Quantcast
Connect with us

ΚΑΒΑΛΑ

Δεν είχαν χαρτί για το ΑΤΜ της Εμπορικής τράπεζας

Χαμός γινόταν χθες στις τράπεζες της Καβάλας, λόγω των ημερών. Ατέλειωτες ουρές υπήρχαν σε ορισμένες και κάποιοι προσπαθούσαν να εξυπηρετηθούν από τα ΑΤΜ. Το ίδιο συνέβη και στην Εμπορική τράπεζα. Φίλος, συνεργάτης, βλέποντας τις ουρές, πήγε να εξυπηρετηθεί στο ΑΤΜ, αλλά κι εκεί υπήρχε τεράστια ουρά. Τότε έμαθε ότι το μηχάνημα δεν λειτουργεί επειδή έχουν …ξεμείνει από χαρτί. Ο κόσμος περίμενε μέχρι να έρθει το χαρτί να τυπώνει το ΑΤΜ τις αποδείξεις.

Ο συνεργάτης μας, πήγε στον αρμόδιο προϊστάμενο, να ρωτήσει τι θα γίνει. Ο προϊστάμενος του είπε, ότι περιμένουν να φέρουν χαρτί για να δουλέψει το μηχάνημα και να εξυπηρετηθούν οι πελάτες που περίμεναν στην ουρά. «Πείτε μου από πού πρόκειται να έρθει το χαρτί, να πάω εγώ να το πάρω και να το φέρω», προθυμοποιήθηκε ο συνεργάτης μας. Θύμωσε ο προϊστάμενος πιστεύοντας ότι τον ειρωνεύεται και του ζήτησε να φύγει από το γραφείο του.

Ανεξάρτητα από το συμβάν, το οποίο είναι έτσι κι αλλιώς δυσάρεστο και δεν τιμάει την τράπεζα, αναρωτιόμαστε, γιατί θα έπρεπε να ξεμείνει τελείως από χαρτί, όπου τυπώνονται οι αποδείξεις αυτές και μάλιστα σε μια τόσο δύσκολη μέρα για όλους. Τα ρολά αυτού του χαρτιού, είναι πάμφθηνα και είναι ανεπίτρεπτο να ξεμένουν, προφανώς, λόγω αδιαφορίας ή κακής οργάνωσης, ανακόπτοντας την εξυπηρέτηση των πελατών τους και υποχρεώνοντάς τους να περιμένουν τόσοι άνθρωποι στην ουρά, μέχρι να πάνε να βρουν χαρτί…

Πηγη: k-tipos.gr

Click to comment

Απάντηση

ΚΑΒΑΛΑ

Μάκης Παπαδόπουλος: «Έχουμε συγκεκριμένη και ρεαλιστική πρόταση για την κατασκευή Περιμετρικής στο Παληό»

Με τη βοήθεια και τη συνεργασία του Συγκοινωνιολόγου και Καθηγητή στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας Νίκου Ηλιού, καταρτίσαμε ένα πρώτο, ρεαλιστικό σχέδιο για την κατασκευή Περιμετρικής στο Παληό

– Συνολικό μήκος της Περιμετρικής: 5 χιλιόμετρα περίπου.

Ο δρόμος εντάσσεται μέσα στο Σχέδιο Πόλης και θα διασυνδέεται με το οδικό δίκτυο του οικισμού.

– Πλάτος οδοστρώματος: 8 μέτρα.

– Πλάτος πεζοδρομίων εκατέρωθεν της οδού: 2,30 μέτρα μαζί με τα ρείθρα (καθαρό κυκλοφορούμενο πεζοδρόμιο 1,90 μέτρα).

– Τρεις (3) κυκλικοί κόμβοι, από τους οποίους ο ένας θα δώσει τη δυνατότητα σύνδεσης με τον ξεχασμένο κόμβο του Παληού στην Εγνατία οδό.

– Εκτιμώμενος Προϋπολογισμός του έργου: 5 εκατομμύρια ευρώ.

– Χρηματοδότηση: Προγράμματα Οδικής Ασφάλειας και Πολιτικής Προστασίας ΕΣΠΑ 2021-2027.

Η Περιμετρική θα έχει πολύ μεγάλη σημασία και αξία τόσο για το κυκλοφοριακό πρόβλημα που αντιμετωπίζει το Παληό όσο και για τη διαχείριση εκτάκτων καταστάσεων Πολιτικής Προστασίας στην περιοχή.

Continue Reading

ΚΑΒΑΛΑ

Καβάλα: Εκτροπή οχήματος επι της Ερυθρού

Άγιοι είχαν οι επιβαίνοντες του ΙΧ αυτοκινήτου που σήμερα τα ξημερώματα εξετράπη της πορείας του επί της Ερυθρού καβάλησε τη νησίδα και προσέκρουσε στα κάγκελα σε μία κολώνα φωτισμού.

 

Continue Reading

ΚΑΒΑΛΑ

Ματαίωση Επίσκεψης Νίκου Ανδρουλάκη

Έκτακτος λόγος που ανέκυψε χθες, ματαιώνει την προγραμματισμένη για σήμερα επίσκεψη του κ. Νίκου Ανδρουλάκη στο Ν. Καβάλας . Κι όμως όλα ήταν έτοιμα, με συγκεκριμένο πρόγραμμα συναντήσεων σε Παγγαίο και Καβάλα.

 

Continue Reading

Κατοικία

newsletterΚαιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

Αρέσει σε %d bloggers: