Quantcast
Connect with us

ΖΩΔΙΑ

Ζώδια σήμερα 27/9 – Ημερήσιες προβλέψεις

Με το σημερινό τρίγωνο του Ανάδρομου Ερμή με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω έχουμε την δυνατότητα να αξιοποιήσουμε την μνήμη και να επικεντρωθούμε με λεπτομέρεια σε ότι θέλουμε να λύσουμε, να διαλευκάνουμε ή να κουβεντιάσουμε! Η μέρα μας έχουν αποκαλυπτικό χαρακτήρα. Ευνοούνται οι Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι και Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθείς του 3ου δεκαημέρου!

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Κριέ, σήμερα με την βοήθεια του Τριγώνου Ανάδρομου Ερμή-Πλούτωνα, θα καταφέρεις να τακτοποιήσεις και την παραμικρή λεπτομέρεια! Βρίσκεις λύσεις και κλείνεις προβληματικούς κύκλους, εκπληρώνοντας βαθιές επιθυμίες, με αρκετή άνεση! Διεκπεραιώνεις εκκρεμότητες και θέματα της καθημερινότητας, που μέχρι τώρα σε κούραζαν!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, η σημερινή ημέρα είναι σχετικά ψυχρή και βαρετή! Αν είσαι ελεύθερος, πιθανόν να προκύψει ένας έρωτας μέσα από το εργασιακό περιβάλλον, που θα σου αλλάξει όλα τα δεδομένα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η αποδοτικότητα σου είναι στα καλύτερα της και αυτό σε οδηγεί στην επιτυχία! Πετυχημένες οικονομικές συμφωνίες έρχονται επίσης σήμερα!
ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Αγαπητέ Ταύρε, ώρα να απολαύσεις την ζωή με κάθε τρόπο, όπως και τον θαυμασμό των γύρων σου! Τύχη θα έχεις, σε διαπροσωπικές και κοινωνικές συναναστροφές, θέματα παιδιών, δημιουργικότητας και διασκέδασης! Με το Τρίγωνο Ανάδρομου Ερμή-Πλούτωνα, εκφράζεις τον βελτιωμένο εαυτό σου και βρίσκεις λύσεις για τα παλιά!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, θα έχεις άπειρες κατακτήσεις, θαυμαστές και ερωτικές στιγμές με το άτομο που σε ενδιαφέρει! Αν είσαι δεσμευμένος, σε περιμένουν καυτές και παθιασμένες στιγμές με το άλλο σου μισό, που θα ανανεώσουν την σχέση σας!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά, αλλά και στα οικονομικά, δεν θα υπάρξει κανένα εμπόδιο, πέρα από τις δικές σου υπερβολές!
ΔΙΔΥΜΟΣ
Γενικά
Αγαπητέ Δίδυμε, το σημερινό Τρίγωνο Ανάδρομου Ερμή-Πλούτωνα, είναι αρκετά ωφέλιμο για εσένα, ιδίως γιατί θα καταφέρεις να απολαύσεις ευτυχισμένες στιγμές στην οικογένεια στο σπίτι σας! Επιπλέον, έχεις εύνοια, ώστε να λύσεις με επιτυχία ένα παρελθοντικό θέμα που ακόμα σε απασχολεί!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις συναισθηματική ανανέωση της σχέσης σου με το άλλο σου μισό! Αν είσαι ελεύθερος, θα έχεις μία τέλεια ευκαιρία για επανασύνδεση με έναν έρωτα του παρελθόντος! Εκμεταλλεύσου την!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά είσαι απόλυτα αποδοτικός και αυτό αναγνωρίζεται! Οικονομικά, έρχονται ξαφνικά έξοδα σήμερα, που αφορούν το σπίτι!
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Φίλε Καρκίνε, τύχη θα έχεις σήμερα σε κοινωνικές δραστηριότητες και επαφές, με το Τρίγωνο Ανάδρομου Ερμή-Πλούτωνα! Θα μπορέσεις να εκπληρώσεις στόχους και σκοπούς, να περάσεις όμορφα και να επικοινωνήσεις ακριβώς με τον τρόπο που θες! Ευνοείσαι επίσης, για ταξίδια, συναντήσεις και γενικά μετακινήσεις!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, θα έχεις φλερτ, χαρμόσυνες επικοινωνίες, χαρούμενα μηνύματα, νέες γνωριμίες και απρόσμενες ευχάριστες συναντήσεις! Αν είσαι δεσμευμένος, επιδίωξε μία έξοδο ψυχαγωγίας σήμερα, με το ταίρι σου και είναι σίγουρο ότι θα περάσετε τέλεια μαζί!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οικονομικά, μην παρασύρεσαι σε επιπολαιότητες και επαγγελματικά, χρησιμοποίησε την οξυδέρκεια σου, ώστε να πετύχεις στόχους!
ΛΕΩΝ
Γενικά
Φίλε Λέοντα, σήμερα ανακτάς αυτοπεποίθηση και αυτοεκτίμηση! Με την βοήθεια του Τριγώνου Ανάδρομου Ερμή-Πλούτωνα, αποδεικνύεις την πραγματική σου αξία σου και κερδίζεις με ευκολία αυτό που θες! Βελτιώνεις και εξομαλύνεις οικογενειακές σχέσεις και πιθανόν να σε απασχολήσει την σημερινή ημέρα και θέματα που αφορούν το σπίτι ή κάποιο ακίνητο!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, ένας νέος έρωτας θα μπει στην ζωή σου! Αν είσαι δεσμευμένος, οι ιδιωτικές στιγμές με το άλλο σου μισό, χαρακτηρίζονται από πάθος, αισθησιασμό και μπόλικο ρομαντισμό!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι εξελίξεις και τα γεγονότα μέσα στον εργασιακό χώρο, ωφελούν πολύ την πρόοδο σου! Κάθε οικονομική σου δραστηριότητα ή απόφαση σήμερα, θα έχει επιτυχία.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Φίλε Παρθένε, με το Τρίγωνο Ανάδρομου Ερμή-Πλούτωνα, θα καταφέρεις να εκπληρώσεις βαθιές επιθυμίες, χωρίς όμως υπερβολικές απαιτήσεις! Ευκαιρίες θα έρθουν, σε όλους τους σημαντικούς τομείς της ζωής, για να αλλάξεις ριζικά κάθε τι που σε ενοχλεί και κυρίως μέσα από επικοινωνίες, επαφές, ειδήσεις, νέα, μετακινήσεις και συναντήσεις!
Αισθηματκές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, η σχέση σου με το άλλο σου μισό, ευνοείται ιδιαίτερα σήμερα, αρκεί να παραμείνεις ολιγαρκής και ψύχραιμος στις συζητήσεις και δράσεις! Αν είσαι ελεύθερος, θα απολαύσεις κατακτήσεις και θαυμαστές την σημερινή ημέρα, νέες γνωριμίες, φλερτ και εξομολογήσεις!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Διατήρησε την υπομονή σου και την διαλλακτικότητα σου, στον χώρο της δουλειάς, για να γλιτώσεις κόντρες! Οικονομικά, θα πάρεις μεγάλη χαρά σήμερα, με μία απρόσμενη εξέλιξη!
ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Φίλε Ζυγέ, σήμερα θα φτιάξεις σίγουρα την διάθεση σου, αποκαθιστώντας την ψυχική ηρεμία και την σιγουριά σου με τον πιο όμορφο τρόπο! Το Τρίγωνο Ανάδρομου Ερμή-Πλούτωνα, σε απαλλάσσει, από δύσκολες και τοξικές καταστάσεις και σχέσεις! Παρασκηνιακές επαφές, ευνοούνται ιδιαίτερα!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, επιτέλους θα εκτιμηθούν οι προσπάθειες σου για την βελτίωση της σχέσης ή του γάμου σου, από το άλλο σου μισό! Αν είσαι ελεύθερος, παρασύρεσαι σε άτομα που ανήκουν αλλού και κακώς, επιδιώκεις να γίνεις το τρίτο πρόσωπο!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα θα υπάρξουν κάποιες δυσκολίες και καθυστερήσεις, αλλά αργά ή γρήγορα, όλα θα ξεπεραστούν! Οικονομικά, θα υπάρξει θετική απάντηση, σε κάτι που αναμένεις σήμερα!
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Φίλε Σκορπιέ, σήμερα όλα βελτιώνονται και έρχονται πολλές επιτυχίες, αφού η ημέρα θα φέρει θετικές αλλαγές, με το Τρίγωνο Ανάδρομου Ερμή-Πλούτωνα! Θα έχεις σίγουρα χαρά και καλοπέραση στους φιλικούς σου κύκλους και επιπλέον, κάνεις θετικές αλλαγές στην ζωή και στην καθημερινότητα σου!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, θα έχεις εξομολογήσεις και κατακτήσεις, αφού σε χαρακτηρίζει γοητεία, ερωτισμός και ταπεραμέντο! Αν είσαι δεσμευμένος, πετυχαίνεις τους σκοπούς σου, αλλά και δίκαιη ισότητα στην σχέση σου, με το ταίρι σου!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Απέφυγε τα απρόσεχτα και προκλητικά λάθη σε δουλειά και οικονομικό τομέα! Είσαι αρκετά επιρρεπής σε παρορμητικά λάθη!
ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Αγαπητέ Τοξότη, σήμερα πρέπει να δράσεις παρασκηνιακά με το Τρίγωνο Ανάδρομου Ερμή-Πλούτωνα, για να κερδίσεις αυτά που επιθυμείς, μέσα από το περιβάλλον σου! Επωφελείσαι, ανακαλύπτοντας κρυφές ενέργειες άλλων ή κάποια μυστικά που σε αφορούν άμεσα ή έμμεσα! Εκμεταλλεύσου αυτό το γεγονός, στο έπακρο!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα είναι σίγουρα η κατάλληλη ημέρα για σταθεροποίηση της ερωτικής σου ζωής και πολλές ρομαντικές στιγμές με το ταίρι σου! Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς να αναμένεις αξιόλογες και αξιοθαύμαστες κατακτήσεις!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της καριέρας, όπως και στον οικονομικό τομέα, οφείλεις να αναγνωρίσεις μόνο τις αξιόλογες και σοβαρές ευκαιρίες που θα έρθουν, ώστε να καταφέρεις να πετύχεις πράγματα και όχι να φερθείς παρορμητικά!
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Φίλε Αιγόκερε, με το Τρίγωνο Ανάδρομου Ερμή-Πλούτωνα σήμερα, μπορείς να αναμένεις άπειρες ευκαιρίες, οι οποίες θα σε βοηθήσουν να κατακτήσεις υψηλούς στόχους, με ευκολία! Θέματα σπουδών και εκπαίδευσης ευνοούνται πολύ, όπως και θέματα εξωτερικού, ταξιδιών και μετακινήσεων!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, θα έρθουν νέες γνωριμίες και φλερτ! Αν είσαι δεσμευμένος, εκμεταλλεύσου την σημερινή ημέρα, για να πείσεις το ταίρι σου, για τις επιθυμίες και τις ανάγκες που έχεις, για την σχέση και τον γάμο σας!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα, οφείλεις σήμερα να συγκεντρωθείς λίγο παραπάνω, αποφεύγοντας λάθη λόγω αφηρημάδας! Οικονομικά, είναι η κατάλληλη περίοδος για συμφωνίες και υπογραφές!
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Φίλε Υδροχόε, με την βοήθεια του Τριγώνου Ανάδρομου Ερμή-Πλούτωνα, βρίσκεις λύσεις σε αρκετά από τα θέματα που σε απασχολούν και βελτιώνεις την κοινωνική σου εικόνα και την φήμη σου! Αποκαλύψεις, σε βοηθούν να πάρεις τις ορθές αποφάσεις και να προχωρήσεις μπροστά με σύνεση και ωριμότητα!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος σήμερα είναι η κατάλληλη ημέρα, για να κάνεις μία συζήτηση ουσιαστική, με το έτερον σου ήμισυ! Αν είσαι ελεύθερος, θα έχεις πολλές ευκαιρίες, για μία νέα αισθησιακή και σταθερή σχέση!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα, ξεπερνάς επιτέλους κάποιες δυσκολίες, αφού θα καταφέρεις να ανταπεξέλθεις σε έντονες και πιεστικές καταστάσεις! Οι οικονομικές σου υποθέσεις, θα έχουν μόνο θετικά αποτελέσματα!
ΙΧΘΥΣ
Γενικά
Φίλε Ιχθύ, το θετικό για εσένα Τρίγωνο Ανάδρομου Ερμή-Πλούτωνα, ενισχύει σημαντικά τον τομέα των διαπροσωπικών σου σχέσεων και συναναστροφών! Θα πάρεις χαρά από συζητήσεις, μετακινήσεις, συναντήσεις, νέα και ειδήσεις την σημερινή ημέρα και οι επαφές σου, είναι εκείνες που θα σου δώσουν ουσιαστική ευχαρίστηση!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, η ημέρα θα σου δώσει την ευκαιρία, για έναρξη νέας σταθερής σχέσης! Αν είσαι δεσμευμένος, μπορείς να αναμένεις αναζωπύρωση της σχέσης σου, αρκεί να παραμείνεις ψύχραιμος, προσγειωμένος και αξιόπιστος!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η πιο κατάλληλη ημέρα είναι εδώ, για να βελτιώσεις συναδελφικές σχέσεις που είχαν υποστεί παρεξήγηση ή ψυχρότητα! Οικονομικά, δεν είναι ιδιαίτερα καλή ημέρα για αποφάσεις ή συμφωνίες!
Πηγή: oroskopos.gr

Click to comment

Απάντηση

ΖΩΔΙΑ

Αυτά είναι τα πιο άτυχα ζώδια του Δεκεμβρίου

Ομήνας που ξεκίνησε πριν από λίγες ημέρες προβλέπεται θετικός για όλα τα ζώδια. Για άλλα περισσότερo, για άλλα λιγότερο. Ο Ερμής από την 1η του μήνα θα περάσει στο ζώδιο του Αιγόκερω και θα γυρίσει φαινομενικά ανάδρομος στις 13 του μήνα.

Αυτή η όψη θα επηρεάσει την επικοινωνία και τις μετακινήσεις μας και ευνοεί τις μικροπαρεξηγήσεις. Ειδικά αν ανήκετε σε ένα από τα παρακάτω ζώδια.

Παρθένος

Το αίσθημα που κυριαρχεί είναι η απογοήτευση, γεγονός που σας γεμίζει κυκλοθυμία σε όλες τις εκφάνσεις της καθημερινότητάς σας. Έχετε πολλά νεύρα και ξεσπάτε εύκολα. Προσπαθήστε να συγκρατήσετε τα νεύρα σας, διότι ό,τι πείτε τώρα δεν μπορείτε να το πάρετε πίσω.

Τοξότης

Μπορεί να διανύουμε την περίοδο των γενεθλίων σας και να νιώθετε μια ανάταση, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα υπάρχει πίεση. Ο Άρης στο ζώδιό σας εντείνει καταστάσεις αρνητικές, που θα δημιουργούν εκνευρισμό, ένταση και γκρίνια. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας για να τα καταφέρετε.

Ιχθύς

Σχέσεις και επικοινωνία επηρεάζονται στο έπακρο από τον ανάδρομο Ερμή. Το αίσθημα της απαισιοδοξίας κυριαρχεί, ειδικά από τη στιγμή που όλο τον μήνα παίζονται παιχνίδια εξουσίας και μικροπολιτικής. Προσέξετε ιδιαιτέρως τη στάση και τα λόγια σας μπροστά σε ανθρώπους που δεν εμπιστεύεστε απόλυτα.

Continue Reading

ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια σήμερα, 5 Δεκεμβρίου | Ζυγοί, μπορεί να σας προδώσει κάποιος που δεν περιμένατε ποτέ

Τι θα συμβεί σήμερα, Τρίτη 5 Δεκεμβρίου 2023; Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Μάθετε τα πάντα για τα αστρολογικά γεγονότα και πώς αυτά θα επηρεάσουν καθένα από τα 12 ζώδια. Ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα σήμερα.

Κριός

Ήρθε η ώρα να λάβετε πιο σοβαρά υπόψη τις ανάγκες σας και παρόλο που η νέα χρονιά είναι λίγες εβδομάδες μακριά, τα μάτια σας είναι ήδη στραμμένα στην αλλαγή.

Το τελευταίο τέταρτο της Σελήνης λαμβάνει χώρα στην Παρθένο, τον τομέα της ευεξίας και της υγείας σας. Αυτή είναι μια εξαιρετική μέρα για να ξεκινήσετε μια αλλαγή τρόπου ζωής. Κλείστε ένα ραντεβού με έναν διατροφολόγο. Δείτε στο διαδίκτυο προγράμματα γυμναστικής.

Σχεδιάστε να πάτε παρέα με έναν φίλο στο γυμναστήριο. Κάνε το να συμβεί, Κριέ. Μπορείς.

Ταύρος

Ήρθε η ώρα να πάρεις μια απόφαση, Ταύρε. Οι τελευταίες εβδομάδες χαρακτηρίστηκαν από μία μεταμόρφωση, έναν μετασχηματισμό, όσον αφορά την αγάπη, και τώρα υπάρχει ένα σημείο που έχει να κάνει με τη λήψη αποφάσεων το οποίο δεν μπορείτε να αποφύγετε.

Το τελευταίο τέταρτο της Σελήνης λαμβάνει χώρα στην Παρθένο, τον τομέα του ρομαντισμού σας. Μία σχέση ή μια περιπέτεια γεμάτη πάθος είναι έτοιμη να τελειώσει.

Ήρθε η ώρα να σφίξετε τα δόντια και να κάνετε σημαντικές συζητήσεις για τα επόμενα βήματα.

Δίδυμοι

Έχετε μερικά πράγματα που πρέπει να κάνετε, Δίδυμοι. Ίσως αυτά τα πράγματα περιλαμβάνουν αγορές ή τις τελικές λεπτομέρειες για τις διακοπές σας. Το τελευταίο τέταρτο της Σελήνης λαμβάνει χώρα στην Παρθένο, τον τομέα του σπιτιού και της οικογένειάς σας.

Αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για να συντονίσετε ποια θα είναι τα σχέδιά σας. Δημιουργήστε αναμνήσεις και επικεντρωθείτε λιγότερο στα δώρα.

Η αξία μίας νέας φωτογραφίας στο οικογενειακό άλμπουμ είναι ανεκτίμητη.

Καρκίνος

Ένα σημαντικό μήνυμα έρχεται σε εσάς αυτήν την εβδομάδα και είναι ένα μήνυμα για το οποίο θα θέλετε σίγουρα να αναλάβετε δράση. Το τελευταίο τέταρτο της Σελήνης λαμβάνει χώρα στην Παρθένο, τον τομέα της επικοινωνίας σας, οπότε δώστε προσοχή.

Τα μηνύματα και email που λαμβάνετε αυτή την περίοδο απαιτούν συνήθως μια επείγουσα απάντηση από εσάς. Θα θέλετε να είστε σίγουροι ότι τα λαμβάνετε γι’ αυτό θα ελέγχετε συχνά το κινητό σας.

Θέλετε να είστε διαθέσιμοι να επικοινωνεί κανείς μαζί σας όταν χρειάζεται.

Λέων

Ήρθε η ώρα των πληρωμών. Το τελευταίο τέταρτο της Σελήνης λαμβάνει χώρα στην Παρθένο, τον τομέα των χρημάτων σας.

Εάν έχετε μια ληξιπρόθεσμη οφειλή ή λογαριασμό ή κάτι υπό διαπραγμάτευση για πληρωμή, αυτή μπορεί να είναι η κατάλληλη στιγμή για να κάνεις κάποια ρύθμιση, καταβάλλοντας το ποσό που σας εξυπηρετεί.

Είναι μια καλή μέρα για διαπραγματεύσεις σχετικά με πληρωμές, τραπεζικές συναλλαγές ή δάνεια.

Παρθένος

Είστε έτοιμοι να πάτε τη ζωή σας στο επόμενο επίπεδο; Το τελευταίο τέταρτο της Σελήνης λαμβάνει χώρα στο ζώδιό σας, την Παρθένο, τον τομέα της προσωπικής σας ανάπτυξης. Αυτή είναι μια σημαντική στιγμή για σένα, Παρθένε, καθώς μπορεί να επιλέξεις να ακολουθήσεις έναν νέο δρόμο που βελτιώνει διάφορους τομείς της ζωής σου.

Θα μπορούσατε να κάνετε αίτηση για ένα ακαδημαϊκό ή επαγγελματικό πρόγραμμα ή ίσως αποφασίσετε να εγκαταλείψετε το πανεπιστήμιο ή τη δουλειά για να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση.

Ό,τι κι αν αποφασίσετε να κάνετε, οι επόμενες δύο εβδομάδες είναι κρίσιμες για να προγραμματίσετε και να καθορίσετε τι είναι αυτό που θέλετε.

Ζυγός

Δεν θα είναι όλοι φίλοι σου, Ζυγέ και μερικές φορές μπορεί ένα άτομο που δεν περιμένεις να σε προδώσει. Το τελευταίο τέταρτο της Σελήνης λαμβάνει χώρα στην Παρθένο, τον τομέα των κρυμμένων εχθρών σας.

Μπορεί να υπάρχουν άτομα που δεν τους αρέσει να σας βλέπουν χαρούμενους και θα το δείξουν. Μπορεί να είναι δύσκολο να πιστέψετε αυτό που κάνουν, αλλά μην κλείσετε τα μάτια.

Αυτή είναι μια εξαιρετική μέρα για να αντιμετωπίσετε προβλήματα φιλίας και να έρθετε στην ουσία ενός θέματος.

Σκορπιός

Το τελευταίο τέταρτο της Σελήνης λαμβάνει χώρα στην Παρθένο, τον τομέα της δικτύωσης σας, και ορισμένες δραστηριότητες προορίζονται για εσάς.

Μπορεί πχ να λάβετε ένα email για να παρευρεθείτε σε μία εκδήλωση ή να προσκληθείτε να συμμετέχετε σε ένα σεμινάριο ή να παρακολουθήσετε ένα συνέδριο, ακόμη και στο εξωτερικό.

Αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για να δείτε ποιες εκδηλώσεις θα θέλατε να παρακολουθήσετε και να πάτε το 2024. Το να κάνετε σχέδια τώρα μπορεί να σας βοηθήσει να κάνετε πιο εύκολα ταξιδιωτικά σχέδια αργότερα.

Τοξότης

Κάντε αίτηση για μία δουλειά ή εάν είστε ευχαριστημένοι στη δουλειά που βρίσκεστε τώρα, ζητήστε την αύξηση. Το τελευταίο τέταρτο της Σελήνης λαμβάνει χώρα στην Παρθένο, τον τομέα της καριέρας σας. Αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για να πιέσετε λίγο,

ώστε να μπορέσετε να πάρετε τα πράγματα που θέλετε από τη ζωή. Εάν κάνετε καλά τη δουλειά σας και δίνετε και παραπάνω από όσα απαιτούνται, τότε μην φοβάστε. Διαπραγματευτείτε.

Το χειρότερο που μπορεί να συμβεί είναι να μην πάρετε αυτό που θέλετε στο 100%, τουλάχιστον όχι άμεσα.

Αιγόκερως

Έχεις πολλή ζωή μέσα σου και είσαι εδώ για να μάθεις και να αναπτυχθείς ως άνθρωπος. Το τελευταίο τέταρτο της Σελήνης λαμβάνει χώρα στην Παρθένο, τον τομέα σας που αφορά στη θρησκεία και τη φιλοσοφία.

Αυτή είναι μια υπέροχη στιγμή για να αναζητήσετε γνώσεις. Εάν βλέπετε ότι έχετε περιέργεια για ορισμένα πράγματα, μην φοβάστε να δείτε podcast ή να διαβάσετε βιβλία σχετικά με το θέμα.

Ο κόσμος είναι έτοιμος να τον εξερευνήσετε και να μάθετε.

Υδροχόος

Μερικά πράγματα είναι καλύτερο να παραμένουν «ανοιχτά» επειδή η ειλικρίνεια είναι η καλύτερη πολιτική. Το τελευταίο τέταρτο της Σελήνης λαμβάνει χώρα στην Παρθένο, τον τομέα των μυστικών σας.

Ένας τομέας της ζωής σας μπορεί να βγαίνει στην επιφάνεια και σκοπός είναι να επουλώσει μια πληγή. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να μιλήσετε με έναν θεραπευτή, ψυχολόγο ή life coach.

Ο, τι κρατάτε μέσα σας και σας κρατά μακριά από την ευτυχία, μπορείτε να το εξερευνήσετε.

Ιχθύες

Οι γιορτές μπορεί να σου φέρουν και μια πρόταση, Ιχθύ. Το τελευταίο τέταρτο της Σελήνης λαμβάνει χώρα στην Παρθένο, τον τομέα του γάμου και των συνεργασιών σας. Μπορεί να συζητάτε με κάποιον για να έχετε μία αποκλειστική συνεργασία.

Μπορεί να είναι καιρός μια σχέση να γίνει πιο σοβαρή και να κάνετε το επόμενο βήμα. Εάν είστε ήδη σε σοβαρή σχέση, ορισμένες αλλαγές στην δουλειά σας μπορεί να φέρουν ευκαιρίες για ανάπτυξη.

 

Continue Reading

LIFESTYLE

Αυτά τα 3 ζώδια θα είναι τα πιο τυχερά τον Δεκέμβριο

Ο Δεκέμβριος έρχεται με αλλαγή στο πλανητικό σκηνικό καθώς ο Ερμής προχωρά στο ζώδιο του Αιγόκερου την 1η Δεκεμβρίου 2023.

Σε αυτό το ζώδιο θα γυρίσει φαινομενικά ανάδρομος στις 13 Δεκεμβρίου μέχρι την 1η Ιανουαρίου του 2024 και καλό είναι να είμαστε όλοι προσεκτικοί στις μετακινήσεις μας και στην επικοινωνία.

Η Πανσέληνος που θα γίνει στις 27 Δεκεμβρίου στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερου και μας καλεί να κοιτάξουμε τον εαυτό μας, τις σχέσεις μας με τα αγαπημένα μας πρόσωπα και να έρθουμε κοντά με την οικογένειά μας.

Ποια όμως θα είναι τα τυχερά ζώδια του Δεκεμβρίου; Ο Ταύρος, ο Ζυγός και ο Αιγόκερως.

Αυτά τα 3 ζώδια θα είναι τα πιο τυχερά τον Δεκέμβριο

Τα ζώδια που θα έχουν εύνοια τον Δεκέμβριο είναι τα παρακάτω:

Ταύρος

Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Αιγόκερου την πρώτη ημέρα του Δεκεμβρίου θα σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από αρνητικά συναισθήματα, φόβους και ανασφάλειες που έχετε και θα μπορέστε να αντιμετωπίσετε τις καταστάσεις με περισσότερη αισιοδοξία. Οι φιλοδοξίες για το μέλλον είναι πολλές και τον Δεκέμβριο θα αισθανθείτε περισσότερη χαρά και ενθουσιασμό για τα σχέδια που θα κάνετε για τη νέα χρονιά.

Ζυγός

Κάποιοι θα σκεφτείτε να κάνετε μια αλλαγή στην διακόσμηση του σπιτιού σας και ίσως κάποια μετακόμιση ή συγκατοίκηση. Πάντως τόσο το σπίτι όσο και η οικογένεια θα παίξουν σημαντικό ρόλο κατά τη διάρκεια του Δεκεμβρίου. Στα ερωτικά οι ελεύθεροι θα έχουν πολλές πιθανότητες να κάνουν μια νέα γνωριμία που θα οδηγήσει σε σχέση.

Αιγόκερως

Ο Δεκέμβριος θα σου προσφέρει ωραίες στιγμές με αγαπημένα πρόσωπα, τύχη στα οικονομικά και αισιοδοξία. Επίσης αυτός ο μήνας ενδεχομένως να σου παρουσιάσει έναν νέο έρωτα που θα σε ενθουσιάσει. Αυτός ο μήνας θα είναι από τους πιο ωραίους για τους Αιγόκερους!

Continue Reading
Green logo ENA Club with text ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Κατοικία

a house with a green roof and road signs left and right
gear and tool as logo pavlidis

newsletterΚαιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

Αρέσει σε %d bloggers: