Quantcast
Connect with us

ΚΑΒΑΛΑ

Επισκέψεις Κοινωνικών Λειτουργών σε οικίες

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η εταιρική σύμπραξη και ο Συντονιστής Φορέας «ΠΝΟΗ» του προγράμματος «ΣτηρίΖΩ», διαβεβαιώνουμε τους συμπολίτες μας ότι οι επισκέψεις που πραγματοποιούν οι Κοινωνικοί Λειτουργοί στις οικίες των αιτούντων είναι στα πλαίσια των οδηγιών του προγράμματος και των υποχρεώσεών και ευθυνών τους που απορρέουν από την άσκηση του επαγγέλματος του Κοινωνικού Λειτουργού. Γίνονται δε με επαγγελματισμό και με απόλυτη διακριτικότητα.

Ο λόγος επίσκεψης των Κοινωνικών Λειτουργών έγκειται και στο να ενημερώσει και να εντάξει τους ωφελούμενους σε όσο το δυνατόν περισσότερες Δομές (τον Κοινωνικό Λαχανόκηπο, το Κοινωνικό Φαρμακείο, το Κοινωνικό Παντοπωλείο, το Κοινωνικό Συσσίτιο, την Τράπεζα Χρόνου και το Γραφείο Διαμεσολάβησης).

Θεωρούμε ότι είναι άδικα και ανυπόστατα όσα αναφέρθηκαν σε πρόσφατο άρθρο που δημοσιεύθηκε σε τοπική εφημερίδα και δεν βοηθούν στην προσπάθεια που καταβάλουν οι εθελοντικοί φορείς της σύμπραξης στην ολοκλήρωση του τόσο σημαντικού έργου για την τοπική κοινωνία.

Είμαστε στο πλευρό των συμπολιτών μας και μπορούν ευθέως να απευθύνονται στους Εταίρους του προγράμματος για οποιοδήποτε παράπονό τους.

Θέλουμε τη μέγιστη δυνατή υπευθυνότητα και υποστήριξη και από τους εκπροσώπους του Τύπου και ζητούμε να κρατηθεί το μέτρο εωσότου ολοκληρωθεί το έργο μας. Ωστόσο, αν κάποιος από τον Τύπο δεν είναι ενημερωμένος και έχει απορίες, τον προσκαλούμε πριν διαδίδει πληροφορίες που δεν ισχύουν, να περάσει από τα γραφεία μας για να ενημερωθεί πλήρως για το πρόγραμμα «ΣτηρίΖΩ» και τους κανονισμούς λειτουργίας του.

Με εκτίμηση,

Το Δ.Σ του εταιρικού σχήματος

Click to comment

Απάντηση

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ

Καβάλα | Σύλληψη για πώληση ελαιολάδου χωρίς άδεια και παραστατικά

 Ένας Έλληνας συνελήφθη σε οικισμό της Καβάλας, από αστυνομικούς του τοπικού Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης, διότι εντοπίστηκε να διαθέτει προς πώληση 56 δοχεία ελαιόλαδου, σε υπαίθριο χώρο, στερούμενος της νόμιμης άδειας πώλησης και των απαραίτητων παραστατικών αγοράς.

Τα συνολικού βάρους 280 λίτρων δοχεία ελαιόλαδου, κατασχέθηκαν.

Ενεργείται προανάκριση από το Αστυνομικό Τμήμα Νέστου.

ertnews.gr

Continue Reading

ΚΑΒΑΛΑ

Αναβαθμίζεται με πάνω από 2 εκατομμύρια ευρώ το Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας

Ο Διοικητής της 4 ης ΥΠΕ Μακεδονίας & Θράκης ενέκρινε τη διενέργεια ανοικτής διαδικασίας για την επιλογή αναδόχου κατασκευής του έργου:

«ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ, ΑΝΑΔΙΑΡΡΥΘΜΙΣΗ, ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΚΑΙ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΑΒΑΛΑΣ», με αξιολόγηση μελέτης που υλοποιείται στο πλαίσιο του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας «Ελλάδα 2.0» με τη χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης- NextGeneration EU, εκτιμώμενης αξίας 2.471.000,00 € (πλέον Φ.Π.Α. ύψους 24% ανερχόμενου σε 539.040,00 €).

Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΑΒΑΛΑΣ
ΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΧΙΛΛΕΥΣ

Continue Reading

ΚΑΒΑΛΑ

Μάκης Παπαδόπουλος | Εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντισμού

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντισμού (5 Δεκεμβρίου), η δημοτική παράταξη Ο ΤΟΠΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ διοργανώνει εκδήλωση – αφιέρωμα στον Εθελοντισμό, με σκοπό να αναδείξει την αξία και την χρησιμότητα του Εθελοντισμού στην κοινωνία μας και να τιμήσει φορείς και πρόσωπα της Τοπικής μας Κοινωνίας που έχουν αποδεδειγμένο και καταξιωμένο έργο στον τομέα της εθελοντικής δράσης.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 5 Δεκεμβρίου 2023, στις 6.00 το απόγευμα, στην αίθουσα εκδηλώσεων της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Καβάλας.

Μάκης Παπαδόπουλος

Δημοτικός Σύμβουλος Καβάλας

Επικεφαλής της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης

Ο ΤΟΠΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ

Δελτίο τύπου

Continue Reading
Green logo ENA Club with text ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Κατοικία

a house with a green roof and road signs left and right
gear and tool as logo pavlidis

newsletterΚαιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

Αρέσει σε %d bloggers: