Connect with us

ΚΑΒΑΛΑ

Ελευθερούπολη | Δράσεις Πρόληψης από “Το Χαμόγελο του Παιδιού”

Το Κινητό Εργαστήριο Ενημέρωσης, Εκπαίδευσης & Τεχνολογίας «ΟΔΥΣΣΕΑΣ» από τον Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού» επισκέπτεται την Ελευθερούπολη για μια διπλή δράση Πρόληψης για μικρούς και μεγάλους

Από τη Δευτέρα 17 έως και την Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2022, το Κινητό Εργαστήριο Ενημέρωσης, Εκπαίδευσης & Τεχνολογίας «ΟΔΥΣΣΕΑΣ» από τον Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού» θα βρίσκεται στην Ελευθερούπολη του Δήμου Παγγαίου (Αρχή Λαϊκής Αγοράς), για να υλοποιήσει δωρεάν εκπαιδευτικές δράσεις πρόληψης για μικρούς και μεγάλους, σε κρίσιμους τομείς που αφορούν τη ζωή και τα δικαιώματα των παιδιών, καθώς επίσης δράση εθελοντικής αιμοδοσίας για την ενίσχυση των αποθεμάτων αίματος του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας.

Οι δράσεις στην Ελευθερούπολη υλοποιούνται με τη στήριξη πολλών φορέων που ενώνουν τις δυνάμεις τους και συγκεκριμένα, πραγματοποιούνται σε συνεργασία το Δήμο Παγγαίου, την Περιφερειακή Ένωση Δήμων Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, το Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας και υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης.

Ο Οργανισμός «Το Χαμόγελο του Παιδιού» φροντίζει για τη σχολική κοινότητα, καθώς και για τους πολίτες της Ελευθερούπολης, υλοποιώντας τις παρακάτω δράσεις με τη συμβολή του εξειδικευμένου προσωπικού του, και τη διάθεση του σύγχρονου υλικοτεχνικού εξοπλισμού που διαθέτει:

Δράση Εθελοντικής Αιμοδοσίας

 • Ημέρες & Ώρες: Τετάρτη 19 Οκτωβρίου, 08:30-13:30

Eκπαιδεύσεις, Eνημερώσεις και Eπιμορφώσεις για μικρούς και μεγάλους

 • Ημέρες & Ώρες: Δευτέρα 17 έως Παρασκευή 21 Οκτωβρίου, 08:30 -13:30 για σχολικές ομάδες μαθητών/τριών και έως τις 16:30 για γονείς/κηδεμόνες σε ατομικό ή ομαδικό επίπεδο
 • Πληροφορίες και ραντεβού:
 • Για τις επισκέψεις των σχολικών ομάδων (17-21/10, πρωινές ώρες) ο συντονισμός γίνεται σε απευθείας επικοινωνία με τις σχολικές μονάδες.
 • Οι γονείς/κηδεμόνες μπορούν να κλείσουν ραντεβού για να συμμετέχουν στις παρεμβάσεις (είτε ατομικά είτε σε ομάδες ή/και οικογένειες), επικοινωνώντας στο 2510 232616 (Κέντρο Άμεσης Κοινωνικής και Ιατρικής Επέμβασης Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού»)

Πιο συγκεκριμένα η δράση στην Ελευθερούπολη θα περιλαμβάνει:

 • Τετάρτη 19 Οκτωβρίου (08.30 – 13.30): Δράση Εθελοντικής Αιμοδοσίας

Την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2022 και ώρες 08:30 με 13:30, θα πραγματοποιηθεί δράση εθελοντικής αιμοδοσίας, με σκοπό την ενίσχυση των μειωμένων αποθεμάτων αίματος. Σε αυτή την κρίσιμη περίοδο, όσοι έχουν ανάγκη από αίμα χρειάζονται τη στήριξή μας και η εθελοντική αιμοδοσία αποτελεί ουσιαστική πράξη στήριξης και αλληλεγγύης. «Το Χαμόγελο του Παιδιού», με πλήρη συναίσθηση της ευθύνης του για την προστασία των παιδιών και των οικογενειών τους, έχει ως βασική προτεραιότητα, εν μέσω και των τωρινών συνθηκών, κανένα παιδί με σοβαρό πρόβλημα Υγείας, ασθενείς με χρόνια νοσήματα όπως μεσογειακή αναιμία, νεφρική ανεπάρκεια, κακοήθη αιματολογικά νοσήματα, θύματα τροχαίων ατυχημάτων να μη μείνουν χωρίς αίμα.

Η δράση εθελοντικής αιμοδοσίας διοργανώνεται σε συνεργασία με το Υπουργείο Υγείας, με τη στήριξη του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας – Ε.ΚΕ.Α., και υλοποιείται σε συνεργασία με το Δήμο Παγγαίου, την Περιφερειακή Ένωση Δήμων Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, το Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας και υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης.

 • Δευτέρα 17 έως Παρασκευή 21 Οκτωβρίου, 08:30 -13:30 για σχολικές ομάδες μαθητών/τριών και έως τις 16:30 για γονείς/κηδεμόνες σε ατομικό ή ομαδικό επίπεδο

Αξιοποιώντας την τεχνολογία, μικροί και μεγάλοι θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν σε διαδραστικές παρεμβάσεις πρόληψης και ενημέρωσης, σχετικά με θεματικές που αφορούν, μεταξύ άλλων, τις εξαφανίσεις, την κακοποίηση-παραμέληση παιδιού, την ενδοσχολική βία και εκφοβισμό, την ασφάλεια στο διαδίκτυο και τον διαδικτυακό εκφοβισμό.

Τα πρωινά, από τη Δευτέρα 17 έως την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου (08:30 – 13:30), οι μαθητές και οι μαθήτριες της Ελευθερούπολης, σε επικοινωνία με τις σχολικές μονάδες, θα συμμετέχουν σε εκπαιδευτικές δράσεις πρόληψης με θέμα τον εκφοβισμό, τον διαδικτυακό εκφοβισμό και την ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο.

Το απογεύματα, από τη Δευτέρα 17 έως την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου μέχρι τις 16:30, οι γονείς/κηδεμόνες θα μπορούν να συμμετέχουν σε διαδραστική παρέμβαση με θέμα την ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο, μόνοι/ες τους, οικογενειακά μαζί με τα παιδιά τους ή οργανωμένοι/ες σε ομάδες/συλλόγους.

Οι εκπαιδεύσεις, ενημερώσεις και επιμορφώσεις για μικρούς και μεγάλους υλοποιούνται στο πλαίσιο της Πράξης με τίτλο «Η συμβολή των τεχνολογιών της Πληροφορίας και της Επικοινωνίας (ΤΠΕ) στην προστασία των παιδιών, των νέων και των ατόμων σε κίνδυνο στην Ελλάδα-SMILE NET» η οποία εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Μεταρρύθμιση Δημοσίου Τομέα 2014-2020» με MIS 5129741. «Το Χαμόγελο του Παιδιού» μέσω του έργου «SMILE NET» στοχεύει στην προστασία παιδιών σε κίνδυνο, καθώς και ατόμων από 18 έως 60 ετών που ανήκουν σε ομάδες υψηλού κινδύνου στην Ελλάδα, συμπεριλαμβανομένων των προσφύγων και των μεταναστών, μέσω τεσσάρων Υποέργων που αξιοποιούν την τεχνολογική καινοτομία.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ:

 • Δηλώσεις συμμετοχής στις Eκπαιδεύσεις, Eνημερώσεις και Eπιμορφώσεις για μικρούς και μεγάλους:
 • Για τις επισκέψεις των σχολικών ομάδων (17-22/10, πρωινές ώρες) ο συντονισμός γίνεται σε απευθείας επικοινωνία με τις σχολικές μονάδες.
 • Για τις επισκέψεις γονέων/κηδεμόνων ή/και οικογενειών (17-22/10, απογευματινές ώρες), παρακαλούμε τους/ις ενδιαφερόμενους/ες γονείς/κηδεμόνες/συλλόγους να επικοινωνήσουν στο 2510 232616 (Κέντρο Άμεσης Κοινωνικής και Ιατρικής Επέμβασης Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού»)

 

 • Δηλώσεις συμμετοχής στη Δράση Εθελοντικής Αιμοδοσίας:

Οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να προσέρχονται ελεύθερα, σε οποιαδήποτε ώρα της δράσης τους/ις  εξυπηρετεί. Για πληροφορίες καλέστε στο 2513 501859 (Τμήμα Αιμοδοσίας Γ.Ν. Καβάλας).

Το σύνολο των αναγραφόμενων δράσεων θα πραγματοποιηθεί στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Κινητού Εργαστηρίου Ενημέρωσης, Εκπαίδευσης & Τεχνολογίας «ΟΔΥΣΣΕΑΣ», ο οποίος θα βρίσκεται σταθμευμένος στην αρχή της Λαϊκής Αγοράς Ελευθερούπολης, με απόλυτη τήρηση όλων των απαραίτητων μέτρων πρόληψης και υγιεινής.

Περισσότερες πληροφορίες:

«Το Χαμόγελο του Παιδιού»

thesspress@hamogelo.gr

Click to comment

Απάντηση

ΚΑΒΑΛΑ

Καβάλα | Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ημερίδα με θέμα «ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΒΙΑ ΚΑΙ ΒΙΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Ο ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ»

Μεγάλες διαστάσεις λαμβάνει τα τελευταία χρόνια και στη χώρα μας το θέμα της Ενδοοικογενειακής  βίας. Η Νοσηλευτική υπηρεσία και το Γραφείο Εκπαίδευσης του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας ανταποκρινόμενοι στην ανάγκη διοργάνωσε Ημερίδα με θέμα «ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΒΙΑ ΚΑΙ ΒΙΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Ο ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ», η οποία πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία χθες, 21 Μαρτίου 2023 στο αμφιθέατρο του ΓΝ Καβάλας υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Δημογραφικής και Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων. 

Χαιρετισμό απηύθυναν η Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, κα Συρεγγέλα, η Γενική Γραμματέας Δημογραφικής και Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων, κα Γούλα, ο Διευθυντής της Νοσηλευτικής υπηρεσίας, κ. Γ. Τσιγάρας, ο Αν. Διοικητής του ΓΝ Καβάλας, κ. Αχ. Γερόπουλος και ο Διευθυντής της Ιατρικής Υπηρεσίας, κ. Ε. Καμπουρίδης.

Εξαιρετικοί και διακεκριμένοι ομιλητές στον χώρο τους, ανέπτυξαν και ανέλυσαν θέματα που άπτονται του κοινωνικού ζητήματος της βίας. Η κα Ελένη Φώτου, Δικαστική ψυχολόγος, υπεύθυνη προγράμματος δραστών, πραγματογνώμων για τις εισαγγελίες Καβάλας και Δράμας, μέλος του ΒΙΑ-ΣΤΟΠ, πραγματοποίησε την εισαγωγή στη βία και ανέλυσε «Χαρακτηριστικά στοιχεία του δράστη ενδοοικογενειακής βίας και εκτίμηση κινδύνου», ο Δρ. Σπυρίδων Κουτσούκης, Ειδικός Ιατροδικαστής, στην Ιατρική Υπηρεσία Θράκης, μέλος του Διοικητικού Συμβούλιου του φορέα ΒΙΑ-ΣΤΟΠ, παρουσίασε τις  «Ενδείξεις σωματικής και σεξουαλικής κακοποίησης», η κα. Χρυσάνθη Καδόγλου, Αντιεισαγγελέας Πρωτοδικών Καβάλας ανέλυσε και δέχτηκε ερωτήματα σχετικά με το «Νομικό πλαίσιο Ενδοοικογενειακής Βίας», η κα Ευφροσύνη Σπανέα, Δρ. Κλινικής Ψυχολογίας, μέλος του Συμβουλευτικού Κέντρου Γυναικών Συντάγματος, της Γενικής Γραμματείας Ισότητας παρουσίασε τη διάλεξη «Μου έχει κάνει τόσα, θέλω να τον χωρίσω, αλλά στο τέλος επιστρέφω»: Ψυχολογικοί παράγοντες που συμβάλλουν στην παραμονή της γυναίκας σε μια κακοποιητική σχέση. Από τη σκοπιά των επαγγελματιών υγείας, η κα Αικατερίνη Πετράκη, νοσηλεύτρια του τμήματος Επειγόντων ΓΝΚ, Πρόεδρος Σωματείου εργαζομένων Γ.Ν. Καβάλας και μέλος του Γενικού Συμβουλίου ΠΟΕΔΗΝ παρουσίασε «τον ρόλο του Νοσηλευτή του ΤΕΠ στη διαχείριση των περιστατικών ενδοοικογενειακής βίας. 

Στην ημερίδα συμμετείχε μεγάλος αριθμός νοσηλευτών, ιατρών, κοινωνικών λειτουργών και εργαζομένων από  διάφορα τμήματα του Νοσοκομείου. Συνολικά 270 εργαζόμενοι παρακολούθησαν την ημερίδα. Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες και ομιλητές. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στη Διοίκηση του Νοσοκομείου, στην υποδιεύθυνση της  Πληροφορικής και στον προϊστάμενο και το προσωπικό της Τεχνολογίας τροφίμων-Διατροφής για την υποστήριξη τους.

 

 

Continue Reading

ΚΑΒΑΛΑ

Αλλαγή ώρας 2023 | Πότε πάμε τα ρολόγια μία ώρα μπροστά

Τα ξημερώματα της Κυριακής 26 Μαρτίου λήγει η εφαρμογή του μέτρου της χειμερινής ώρας και θα πρέπει να μετακινήσουμε τους δείκτες των ρολογιών μία ώρα μπροστά. Όπως πάντα, η… μεταφορά στη θερινή ώρα, θα πραγματοποιηθεί τα ξημερώματα της τελευταίας Κυριακής του Μαρτίου.

Συγκεκριμένα, οι δείκτες του ρολογιού θα προχωρήσουν μία ώρα μπροστά, δηλαδή από τις 03:00 τα ξημερώματα της Κυριακής στις 04:00.

Η ανακοίνωση του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών αναφέρει:

«Σας υπενθυμίζουμε ότι, την Κυριακή 26 Μαρτίου 2023, λήγει η εφαρμογή του μέτρου της χειμερινής ώρας, σύμφωνα με την Οδηγία 2000/84 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 19/01/2001, σχετικά με τις διατάξεις για τη χειμερινή ώρα.

Οι δείκτες των ρολογιών πρέπει να μετακινηθούν μία ώρα μπροστά, δηλαδή από 03:00 π.μ. σε 04:00 π.μ..», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση με τίτλο «Λήξη χειμερινής ώρας».

Γιατί γίνεται η αλλαγή της ώρας

Το μέτρο της αλλαγής της ώρας έχει ως βασικό πλεονέκτημα την εξοικονόμηση ενέργειας. Συνολικά, κατά τους επτά μήνες της θερινής ώρας εξοικονομούμε 210 ώρες ηλεκτρικής ενέργειας εκμεταλλευόμενοι τον Ήλιο.

Τη δεκαετία του ’70, υπό την επήρεια της πετρελαϊκής κρίσης, οι περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες προσπαθούσαν να εκμεταλλευθούν το φως της ημέρας κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Από το 1996 ισχύει μία ενιαία, πανευρωπαϊκή ρύθμιση, κατά την οποία την Άνοιξη γυρίζουμε τα ρολόγια μία ώρα μπροστά (ώστε να αξιοποιούμε το φως της ημέρας για μία ώρα επιπλέον), ενώ το Φθινόπωρο τα επαναφέρουμε μία ώρα πίσω.

Θερινή και χειμερινή ώρα στην Ελλάδα

Στην Ελλάδα η αλλαγή ώρας εφαρμόστηκε για πρώτη φορά, δοκιμαστικά, το 1932 και συγκεκριμένα από τις 6 Ιουλίου μέχρι την 1η Σεπτεμβρίου 1932 όπου τα ρολόγια είχαν τεθεί μία ώρα μπροστά.

Η αλλαγή της ώρας, που είχε υιοθετηθεί αρχικά για λόγους εξοικονόμησης ενέργειας και ισχύει επίσης και σε χώρες όπως οι Ηνωμένες Πολιτείες (στη Γαλλία από το 1976), προκαλεί έντονες αντιδράσεις εδώ και χρόνια,.

Οι επικριτές της επικαλούνται επιστημονικές έρευνες που συνδέουν την αλλαγή της ώρας με ασθένειες του καρδιαγγειακού ή ανοσοποιητικού συστήματος, λόγω της διακοπής του βιολογικού κύκλου, και να υποστηρίζουν ότι δεν παρατηρείται πλέον οποιαδήποτε εξοικονόμηση ενέργειας.

newsbomb.gr

Continue Reading

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ

Νέα Σμύρνη | Φρίκη με βίντεο βιασμού της 14χρονης

Μετά τις τρεις συλλήψεις νεαρών που κατηγορούνται για μαστροπεία και βιασμό με θύμα 14χρονη που ζει σε ίδρυμα φιλοξενίας ανηλίκων στη Νέα Σμύρνη, η Αστυνομία αναζητά και τέταρτο άτομο που φέρεται να έχει εμπλοκή στο βιασμό της ανήλικης.

Αυτό προέκυψε, σύμφωνα με πληροφορίες του iEidiseis, από τις καταθέσεις που έδωσαν στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αθηνών δύο από τους τρεις συλληφθέντες. Οι νεαροί φέρονται να «έδειξαν» και τέταρτο άτομο, δίνοντας νέα τροπή στην έρευνα. Ο νεαρός αυτός αναζητείται από τις Αρχές, δεν έχει ακόμα ταυτοποιηθεί, ωστόσο, η έρευνα είναι σε πλήρη εξέλιξη.

Η θλιβερή αυτή υπόθεση θυμίζει την περίπτωση της μαστροπείας με θύμα τη 12χρονη από τον Κολωνό, καθώς οι αστυνομικοί και σε αυτή την υπόθεση δεν ξέρουν ακόμα πόσοι μπορεί να είναι οι άντρες που βίασαν την 14χρονη. Με δεδομένο ότι η ανήλικη έφευγε κατ’ επανάληψη από το ίδρυμα όπου φιλοξενείται στην Αθήνα και εξαφανιζόταν, υπάρχει έντονος φόβος ότι μπορεί να έπεσε θύμα εκμετάλλευσης πολλές φορές. Παράλληλα, έρευνα θα γίνει για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες η ανήλικη εξαφανιζόταν, με αποτέλεσμα να είναι εκτεθειμένη σε κινδύνους.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας έχουν πάρει ήδη καταθέσεις από τα κορίτσια που φιλοξενούνται στο ίδρυμα με τα οποία είχε στενή επαφή η 14χρονη και τα οποία έγιναν αφορμή για να ξεκινήσει η έρευνα. Επίσης, έχουν πάρει καταθέσεις από τους τρεις συλληφθέντες.

Τα ξημερώματα της Τρίτης συνελήφθησαν ένας 30χρονος από τη Νίκαια, ένας 24χρονος από τη Μαγούλα και ένας 23χρονος επίσης από τη Μαγούλα Αττικής.

Στο παρελθόν είχαν γίνει αρκετές δηλώσεις εξαφάνισης (εκούσιας διαφυγής) της 14χρονης, η οποία συνήθιζε να επιστρέφει στη δομή. Κοινωνικοί λειτουργοί ανέφεραν στους αστυνομικούς ότι η ανήλικη διέφυγε την τελευταία φορά εκούσια από το ίδρυμα την 14:30 ώρα της 19/03/2023, επέστρεψε σε αυτό την 08:15 ώρα της 20/03/2023, ενώ διέφυγε εκ νέου την 20:00 ώρα της ίδιας ημέρας. Τελικά, το απόγευμα της Τρίτης η 14χρονη εμφανίστηκε στη δομή φιλοξενίας και από εκεί παρελήφθη από αστυνομικούς για να δώσει κατάθεση.

Η έρευνα ξεκίνησε όταν η κοινωνική λειτουργός του ιδρύματος ενημερώθηκε από ανήλικη που φιλοξενείται στη δομή ότι η 14χρονη έχει επαφές με άντρα περίπου 30 ετών που ζει στην Ελευσίνα και ο οποίος επιδιώκει να την εκδίδει έναντι του ποσού των 100 ευρώ.

Επίσης, ανέφερε ότι κατά το χρονικό διάστημα από 23:00 της 19/03/2023 έως 07:30 ώρα της 20/03/2023 που είχε φύγει από το ίδρυμα, βρισκόταν σε ξενοδοχείο στο κέντρο της Αθήνας με τρεις άνδρες, με έναν εκ των οποίων ήταν κλεισμένη σε δωμάτιο χωρίς να αναφέρει κάτι παραπάνω.

Η 14χρονη , όπως προέκυψε από την έρευνα της Αστυνομίας, είχε ραντεβού κατά τη φυγή της από τη δομή με τρία άτομα στον σταθμό του Μετρό στην Αγία Μαρίνα με σκοπό να πάει στην Ελευσίνα.

Η Αστυνομία ενημερώθηκε από τους ανθρώπους της δομής για το ραντεβού και έτσι αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης έσπευσαν στο σημείο και εντόπισαν εκεί τρία άτομα με αυτοκίνητο χρώματος μπλε που δεν έφερε πινακίδες κυκλοφορίας. Εκεί ο ένας από τους τρεις παραδέχτηκε ότι μιλούσε τηλεφωνικά με μία κοπέλα. Οι τρεις νεαροί αρχικά προσήχθησαν στο Τμήμα Ασφαλείας του Αιγάλεω και στη συνέχεια στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αθηνών.

Οι δύο από αυτούς παραδέχτηκαν ότι κατά το χρονικό διάστημα από 23:00 της 19/03/2023 έως 05:30 ώρα της 20/03/2023, βρίσκονταν σε ξενοδοχείο στο Μεταξουργείο, όπου συνευρέθηκαν με την ανήλικη. Μάλιστα, δεν δίστασαν να βιντεοσκοπήσουν τις φρικώδεις πράξεις τους. Η Αστυνομία έχει κατασχέσει υλικό που αποδεικνύει τις πράξεις αλλά και συνομιλίες μεταξύ των δραστών: «Να μιλήσουμε στην …, για … Για δουλειά πάμε…».

Επίσης, έχουν κατασχεθεί τα κινητά τηλέφωνα των κατηγορουμένων που θα σταλούν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για εξέταση.

ieidiseis.gr

Continue Reading

Κατοικία

newsletterΚαιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

el Greek
X
Αρέσει σε %d bloggers: