Connect with us

ΖΩΔΙΑ

Ζώδια σήμερα 21/9 – Ημερήσιες προβλέψεις

Λίγο πριν το καλοκαιράκι ρίξει την αυλαία του  η Σελήνη από το ζώδιο του Λέοντα, μας προτρέπει να διασκεδάσουμε, να περάσουμε καλά, να έχουμε όμορφες επικοινωνίες με πρόσωπα του παρελθόντος ενώ δε θα λείψουν και σημαντικές ευκαιρίες ανανέωσης για τους Κριούς, Λέοντες, Τοξότες και Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους του 1ου δεκαημέρου.

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Σήμερα φίλε Κριέ, η ημέρα θα είναι σίγουρα θετική και πολύ κεφάτη! Αποφασίζεις να βάλεις σε προτεραιότητα την κοινωνική σου ζωή και την διασκέδαση σου, προβάλλεις τον καλύτερο εαυτό σου και προσφέρεις γενναιόδωρα τα συναισθήματα σου στους άλλους, που λατρεύουν την φλογερή σου προσωπικότητα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, μην δίνεις μεγάλες υποσχέσεις, απλά για να εντυπωσιάσεις το ταίρι σου, διότι δεν θα μπορέσεις να τηρήσεις αρκετές από αυτές και θα απογοητευτεί! Αν είσαι ελεύθερος, χορταίνεις φλερτ, νέες γνωριμίες, θαυμαστές και κατακτήσεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον εργασιακό χώρο, συνέχισε να βοηθάς τους συναδέλφους, χωρίς όμως να γίνεσαι αντικείμενο εκμετάλλευσης! Οικονομικά η τύχη είναι με το μέρος σου, σε ό,τι κι αν κάνεις!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Σήμερα φίλε Ταύρε, είσαι ιδιαίτερα γλυκός, ζεστός, συναισθηματικός και τρυφερός με τους άλλους! Επιπλέον σήμερα, θα ασχοληθείς κυρίως με την διαχείριση ζητημάτων, αλλά και προβλημάτων, που έχουν προκύψει σε σπίτι και οικογένεια! Παίρνοντας τις σωστές αποφάσεις, καταφέρνεις να διορθώσεις τα πάντα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, ενδεχομένως κάποιες στιγμές να καταπιέσεις το έτερον σου ήμισυ, λόγω υπερβολικής προστατευτικότητας! Αν είσαι ελεύθερος, νοσταλγείς έντονα ένα άτομο του ερωτικού σου παρελθόντος! Επιστράτευσε λογική πριν κάνεις εσύ την πρώτη κίνηση!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οικονομικά, θα υπάρξουν απρόσμενα έξοδα που αφορούν το σπίτι! Επαγγελματικά, φρόντισε να είσαι προσεκτικός, αφού η τάση σου για παράπονα και γκρίνια, μπορεί να προκαλέσουν παρεξηγήσεις!

ΔΙΔΥΜΟΣ

Γενικά

Σήμερα φίλε Δίδυμε, είσαι ιδιαίτερα δημοφιλής και αγαπητός, στους κοινωνικούς σου κύκλους, γεγονός που σε ευχαριστεί ιδιαίτερα! Μέσα από συναναστροφές και συζητήσεις, άτομα θα σου εκφράσουν τα συναισθήματα τους και τις σκέψεις τους! Η ημέρα, θα σε βοηθήσει με ποικίλους τρόπους, να προωθήσεις τα σχέδια σου και να πετύχεις στόχους!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις φλερτ, κυρίως μέσω διαδικτύου και επιπλέον θα έχεις νέες γνωριμίες, που θα σε ενθουσιάσουν! Αν είσαι δεσμευμένος, ίσως η συμπεριφορά σου είναι κάπως ψυχρή προς το ταίρι σου και αυτό θα τον απογοητεύσει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην καριέρα, έχεις αποτελεσματικές και έξυπνες ιδέες, που θα σου φέρουν επιτυχία! Οικονομικά, ενδεχομένως να υπάρξουν κάποιες μικρές απώλειες!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Φίλε Καρκίνε, σήμερα θα καταφέρεις επιτέλους, να νιώσεις και πάλι ήρεμος! Θα αισθανθείς ξανά, σίγουρος και ασφαλής με τα κεκτημένα σου και με την καθημερινότητα σου! Ωστόσο, ίσως ορισμένες στιγμές, να γίνεσαι κάπως πεισματάρης, ισχυρογνώμων και δεσποτικός με τους γύρω σου, προκειμένου να αποκτήσεις τον έλεγχο!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις μία απόλυτα αισθησιακή, ερωτική και ρομαντική ημέρα! Περιόρισε μόνο την κτητικότητα σου, απέναντι στο ταίρι σου! Αν είσαι ελεύθερος, θα έχεις ευκαιρία για μία νέα σχέση, που θα σε κάνει να νιώσεις ασφαλής και σίγουρος!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην καριέρα, ενδεχομένως να υπάρξει άγχος και καθυστερήσεις, αλλά όχι με σημαντικές συνέπειες! Οικονομικά, να αναμένεις απρόσμενα έσοδα!

ΛΕΩΝ

Γενικά

Σήμερα αγαπητέ Λέοντα, με την Σελήνη στο δικό σου Ζώδιο, είσαι ο λαμπερός πρωταγωνιστής! Έχεις μία αδιαμφησβήτητη ικανότητα, να τραβάς όλα τα βλέμματα του θαυμασμού και να νιώθεις συνεχώς το επίκεντρο! Περιόρισε μόνο, την τάση σου για εγωκεντρισμό, ξεσπάσματα και υπερβολικές απαιτήσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, προσπάθησε να μην είσαι υπερβολικά ορμητικός και αυθόρμητος, ώστε να μπορέσεις να αποφύγεις εντάσεις! Αν είσαι ελεύθερος, μην ενθουσιάζεσαι πολύ εύκολα με ένα φλερτ ή μία νέα γνωριμία, γιατί θα διαπιστώσεις πως τελικά, δεν είναι και ό,τι καλύτερο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην καριέρα, λόγω ανταγωνιστικότητας και αυτοπεποίθησης, θα έχεις μόνο θετικές εξελίξεις! Οικονομικά, σπαταλάς απερίσκεπτα και θα το μετανιώσεις!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Σήμερα φίλε Παρθένε, ψυχολογικά, θα είσαι κάπως ευάλωτος και ασταθής! Κάποιες φορές μάλιστα, θα προτιμήσεις την μοναξιά σου, προκειμένου να αφιερώσεις χρόνο σε προσωπική ενδοσκόπηση, πριν προχωρήσεις σε δράση και υλοποίηση σχεδίων. Αποφεύγεις κοινωνικές επαφές και συζητήσεις, όμως μία παρασκηνιακή επικοινωνία, δεν θα σε αφήσει αδιάφορο!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, ώρα να κοιτάξεις τις δικές σου ανάγκες! Μην κάνεις πάντα πίσω, γιατί θα το ταίρι σου, θα το πάρει πάνω του! Αν είσαι ελεύθερος, μην επενδύεις σε μία νέα γνωριμία την σημερινή, γιατί θα πέσεις απότομα από τα σύννεφα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον τομέα της εργασίας, κάνεις λάθη λόγω έλλειψης συγκέντρωσης! Οικονομικά, η τύχη είναι στο πλευρό σου!

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Ζυγέ, σήμερα τα γεγονότα, θα σε αναγκάσουν να στρέψεις το ενδιαφέρον σου στις φιλίες σου, όπως και στις κοινωνικές ομάδες που ανήκεις! Την σημερινή ημέρα, καταφέρνεις και εξομαλύνεις φιλικές σχέσεις και επαφές και αισθάνεσαι και πάλι ήρεμος! Επίσης, τώρα είναι η ιδανική στιγμή, για να τολμήσεις αλλαγές κάθε είδους!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, το άλλο σου μισό παραπονιέται για την ψυχρή συμπεριφορά που επιδεικνύεις απέναντι του! Αν είσαι ελεύθερος, θα έχεις φλερτ, κατακτήσεις και θαυμαστές! Μία νέα γνωριμία έρχεται, μέσα από το φιλικό σου κύκλο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά, εντυπωσιάζεις τους συνεργάτες σου με τις ξεχωριστές ιδέες σου! Οικονομικά, μην ξοδεύεις χρήματα για να ευχαριστείς τους άλλους, γιατί δεν θα υπάρξει ανταπόδοση!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Σήμερα φίλε Σκορπιέ, αποφασίζεις να γίνεις πιο πολύ απόμακρος και σκληρός, απέναντι στις κοινωνικές σου συναναστροφές! Ωστόσο, αυτή σου η στάση, δεν θα χαλάσει την καλή κοινωνική σου εικόνα και υπόσταση! Αντιθέτως, θα μπορέσεις να κερδίσεις τον σεβασμό και τον ουσιαστικό θαυμασμό στους άλλους!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα είναι η ιδανική ημέρα, για σταθεροποίηση και γερές βάσεις στην ερωτική σας σχέση! Αν είσαι ελεύθερος, θα έχεις αξιόλογες και ουσιαστικές κατακτήσεις! Ωστόσο, μην περιμένεις γρήγορες εξελίξεις! Χρειάζεται υπομονή!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον τομέα της δουλειάς, εκπληρώνεις φιλοδοξίες και πετυχαίνεις σταθερότητα! Οικονομικά, οι δράσεις και οι κινήσεις σου, θα έχουν επιτυχία!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Φίλε Τοξότη, σήμερα οφείλεις να περάσεις όσο πιο καλά μπορείς και να εκμεταλλευτείς στο έπακρο την τύχη που έχεις! Ετοιμάσου για περιπέτεια, αισιοδοξία, συναρπαστικές εμπειρίες, κοινωνικότητα, διασκέδαση και πολλές ωφέλιμες επαφές και συζητήσεις! Θα έχεις πολλές ευκαιρίες, να οργανώσεις μία εκδρομή ή ένα ταξίδι!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, πρέπει να αποφύγεις νεύρα, ξεσπάσματα και καυγάδες! Αν είσαι ελεύθερος, σήμερα ασχολείσαι κυρίως με ερωτικές επικοινωνίες και επαφές! Μπορείς να αναμένεις μηνύματα και τηλεφωνήματα που θα σε χαροποιήσουν πολύ!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η βιαστική και επιπόλαιη συμπεριφορά σε καριέρα και χρήμα, θα σου φέρει απώλειες!
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Φίλε Αιγόκερε, οι σημερινές συγκυρίες, τα πρόσωπα τα οποία συναναστρέφεσαι και κάποια γεγονότα σήμερα, θα ξυπνήσουν την καχυποψία σου και την επιφυλακτικότητα σου! Θες οπωσδήποτε, να έχεις το πάνω χέρι σε κάθε διαπροσωπική σου σχέση, να αποκτήσεις τον απόλυτο και να κινείς εσύ αποκλειστικά τα νήματα!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, σε διακατέχει σήμερα, μια έντονη ανασφάλεια και ζήλια, απέναντι στο άλλο σου μισό και καυγαδίζετε χωρίς λόγο! Αν είσαι ελεύθερος, η διορατικότητα σου θα σε οδηγήσει σωστά, ώστε να σαγηνεύσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην δουλειά, ξεπερνάς κάθε δυσκολία και καταφέρνεις να ανταπεξέλθεις στα πάντα! Οικονομικές συναλλαγές την σημερινή ημέρα, θα έχουν επιτυχία!
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Φίλε Υδροχόε, σήμερα καταφέρνεις να δείξεις τον καλύτερο σου εαυτό και να απολαύσεις την αποδοχή των άλλων! Βέβαια, καλό θα είναι να μην επιμένεις να βλέπεις μόνο την επιφάνεια, αλλά και την ουσία! Έτσι κι αλλιώς είσαι απόλυτα ευχάριστος, αγαπητός και γοητευτικός και στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και επαφές, θα βγεις νικητής!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, θα έχεις μεγάλες και ουσιαστικές ευκαιρίες για μία νέα σχέση! Άρπαξε τες! Αν είσαι δεσμευμένος, μπορείς να αναμένεις ανανέωση και αναζωπύρωση σχέσης ή γάμου, με ποικίλους τρόπους!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην δουλειά, μάλλον σήμερα τεμπελιάζεις, γεγονός που θα φέρει προβλήματα και καθυστερήσεις! Οικονομικά, ξοδεύεις αλόγιστα για λόγους καλλωπισμού!
ΙΧΘΥΣ
Γενικά
Σήμερα φίλε Ιχθύ, δεν ασχολείσαι πια επιφανειακά με την συμπεριφορά των άλλων την σημερινή ημέρα, αλλά με την ουσία και το βάθος των διαπροσωπικών σου σχέσεων! Ιδανική ημέρα επίσης, για διακοπή κακής συνήθειας, γενική καθαριότητα σπιτιού, αναδιοργάνωση χρόνου, έναρξη διατροφής και άσκησης!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις πολλές κατακτήσεις, λόγω της ανανεωμένης σου εμφάνισης! Ωστόσο, επικεντρώνεσαι σε ένα συγκεκριμένο άτομο, μέσα από τον εργασιακό χώρο! Αν είσαι δεσμευμένος, βρίσκεις λύσεις για τα προβλήματα της σχέσης ή του γάμου σου!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα, έχεις άψογη απόδοση και πετυχαίνεις αυτό που ήθελες για την ανέλιξη σου! Μία οικονομική λύση έρχεται απρόσμενα και βάζει τέλος στο άγχος!
Πηγή: oroskopos.gr

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

ΖΩΔΙΑ

Ζώδια σήμερα 7/10 – Ημερήσιες προβλέψεις

Ο Ερμής από την Παρθένο σχηματίζει τρίγωνο με τον Πλούτωνα και οι επικοινωνίες μας έχουν βάθος και ουσία! Η ισχυρή μνήμη, η διεισδυτικότητα και η επικέντρωση του νου μπορούν να μας βοηθήσουν να λύσουμε δύσκολους γρίφους της ζωής! Ευνοούνται οι Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι και οι Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθείς του 3ου δεκαημέρου!

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Κριέ, σήμερα με την Αντίθεση Ήλιου-Χείρωνα, θα πρέπει να αναμένεις ρήξεις σε σημαντικές για σένα διαπροσωπικές σχέσεις! Περιόρισε λοιπόν την τάση σου για θυμωμένα λόγια και επιθετική συμπεριφορά προς τον περίγυρό σου και αντιμετώπισε τα όλα, με ωριμότητα και ψυχραιμία, ώστε να μην έχεις απώλειες!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, επικοινωνιακές γκάφες, ασυνεννοησία και νεύρα, θα πλήξουν την σχέση σου, με το άλλο σου μισό! Αν είσαι ελεύθερος, φρόντισε να είσαι πιο καχύποπτος απέναντι σε νέες γνωριμίες, για να μην πληγωθείς!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι συνεργασίες σου στον εργασιακό χώρο, πλήττονται, λόγω ισχυρών παρεξηγήσεων! Επίσης, απέφυγε τα πολλά έξοδα σήμερα!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Φίλε Ταύρε, σήμερα με την Αντίθεση Ήλιου-Χείρωνα, επιστράτευσε άμεσα ψυχραιμία, οργάνωση και προγραμματισμό! Έρχονται αρκετά τρεξίματα, αρκετό άγχος, νευρικότητα και πιέσεις! Νιώθεις, πως δεν ξέρεις πώς να προλάβεις όλες σου τις υποχρεώσεις και εκκρεμότητες, αλλά καλώς ή κακώς, πρέπει να τις διεκπεραιώσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, τα πράγματα θα είναι αρκετά θετικά για σένα και το έτερον σου ήμισυ, αφού πρόκειται για μία ήρεμη ερωτική ημέρα, για την σχέση σας! Αν είσαι ελεύθερος, ένας συνάδελφος ή συνεργάτης, πιθανόν να σε προσεγγίσει ερωτικά!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον τομέα της εργασίας, παρουσιάζονται πολλά προβλήματα, αφού κάνεις αρκετά λάθη! Οικονομικά, θα έρθουν υποχρεώσεις, που πρέπει άμεσα να τακτοποιηθούν!

ΔΙΔΥΜΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Δίδυμε, σήμερα με την Αντίθεση Ήλιου-Χείρωνα, η έπαρση, αλλά και η τάση σου για εγωκεντρισμό, θα πλήξει την καλή σου φήμη σου, γεγονός που ενδεχομένως να κλονίσει πιθανόν τις κοινωνικές σου σχέσεις και συναναστροφές! Προσπάθησε λοιπόν, να μην είσαι τόσο βιαστικός και παρορμητικός στην συμπεριφορά σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, η ημέρα θα φέρει για σένα και για το άλλο σου μισό, εντάσεις, καυγάδες και ρήξεις, λόγω της απαιτητικότητας σου! Αν είσαι ελεύθερος, ερωτική επιπολαιότητα, ανωριμότητα και παρορμητικότητα, θα σου προκαλέσουν προβλήματα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αναποδιές έρχονται στον επαγγελματικό τομέα και δεν θα σε αφήσουν να ηρεμήσεις! Απέφυγε τα τυχερά παιχνίδια όσον αφορά τα οικονομικά σου!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Φίλε Καρκίνε, σήμερα με την Αντίθεση Ήλιου-Χείρωνα, θα πρέπει να είσαι συγκρατημένος, ώστε να αποφύγεις εντάσεις και καυγάδες, ιδίως αν επιβαρύνουν το σπίτι και τις οικογενειακές σχέσεις! Ορισμένα και ξεχασμένα προβλήματα, επανέρχονται και σου δημιουργούν άγχος και ανασφάλεια!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα πιθανόν να υπάρξει επικοινωνία με ένα άτομο του παρελθόντος, αλλά μείνε μακριά, γιατί θα απογοητευτείς! Αν είσαι δεσμευμένος, μην κάνεις σοβαρές συζητήσεις σήμερα, διότι υπάρχει ενδεχόμενο για καυγά!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αρκετά τα λάθη στον εργασιακό τομέα και πολλές παρεξηγήσεις! Οικονομικά, έρχονται απρόσμενα έξοδα για το σπίτι!

ΛΕΩΝ

Γενικά

Φίλε Λέοντα, σήμερα με την Αντίθεση Ήλιου-Χείρωνα, πρόσεχε τα μηνύματα που στέλνεις, αλλά και τα λόγια ου ανταλλάζεις με τους άλλους! Επίσης, φρόντισε να είσαι συνεπής στις συναντήσεις σου και προσεκτικός στις μετακινήσεις σου, ιδίως στην οδήγηση! Θα υπάρξουν και εντάσεις με αδέρφια ή γείτονες!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, πες όχι σε σοβαρές συζητήσεις για την σχέση σου, γιατί θα καταλήξουν πιθανόν σε εντάσεις! Αν είσαι ελεύθερος, μην εμπιστεύεσαι τυφλά νέες γνωριμίες σήμερα και μην ενθουσιάζεσαι υπερβολικά!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Απέφυγε εργασιακές και οικονομικές συμφωνίες, αποφάσεις και πρωτοβουλίες σήμερα!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Παρθένε, σήμερα με την Αντίθεση Ήλιου-Χείρωνα, πιθανόν να επανέλθουν ανασφάλεια και ανησυχία, όσον αφορά την σταθερότητα και τις γερές βάσεις που θεωρούσες δεδομένες στην ζωή σου, σε σπουδαίες διαπροσωπικές σχέσεις και συναναστροφές! Προσπάθησε επίσης να περιορίσεις την τάση σου για απαιτητικότητα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, η τάση σου για ζήλια και καταπίεση, θα δημιουργήσει ανούσιους καυγάδες και εντάσεις σήμερα! Αν είσαι ελεύθερος η σημερινή ημέρα δεν ενδείκνυται για νέα φλερτ, νέες σχέσεις και νέες γνωριμίες!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η αφηρημάδα στον εργασιακό τομέα, θα φέρει καθυστερήσεις! Επίσης, αναμένονται αρκετές οικονομικές δυσκολίες σήμερα!

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Φίλε Ζυγέ, σήμερα με την Αντίθεση Ήλιου-Χείρωνα, φρόντισε να έχεις υπομονή και αυτοσυγκράτηση απέναντι σε εντάσεις, τσακωμούς, καυγάδες και ρήξεις! Οφείλεις να είσαι προσεκτικός και κυρίως ψύχραιμος σε ό,τι κι αν συμβεί την σημερινή, όπως και σε όποια προκλητική συμπεριφορά αντιμετωπίσεις μέσα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, θα έχεις μία ασυνεννοησία με το άλλο σου μισό, αλλά αυτό δεν πρέπει να σε παρασύρει σε λόγια παρορμητικά και νευρικά, που θα μετανιώσεις ύστερα! Αν είσαι ελεύθερος, προσοχή στα μηνύματα που ανταλλάζεις με το άτομο που σε ενδιαφέρει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οφείλεις να προσέξεις όλες τις εργασιακές και οικονομικές σου υποθέσεις σήμερα, διότι έρχονται αννατροπές!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Φίλε Σκορπιέ, σήμερα με την Αντίθεση Ήλιου-Χείρωνα, μην εμπιστεύεσαι τυφλά την διαίσθηση και το ένστικτο σου, διότι μάλλον θα σε οδηγήσουν σε λάθη, λόγω απαισιοδοξίας και τάσης για εμμονές! Ωστόσο, μία αποκάλυψη θα σε βοηθήσει πολύ για τις μελλοντικές σου δράσεις και την εκπλήρωση των στόχων και των σκοπών σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, μακριά από έναν παρασκηνιακό έρωτα ή ένα κρυφό φλερτ, γιατί έρχονται αποκαλύψεις που θα βάλλουν την σχέση ή τον γάμο σου! Αν είσαι ελεύθερος, μακριά από ανεκπλήρωτους ή παλαιούς έρωτες!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οικονομικά λάθη των προηγουμένων ημερών, δείχνουν τώρα τις αρνητικές τους συνέπειες! Επαγγελματικά κάνεις λάθη, λόγω αφηρημάδας και ασθενούς μνήμης!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Αγαπητέ Τοξότη, σήμερα με την Αντίθεση Ήλιου-Χείρωνα, μην ξεσπάς τα νεύρα σου στους φίλους σου και γενικά, μην είσαι προκλητικός με τα λόγια σου! Γενικά, είσαι επιρρεπής σε λάθη, γεγονός που θα φέρει ρήξεις! Προστάτεψε το φιλικό σου περιβάλλον, όσο μπορείς και μην έχεις ανούσια ξεσπάσματα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, μην μπερδεύεις φιλία με έρωτα την σημερινή ημέρα! Αν είσαι δεσμευμένος, θα προκαλέσεις μπερδέματα και παρεξηγήσεις σήμερα, χωρίς να θες, απλά και μόνο επειδή είσαι παρορμητικός!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά και οικονομικά ζητήματα, θα σε κάνουν σήμερα, να μετανιώσεις για ορισμένα ρίσκα!
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Φίλε Αιγόκερε, σήμερα με την Αντίθεση Ήλιου-Χείρωνα, οφείλεις να είσαι προετοιμασμένος, για παρεξηγήσεις, καθυστερήσεις, ορισμένα επικοινωνιακά λάθη και γκάφες, που πλήξουν την κοινωνική σου εικόνα και θα φέρει ψυχρότητα από τον κοινωνικό σου περίγυρο! Οφείλεις να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός στην συμπεριφορά σου λοιπόν!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, καλό θα ήταν, να μην εμπιστεύεσαι στα τυφλά νέες γνωριμίες, λόγω υπερβολικής αισιοδοξίας και ενθουσιασμού! Αν είσαι δεσμευμένος, πρέπει να είσαι λίγο παραπάνω προσεκτικός, αφού η οξυθυμία σου την σημερινή ημέρα, θα φέρει προβλήματα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Όχι στην αγενή και απότομη συμπεριφορά, στον τομέα της καριέρας, που ενδεχομένως θα σου προκαλέσει προβλήματα! Επιπλέον, καλό θα ήταν να αποφύγεις σημαντικές αγορές την σημερινή ημέρα!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Υδροχόε, σήμερα με την Αντίθεση Ήλιου-Χείρωνα, οφείλεις να περιορίσεις τον αυθορμητισμό στα λόγια σου, όπως και τα κουτσομπολιά! Επιπλέον, πρέπει να προσέξεις και τις μετακινήσεις σου και κυρίως τον τρόπο που οδηγείς! Αναποδιές, ατυχίες, καθυστερήσεις, προβλήματα και αναβολές, είναι μέσα στο πρόγραμμα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα δεν είναι η ιδανική ημέρα για σοβαρές συζητήσεις, γιατί θα έρθουν ρήξεις! Αν είσαι ελεύθερος, πρέπει να αποφύγεις λόγια και μηνύματα, την σημερινή ημέρα και κυρίως να μην εμπιστευτείς νέες γνωριμίες!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ίσως σήμερα, να πρέπει οικονομικές ή επαγγελματικές συμφωνίες, ώστε να μην το μετανιώσεις!

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Αγαπητέ Ιχθύ, σήμερα με την Αντίθεση Ήλιου-Χείρωνα, θα έρθουν δυσάρεστες αποκαλύψεις, που ενδεχομένως να φέρουν σημαντικές ρήξεις στις διαπροσωπικές σχέσεις σου, επειδή όλα τα βλέπεις με τον λάθος τρόπο! Περιόρισε λοιπόν, την καχυποψία και τον εγωκεντρισμό σου, κυρίως κατά την διάρκεια συναναστροφής σου, με τους άλλους ανθρώπους!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, εντάσεις θα παρουσιάσει σήμερα η σχέση σου με το άλλο σου μισό, λόγω ζήλιας και καταπίεσης! Αν είσαι ελεύθερος, ενδεχομένως να χάσεις σπουδαίες ευκαιρίες στον ερωτικό τομέα, λόγο δυσπιστίας και καχυποψίας!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οικονομικές απώλειες και αναποδιές θα υπάρξουν! Επαγγελματικά, θα αναγκαστείς να αντιμετωπίσεις τεταμένο το κλίμα με ορισμένους συναδέλφους!

Πηγή: oroskopos.gr

Continue Reading

ΖΩΔΙΑ

Ζώδια σήμερα 6/10 – Ημερήσιες προβλέψεις

Η Σελήνη σήμερα ολοκληρώνει την πορεία της στο ζώδιο του Υδροχόου κάνοντας το πέρασμά της κατά τις μεσημεριανές ώρες στο ζώδιο του Ιχθύ, χαλαρώνοντας το κλίμα της ημέρας μας. Η μέρα ξεκινά με δράση και ενεργοποίηση ενώ ολοκληρώνεται με συναισθηματισμό και ευαισθησία!

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Κριέ, το σημερινό Τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα, θα σου προσφέρει άπειρες δυνατότητες και ευκαιρίες, που θα εξυπηρετήσουν την ισχυρή σου ανάγκη, να διεκπεραιώσεις εκκρεμότητες, υποχρεώσεις και πρακτικά θέματα της καθημερινότητας σου! Επιπλέον, η σημερινή ημέρα, είναι ιδανική για έναρξη άσκησης ή διατροφής!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, θα παραμελήσεις σήμερα την σχέση σου, λόγω των αυξημένων υποχρεώσεων σου! Αν είσαι ελεύθερος, θα προκύψει την σημερινή ημέρα, ένας νέος παθιασμένος έρωτας, μέσα από το επαγγελματικό σου περιβάλλον!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Απόλυτα ευνοϊκές θα είναι οι εξελίξεις σε καριέρα! Οικονομικά, να είσαι διπλά προσεκτικός σε οικονομικές συμφωνίες σήμερα!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Ταύρε, η σημερινή ημέρα, υπόσχεται σίγουρα διασκεδαστικές και ευχάριστες στιγμές! Με το Τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα, προβάλλεις τον καλύτερο σου εαυτό στην κοινωνική σου ζωή και χορταίνεις εκδηλώσεις θαυμασμού! Θα έρθουν αρκετές εξελίξεις, σε διαπροσωπικές και κοινωνικές συναναστροφές, θέματα που αφορούν παιδιά, δημιουργικές δράσεις και ψυχαγωγικές εξόδους!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, θα έχεις την σημερινή ημέρα, άπειρες ευκαιρίες και ερωτικές επιλογές, κατακτήσεις και θαυμαστές! Αν είσαι δεσμευμένος, ετοιμάσου για πολλές δυνατότητες, που θα σου δώσουν την ευκαιρία για εδραίωση, επισημοποίηση και αναζωπύρωση σχέσης!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η τύχη είναι απόλυτα με το μέρος σου στα οικονομικά σου ζητήματα! Στην καριέρα, μπορεί να κουραστείς, αλλά θα έχεις εν τέλει επιτυχία!

ΔΙΔΥΜΟΣ

Γενικά

Φίλε Δίδυμε, το Τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα την σημερινή ημέρα, είναι απόλυτα ωφέλιμο για εσένα, αν εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες που θα έρθουν στον δρόμο σου σήμερα, σοφά και έξυπνα! Αν εμπιστευτείς το ένστικτο σου, θα καταφέρεις να διεκπεραιώσεις υποχρεώσεις και εκκρεμότητες, που έχουν να κάνουν με την οικογένεια και την οικία σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις μαζί με το ταίρι σου, συναισθηματική ανανέωση στον δεσμό σας και πολλές ρομαντικές, τρυφερές στιγμές! Αν είσαι ελεύθερος, άρπαξε την μεγάλη ευκαιρία που θα έρθει σήμερα, για μία παθιασμένη επανασύνδεση, με έναν παλιό έρωτα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην καριέρα, τα πράγματα πηγαίνουν όλο και καλύτερα! Οικονομικά, βρίσκεται μία οικονομική λύση που αφορά ένα οικογενειακό πρόσωπο!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Καρκίνε, η σημερινή ημέρα είναι σίγουρα εποικοδομητική για την ζωή και την καθημερινότητα σου! Απολαμβάνεις εύνοια σε κοινωνικές δραστηριότητες και συναναστροφές, αλλά και κάθε είδους μετακινήσεις! Με το Τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα, θα πετύχεις τους σκοπούς και τους στόχους σου και θα εκπληρώσεις πολλές από τις επιθυμίες σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, μία ψυχαγωγική έξοδος σήμερα, με το έτερον ήμισυ, θα αναζωπυρώσει απόλυτα τον δεσμό σας! Αν είσαι ελεύθερος, υποδέχεσαι φλερτ, ευχάριστες ερωτικές επαφές, χαρούμενα μηνύματα, νέες γνωριμίες και πολλά ραντεβού!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά και οικονομικά θέματα, βρίσκουν την λύση τους! Πες ναι σε συμφωνίες και νέα ξεκινήματα!

ΛΕΩΝ

Γενικά

Φίλε Λέοντα, σήμερα ετοιμάσου για θετικά γεγονότα και καταστάσεις, λόγω της βοήθειας του Τριγώνου Ερμή-Πλούτωνα! Θα μπορέσεις να αποδείξεις την αξία σου και να εκπληρώσεις με ευκολία, αρκετές επιθυμίες και να υλοποιήσεις σχέδια, γεγονός που θα επαναφέρει επιτέλους την αυτοπεποίθηση και την αυτοεκτίμηση σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, θα έχεις επιτέλους ανταπόκριση από το άτομο που σε ενδιαφέρει! Αν είσαι δεσμευμένος, ετοιμάσου στιγμές σεξουαλικότητας και αισθησιασμού με το άλλο σου μισό! Επιπλέον, μπορείς να αναμένεις αποδείξεις για την αφοσίωση του στο πρόσωπο σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα οικονομικά σου σχέδια, υλοποιούνται σήμερα, αφού το πορτοφόλι σου ευνοείται! Στην καριέρα, χρειάζεται υπομονή και μπόλικη δουλειά, προκειμένου να πετύχεις!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Φίλε Παρθένε, μία τέλεια ημέρα για το ζώδιο σου! Εκμεταλλεύσου οπωσδήποτε με κάθε τρόπο, το ιδιαίτερα θετικό Τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα και θα δεις πως θα μπορέσεις να πετύχεις με ευκολία, βαθιές επιθυμίες, υψηλούς στόχους και φιλοδοξίες! Υλοποιείς τα σχέδια και τις ιδέες σου και αλλάζεις ριζικά ό,τι δεν σου αρέσει!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις μία ημέρα, γεμάτη κατακτήσεις, θαυμαστές, νέες γνωριμίες και φλερτ! Αν είσαι δεσμευμένος, στιγμές πάθους και σεξουαλικότητας, θα ανανεώσουν την σχέση σου, με το ταίρι σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην καριέρα, επιβραβεύεσαι για την μέχρι τώρα σκληρή δουλειά! Οικονομικά, επίσης οι εξελίξεις θα είναι ευνοϊκές για εσένα!
ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Φίλε Ζυγέ, απολαμβάνεις μία ημέρα, γεμάτη ηρεμία και σιγουριά! Το Τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα, σε ανανεώνει ψυχολογικά, βελτιώνει την διάθεση σου, διώχνει όλες τις δύσκολες καταστάσεις και σε απαλλάσσει από δυσάρεστες εμπειρίες και αναμνήσεις! Καλό θα ήταν, την σημερινή ημέρα, να ακούς την διαίσθηση και το ένστικτο σου!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, ετοιμάσου για μία νέα σημαντική και άκρως γοητευτική γνωριμία! Αν είσαι δεσμευμένος, μπορείς να αναμένεις πολλές καυτές στιγμές με το ταίρι σου και επιπλέον, θα έρθετε πιο κοντά συναισθηματικά, αφού η ημέρα είναι ιδιαίτερα συντροφική!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα, ορισμένες αποκαλύψεις, θα κάνουν πολλές δυσκολίες να ξεπεραστούν επιτέλους! Οικονομικά, μπορείς να αναμένεις ένα χαρμόσυνο νέο και μόνο χαρούμενες εξελίξεις!
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Φίλε Σκορπιέ, μπορείς να περιμένεις την σημερινή ημέρα, άπειρες θετικές αλλαγές και θεαματικές εξελίξεις στην καθημερινότητα σου, που εδώ και καιρό επιθυμούσες, με την βοήθεια του Τριγώνου Ερμή-Πλούτωνα! Να αναμένεις χαρμόσυνες στιγμές με τους φίλους σου, όπως και αναζωπύρωση των φιλικών σου σχέσεων, με ποικίλους τρόπους!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, η γοητεία, ο ερωτισμός και η φλογερή σου προσωπικότητα, θα σε βοηθήσουν να σαγηνεύσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει! Αν είσαι δεσμευμένος, πετυχαίνεις στόχους με το άλλο σου μισό και ταυτόχρονα, απολαμβάνεις αισθησιακές και παθιασμένες στιγμές μαζί του!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά]
Οικονομικά, θα έχεις σίγουρα επιτυχία! Στην καριέρα, αν αποφύγεις προκλητικά λάθη, όλα θα πάνε πρίμα!
ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Αγαπητέ Τοξότη, επωφελείσαι πολύ από την σημερινή δυναμική όψη του Τριγώνου Ερμή-Πλούτωνα! Θα καταφέρεις να ανακαλύψεις κρυφές ενέργειες ορισμένων ατόμων που σε αφορούν άμεσα και προσπάθησαν να σε εκμεταλλευτούν! Οφείλεις να εμπιστευθείς άφοβα την ενισχυμένη σου διορατικότητα και να χρησιμοποιήσεις εποικοδομητικά την πειθώ σου!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα είναι σίγουρα η ιδανική ημέρα για να πετύχεις σταθεροποίηση της σχέσης σου και να βάλεις γερές βάσεις! Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις ποιοτικό φλερτ, αξιόλογες γνωριμίες και σπουδαίες κατακτήσεις!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της εργασίας, είσαι αρκετά ευνοημένος, αρκεί να αρπάξεις ευκαιρίες! Εύνοια θα έχεις και στον οικονομικό τομέα, αφού έρχονται έξτρα έσοδα!
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Αγαπητέ Αιγόκερε, φρόντισε να αρπάξεις τις πολλές ευκαιρίες που θα σου δοθούν την σημερινή ημέρα, ώστε να καταφέρεις να πετύχεις μεγαλεπήβολους στόχους και να υλοποιήσεις ιδέες και σχέδια κάθε είδους, με το Τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα! Θέματα σπουδών και εκπαίδευσης, εξωτερικού, ταξιδιών και επαφών με πρόσωπα από απόσταση, έχουν ιδιαίτερη εύνοια τώρα!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, η σημερινή ημέρα, θα σου προσφέρει πολλές νέες γοητευτικές γνωριμίες, ευκαιρίες για ερωτικά ραντεβού και αποκαλύψεις που θα εξυπηρετήσουν τους σκοπούς σου! Αν είσαι δεσμευμένος, περνάς τέλεια με το ταίρι σου και ανανεώνεται την σχέση σας, με εξόδους ψυχαγωγίας!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην δουλειά, πρέπει να αποφύγεις λάθη λόγω αφηρημάδας και βιασύνης! Οικονομικά, πες ναι, σε συμφωνίες και υπογραφές!
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Φίλε Υδροχόε, ήρθε η ημέρα, που θα δώσεις ένα οριστικό τέλος σε παλαιά προβλήματα και δυσκολίες, που εδώ και καιρό σε ταλαιπωρούν! Με το σημερινό Τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα, θα έρθουν στον δρόμο σου, άπειρες λύσεις και εποικοδομητικές αποκαλύψεις, που θα σε βοηθήσουν να πάρεις ορθές αποφάσεις!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, ανανεώνετε τον τομέα της κρεβατοκάμαρας με το άλλο σου μισό και περνάτε υπέροχα μαζί! Αν είσαι ελεύθερος, θα έχεις απανωτές ευκαιρίες την σημερινή, ώστε να σαγηνεύσεις με την γοητευτική προσωπικότητα σου, το άτομο που ποθείς!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην δουλειά, θα υπάρχουν κάποια σκαμπανεβάσματα, αλλά στο τέλος θα λυθούν όλα! Οι οικονομικές σου υποθέσεις, θα έχουν σίγουρα εύνοια!
ΙΧΘΥΣ
Γενικά
Φίλε Ιχθύ, η ημέρα είναι ιδανική, για να αναζωπυρώσεις και να βελτιώσεις, όλες τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και συναναστροφές! Τα άτομα που σε περιβάλλουν, θα σου δώσουν μόνο χαρά και θα σου προσφέρουν ουσιαστική ικανοποίηση! Το Τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα σήμερα, υπόσχεται και ένα πολύ ευχάριστο νέο!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, άρπαξε την ευκαιρία, για να ξεκινήσεις μία νέα όμορφη σχέση, που υπόσχεται! Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις αναζωπύρωση σχέσης, ανανεώνοντας την καθημερινότητα σας με το έτερον σου ήμισυ!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι συναδελφικές σχέσεις και οι συνεργασίες σου, την σημερινή ημέρα, βελτιώνονται! Στα οικονομικά, βρίσκεις τις ισορροπίες που είχες!
Πηγή: oroskopos.gr

Continue Reading

ΖΩΔΙΑ

Ζώδια σήμερα 5/10 – Ημερήσιες προβλέψεις

Μέρα δύσκολη και απαιτητική, με συλλογικά γεγονότα που πιέζουν, αλλά και συναισθηματικές ανατροπές αλλά και απογοητεύσεις, κυρίως για τους Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους του 2ου δεκαημέρου!

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Σήμερα αγαπητέ Κριέ, θα τραβήξουν το ενδιαφέρον σου πολύ οι φίλοι σου και οι κοινωνικές ομάδες που ανήκεις. Ο φιλικός περίγυρος λοιπόν, κατά κάποιον τρόπο θα παίξει ίσως τον πιο σημαντικό ρόλο στην καθημερινότητα σου, αφού μία συμβουλή ή μία έμπρακτη βοήθεια θα σε ωθήσει σήμερα στην επίτευξη ενός σημαντικού στόχου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, υπάρχει σήμερα μεγάλη πιθανότητα να ξεκινήσεις μία ερωτική σχέση, με ένα άτομο που μέχρι τώρα θεωρούσες απλά φίλο! Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις στιγμές με το ταίρι σου, αφού αυτή είναι μία καλή ημέρα για επισκέψεις σε κοινά αγαπημένα σας πρόσωπα ή κοινούς φίλους!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να δουλέψεις, για να πραγματοποιήσεις πολλές από τις οικονομικές ελπίδες και τις επαγγελματικές σου επιθυμίες. Χρησιμοποίησε τις κοινωνικές γνωριμίες σου, αν αυτό πιστεύεις ότι σε βοηθά!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Σήμερα φίλε Ταύρε, το ενδιαφέρον σου επικεντρώνεται σε θέματα κοινωνικής υπόστασης και εικόνας, την ίδια στιγμή που οι φιλοδοξίες σου μεγαλώνουν συνεχώς! Φροντίζεις οι προσωπικές σου υποθέσεις που πιθανόν να γίνουν γνωστές τώρα, να είναι αυτές που πρέπει να φανούν και δεν χαλούν την εικόνα σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, θα έχεις επιτέλους σήμερα την αναγνώριση του άλλου σου μισού, για κάτι που έκανες παλαιοτέρα και έδειξε το πόσο πολύ προσπαθείς για την σχέση ή τον γάμο σου! Ένα γεγονός που θα συμβεί μέσα στην δουλειά, θα κινήσει το ερωτικό σου ενδιαφέρον προς ένα συνάδελφο ή συνεργάτη, αν είσαι ελεύθερος!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η σωστή σου συμπεριφορά αλλά και αντιμετώπιση που έχεις προς τα άτομα που έχουν εξουσία ή που θα μπορούσαν να επηρεάσουν την πορεία των επαγγελματικών υποθέσεών σου, σε οδηγούν στην επαγγελματική επιτυχία σήμερα! Οικονομικά θα υπάρξει εύνοια, ιδίως αν έχεις προσπαθήσει πολύ για αυτό!

ΔΙΔΥΜΟΣ

Γενικά

Ήρθε μία άκρως τυχερή ημέρα για σένα, φίλε Δίδυμε που θα σου δώσει την ευκαιρία να ξεφύγεις απ’ όλους και απ’ όλα! Με ποικίλους τρόπους, θα προσθέσεις την περιπέτεια και την καλοπέραση στη ζωή σου! Αυτή είναι μία σπουδαία ήμερα, ώστε να προγραμματίσεις, να αποφασίσεις ή και να ξεκινήσεις ένα ταξίδι ή μία εκδρομή!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, οργάνωσε σήμερα κιόλας μια ολιγοήμερη απόδραση σε ένα όμορφο μέρος με το άλλο σου μισό, που πραγματικά θα σας αναζωογονήσει, θα σας ανανεώσει και θα αναζωπυρώσει την σχέση σας! Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς να αναμένεις μία άκρως ενδιαφέρουσα γνωριμία την σημερινή ημέρα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην εργασία, γίνεσαι πολύ πιο ικανός, αφού δίνεις νέες έξυπνες ιδέες και κάνεις αποτελεσματική έρευνα, με αποτέλεσμα να διεκπεραιώσεις σημαντικά θέματα, με επιτυχία! Οικονομικά, είναι κατάλληλη ημέρα για συμφωνίες και υπογραφές!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Η σημερινή ημέρα σηματοδοτεί για σένα φίλε Καρκίνε, μια περίοδο αλλαγών και ιδίως μίας προσωπικής μεταμόρφωσης! Τώρα είναι η ιδανική στιγμή να λήξεις δραστηριότητες, καταστάσεις και σχέσεις που σε ενοχλούν και είναι τοξικές στην ζωή σου και να ξεκινήσεις από το μηδέν ανακαλύπτοντας κάτι νέο και να κάνεις πρεμιέρα στη ζωή σου και ιδίως στον συναισθηματικό και ψυχικό σου κόσμο!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, πιθανόν να κάνουν εμφάνιση κάποια προβλήματα που έχουν την ρίζα τους στο παρελθόν και βασίζονται πάνω σε καταστάσεις που σε απασχόλησαν για ένα μεγάλο διάστημα και αφορούν το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος, αποκαλύπτεται μία κατάκτηση που είχες και αλλάζει η ζωή σου, όπως και η διάθεση σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα θα ασχοληθείς με δάνεια, φόρους ή τα οικονομικά ενός τρίτου ατόμου! Είναι πιθανό να κουραστείς αρκετά στον τομέα της εργασίας σήμερα!

ΛΕΩΝ

Γενικά

Σήμερα φίλε Λέοντα, λόγω της φιλικότητας σου και της άψογης συνεργασίας σου με τους άλλους, καταφέρνεις πολλούς από τους στόχους σου! Οι ιδέες, οι πράξεις, η συμπεριφορά και οι διαθέσεις των άλλων, απέναντι σου είναι ιδιαίτερα ευνοϊκές προς εσένα και νιώθεις ιδιαίτερα αγαπητός και δημοφιλής!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, οι κατακτήσεις και οι γνωριμίες σου σήμερα, θα είναι πολλές και κυρίως αξιόλογες! Αν είσαι δεσμευμένος, θα έχεις μια θαυμάσια ευκαιρία την σημερινή ημέρα για να διορθώσεις ή απλά να βελτιώσεις την σχέση ή τον γάμο σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Όλα όσα σκέφτεσαι εδώ και καιρό να κάνεις μ’ ένα συνέταιρο ή συνεργάτη σου, θα έχεις σήμερα την ευκαιρία να τα υλοποιήσεις! Οικονομικά, ξοδεύεις πιο πολλά για τους άλλους, παρά για σένα!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Φίλε Παρθένε, σήμερα τα καθήκοντα, οι υποχρεώσεις και οι ευθύνες σου, έρχονται στο προσκήνιο και απαιτούν την άμεση κινητοποίηση σου, προκειμένου να διευθετηθούν! Όλα όσα κάνεις τώρα και κυρίως όσα πρέπει να κάνεις, αποκτούν μεγαλύτερη σημασία από άλλες φορές, καθώς επιθυμείς να φροντίζεις σχολαστικά όλες τις λεπτομέρειες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα, θα αισθανθείς αρκετή ικανοποίηση, προσφέροντας και ίσως κακομαθαίνοντας το άλλο σου μισό ή το άτομο που σε ενδιαφέρει, γι’αυτό μην διστάσεις τώρα, να βάλεις σε δεύτερη μοίρα τον εγωισμό σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ιδανική ημέρα για να νιώσεις επαγγελματική ικανοποίηση, τελειώνοντας με όλα όσα αποτελούσαν εμπόδιο στην εργασία σου! Οικονομικά, οτιδήποτε είχε αναβληθεί, τώρα μπορεί να ολοκληρωθεί!

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Η ημέρα σήμερα φίλε Ζυγέ, θα σου προσφέρει σίγουρα αρκετές ευχάριστες στιγμές! Θα καταφέρεις να εκφράσεις εποικοδομητικά, τη δημιουργικότητα και την ατομικότητα σου, να ξεκινήσεις νέα σχέδια, που θα φέρουν αναγνώριση και θαυμασμό προς το πρόσωπο σου, με την ολοκλήρωσή τους!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, εσύ και το ταίρι σου, θα έχετε την ευκαιρία να ξεφύγετε από την ρουτίνα, να ανανεωθείτε, να περάσετε όμορφα μαζί, να βγείτε, να διασκεδάσετε, αλλά και να μοιραστείτε στιγμές πάθους και ρομαντισμού! Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις φλερτ, κατακτήσεις, θαυμαστές και γνωριμίες!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σε εργασία, αλλά και στον οικονομικό τομέα, προσπαθήστε να προγραμματίσεις κάποια δημιουργική δραστηριότητα, που σε συνδυασμό με την αυξημένη σου τύχη, θα φέρει την επιτυχία που θες!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Σήμερα αγαπητέ Σκορπιέ, θα παρατηρήσεις και θα διαπιστώσεις πως γίνεσαι σαφώς πιο δεκτικός και ίσως παθητικός, σε κάποιες εξελίξεις και καταστάσεις που έρχονται τώρα! Η προσοχή σου είναι στραμμένη στο παρελθόν σου, στις οικογενειακές και συγγενικές σχέσεις σου και στο σπίτι σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, νιώθεις την απόλυτη αφοσίωση του άλλου σου μισό, προς εσένα, αφού μέσα από πράξεις του, αποδεικνύει την αγάπη του για σένα! Αν είσαι ελεύθερος, κάποια πράγματα ξεκαθαρίζουν σε μία ερωτική ιστορία που ανήκει στο παρελθόν και σήμερα είναι η ημέρα που θα αποφασιστεί, αν θα προχωρήσεις σε επανασύνδεση ή όχι!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Το επάγγελμα αποδεικνύεται η καλύτερη διέξοδος για την ενεργητικότητά σου και η επιτυχία είναι σίγουρη! Οι οικονομικές σου δραστηριότητες σήμερα, αφορούν αποκλειστικά και μόνο το σπίτι και την οικογένεια.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Η λέξη κλειδί σήμερα είναι επικοινωνία, φίλε Τοξότη! Καταφέρνεις και εκφράζεις με τον καλύτερο τρόπο τις σκέψεις και τις ιδέες σου στους άλλους και θα το κάνετε με πολλούς και διάφορους τρόπους! Θα λάβεις περισσότερα τηλεφωνήματα και μηνύματα απ’ ό,τι συνήθως και πιθανόν να αυξηθούν τώρα και οι μετακινήσεις σου, όπως και οι κοινωνικές σου συναναστροφές!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η σημερινή ημέρα, αναμένεται να σε φέρει σε επαφή με περισσότερα άτομα, να σου προσφέρει κατακτήσεις, φλερτ και γνωριμίες αν είσαι ελεύθερος! Αν είσαι δεσμευμένος, θα δεχθείς κάποια απρόσμενα καλά νέα ή προτάσεις, από το άλλο σου μισό, ενώ θα καταφέρετε μέσα από συζήτηση, να βρείτε λύσεις σε τυχόν προβλήματα της σχέσης σας!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ίσως παρουσιαστούν κάποια προβλήματα τώρα στον εργασιακό τομέα, κυρίως γιατί αμελείς την οργανωτική εργασία που απαιτεί προσοχή στις λεπτομέρειες και κάνεις λάθη! Τα οικονομικά σου σε ικανοποιούν, αφού έρχονται ξαφνικά οφέλη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Σήμερα, αγαπητό Αιγόκερε, θα ενδιαφερθείς περισσότερο για τα υπάρχοντα σου, τα κεκτημένα σου, αλλά και γενικά με όλα όσα έχουν αξία για σένα. Ρίχνεις όλο το βάρος του ενδιαφέροντος σου, σε οτιδήποτε θεωρείς «δικό σου» και κάνεις τα πάντα για να το προστατέψεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, έχεις περισσότερο κτητική στάση απέναντι στο ταίρι σου, απ’ ό,τι συνήθως και αυτό πολύ πιθανόν να τον καταπιέσει! Αν είσαι ελεύθερος, κινείσαι αργά και επιφυλακτικά με μία νέα γνωριμία που έρχεται, γεγονός που μπορεί να σε κάνει να χάσεις την μεγάλη αυτή ευκαιρία για κάτι νέο και σταθερό στην ζωή σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα είναι, μία πολύ καλή ημέρα για να δουλέψεις ένα σχέδιο στο οποίο θα αφοσιωθείς και θα το ολοκληρώσεις, ακόμα και αργά! Είσαι σαφώς εστιασμένος στα οικονομικά σου κι έτσι βρίσκεις τρόπους για να βγάλεις περισσότερα χρήματα!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Υδροχόε, σήμερα με την Σελήνη στο δικό σου ζώδιο, οι διαπροσωπικές σου σχέσεις και επαφές θα αυξηθούν αισθητά, όμως πιθανόν να είσαι περισσότερο υποκειμενικός απ’ ό,τι συνήθως, στις συζητήσεις σου με τους άλλους, αφού προτεραιότητα σου είναι να εκφράσεις τον εαυτό σου στον κόσμο και αυτό θα γίνει αντιληπτό με διάφορους τρόπους.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στον ερωτικό τομέα, τραβάς όλα τα βλέμματα και την προσοχή επάνω σου, αν είσαι ελεύθερος! Αν είσαι δεσμευμένος, αισθάνεσαι υπέροχα και μπορεί σήμερα το έτερον σου ήμισυ, να σου ζητήσει να αρχίσετε μαζί, ένα πρόγραμμα ψυχαγωγικών δραστηριοτήτων!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αντιλαμβάνεσαι άψογα τις δονήσεις των προθέσεων των άλλων και ξέρεις τι πρέπει να κάνεις και πώς να φερθείς, ώστε να πετύχεις επαγγελματικά σήμερα! Οικονομικά, μάλλον ξοδεύεις υπερβολικά, επειδή απλά θες να κάνεις καλή εντύπωση στους άλλους!

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Σήμερα, αγαπητέ Ιχθύ είναι η ιδανική ημέρα για να δοκιμάσεις πράγματα που δεν φανταζόσουν ποτέ ότι θα τολμούσες να κάνεις, ιδίως για ό,τι είχες φοβία, άγχος ή δισταγμό μέχρι τώρα! Ένα πρόσωπο που υποσυνείδητα ή και συνειδητά, ασκεί κατά κάποιον τρόπο επιρροή επάνω σου, πιθανόν την σημερινή ημέρα, σε πλησιάσει παρασκηνιακά και σου δώσει μία λύση σε ένα πρόβλημα σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, σου είναι δύσκολο να εκφράσεις με λόγια τις σκέψεις και τα συναισθήματα σου, κυρίως γιατί τελευταία είσαι μπερδεμένος και ανασφαλής όσον αφορά τα συναισθηματικά σου! Αν είσαι ελεύθερος, αποκαλύπτεται ένας κρυφός θαυμαστής σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα θα είσαι απόλυτα ικανοποιημένος με τις εξελίξεις, αλλά και τις πιθανές αλλαγές που θα βιώσεις στον επαγγελματικό και στον οικονομικό τομέα! Έχεις σίγουρα επίγνωση των υποσυνείδητων δυνάμεων σου, γεγονός που θα φέρει μόνο θετικά αποτελέσματα!

Πηγή: oroskopos.gr

 

Continue Reading

Κατοικία

newsletterΚαιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

el Greek
X