Quantcast
Connect with us

ΚΑΒΑΛΑ

ΔΕΔΑ | Εκστρατεία ενημέρωσης για επαγγελματίες και οικιακούς καταναλωτές στην Καβάλα

Οι συνδέσεις του δικτύου φυσικού αερίου με τις επιχειρήσεις αλλά και τα νοικοκυριά συζητήθηκαν στη ενημερωτική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Επιμελητήριο Καβάλας, παρουσία του Συντονιστή Διευθυντή Εμπορικών Δραστηριοτήτων της Δημόσιας Επιχείρησης Δικτύων Διανομής Φυσικού Αερίου Δημήτρη Αυλωνίτη.
Ο κ. Αυλωνίτης υπογράμμισε πως έχει ολοκληρωθεί η πρώτη φάση του έργου και υπάρχει τεράστιο ενδιαφέρον από την πλευρά των επιχειρηματιών για τη σύνδεση με το δίκτυο φυσικού αερίου. Παράλληλα ενημέρωσε πως μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα ξεκινήσουν οι απαραίτητες εργασίες μέσα στον αστικό ιστό.
Ο Αντιπεριφερειάρχης Περιβάλλοντος και Ενέργειας Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης, Χρήστος Γάκης σημείωσε πως οι εργασίες προχωρούν με σχετικά ικανοποιητικό ρυθμό. Παράλληλα διαπίστωσε πως από την έως τώρα πορεία τους μέσα στο χειμώνα του 2022, θα υπάρξουν και οι πρώτες συνδέσεις στην Καβάλα.

Οι ενημερωτικές εκδηλώσεις θα συνεχιστούν καθώς έχουν προκύψει μία σειρά από ερωτήματα τόσο από επαγγελματίες , όσο και από οικιακούς καταναλωτές αναφορικά με τις συνδέσεις. Το έργο παροχής του Φυσικού Αερίου στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη συγχρηματοδοτείται από την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης.
Σύμφωνα με τον Μάρκο Δέμπα, πρόεδρο του Επιμελητηρίου Καβάλας είναι μία πολύ σημαντική εξέλιξη η έλευση του φυσικού αερίου στην περιοχή τόσο για τα νοικοκυριά όσο όμως και για τις επιχειρήσεις. Η ενημερωτική αυτή εκδήλωση ως πρώτο στόχο είχε τις επιχειρήσεις εστίασης και τις ξενοδοχειακές μονάδες.

O Συντονιστής Διευθυντής Εμπορικών Δραστηριοτήτων της Δημόσιας Επιχείρησης Δικτύων Διανομής Φυσικού Αερίου Δημήτρης Αυλωνίτης συνοδευόμενος απο στελέχη της εταιρίας συνέχισαν την ενημέρωση των οικιακών αυτή τη φορά καταναλωτών για το φυσικό αέριο και τα οφέλη του.
Τα στελέχη της εταιρείας βρέθηκαν στο περίπτερο του ΕΟΤ στην Καβάλα, όπου ενημέρωσαν τους ενδιαφερόμενους για το φυσικό αέριο, από πού αναμένεται να περάσουν σύντομα οι αγωγοί του και γενικότερα για τις διαδικασίες σύνδεσης των σπιτιών με το δίκτυο της ΔΕΔΑ

Εν τω μεταξύ σύμφωνα με ανάρτηση του Δήμου Καβάλας σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης:

Στελέχη της Δημόσιας Επιχείρησης Δικτύων Διανομής Αερίου (ΔΕΔΑ), σε συνεργασία με τον Δήμο Καβάλας, ενημερώνουν τους Καβαλιώτες για τη χρήση του φυσικού αερίου και τον τρόπο σύνδεσης των κτισμάτων τους με το δίκτυο της ΔΕΔΑ.

Η ενημέρωση πραγματοποιείται σήμερα (Τρίτη 24 Μαΐου), στην κεντρική πλατεία της Καβάλας, κατά τις ώρες 10:00-14:00 και 17:00-20:00.

Οι ενδιαφερόμενοι καταναλωτές έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για την αξιοποίηση του φυσικού αερίου στη θέρμανση, στο μαγείρεμα και στη χρήση ζεστού νερού.
Επίσης, λαμβάνουν πληροφορίες για τα οφέλη του φυσικού αερίου, όπως

🔹️η ευκολία στην τοποθέτηση,

🔹️το χαμηλό κόστος συντήρησης του λέβητα,

🔹️η σωστή διαχείριση και

🔹️ο πλήρης έλεγχος του καυσίμου που καταναλώνεται.

Τέλος, δίνεται η δυνατότητα στους ενδιαφερόμενους καταναλωτές, με τη βοήθεια εξειδικευμένων συνεργατών της ΔΕΔΑ,

🔹️να καταθέσουν άμεσα και επιτόπου αίτηση παροχής, εφόσον το δίκτυο περνά από το κτίσμα τους,

🔹️να εκδηλώσουν εγγράφως το ενδιαφέρον τους για να συνδέσουν το κτίσμα τους στο δίκτυο του φυσικού αερίου.

Σημειώνεται ότι, σύμφωνα με τον προγραμματισμό της επιχείρησης, η ΔΕΔΑ θα λειτουργήσει γραφεία στην πόλη της Καβάλας τον προσεχή Ιούλιο.

Click to comment

Απάντηση

ΚΑΒΑΛΑ

Tον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Φ.Ν.Θ. o Συλλόγος Τριτέκνων Καβάλας

Τον Σεβασμιότατο μητροπολίτη Φ.Ν.Θ. κ. Στέφανο, επισκέφθηκε το Δ.Σ. του Συλλόγου της Π.Ε. Καβάλας. Σε εγκάρδιο κλίμα η συζήτηση περιστράφη κυρίως γύρω από το μείζον θέμα που αντιμετωπίζει η πατρίδα μας, το δημογραφικό. 

Συζητήθηκαν προτάσεις, για να αποφασίζουν ευκολότερα οι νέοι να κάνουν οικογένεια, αλλά και πως να στηριχθούν περισσότερο οι μεγάλες οικογένειες. Μνημονεύτηκαν οι βασικές προϋποθέσεις γι΄ αυτά, όπως εργασία, στέγη, κοινωνικές υποδομές και ουσιαστική βοήθεια από το κράτος. Ο Σεβασμιότατος ενημερώθηκε αναλυτικά και για το βασικό αίτημα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Τριτέκνων, για την αναγνώριση της Τρίτεκνης οικογένειας ως Πολύτεκνης, όπως ισχύει στις περισσότερες Ευρωπαϊκές χώρες, όπως και γενικότερα για τις δράσεις και τις επιδιώξεις του Συλλόγου μας σε τοπικό επίπεδο.

Continue Reading

ΚΑΒΑΛΑ

Εκτακτο | Εξαφάνιση άνδρα απο την Καβάλα

Ο 34χρονος χρήστος Θώμος από την καβάλα εξαφανίστηκε στις 27 Μαρτίου με τους συγγενεις του να τον αναζητούν.

Χάθηκε στις 10 π.μ, έχει ύψος 1,90 και φορούσε μαύρη ζακέτα north face με κουκούλα και κάτω φόρμα μαύρη η μπλε. Κουβαλάει ένα σακίδιο πλάτης. Παρακαλείτε όποιος τον έχει δει να επικοινωνήσει με τους οικείους του στο 6974341419 και τον πατέρα του χρήστου Θωμά Θωμο.

Continue Reading

ΚΑΒΑΛΑ

Συνάντηση Περιφερειάρχη ΑΜΘ με τον Περιφερειακό Συμπαραστάτη του Πολίτη και της Επιχείρησης

Τον νεοεκλεγέντα Περιφερειακό Συμπαραστάτη του Πολίτη και της Επιχείρησης στην Περιφέρεια ΑΜΘ, δικηγόρο Κομοτηνής κ. Γιώργο Κυμπαρίδη, υποδέχτηκε στο γραφείο του ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Χριστόδουλος Τοψίδης.

Ο κ. Τοψίδης εξέφρασε τα συγχαρητήρια του στον κ. Κυμπαρίδη και του ευχήθηκε καλή και παραγωγική θητεία στην νέα του θέση. «Ο Περιφερειακός Συμπαραστάτης είναι ένας θεσμός που σεβόμαστε και τιμούμε, καθώς η εξυπηρέτηση των πολιτών και των επιχειρήσεων αποτελεί μείζονα προτεραιότητα της Διοίκησής μας, η οποία έχει σαφή ανθρωποκεντρικό προσανατολισμό», δήλωσε ο κ. Τοψίδης, επισημαίνοντας ακόμη ότι «στόχος μας είναι οι υποθέσεις που απασχολούν τους πολίτες και τις επιχειρήσεις – σε σχέση πάντα με την Περιφέρεια ΑΜΘ- να επιλύονται άμεσα και με τον ενδεδειγμένο νομικό τρόπο και πιστεύω ότι ο κ. Κυμπαρίδης θα εκπληρώσει εξαιρετικά τις υποχρεώσεις του».

Ο Γιώργος Κυμπαρίδης εξελέγη Συμπαραστάτης του Πολίτη και της Επιχείρησης στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, σε ψηφοφορία που έγινε κατά τη διάρκεια της 4 ης συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, την Τετάρτη 27/03/2024. Συγκέντρωσε 36 ψήφους σε σύνολο 39 ψηφισάντων Περιφερειακών Συμβούλων, η συνυποψήφια του, δικηγόρος κ. Γιαννούλα Τσιλιφίκα συγκέντρωσε δύο ψήφους και καταμετρήθηκε ένα λευκό ψηφοδέλτιο.

Continue Reading
Green logo ENA Club with text ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Κατοικία

a house with a green roof and road signs left and right
arrows as a circle symbol of recycling
paint cans
letters AG as logo
gear and tool as logo pavlidis

newsletter



Καιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

espa logo

espa_logo_en