Quantcast
Connect with us

ΠΑΓΓΑΙΟ

Διανομή ρούχων στο Δήμο Παγγαίου

Με πρωτοβουλία των προέδρων του Ερασιτέχνη της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας και της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας κ.κ. Παναγιώτη Κύρου και Κώστα Παπακωνσταντίνου καθώς και του προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Ελευθερούπολης, Γιώργου Αναστασιάδη, μοιράστηκαν κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου στην Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Παγγαίου 7 κούτες με ρούχα και υποδήματα, θέλοντας να δώσουν μία μικρή ανάσα σε οικογένειες του Δήμου που έχουν υποστεί τις δυσμενείς επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης και για τον λόγο αυτό τους ευχαριστούμε θερμά για την κίνησή τους αυτή.

Click to comment

Απάντηση

ΚΑΒΑΛΑ

O Φίλιππος Αναστασιάδης παρουσιάζει τους υποψηφίους του

Την Κυριακή 1 Οκτωβρίου πρόκειται να παρουσιάσει τους υποψηφίους του ο υποψήφιος δήμαρχος δήμου Παγγαίου, Φίλιππος Αναστασιάδης

Ανακοίνωση:

Ο δήμαρχος Παγγαίου σας προσκαλεί στην παρουσίαση υποψηφίων της παράταξης «Ναι Μπορούμε».

Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2023 και ώρα 19:00 στο ξενοδοχείο Εγνατία Palace στα Κηπιά.

Continue Reading

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μαρία Βαρύτη: “Η επικοινωνία του εντυπωσιασμού πέρασε πια… ο κόσμος ζητάει έργο και το ζητάει τώρα!”

Ως άνθρωπος και ως υποψήφια Δήμαρχος έχω την αρχή να μη αναλώνομαι σε μικρότητες και πολιτικό λαϊκισμό. Δυστυχώς όμως έρχομαι διαρκώς αντιμέτωπη με μικροπολιτικές παραπληροφόρησης και δεν μπορώ παρά να τοποθετηθώ επ’ αυτών

Την ώρα που, στις καθημερινές επισκέψεις μας στα χωριά του Δήμου Παγγαίου, μαθαίνουμε ότι πολλά νηπιαγωγεία και δημοτικά σχολεία ξεκίνησαν την σχολική τους χρόνια, χωρίς να έχουν καν τα βασικά, όπως το τηλέφωνο και η σύνδεση σε διαδίκτυο, κυκλοφορεί ανάρτηση ότι ο δήμος μας ‘χαίρει επενδύσεων’ άνω των 16 εκ. ευρώ – κι αυτά μόνο για την Παιδεία.

Από αυτά (τα έργα των εκατομμυρίων), το 60% που χαρακτηρίζονται ως ‘ώριμα’, είναι απλά μελέτες… που δεν έχουν καν εγκριθεί από το Δημοτικό Συμβούλιο.

Όταν αναφερόμαστε σε έργα, τώρα και στο μέλλον, αυτά θα πρέπει να συνοδεύονται με τις ημερομηνίες δημοπράτησης και σύμβασης με τον αντίστοιχο αριθμό Διαύγειας στην δημοσίευσή τους, για την εμπεριστατωμένη ενημέρωση όλων των πολιτών.

Η επικοινωνία του εντυπωσιασμού πέρασε πια… ο κόσμος ζητάει έργο και το ζητάει τώρα!

Continue Reading

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μαρία Βαρύτη: “Δεν δίνουμε συνέχεια σε μικροκομμματικές πολιτικές που στοχεύουν στον αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης”

Την Κυριακή έγινε η επίσημη ανάρτηση από το Πρωτοδικείο Καβάλας των συνδυασμών που θα λάβουν μέρος στις αυτοδιοικητικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023

Μεταξύ αυτών και ο συνδυασμός μας «Ξεκινάμε..», συμμετέχει κανονικά για να διεκδικήσει τον Δήμο Παγγαίου.

Παράλληλα αναρτήσαμε τους βασικούς άξονες του προγράμματος μας για τον Δήμο στην επίσημη ιστοσελίδα μας.

Το Πρόγραμμά μας βασίζεται στους καθημερινούς διαλόγους με συνδημότες μας, οι οποίοι μας επισημαίνουν τα προβλήματα που τους απασχολούν και τις ανάγκες που έχουν στην καθημερινότητά τους.

Είναι πλήρως κοστολογημένο και έτοιμο να τεθεί σε εφαρμογή από την πρώτη κιόλας ημέρα μόλις οι δημότες μας επιλέξουν ως νέα δημοτική αρχή του Δήμου Παγγαίου.

Γνωρίζουμε τον τρόπο ώστε να δώσουμε στην περιοχή την ώθηση που χρειάζεται για να αναπτυχθεί.

Αυτή είναι η προτεραιότητά μας βασισμένη στις ανάγκες και με στόχο ανάπτυξη που θα φέρει οικονομικό αποτέλεσμα και νέες θέσεις εργασίας στην περιοχή μας.

Εμείς, ΔΕΝ δίνουμε συνέχεια σε μικροκομμματικές πολιτικές που στοχεύουν στον αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης.

Εξάλλου οι απαντήσεις και τα στοιχεία για όλες τις αναφορές μας, είναι στη διάθεσή των Αρχών.

 

Continue Reading

Κατοικία

newsletterΚαιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

Αρέσει σε %d bloggers: