεχομένως το έτερον σου ήμισυ!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Έχεις την ικανότητα σήμερα, να παίζεις ρόλους στον εργασιακό χώρο και να δείχνεις αυτό που περιμένουν οι άλλοι από σένα! Αυτό μπορεί να εξυπηρετήσει κάποιους σκοπούς σου, ωστόσο θα σε κουράσει από ένα σημείο και μετά! Μην είσαι παρορμητικός σε έξοδα! Το παρακάνεις!

Πηγή: oroskopos.gr

Click to comment

Απάντηση

ΖΩΔΙΑ

Αυτά είναι τα πιο άτυχα ζώδια του Δεκεμβρίου

Ομήνας που ξεκίνησε πριν από λίγες ημέρες προβλέπεται θετικός για όλα τα ζώδια. Για άλλα περισσότερo, για άλλα λιγότερο. Ο Ερμής από την 1η του μήνα θα περάσει στο ζώδιο του Αιγόκερω και θα γυρίσει φαινομενικά ανάδρομος στις 13 του μήνα.

Αυτή η όψη θα επηρεάσει την επικοινωνία και τις μετακινήσεις μας και ευνοεί τις μικροπαρεξηγήσεις. Ειδικά αν ανήκετε σε ένα από τα παρακάτω ζώδια.

Παρθένος

Το αίσθημα που κυριαρχεί είναι η απογοήτευση, γεγονός που σας γεμίζει κυκλοθυμία σε όλες τις εκφάνσεις της καθημερινότητάς σας. Έχετε πολλά νεύρα και ξεσπάτε εύκολα. Προσπαθήστε να συγκρατήσετε τα νεύρα σας, διότι ό,τι πείτε τώρα δεν μπορείτε να το πάρετε πίσω.

Τοξότης

Μπορεί να διανύουμε την περίοδο των γενεθλίων σας και να νιώθετε μια ανάταση, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα υπάρχει πίεση. Ο Άρης στο ζώδιό σας εντείνει καταστάσεις αρνητικές, που θα δημιουργούν εκνευρισμό, ένταση και γκρίνια. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας για να τα καταφέρετε.

Ιχθύς

Σχέσεις και επικοινωνία επηρεάζονται στο έπακρο από τον ανάδρομο Ερμή. Το αίσθημα της απαισιοδοξίας κυριαρχεί, ειδικά από τη στιγμή που όλο τον μήνα παίζονται παιχνίδια εξουσίας και μικροπολιτικής. Προσέξετε ιδιαιτέρως τη στάση και τα λόγια σας μπροστά σε ανθρώπους που δεν εμπιστεύεστε απόλυτα.

Continue Reading

ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια σήμερα, 5 Δεκεμβρίου | Ζυγοί, μπορεί να σας προδώσει κάποιος που δεν περιμένατε ποτέ

Τι θα συμβεί σήμερα, Τρίτη 5 Δεκεμβρίου 2023; Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Μάθετε τα πάντα για τα αστρολογικά γεγονότα και πώς αυτά θα επηρεάσουν καθένα από τα 12 ζώδια. Ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα σήμερα.

Κριός

Ήρθε η ώρα να λάβετε πιο σοβαρά υπόψη τις ανάγκες σας και παρόλο που η νέα χρονιά είναι λίγες εβδομάδες μακριά, τα μάτια σας είναι ήδη στραμμένα στην αλλαγή.

Το τελευταίο τέταρτο της Σελήνης λαμβάνει χώρα στην Παρθένο, τον τομέα της ευεξίας και της υγείας σας. Αυτή είναι μια εξαιρετική μέρα για να ξεκινήσετε μια αλλαγή τρόπου ζωής. Κλείστε ένα ραντεβού με έναν διατροφολόγο. Δείτε στο διαδίκτυο προγράμματα γυμναστικής.

Σχεδιάστε να πάτε παρέα με έναν φίλο στο γυμναστήριο. Κάνε το να συμβεί, Κριέ. Μπορείς.

Ταύρος

Ήρθε η ώρα να πάρεις μια απόφαση, Ταύρε. Οι τελευταίες εβδομάδες χαρακτηρίστηκαν από μία μεταμόρφωση, έναν μετασχηματισμό, όσον αφορά την αγάπη, και τώρα υπάρχει ένα σημείο που έχει να κάνει με τη λήψη αποφάσεων το οποίο δεν μπορείτε να αποφύγετε.

Το τελευταίο τέταρτο της Σελήνης λαμβάνει χώρα στην Παρθένο, τον τομέα του ρομαντισμού σας. Μία σχέση ή μια περιπέτεια γεμάτη πάθος είναι έτοιμη να τελειώσει.

Ήρθε η ώρα να σφίξετε τα δόντια και να κάνετε σημαντικές συζητήσεις για τα επόμενα βήματα.

Δίδυμοι

Έχετε μερικά πράγματα που πρέπει να κάνετε, Δίδυμοι. Ίσως αυτά τα πράγματα περιλαμβάνουν αγορές ή τις τελικές λεπτομέρειες για τις διακοπές σας. Το τελευταίο τέταρτο της Σελήνης λαμβάνει χώρα στην Παρθένο, τον τομέα του σπιτιού και της οικογένειάς σας.

Αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για να συντονίσετε ποια θα είναι τα σχέδιά σας. Δημιουργήστε αναμνήσεις και επικεντρωθείτε λιγότερο στα δώρα.

Η αξία μίας νέας φωτογραφίας στο οικογενειακό άλμπουμ είναι ανεκτίμητη.

Καρκίνος

Ένα σημαντικό μήνυμα έρχεται σε εσάς αυτήν την εβδομάδα και είναι ένα μήνυμα για το οποίο θα θέλετε σίγουρα να αναλάβετε δράση. Το τελευταίο τέταρτο της Σελήνης λαμβάνει χώρα στην Παρθένο, τον τομέα της επικοινωνίας σας, οπότε δώστε προσοχή.

Τα μηνύματα και email που λαμβάνετε αυτή την περίοδο απαιτούν συνήθως μια επείγουσα απάντηση από εσάς. Θα θέλετε να είστε σίγουροι ότι τα λαμβάνετε γι’ αυτό θα ελέγχετε συχνά το κινητό σας.

Θέλετε να είστε διαθέσιμοι να επικοινωνεί κανείς μαζί σας όταν χρειάζεται.

Λέων

Ήρθε η ώρα των πληρωμών. Το τελευταίο τέταρτο της Σελήνης λαμβάνει χώρα στην Παρθένο, τον τομέα των χρημάτων σας.

Εάν έχετε μια ληξιπρόθεσμη οφειλή ή λογαριασμό ή κάτι υπό διαπραγμάτευση για πληρωμή, αυτή μπορεί να είναι η κατάλληλη στιγμή για να κάνεις κάποια ρύθμιση, καταβάλλοντας το ποσό που σας εξυπηρετεί.

Είναι μια καλή μέρα για διαπραγματεύσεις σχετικά με πληρωμές, τραπεζικές συναλλαγές ή δάνεια.

Παρθένος

Είστε έτοιμοι να πάτε τη ζωή σας στο επόμενο επίπεδο; Το τελευταίο τέταρτο της Σελήνης λαμβάνει χώρα στο ζώδιό σας, την Παρθένο, τον τομέα της προσωπικής σας ανάπτυξης. Αυτή είναι μια σημαντική στιγμή για σένα, Παρθένε, καθώς μπορεί να επιλέξεις να ακολουθήσεις έναν νέο δρόμο που βελτιώνει διάφορους τομείς της ζωής σου.

Θα μπορούσατε να κάνετε αίτηση για ένα ακαδημαϊκό ή επαγγελματικό πρόγραμμα ή ίσως αποφασίσετε να εγκαταλείψετε το πανεπιστήμιο ή τη δουλειά για να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση.

Ό,τι κι αν αποφασίσετε να κάνετε, οι επόμενες δύο εβδομάδες είναι κρίσιμες για να προγραμματίσετε και να καθορίσετε τι είναι αυτό που θέλετε.

Ζυγός

Δεν θα είναι όλοι φίλοι σου, Ζυγέ και μερικές φορές μπορεί ένα άτομο που δεν περιμένεις να σε προδώσει. Το τελευταίο τέταρτο της Σελήνης λαμβάνει χώρα στην Παρθένο, τον τομέα των κρυμμένων εχθρών σας.

Μπορεί να υπάρχουν άτομα που δεν τους αρέσει να σας βλέπουν χαρούμενους και θα το δείξουν. Μπορεί να είναι δύσκολο να πιστέψετε αυτό που κάνουν, αλλά μην κλείσετε τα μάτια.

Αυτή είναι μια εξαιρετική μέρα για να αντιμετωπίσετε προβλήματα φιλίας και να έρθετε στην ουσία ενός θέματος.

Σκορπιός

Το τελευταίο τέταρτο της Σελήνης λαμβάνει χώρα στην Παρθένο, τον τομέα της δικτύωσης σας, και ορισμένες δραστηριότητες προορίζονται για εσάς.

Μπορεί πχ να λάβετε ένα email για να παρευρεθείτε σε μία εκδήλωση ή να προσκληθείτε να συμμετέχετε σε ένα σεμινάριο ή να παρακολουθήσετε ένα συνέδριο, ακόμη και στο εξωτερικό.

Αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για να δείτε ποιες εκδηλώσεις θα θέλατε να παρακολουθήσετε και να πάτε το 2024. Το να κάνετε σχέδια τώρα μπορεί να σας βοηθήσει να κάνετε πιο εύκολα ταξιδιωτικά σχέδια αργότερα.

Τοξότης

Κάντε αίτηση για μία δουλειά ή εάν είστε ευχαριστημένοι στη δουλειά που βρίσκεστε τώρα, ζητήστε την αύξηση. Το τελευταίο τέταρτο της Σελήνης λαμβάνει χώρα στην Παρθένο, τον τομέα της καριέρας σας. Αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για να πιέσετε λίγο,

ώστε να μπορέσετε να πάρετε τα πράγματα που θέλετε από τη ζωή. Εάν κάνετε καλά τη δουλειά σας και δίνετε και παραπάνω από όσα απαιτούνται, τότε μην φοβάστε. Διαπραγματευτείτε.

Το χειρότερο που μπορεί να συμβεί είναι να μην πάρετε αυτό που θέλετε στο 100%, τουλάχιστον όχι άμεσα.

Αιγόκερως

Έχεις πολλή ζωή μέσα σου και είσαι εδώ για να μάθεις και να αναπτυχθείς ως άνθρωπος. Το τελευταίο τέταρτο της Σελήνης λαμβάνει χώρα στην Παρθένο, τον τομέα σας που αφορά στη θρησκεία και τη φιλοσοφία.

Αυτή είναι μια υπέροχη στιγμή για να αναζητήσετε γνώσεις. Εάν βλέπετε ότι έχετε περιέργεια για ορισμένα πράγματα, μην φοβάστε να δείτε podcast ή να διαβάσετε βιβλία σχετικά με το θέμα.

Ο κόσμος είναι έτοιμος να τον εξερευνήσετε και να μάθετε.

Υδροχόος

Μερικά πράγματα είναι καλύτερο να παραμένουν «ανοιχτά» επειδή η ειλικρίνεια είναι η καλύτερη πολιτική. Το τελευταίο τέταρτο της Σελήνης λαμβάνει χώρα στην Παρθένο, τον τομέα των μυστικών σας.

Ένας τομέας της ζωής σας μπορεί να βγαίνει στην επιφάνεια και σκοπός είναι να επουλώσει μια πληγή. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να μιλήσετε με έναν θεραπευτή, ψυχολόγο ή life coach.

Ο, τι κρατάτε μέσα σας και σας κρατά μακριά από την ευτυχία, μπορείτε να το εξερευνήσετε.

Ιχθύες

Οι γιορτές μπορεί να σου φέρουν και μια πρόταση, Ιχθύ. Το τελευταίο τέταρτο της Σελήνης λαμβάνει χώρα στην Παρθένο, τον τομέα του γάμου και των συνεργασιών σας. Μπορεί να συζητάτε με κάποιον για να έχετε μία αποκλειστική συνεργασία.

Μπορεί να είναι καιρός μια σχέση να γίνει πιο σοβαρή και να κάνετε το επόμενο βήμα. Εάν είστε ήδη σε σοβαρή σχέση, ορισμένες αλλαγές στην δουλειά σας μπορεί να φέρουν ευκαιρίες για ανάπτυξη.

 

Continue Reading

LIFESTYLE

Αυτά τα 3 ζώδια θα είναι τα πιο τυχερά τον Δεκέμβριο

Ο Δεκέμβριος έρχεται με αλλαγή στο πλανητικό σκηνικό καθώς ο Ερμής προχωρά στο ζώδιο του Αιγόκερου την 1η Δεκεμβρίου 2023.

Σε αυτό το ζώδιο θα γυρίσει φαινομενικά ανάδρομος στις 13 Δεκεμβρίου μέχρι την 1η Ιανουαρίου του 2024 και καλό είναι να είμαστε όλοι προσεκτικοί στις μετακινήσεις μας και στην επικοινωνία.

Η Πανσέληνος που θα γίνει στις 27 Δεκεμβρίου στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερου και μας καλεί να κοιτάξουμε τον εαυτό μας, τις σχέσεις μας με τα αγαπημένα μας πρόσωπα και να έρθουμε κοντά με την οικογένειά μας.

Ποια όμως θα είναι τα τυχερά ζώδια του Δεκεμβρίου; Ο Ταύρος, ο Ζυγός και ο Αιγόκερως.

Αυτά τα 3 ζώδια θα είναι τα πιο τυχερά τον Δεκέμβριο

Τα ζώδια που θα έχουν εύνοια τον Δεκέμβριο είναι τα παρακάτω:

Ταύρος

Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Αιγόκερου την πρώτη ημέρα του Δεκεμβρίου θα σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από αρνητικά συναισθήματα, φόβους και ανασφάλειες που έχετε και θα μπορέστε να αντιμετωπίσετε τις καταστάσεις με περισσότερη αισιοδοξία. Οι φιλοδοξίες για το μέλλον είναι πολλές και τον Δεκέμβριο θα αισθανθείτε περισσότερη χαρά και ενθουσιασμό για τα σχέδια που θα κάνετε για τη νέα χρονιά.

Ζυγός

Κάποιοι θα σκεφτείτε να κάνετε μια αλλαγή στην διακόσμηση του σπιτιού σας και ίσως κάποια μετακόμιση ή συγκατοίκηση. Πάντως τόσο το σπίτι όσο και η οικογένεια θα παίξουν σημαντικό ρόλο κατά τη διάρκεια του Δεκεμβρίου. Στα ερωτικά οι ελεύθεροι θα έχουν πολλές πιθανότητες να κάνουν μια νέα γνωριμία που θα οδηγήσει σε σχέση.

Αιγόκερως

Ο Δεκέμβριος θα σου προσφέρει ωραίες στιγμές με αγαπημένα πρόσωπα, τύχη στα οικονομικά και αισιοδοξία. Επίσης αυτός ο μήνας ενδεχομένως να σου παρουσιάσει έναν νέο έρωτα που θα σε ενθουσιάσει. Αυτός ο μήνας θα είναι από τους πιο ωραίους για τους Αιγόκερους!

Continue Reading
Green logo ENA Club with text ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Κατοικία

a house with a green roof and road signs left and right
gear and tool as logo pavlidis

newsletterΚαιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

Αρέσει σε %d bloggers: