Connect with us

ΚΑΒΑΛΑ

Επιμελητήριο Καβάλας | Δωρεάν προβολή των επιχειρήσεων μέσω της εφαρμογής του ΕΟΤ Visit Greece Αpp

Το Επιμελητήριο Καβάλας, μέλος του Ευρωπαϊκού Δικτύου Στήριξης Επιχειρήσεων Enterprise Europe Network, σε συνεργασία με την Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση «Δημωφέλεια», σας ενημερώνει για την εφαρμογή του ΕΟΤ Visit App.

To Visit Greece Αpp αποτελεί ένα επιπλέον χρηστικό εργαλείο για τους ταξιδιώτες και τους επισκέπτες της Ελλάδας που συμπεριλήφθηκε στη διαδικτυακή φαρέτρα του EOT τον Μάιο του 2020. Ο χρήστης που κατεβάζει την εφαρμογή του Visit Greece έχει τη δυνατότητα όπου και αν βρίσκεται να μπορεί γρήγορα και εύκολα να αντλήσει ταξιδιωτικές πληροφορίες για τους τουριστικούς προορισμούς και τις εμπειρίες που να μπορεί να βιώσει σε καθένα από αυτούς, να βρει και να κλείσει προγραμματισμένες πολιτιστικές εκδηλώσεις σε όλη την επικράτεια, να αγοράσει ηλεκτρονικά εισιτήρια για επισκέψεις σε μουσεία και χώρους πολιτισμού, να βρει πληροφορίες για διαμονή, εστίαση και νυχτερινή διασκέδαση και πληθώρα άλλων δραστηριοτήτων που μπορούν να απολαύσουν σε όλη την επικράτεια.

Με γνώμονα την προστασία και την ασφάλειά του κάθε ταξιδιώτη ξεχωριστά, μέσω ενός διαδραστικού chatbot, ο ταξιδιώτης λαμβάνει άμεσα απαντήσεις σε ερωτήματά σχετικά με τον Covid-19 και ενημερώνεται για τα πλησιέστερα νοσοκομεία αναφοράς ανά περιοχή. Επίσης με την εγγραφή του χρήστη
στην εφαρμογή, μπορεί να λαμβάνει ειδοποιήσεις (push notifications) για έκτακτες ενημερώσεις καθ όλο έτος. Η Εφαρμογή του Visit Greece είναι διαθέσιμη δωρεάν σε IOS και Android αντίστοιχα στο ηλεκτρονικό κατάστημα Αρρ Store και Play Store.

Ο εμπλουτισμός της εφαρμογής του Visit Greece με όλες τις τουριστικές επιχειρήσεις κάθε προορισμού είναι πολύ σημαντική για την εικόνα του. Για το λόγο αυτό, o EOT ενθαρρύνει τις τουριστικές επιχειρήσεις να κάνουν αίτηση για να συμπεριληφθούν στην εφαρμογή του Visit Greece στην ιστοσελίδα:
https://visitgreeceapp.com/ .

Οι επιχειρήσεις προβάλλονται δωρεάν μέσα από την εφαρμογή του Visit Greece παρέχοντας τις βασικές παροχές της επιχείρησής τους προς τους ταξιδιώτες.
Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία ή διευκρίνιση με την παραπάνω διαδικασία, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Τμήμα Σχεδιασμού και Συντονισμού Τουριστικής Προβολής και την κα Θέμιδα Παναγιωτoπούλου στο τηλέφωνο: 210-8707085 ή μέσω στο e-mail στο panagiotopoulou_th@gnto.gr.

Click to comment

Απάντηση

ΚΑΒΑΛΑ

Το ΒΙΟ.ΠΑ Καβάλας στο επίκεντρο της συνάντησης Μάρκου Δέμπα-Άδωνι Γεωργιάδη στην Αθήνα

Σύμφωνα με ανάρτηση του Προέδρου του Επιμελητηρίου Καβάλας Μάρκου Δέμπα στα social media :

Συνάντηση στο γραφείο του Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων με τον Υπουργό μας Άδωνι Γεωργιάδη , για θέματα επενδύσεων και επιχειρηματικότητας καθώς και αναβάθμισης και επέκτασης του Βιοτεχνικού Πάρκου Καβάλας.

Πάντοτε ουσιαστική και εποικοδομητική η συνάντηση με τον Υπουργό.

Continue Reading

ΚΑΒΑΛΑ

Υπεγράφη η συμφωνία Κ.Ε.Ε.Ε – Υπουργείου Πολιτισμού για τα πνευματικά δικαιώματα

Όπως ανάρτησε στα social media ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Καβάλας Μάρκος Δέμπας :

Με την Υπουργό Πολιτισμού Λίνα Μενδωνη, στην υπογραφή συμφωνίας για τα πνευματικά δικαιώματα, μεταξύ Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος από τον Προέδρο Γιάννη Μασούτη και του προέδρου Γιαννη Γλέζο, του Οργανισμού Συλλογικης διαχείρισης πνευματικών δικαιωμάτων.
Στόχος των Επιμελητηρίων μας, είναι οι επιχειρήσεις να πληρώνουν μόνο σε έναν ενιαιο οργανισμό πνευματικών δικαιωμάτων ευελπιστώντας ότι θα συμφωνήσουν κάποια στιγμή οι δημιουργοί, συνθέτες, ερμηνευτές.

Continue Reading

ΚΑΒΑΛΑ

Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας Π.Ε Καβάλας

Σε ατμόσφαιρα θετικής διάθεσης και αισιοδοξίας πραγματοποιήθηκε σήμερα (6/2/2023), όπως κάθε χρόνο, η κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας του Συλλόγου Υπαλλήλων Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας (Σ.Υ.Π.Ε.ΚΑ.), στην αίθουσα του Αμφιθεάτρου «Γεώργιος Παυλίδης» της ΠΕ Καβάλας.

Το παρών έδωσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου κ.κ. Στέφανος και ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας Αλέξης Πολίτης, ενώ παραβρέθηκαν επίσης ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης και Διεθνών Σχέσεων Αρχέλαος Γρανάς, ο εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος Αλιευτικής Πολιτικής της Π.Α.Μ.Θ. Ανδρέας Καραγιώργης, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Αλέξανδρος Ιωσηφίδης, Διευθυντές και Προϊστάμενοι υπηρεσιών, καθώς και πολλοί εργαζόμενοι.

Ευλογώντας την κοπή, ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε σε όλους υγεία και δύναμη στο έργο τους, ενώ από την πλευρά του ο κ. Πολίτης υπογράμμισε πως το σύνολο των εργαζομένων της Π.Ε. Καβάλας μαζί με την διοίκηση αποτελούν μια οικογένεια, η οποία επιλύει με συνεργασία και αποτελεσματικότητα κάθε είδους πρόβλημα. Πρόσθεσε δε, ότι “δεν λυπόμαστε καθόλου που φέτος είναι η τελευταία φορά που η κοπή της βασιλόπιτας γίνεται στον χώρο αυτό, αφού πρόκειται να ανακαινιστεί ριζικά και να μετατραπεί σε ένα υπερσύγχρονο αμφιθέατρο”.

Στην συνέχεια ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας έκοψε την βασιλόπιτα, με τους Διευθυντές των υπηρεσιών να παραλαμβάνουν το αντίστοιχο κομμάτι. Το φλουρί έπεσε στο Τμήμα Πολιτικής Προστασίας της Π.Ε. Καβάλας και το παρέλαβε ο προιστάμενός της Σταύρος Κιβράκης, μαζί με δώρο μια εικόνα του Αποστόλου Παύλου.

Η πρόεδρος του Σ.Υ.Π.Ε.ΚΑ. Φιλιππία Κοχλιαρίδου, αφού ευχαρίστησε όλους για την παρουσία τους “και ειδικότερα τον πνευματικό μας πατέρα Σεβασμιώτατο κ.κ. Στέφανο”, τόνισε την σημασία του εθίμου της κοπής της βασιλόπιτας, το οποίο μεταφέρεται από γενιά σε γενιά των Ορθοδόξων Ελλήνων, ευχόμενη σε όλους υγεία και μία αγωνιστική χρονιά.

Continue Reading

Κατοικία

newsletterΚαιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

el Greek
X
Αρέσει σε %d bloggers: