Connect with us

ΚΑΒΑΛΑ

Επίσκεψη Μ. Λαζαρίδη στην Αστυνομική Διεύθυνση Καβάλας

Την ικανοποίησή του για την επιστροφή του αισθήματος ασφάλειας στους πολίτες, μετά την ανάληψη της διακυβέρνησης της χώρας από τη Νέα Δημοκρατία, εξέφρασε ο Βουλευτής Π.Ε. Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας, κ. Μακάριος Λαζαρίδης, κατά την επίσκεψή του στην Αστυνομική Διεύθυνση Καβάλας.

Ο κ. Λαζαρίδης είχε συνομιλίες με τον Αστυνομικό Διευθυντή, ταξίαρχο Ιωάννη Καραμανλή, καθώς και τα υπόλοιπα στελέχη και το προσωπικό της Διεύθυνσης, που ευχαρίστησε θερμά για την προσφορά τους στην πατρίδα και φυσικά στην τοπική κοινωνία της Καβάλας.

Κατά την εκτενή ενημέρωση που είχε για την κατάσταση και τις συνθήκες λειτουργίας της Αστυνομικής Διεύθυνσης, επιβεβαιώθηκε η έμπρακτη στήριξη αυτής από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη τόσο με την ενίσχυση σε προσωπικό, με 8 νέες οργανικές θέσεις,όσο και σε υλικοτεχνικό υλικό, με 6 νέα οχήματα που ήδη δόθηκαν προς χρήση, κατόπιν και προσωπικών πρωτοβουλιών του κ. Λαζαρίδη τον περασμένο Ιανουάριο.

Για την αποκατάσταση του αισθήματος ασφάλειας στις γειτονιές, υπογράμμισε ο Βουλευτής, σε εξέλιξη βρίσκεται μια σειρά δράσεων σε όλη τη χώρα, όπως η ενίσχυση των δυνάμεων άμεσης επέμβασης (Ομάδα ΔΡΑΣΗ και Ομάδα ΔΙΑΣ) με 1.500 ένστολους, η περαιτέρω αναβάθμιση των υλικοτεχνικών υποδομών της Ελληνικής Αστυνομίας, η βελτίωση της τροχαίας αστυνόμευσης με στόχο τη μείωση των ατυχημάτων στους δρόμους, η ενίσχυση της συνοριοφυλακής και του σωφρονιστικού προσωπικού, καθώς και η αναβάθμιση της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας και του Πυροσβεστικού Σώματος.

Με χαρά, τέλος, ο κ. Λαζαρίδης είδε εγκατεστημένο στην Αστυνομική Διεύθυνση τον απινιδωτή, ο οποίος τοποθετήθηκε εκεί πριν από λίγες μέρες, ύστερα από σημαντική ιδιωτική πρωτοβουλία στην οποία είχε συνδράμει και ο ίδιος.

Click to comment

Απάντηση

ΚΑΒΑΛΑ

Τράγος έκανε βόλτες στην περιοχή της Καλαμίτσας

Ένας τράγος έκανε την εμφάνιση του στην περιοχή της Καλαμίτσας και της Κηπούπολης το μεσημέρι της Πέμπτης.

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ :

Continue Reading

ΚΑΒΑΛΑ

Ο Δήμος Παγγαίου τίμησε τον Ιωάννη Μελισσανίδη

Στο κατάμεστο κλειστό γυμναστήριο της Ελευθερούπολης, ο Δήμος Παγγαίου, βράβευσε το απόγευμα της Τετάρτης 29 Ιουνίου 2022 τον χρυσό ολυμπιονίκη στην ενόργανη γυμναστική στην Ατλάντα των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής το 1996, Ιωάννη Μελισσανίδη.

Continue Reading

ΚΑΒΑΛΑ

Α. Ιωσηφίδου | Θα είμαι υποψήφια για δήμαρχος Καβάλας

Η ανακοίνωση της υποψηφιότητας της Α. Ιωσηφίδου για Δήμαρχος στις προσεχείς Δημοτικές εκλογές

Τους τελευταίους μήνες, μια ομάδα ανθρώπων που αντιλαμβάνονται την κρίσιμη κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ο Δήμος Καβάλας εξαιτίας των
συνεχών αδιεξόδων που δημιουργεί η σημερινή διοίκηση, εργάστηκε πάνω στην δημιουργία μιας νέας δημοτικής παράταξης ικανής να ανταποκριθεί στα
κελεύσματα της εποχής και στις ανάγκες του δήμου μας.

Σήμερα η προετοιμασία αυτή ολοκληρώθηκε και με ιδιαίτερη τιμή σας προσκαλούμε όλους στην επίσημη παρουσίαση της δημοτικής μας παράταξης
η οποία θα γίνει την Τετάρτη 6 Ιουλίου 2022 και ώρα 19:30 στον χώρο του πρώην εντευκτηρίου του ΝΟΚ (νυν FRIENDS).

 

Continue Reading

Κατοικία

newsletterΚαιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

el Greek
X
Αρέσει σε %d bloggers: