Quantcast
Connect with us

ΚΑΒΑΛΑ

Δ. Μπαταλογιάννης | «Πρωταθλητής στα χρέη ο Δήμαρχος Παγγαίου Φ. Αναστασιάδης…»

Για πρώτη φορά βλέπουμε μια Δημοτική Αρχή να πανηγυρίζει, γιατί είναι πρωταθλήτρια στα χρέη σε όλη την Ελλάδα.

Και αυτό κάνει ο Δήμαρχος Παγγαίου Φίλιππος Αναστασιάδης και συνεργάτες του, βλέποντας το κέρμα από την μία όψη, αποσιωπώντας ότι ο Δήμος Παγγαίου φιγουράρει στην πρώτη θέση των Δήμων με χρέη σε τρίτους…

Βέβαια η κυβέρνηση της ΝΔ για να σώσει ότι σώζεται από την «αξιοπιστία» του Δημάρχου Παγγαίου, Φίλιππου Αναστασιάδη, του πετά σωσίβιο σωτηρίας με 4,45 εκατ. ευρώ για να καλύψει τα χρέη …που η θητεία του δημιούργησε στην ΔΕΥΑΑ Παγγαίου, σύμφωνα με παραδοχή τους!

Η κυβέρνηση προφανώς προσπαθεί να καλύψει τους «γυμνούς βασιλιάδες της», μέσα από το Υπουργείο Εσωτερικών το οποίο στέλνει σύμφωνα με ανακοίνωσή του, στον Δήμο Παγγαίου, 4,45 εκατ, ευρώ, στο πλαίσιο του προγράμματος ΑΚΣΙΑ για την εξόφληση υποχρεώσεών του, από τελεσίδικες δικαστικές αποφάσεις και διαταγές πληρωμής. Με άλλα λόγια, για να πληρώσει τα χρέη του…

Σύμφωνα με πληροφορίες που άφησε η Διοίκηση Αναστασιάδη να διαρρεύσουν στον τοπικό Τύπο, τα χρήματα θα χρησιμοποιηθούν για να πληρωθούν οι οφειλές σε ΔΕΗ και προμηθευτές της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης, Αποχέτευσης και Άρδευσης Παγγαίου (ΔΕΥΑΑΠ) που έχουν δημιουργηθεί από την ίδια την διοίκηση του Δημάρχου Παγγαίου Φίλιππου Αναστασιάδη!

Φυσικά, είναι θετικό που πληρώνονται τα υπέρογκα χρέη της ΔΕΥΑΑΠ έστω και με αυτόν τον τρόπο, αλλά πραγματικά θαυμάζουμε τον τρόπο με τον οποίο η ίδια η Κυβέρνηση προσπαθεί να «σώσει» τους «δικούς της δημάρχους», προφανώς αφήνοντας απ’ έξω άλλους.

Θέλει να σώσει πάσει θυσία τους πρωταθλητές του χρέους, όπως η Διοίκηση του Φίλιππου Αναστασιάδη!

Γιατί άραγε; Τι κάνει νιάου – νιάου στα κεραμμίδια; Πάντως ελέφαντας δεν είναι!

Click to comment

Απάντηση

ΚΑΒΑΛΑ

Δεν θα λειτουργήσουν τα Λασπόλουτρα των Κρηνίδων λόγω θεμάτων ασφαλείας

Στον προσανατολισμό μη-λειτουργίας των Λασπόλουτρων των Κρηνίδων βρίσκεται η διοίκηση του Δήμου Καβάλας όπως επισήμανε σε δηλώσεις του στο ENA Channel και στην εκπομπή Αναλυτής ο Δήμαρχος Καβάλας Θόδωρος Μουριάδης.

Όπως τόνισε ο κ. Μουριάδης υπάρχουν θέματα ασφαλείας τα οποία καθιστούν δύσκολη την λειτουργία των Λασπόλουτρων.

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ :

Continue Reading

ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Προσωρινός ανάδοχος εντός των ημερών για το έργο ύδρευσης της Δ.Ε. Φιλίππων

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία κατάθεσης προσφορών στο μεγάλο έργο της ΔΕΥΑΚ, για την ύδρευση της Δημοτικής Ενότητας Φιλίππων.

Προσωρινό ανάδοχο θα έχουν αυτήν την εβδομάδα. Αμέσως μετά θα υπάρξει διαδικασία ελέγχων κτλ. Σύμβαση θα υπογραφεί το Καλοκαίρι, το δε έργο θα αρχίσει κατά το Φθινόπωρο.

Continue Reading

ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Στην Ελευθερούπολη Δήμου Παγγαίου έφτασε η Ολυμπιακή Φλόγα

Αφίχθη το πρωί της Τρίτης 23 Απριλίου η Φλόγα των Ολυμπιακών Αγώνων στην Ελευθερούπολη του Δ. Παγγαίου. Πρώτα πραγματοποιήθηκε η λαμπαδηδρομία με τους καταξιωμένους αθλητές ενώ στην συνέχεια πραγματοποιήθηκε η τελετή αφής της Φλόγας ακολουθούμενη από ύμνους και την έπαρση των σημαιών.

Ωστόσο εντυπωσιακά ήταν και τα πολιτιστικά δρώμενα που έλαβαν χώρα με μικρά παιδιά να αναπαραστάνουν τα αθλήματα των αρχαίων Ολυμπιακών Αγώνων και να καθηλώνουν τους παρευρισκόμενους.

Continue Reading
Green logo ENA Club with text ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Κατοικία

a house with a green roof and road signs left and right
blue circle with steel construction
arrows as a circle symbol of recycling
paint cans
letters AG as logo
gear and tool as logo pavlidis

newsletter



Καιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

espa logo

espa_logo_en