Quantcast
Connect with us

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα | Τα λάθη, το τηλεφώνημα και το σενάριο ηθικού αυτουργού

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζονται οι έρευνες της Αστυνομίας για τη γυναίκα πίσω από την επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα, πριν από περίπου 10 μέρες.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, το χτύπημα ήταν αρκετά καλά και μεθοδικά οργανωμένο, καθώς η δράστιδα φρόντισε να φτάσει και να απομακρυνθεί από το σημείο της επίθεσης χωρίς να αφήσει πίσω της εμφανή «ίχνη», δυσκολεύοντας τον εντοπισμό και την ταυτοποίησή της.

Πληροφορίες αναφέρουν πως στα σενάρια που εξετάζουν οι Αρχές επανέρχεται αυτό του ηθικού αυτουργού, να έχει δηλαδή οργανωθεί όλη η «επιχείρηση» από άλλο αφανές άτομο, υπεράνω υποψίας.

Από την Αστυνομία εκτιμούν ότι έχουν εντοπίσει τον ηθικό αυτουργό, το κίνητρο και την αιτία για να γίνει η επίθεση. Ωστόσο, δεν είναι σε θέση ακόμη να αποκρυπτογραφήσουν το πώς υλοποιήθηκε το σχέδιο. Εξετάζουν, όπως μετέδωσε το Mega, ακόμη και το ενδεχόμενο η φυσική αυτουργός της επίθεσης να κλήθηκε από άλλη περιοχή και όχι από την Αθήνα.

Η Αστυνομία επισκέφθηκε και χθες την 34χρονη Ιωάννα, με την ελπίδα η γυναίκα να δει το οπτικό υλικό που έχει συγκεντρωθεί και πιθανώς να εντοπίσει κάποιο στοιχείο που θα καθοδηγούσε τα επόμενα βήματα των ερευνών.

Ποντάρουν στα λάθη
Οι Αρχές ποντάρουν στα λάθη της γυναίκας με το βιτριόλι. Έχουν πεισθεί ότι το σχέδιο ήταν καλά οργανωμένο με έναν και μόνο στόχο, την Ιωάννα.

Στο μικροσκόπιο έχουν μπει ακόμα και οι κλήσεις από καρτοκινητά. Ένα από αυτά θεωρείται ύποπτο. Οι επικοινωνίες, η περιγραφή αλλά και τα αρχεία της Ιωάννας θα δώσουν την ταυτότητα της γυναίκας.

Η υγεία της Ιωάννας είναι εύθραυστη. Αύριο θα υποβληθεί σε δύο χειρουργεία καθώς τα εγκαύματα είναι πολλά και έχουν προκαλέσει πολύ σοβαρές βλάβες.

Το δρομολόγιο διαφυγής της δράστιδας
Η δράστης με το βιτριόλι είχε σχεδιάσει και την παραμικρή λεπτομέρεια, ακόμα και τη διαφυγή της. Το μοιραίο πρωινό, έριξε το καυστικό υγρό στην ανυποψίαστη Ιωάννα και διέφυγε πρώτη από το σημείο της επίθεσης.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ που μεταδόθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, η γυναίκα κινήθηκε αριστερά της πολυκατοικίας, διένυσε 20 μέτρα και στάθηκε στο πεζοδρόμιο για να ελέγξει την κυκλοφορία των οχημάτων. Στη συνέχεια διέσχισε κάθετα την οδό Θησέως και πέρασε στο απέναντι πεζοδρόμιο, όταν απόλυτα ψύχραιμη.

Είχε καλέσει ταξί και ο οδηγός την περίμενε. Επιβιβάστηκε στο πίσω μέρος του οχήματος και έφυγε προς συγκεκριμένη κατεύθυνση.

Click to comment

Απάντηση

ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Αρχαιολογικά είναι τα θέματα που παρατείνουν τα έργα στον Άγιο Νικόλαο

Ένα μεγάλο πρόβλημα που απασχολεί ιδιαίτερα την κοινωνία της Καβάλας και ιδίως τα καταστήματα στον Άγιο Νικόλαο που εξελίσσονται στο σημείο.

Όπως μας δηλώνει ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος κύριος Αλέξης Γούλας, υπάρχει θέμα με την αρχαιολογία καθότι βρέθηκαν στο σημείο πολλά αρχαία με αποτέλεσμα οι διαδικασίες να αργούν.

Continue Reading

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καβάλα | Στο επίκεντρο τα κυκλοφοριακά προβλήματα των επαγγελματιών ταξί

Τα έργα στην πόλη της Καβάλας τα οποία συνεχίζονται καθημερινά το τελευταίο ένα χρόνο και σε διάφορα σημεία της πόλης φαίνεται πως έχουν αρχίσει να δημιουργούν προβλήματα εκτός απο τους πεζούς και στην κυκοφορία της πόλης, όπως είναι η μετακίνηση των ταξί, η οποία λόγω των έργων είναι αεκετά δυσκολή σε αρκετά σημεία με τους επαγγελματίες να προσπαθούν να μεταφέρουν τους επιβάτες στον  προορισμό τους με απόλυτη ασφάλεια.

Ένα νέο πρόβλημα το οποίο έρχοναι να αντιμετωπίσουν, οι επαγγελματίες ταξί στην πόλη της Καβάλας, είναι οι πιάτσες ταξί όπου λόγω των έργων έχουν γίνει πολλές αλλάγες χωρίς να υπολογίζεται η ασφάλεια των επιβατών. Ενω προσφάτως μια νέα πιάτσα στο λιμάνι της Καβάλας ξεκίνησε να λειτουργεί, με το γεγονός αυτό να είναι ευχαριστώ τόσο για το επιβατικό κοινό όσο και για τους επαγγελαμτίες.

Continue Reading

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

11 με 19 Μαϊου θα πραγματοποιηθεί η Δραμοινογνωσία 2024

Ανακοινώθηκε το πρωί της Τρίτης 23 Απριλίου, η διεξαδωγή της Δραμοινογνωσίας 2024, η οποία θα λάβει μέρος απο τις 11 εως και τις 19 Μαϊου, στην Π.Ε της Δράμας απο το τοπικά οινοπία με διάφορε δράσεις καθημερινά. Η προετοιμασίες έχουν ήδη ξεκινήσει και σύμφωνα με τον αντιπεριφερειάρχη Δράμας, κ. Μιχάλη Μουρβρετίδη, οι εμπλεκόμεοι φορείς αυτη την στιγμή είναι 80% έτοιμη για την φετινή δραμοινογωνσία.

Continue Reading
Green logo ENA Club with text ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Κατοικία

a house with a green roof and road signs left and right
blue circle with steel construction
arrows as a circle symbol of recycling
paint cans
letters AG as logo
gear and tool as logo pavlidis

newsletter



Καιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

espa logo

espa_logo_en