Quantcast
Connect with us

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επιστολή στην Ε.Π.Ο από Μέτιο και Τσέπελη για την Α.Ο.Ξ.

Σε κοινή δήλωση προχώρησαν ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Χρήστος Μέτιος και ο Δήμαρχος Ξάνθης Μανώλης Τσέπελης αναφορικά με την ποδοσφαιρική ομάδα Α Ο Ξάνθη

Κύριοι της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας

Ο θεσμικός μας ρόλος ως Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και ως Δημάρχου Ξάνθης, μας επιβάλλει να αφουγκραζόμαστε την τοπική μας κοινωνία σε όλες της τις δραστηριότητες.

Για μας, στη Θράκη συνολικά η παρουσία και δραστηριοποίηση της ποδοσφαιρικής ομάδας της Α.Ο. ΞΑΝΘΗ Π.Α.Ε., στην πρώτη επαγγελματική κατηγορία του ποδοσφαίρου στην Ελλάδα, σημαίνει πολλά περισσότερα από τη λειτουργία μιας οποιασδήποτε άλλης ΠΑΕ, για λόγους που είμαστε σίγουροι ότι αντιλαμβάνεστε και κατανοείτε και δεν χρειάζεται να αναφέρουμε.

Ταυτόχρονα το ενδιαφέρον μας, προσωπικά αλλά και όλου του κόσμου που εκφράζεται στην περίπτωση αυτή, μέσα από εμάς και την επιστολή μας αυτή, επιτείνεται από το γεγονός ότι η ομάδα αυτή διακρίνεται τόσο αγωνιστικά όσο και εξωγηπεδικά για το ήθος και το χαρακτήρα που επιδεικνύει δεκαετίες τώρα.

Είμαστε υποχρεωμένοι να σας ζητήσουμε να σεβαστείτε τα αυτονόητα.

Δεν ζητάμε χαριστικές συμπεριφορές, ούτε κρίνουμε αυτή τη στιγμή την τακτική και τα γεγονότα που οδήγησαν την ομάδα μας στην σημερινή μας κατάσταση.

Απαιτούμε όμως να σεβαστείτε τις ίδιες τις δικές σας αποφάσεις.

Δεν είναι δυνατόν να απαιτούμε συνέπεια από όλους για το καλό του αθλήματος του ποδοσφαίρου και εσείς ως κορυφαίο όργανο να αναιρείτε τον ίδιο σας τον θεσμικό ρόλο.

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ, με απόφασή της, και τη σύμφωνη γνώμη της UEFA, έθεσε τα δεδομένα της διεξαγωγής και εξέλιξης των αγωνιστικών υποχρεώσεων των ομάδων και διευκρίνισε με σαφήνεια τις ημερομηνίες διεξαγωγής τους, καθορίζοντας ως καταληκτική ημερομηνία των αγώνων μπαράζ μεταξύ της 13ης ομάδας της Super League 1 και της 2ης ομάδας της Super League 2 την 2α Αυγούστου 2020.

Με βάση την απόφαση αυτή η ομάδα της Θράκης καθόρισε και τον τερματισμό των αγωνιστικών υποχρεώσεων των ποδοσφαιριστών της.

Φημολογείται (και επιβεβαιώνεται εκ των πραγμάτων, δεδομένου ότι έχουμε φτάσει ήδη στις 31 Ιουλίου 2020 και από το Σάββατο 18 Ιουλίου που ολοκληρώθηκαν οι αγώνες PLAY-OUT δεν έχει διεξαχθεί κανένας αγώνας των μπαράζ) ότι πρόκειται να αποφασίσετε την μετάθεση της ημερομηνίας των αγώνων μπαράζ στο τέλος του Αυγούστου.

Μια τέτοια απόφαση, παράνομη και παράτυπη κατά την κοινή αντίληψη εφόσον ληφθεί, θέτει σε σοβαρό κίνδυνο το Θρακιώτικο Ποδόσφαιρο, όπως εκφράζεται με αγωνιστική αξιοσύνη σήμερα, και θα επιβεβαιώσει φήμες τις οποίες μέχρι σήμερα αρνηθήκαμε να υιοθετήσουμε.

Εκφράζοντας όλους τους Θρακιώτες και τους Ξανθιώτες σας καλούμε να απόσχετε από μία τέτοια μεθόδευση, που θα αναγκάσει την τοπική μας κοινωνία να αντιδράσει.

Click to comment

Απάντηση

ΚΑΒΑΛΑ

«ΣΕΙΣΙΧΘΩΝ 2024» | Άσκηση σεισμού στις εγκαταστάσεις του Σανατορίου Καβάλας

Στην ετήσια περιοδική άσκηση σεισμού με την κωδική ονομασία “ΣΕΙΣΙΧΘΩΝ 2024”, προχώρησε το πρωί  πέμπτης 28 Μαρτίου 2024 η πυροσβεστική υπηρεσία Καβάλας, σε συνεργασία με λοιπούς συναρμόδιους φορείς. Η άσκηση πραγματοποιείται  στο παλαιό Νοσοκομείο Καβάλας – Σανατόριο για εκπαιδευτικούς και πρακτικούς λόγους.

Continue Reading

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε αναμονή για την επίλυση σειράς προβλημάτων οι αγρότες του Δήμου Παγγαίου

Tα προβλήματα του αγροτικού τομέα συνεχίζονται σε όλη την χώρα όπως και στην Π.Ε Καβάλας, με τους αγρότες του Δήμου Παγγαίου ακόμα να βρίσκονται σε αναμονή για την επίλυση παλαιότερων προβλημάτων αλλά και αποζημιώσεων για τα προβλήματα αυτά. Σύμφωνα μάλιστα με τον πρ. του αγροτικού Συλλόγου Παγγαίου, κ. Γρηγόρη Γρουζίδη οι οαγροτικοί σύλλογοι έχουν κάνει αρκετές ενέργειες για να βρούν λύση στα ζητήματ τους και μάλιστα πριν απο λίγες ημέρες οι ίδιοι έφτασαν μέχρι και το Υπουργείο.

Την ίδια ώρα εκτός απο την αναμονή για τα κονδύλια οι αγρότες τον μήνα Απρίλιο αναμένουν να λάβουν και κάποιες βοηθητικές επιδοτήσεις.

Continue Reading

ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Συναυλία της χορωδίας της Στρατιωτικής Ακαδημίας των Η.Π.Α. και του Μουσικού Σχολείου Καβάλας

Άκρως εντυπωσιακή ήταν η συναυλία της χορωδίας της Στρατιωτικής Ακαδημίας των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής (Νέα Υόρκη) West Point Glee Club και ενός τμήματος του Μουσικού Σχολείου Καβάλας, που διοργάνωσε το βράδυ της Δευτέρας 25 Μαρτίου 2024 ο Δήμος Καβάλας!
Η κεντρική αίθουσα εκδηλώσεων της Μεγάλης Λέσχης γέμισε από νωρίς, καθώς δεκάδες Καβαλιώτες και φίλοι της μουσικής από γειτονικές περιοχές, έσπευσαν για να απολαύσουν ένα ποικίλο και ψυχαγωγικό πρόγραμμα υψηλών προδιαγραφών.
https://youtu.be/_HoZ_vpLdww

Continue Reading
Green logo ENA Club with text ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Κατοικία

a house with a green roof and road signs left and right
arrows as a circle symbol of recycling
paint cans
letters AG as logo
gear and tool as logo pavlidis

newsletter



Καιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

espa logo

espa_logo_en