Quantcast
Connect with us

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΕΔΑ | Παρά τα fake news και τις ανυπόστατες αναφορές, η επέκταση του δικτύου σε Αν. Μακεδονία – Θράκη συνεχίζεται κανονικά

Τις προηγούμενες ημέρες, διακινήθηκαν με παραπλανητικά δημοσιεύματα σε ορισμένα ΜΜΕ της Ξάνθης και με ανυπόστατες δηλώσεις πρώην πολιτευτή της περιοχής σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ψευδείς ειδήσεις αναφορικά με το έργο επέκτασης του δικτύου διανομής φυσικού αερίου στην Περιφέρεια της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Εκείνοι που διέδωσαν τα fake news έκαναν λόγο περί δήθεν διακοπής των εργασιών κατασκευής του δικτύου στην πόλη της Ξάνθης, ενώ έφτασαν στο σημείο να αμφισβητήσουν ακόμα και την υπογραφή της σύμβασης του έργου ανάμεσα στη ΔΕΔΑ και την ανάδοχη εταιρεία.

Όπως αναφέρουν, απαντώντας σε σχετική ερώτηση, αρμόδια στελέχη της ΔΕΔΑ, πρόκειται για συκοφαντικά και πρωτοφανή ψεύδη που ξεπερνούν κάθε όριο θρασύτητας και προκλητικότητας. Διακινούνται δε, σκόπιμα και συνειδητά, αφού οι «εμπνευστές» τους ουδέποτε επικοινώνησαν με την εταιρεία για τη διασταύρωση των «πληροφοριών» τους.

Προς αποκατάσταση της αλήθειας, η ΔΕΔΑ δηλώνει κατηγορηματικά ότι το έργο της επέκτασης του δικτύου διανομής φυσικού αερίου στην Περιφέρεια της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης βρίσκεται  σε πλήρη εξέλιξη και όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες υλοποίησής του συνεχίζονται απρόσκοπτα.

Μάλιστα, αφού ολοκληρώθηκαν οι απαιτούμενες προπαρασκευαστικές εργασίες, ξεκινούν εντός των επόμενων ημερών, κατασκευαστικές εργασίες μεγάλης κλίμακας σε οδούς της πόλης, με βάση τον αρχικό προγραμματισμό της εταιρείας για τον οποίο έχουν ήδη ενημερωθεί όλοι οι αρμόδιοι τοπικοί φορείς.

Όπως αναφέρουν τα στελέχη της ΔΕΔΑ «σε οποιαδήποτε προσπάθεια υπονόμευσης του μεγάλου αυτού αναπτυξιακού έργου, το οποίο θα φέρει το φυσικό αέριο στην Περιφέρεια της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης με πολλαπλασιαστικές ωφέλειες για το σύνολο της κοινωνίας, το περιβάλλον, την απασχόληση και την οικονομία,   η ΔΕΔΑ θα σταθεί απέναντι.

Δεν πρέπει και δεν μπορεί ένα έργο που η τοπική κοινωνία περιμένει χρόνια, να γίνεται πεδίο σύγκρουσης συμφερόντων και σκοπιμοτήτων. Η ΔΕΔΑ καταγγέλλει τις πρακτικές αυτές και επιφυλάσσεται για την άσκηση κάθε νόμιμου δικαιώματός της».

Click to comment

Απάντηση

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνεδρίαση των Επιμελητηρίων για τα πνευματικά δικαιώματα

Συνάντηση των Επιμελητηρίων πραγματοποιήθηκε στη Αθήνα γύρω από το θέμα των πνευματικών δικαιωμάτων στα καταστήματα, θέλοντας να δοθούν λύσεις σε διάφορα ζητήματα που έχουν προκύψει με τους μουσικούς.

 

Continue Reading

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

17 έργα έχει στην ατζέντα του ο Δήμος Νέστου

17 έργα έχει στην ατζέντα του ο Δήμος Νέστου το τε΄λευταίο χρονικό διάστημα με τα περισσότερα απο αυτά να βρίσκονται σε εξέλιξη και να προχωρούν με γρήγορους ρυθμούς. Τα λεργα αυτα αφορούν ανακαινήσεις στο δημοτικό αθλητικό κέντρο, οι πλατείες σε δύο διαφορετικά σημεία, η βιβλιοθήκη, αναπαλαίωση του 1ου Δημοτικού σχολείου αλλα και έργα ασφαλτόστρωσεις σε δίαφορα σημεία του Δήμου Νέστου.

Continue Reading

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δεν συμμετέχει στην απεργία των δικαστικών υπαλλήλων ο Δικηγορικός Σύλλογος Καβάλας

Απεργούν πανελλαδικά οι δικαστικοί υπάλληλοι, διαμαρτυρία για το νομοσχέδιο του νέου «δικαστικού χάρτη». Στην Καβάλα η απεργία έχει επιπλέον αίτημα την πρόσληψη μόνιμου προσωπικού για το δικαστήριο της Θάσου.

Η εβδομαδιαία αποχή των δικηγόρων που πρότεινε η Ολομέλεια των Προέδρων για το νέο «δικαστικό χάρτη», αποφασίστηκε να μην υλοποιηθεί στο Ν. Καβάλας. Την απόφαση έλαβε η διοίκηση του Δικηγορικού Συλλόγου.

 

Continue Reading
Green logo ENA Club with text ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Κατοικία

a house with a green roof and road signs left and right
blue circle with steel construction
arrows as a circle symbol of recycling
paint cans
letters AG as logo
gear and tool as logo pavlidis
timetable

newsletter



Καιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

espa logo

espa_logo_en