Quantcast
Connect with us

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ελευθερία Αρβανιτάκη – Γιώργος Περρής στο Faliro Summer Theater

Ελευθερία Αρβανιτάκη – Γιώργος Περρής
City Garden Festival
Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2022

Η Ελευθερία Αρβανιτάκη, για πρώτη φορά στο Faliro Summer Theaterπαρέα με έναν από τους σημαντικότερους διεθνείς ερμηνευτές της νεότερης γενιάς τον Γιώργο Περρή σε μια συναυλία γεμάτη δυνατά τραγούδια.

Η διαχρονική Ελληνίδα ερμηνεύτρια συναντά επί σκηνής έναν από τους σημαντικότερους διεθνείς ερμηνευτές της νεότερης γενιάς σε μια συναυλία γεμάτη δυνατά τραγούδια…

Η φωνή της Ελευθερίας Αρβανιτάκη δεν περιορίζεται σε συγκεκριμένα στυλ ούτε εγκλωβίζεται σε κάποιο πλαίσιο. Με πολλά πετυχημένα άλμπουμ στο ενεργητικό της, χιλιάδες συναυλίες, πλατινένιους και χρυσούς δίσκους, αξιοθαύμαστη παρουσία στο παγκόσμιο καλλιτεχνικό στερέωμα αλλά και πλείστους διθυράμβους στον διεθνή Τύπο.

Οι New York Times χαρακτήρισαν την Ελευθερία Αρβανιτάκη ως “μια σοπράνο που συνδυάζει τη γλυκύτητα με τη θέρμη, την καθαρότητα και την ευαισθησία με μια αίσθηση θλίψης και μελαγχολίας”.

Ο καταξιωμένος Γιώργος Περρής είναι ο νεότερος διεθνής τραγουδιστής μας, ο πρώτος Έλληνας ερμηνευτής που συνδέθηκε με τα βραβεία Grammy ως “ένας από τους επιδραστικότερους τραγουδιστές της παγκόσμιας μουσικής”. Το τραγούδι του “Καρδιά κοίτα” από τη συνεργασία του με την Ευανθία Ρεμπούτσικα και την Λίνα Νικολακοπούλου, κέρδισε τις καρδιές του κοινού και ξεπέρασε τα 3 εκατ. προβολές στο YouTube. Έχει συνεργαστεί με τον Michel Legrand και την Lara Fabian ενώ το τηλεοπτικό του αφιέρωμα “A Sunset In Greece” ξεπέρασε τους 120 εκ. τηλεθεατές στην Αμερική.

Η Ελευθερία Αρβανιτάκη και ο Γιώργος Περρής πρωτοσυναντήθηκαν μουσικά στην εκπομπή “Μουσικό Κουτί” του Νίκου Πορτοκάλογλου τον Φεβρουάριο του 2021. Το υπέροχο ταίριασμά τους, γέννησε την ιδέα μίας συναυλίας με μεγάλα τραγούδια, κέφι, συγκίνηση, όμορφα ντουέτα αλλά και προσωπικές στιγμές γεμάτες φως, γεννώντας την προσδοκία μιας μαγικής βραδιάς.

Επιμέλεια προγράμματος:
Ελευθερία Αρβανιτάκη, Γιώργος Περρής, Λήδα Ρουμάνη
Ενορχηστρώσεις:
Αλέξανδρος Δράκος Κτιστάκης

Παίζουν οι μουσικοί:
Γιώργος Γεωργιάδης (μπάσο)
Αλέξανδρος Δράκος Κτιστάκης (τύμπανα)
Γιάννης Κυριμκυρίδης (πιάνο, πλήκτρα)
Νίκος Μέρμηγκας (λαύτα, μπουζούκι, λαούτο, μαντολίνο)
Δημήτρης Στασινός (κιθάρες)
Δημήτρης Τσάκας (σαξόφωνο)
Επιμέλεια ήχου:
Χάρης Κρεμμύδας, Γιάννης Πετρόλιας
Φωτισμοί:
Μαρία Βενετάκη

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε εδώ: musicity.gr

Click to comment

Απάντηση

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επίσκεψη Στέλιου Κυμπουρόπουλου στον Δήμαρχο Νέστου

Τον Δήμαρχο Νέστου επισκέφτηκε το πρωί της Πέμπτης 28 Μαρτίου ο ευρωβουλευτής της ΝΔ, κ. Στέλιος Κυπουρόπουός, ο οποίος άκουσε και συζήτησε μαζί με τον κ. Σάββα Μιχαηλίδη το γεωπολιτικό ανάγλυφο της περιοχής ενώ ακουσέ και μερικά απο τα ζητήματα που απασχλούν τον Δήμο Νέστου.

Continue Reading

ΚΑΒΑΛΑ

«ΣΕΙΣΙΧΘΩΝ 2024» | Άσκηση σεισμού στις εγκαταστάσεις του Σανατορίου Καβάλας

Στην ετήσια περιοδική άσκηση σεισμού με την κωδική ονομασία “ΣΕΙΣΙΧΘΩΝ 2024”, προχώρησε το πρωί  πέμπτης 28 Μαρτίου 2024 η πυροσβεστική υπηρεσία Καβάλας, σε συνεργασία με λοιπούς συναρμόδιους φορείς. Η άσκηση πραγματοποιείται  στο παλαιό Νοσοκομείο Καβάλας – Σανατόριο για εκπαιδευτικούς και πρακτικούς λόγους.

Continue Reading

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε αναμονή για την επίλυση σειράς προβλημάτων οι αγρότες του Δήμου Παγγαίου

Tα προβλήματα του αγροτικού τομέα συνεχίζονται σε όλη την χώρα όπως και στην Π.Ε Καβάλας, με τους αγρότες του Δήμου Παγγαίου ακόμα να βρίσκονται σε αναμονή για την επίλυση παλαιότερων προβλημάτων αλλά και αποζημιώσεων για τα προβλήματα αυτά. Σύμφωνα μάλιστα με τον πρ. του αγροτικού Συλλόγου Παγγαίου, κ. Γρηγόρη Γρουζίδη οι οαγροτικοί σύλλογοι έχουν κάνει αρκετές ενέργειες για να βρούν λύση στα ζητήματ τους και μάλιστα πριν απο λίγες ημέρες οι ίδιοι έφτασαν μέχρι και το Υπουργείο.

Την ίδια ώρα εκτός απο την αναμονή για τα κονδύλια οι αγρότες τον μήνα Απρίλιο αναμένουν να λάβουν και κάποιες βοηθητικές επιδοτήσεις.

Continue Reading
Green logo ENA Club with text ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Κατοικία

a house with a green roof and road signs left and right
arrows as a circle symbol of recycling
paint cans
letters AG as logo
gear and tool as logo pavlidis

newsletter



Καιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

espa logo

espa_logo_en