Connect with us

ΚΑΒΑΛΑ

Δεν είχαν χαρτί για το ΑΤΜ της Εμπορικής τράπεζας

Χαμός γινόταν χθες στις τράπεζες της Καβάλας, λόγω των ημερών. Ατέλειωτες ουρές υπήρχαν σε ορισμένες και κάποιοι προσπαθούσαν να εξυπηρετηθούν από τα ΑΤΜ. Το ίδιο συνέβη και στην Εμπορική τράπεζα. Φίλος, συνεργάτης, βλέποντας τις ουρές, πήγε να εξυπηρετηθεί στο ΑΤΜ, αλλά κι εκεί υπήρχε τεράστια ουρά. Τότε έμαθε ότι το μηχάνημα δεν λειτουργεί επειδή έχουν …ξεμείνει από χαρτί. Ο κόσμος περίμενε μέχρι να έρθει το χαρτί να τυπώνει το ΑΤΜ τις αποδείξεις.

Ο συνεργάτης μας, πήγε στον αρμόδιο προϊστάμενο, να ρωτήσει τι θα γίνει. Ο προϊστάμενος του είπε, ότι περιμένουν να φέρουν χαρτί για να δουλέψει το μηχάνημα και να εξυπηρετηθούν οι πελάτες που περίμεναν στην ουρά. «Πείτε μου από πού πρόκειται να έρθει το χαρτί, να πάω εγώ να το πάρω και να το φέρω», προθυμοποιήθηκε ο συνεργάτης μας. Θύμωσε ο προϊστάμενος πιστεύοντας ότι τον ειρωνεύεται και του ζήτησε να φύγει από το γραφείο του.

Ανεξάρτητα από το συμβάν, το οποίο είναι έτσι κι αλλιώς δυσάρεστο και δεν τιμάει την τράπεζα, αναρωτιόμαστε, γιατί θα έπρεπε να ξεμείνει τελείως από χαρτί, όπου τυπώνονται οι αποδείξεις αυτές και μάλιστα σε μια τόσο δύσκολη μέρα για όλους. Τα ρολά αυτού του χαρτιού, είναι πάμφθηνα και είναι ανεπίτρεπτο να ξεμένουν, προφανώς, λόγω αδιαφορίας ή κακής οργάνωσης, ανακόπτοντας την εξυπηρέτηση των πελατών τους και υποχρεώνοντάς τους να περιμένουν τόσοι άνθρωποι στην ουρά, μέχρι να πάνε να βρουν χαρτί…

Πηγη: k-tipos.gr

Click to comment

Απάντηση

ΚΑΒΑΛΑ

2η Έκθεση Φωτογραφίας Κλασσικού Αθλητισμού | Αφιερωμένη στη μνήμη του Μιχάλη Γκάγκαλη

Η έκθεση είναι αφιερωμένη στη μνήμη του Μιχάλη Γκάγκαλη που διετέλεσε γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φίλων Κλασσικού Αθλητισμού Καβάλας.

Παρουσία αρκετού κόσμου εγκαινιάστηκε το απόγευμα της Δευτέρας 28/11, στο ισόγειο της Μεγάλης Λέσχης ,η 2η Έκθεση Κλασσικού Αθλητισμού του Νομού Καβάλας.

Continue Reading

ΚΑΒΑΛΑ

Συνάντηση του Περιφερειάρχη ΑΜΘ με τον Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών

Συνάντηση με τον Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών κ. Θεόδωρο Σκυλακάκη είχε ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Χρήστος Μέτιος στο γραφείο του στην Κομοτηνή.

Αντικείμενο της συνάντησης ήταν οι προοπτικές ανάπτυξης της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Οι κ. Σκυλακάκης και Μέτιος τόνισαν ότι τα επόμενα χρόνια θα διατεθούν από το Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας σημαντικοί πόροι για έργα υποδομών, τα οποία, σε συνδυασμό με την αξιοποίηση των πόρων του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης και της νέας Κοινής Αγροτικής Πολιτικής, καθώς επίσης των αυξημένων πόρων του νέου ΕΣΠΑ, θα συμβάλουν ουσιαστικά στην ενίσχυση της περιφερειακής οικονομίας, στην προστασία του περιβάλλοντος και στην αναβάθμιση του ρόλου της
Περιφέρειας ΑΜΘ ως γεωπολιτικού κόμβου στις μεταφορές, στην ενέργεια και στο εμπόριο.

Continue Reading

ΚΑΒΑΛΑ

Πατριωτική Ενωση | Αποτροπή της παράνομης μετανάστευσης σε κάθε επίπεδο

Η περίπτωση των Ελλήνων δικηγόρων στην Θράκη, που είχαν αναπτύξει «δεσμούς» οικονομικής φύσης με τα κυκλώματα δουλεμπόρων που συνεχίζουν να δρούν στην περιοχή αναδεικνύει την προβληματική φύση του συστήματος ασύλου. 

Όσο η λαθρομετανάστευση επιβραβεύεται αντί να δίδεται βάρος σε απελάσεις και επιστροφές τα κέρδη των δουλεμπόρων αυξάνονται. Κέρδη αστρονομικά που έχουν ως αποτέλεσμα την διάχυση της διαφθοράς. 

Η Πατριωτική Ένωση τονίζει ότι αντί η χώρα μας να διαφημίζει το «λειτουργικό» δήθεν σύστημα ασύλου της θα έπρεπε να αποτρέπει σε κάθε επίπεδο την παράνομη μετανάστευση.

Continue Reading

Κατοικία

newsletterΚαιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

el Greek
X
Αρέσει σε %d bloggers: