Connect with us

ΚΑΒΑΛΑ

ΔΕΔΑ | Εκστρατεία ενημέρωσης για επαγγελματίες και οικιακούς καταναλωτές στην Καβάλα

Οι συνδέσεις του δικτύου φυσικού αερίου με τις επιχειρήσεις αλλά και τα νοικοκυριά συζητήθηκαν στη ενημερωτική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Επιμελητήριο Καβάλας, παρουσία του Συντονιστή Διευθυντή Εμπορικών Δραστηριοτήτων της Δημόσιας Επιχείρησης Δικτύων Διανομής Φυσικού Αερίου Δημήτρη Αυλωνίτη.
Ο κ. Αυλωνίτης υπογράμμισε πως έχει ολοκληρωθεί η πρώτη φάση του έργου και υπάρχει τεράστιο ενδιαφέρον από την πλευρά των επιχειρηματιών για τη σύνδεση με το δίκτυο φυσικού αερίου. Παράλληλα ενημέρωσε πως μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα ξεκινήσουν οι απαραίτητες εργασίες μέσα στον αστικό ιστό.
Ο Αντιπεριφερειάρχης Περιβάλλοντος και Ενέργειας Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης, Χρήστος Γάκης σημείωσε πως οι εργασίες προχωρούν με σχετικά ικανοποιητικό ρυθμό. Παράλληλα διαπίστωσε πως από την έως τώρα πορεία τους μέσα στο χειμώνα του 2022, θα υπάρξουν και οι πρώτες συνδέσεις στην Καβάλα.

Οι ενημερωτικές εκδηλώσεις θα συνεχιστούν καθώς έχουν προκύψει μία σειρά από ερωτήματα τόσο από επαγγελματίες , όσο και από οικιακούς καταναλωτές αναφορικά με τις συνδέσεις. Το έργο παροχής του Φυσικού Αερίου στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη συγχρηματοδοτείται από την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης.
Σύμφωνα με τον Μάρκο Δέμπα, πρόεδρο του Επιμελητηρίου Καβάλας είναι μία πολύ σημαντική εξέλιξη η έλευση του φυσικού αερίου στην περιοχή τόσο για τα νοικοκυριά όσο όμως και για τις επιχειρήσεις. Η ενημερωτική αυτή εκδήλωση ως πρώτο στόχο είχε τις επιχειρήσεις εστίασης και τις ξενοδοχειακές μονάδες.

O Συντονιστής Διευθυντής Εμπορικών Δραστηριοτήτων της Δημόσιας Επιχείρησης Δικτύων Διανομής Φυσικού Αερίου Δημήτρης Αυλωνίτης συνοδευόμενος απο στελέχη της εταιρίας συνέχισαν την ενημέρωση των οικιακών αυτή τη φορά καταναλωτών για το φυσικό αέριο και τα οφέλη του.
Τα στελέχη της εταιρείας βρέθηκαν στο περίπτερο του ΕΟΤ στην Καβάλα, όπου ενημέρωσαν τους ενδιαφερόμενους για το φυσικό αέριο, από πού αναμένεται να περάσουν σύντομα οι αγωγοί του και γενικότερα για τις διαδικασίες σύνδεσης των σπιτιών με το δίκτυο της ΔΕΔΑ

Εν τω μεταξύ σύμφωνα με ανάρτηση του Δήμου Καβάλας σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης:

Στελέχη της Δημόσιας Επιχείρησης Δικτύων Διανομής Αερίου (ΔΕΔΑ), σε συνεργασία με τον Δήμο Καβάλας, ενημερώνουν τους Καβαλιώτες για τη χρήση του φυσικού αερίου και τον τρόπο σύνδεσης των κτισμάτων τους με το δίκτυο της ΔΕΔΑ.

Η ενημέρωση πραγματοποιείται σήμερα (Τρίτη 24 Μαΐου), στην κεντρική πλατεία της Καβάλας, κατά τις ώρες 10:00-14:00 και 17:00-20:00.

Οι ενδιαφερόμενοι καταναλωτές έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για την αξιοποίηση του φυσικού αερίου στη θέρμανση, στο μαγείρεμα και στη χρήση ζεστού νερού.
Επίσης, λαμβάνουν πληροφορίες για τα οφέλη του φυσικού αερίου, όπως

🔹️η ευκολία στην τοποθέτηση,

🔹️το χαμηλό κόστος συντήρησης του λέβητα,

🔹️η σωστή διαχείριση και

🔹️ο πλήρης έλεγχος του καυσίμου που καταναλώνεται.

Τέλος, δίνεται η δυνατότητα στους ενδιαφερόμενους καταναλωτές, με τη βοήθεια εξειδικευμένων συνεργατών της ΔΕΔΑ,

🔹️να καταθέσουν άμεσα και επιτόπου αίτηση παροχής, εφόσον το δίκτυο περνά από το κτίσμα τους,

🔹️να εκδηλώσουν εγγράφως το ενδιαφέρον τους για να συνδέσουν το κτίσμα τους στο δίκτυο του φυσικού αερίου.

Σημειώνεται ότι, σύμφωνα με τον προγραμματισμό της επιχείρησης, η ΔΕΔΑ θα λειτουργήσει γραφεία στην πόλη της Καβάλας τον προσεχή Ιούλιο.

Click to comment

Απάντηση

ΚΑΒΑΛΑ

Επιμελητηρίο Καβάλας | Ολοκληρώθηκε το πρώτο Βαρόμετρο Οικονομικής Συγκυρίας

Ολοκληρώθηκε το πρώτο Βαρόμετρο Οικονομικής Συγκυρίας του Επιμελητηρίου Καβάλας, που αφορά τις επιχειρήσεις – μέλη του και αποτελεί δίμηνη έρευνα, με ερωτήσεις επικαιρότητας και ερωτήσεις αναφορικά με την πορεία των επιχειρήσεων.

Η έρευνα διεξήχθη σε δείγμα 315 επιχειρήσεων το διάστημα Μαΐου- Ιουνίου από την εταιρεία δημοσκοπήσεων Interview, για λογαριασμό του Επιμελητηρίου Καβάλας. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα, ικανοποιητική κρίνουν 5 στους 10 καβαλιώτες επιχειρηματίες, που συμμετείχαν στην έρευνα, την κατάσταση της επιχείρησης τους για το διάστημα Μαΐου-Ιουνίου 2022, ενώ για το επόμενο εξάμηνο 4 στους 10 εκτιμούν πως η επιχείρηση τους θα κινηθεί στα ίδια επίπεδα, την ώρα που, σχεδόν, αντίστοιχο ποσοστό διαβλέπει χειροτέρευση της πορείας της.

 

Continue Reading

ΑΓΡΟΤΙΚΑ

Σε εξέλιξη σύσκεψη για τις καταστροφές στις αγροτικές καλλιέργειες στην Ελευθερούπολη

Σύσκεψη πολιτικών, τοπικών και αγροτικών φορέων είναι σε εξέλιξη από τις 8:30 το πρωί της Δευτέρας 4 Ιουλίου στην Ελευθερούπολη του Δήμου Παγγαίου για τις μεγάλες καταστροφές που προκλήθηκαν το προηγούμενο χρονικό διάστημα σε αγροτικές καλλιέργειες.

Το παρών στην σύσκεψη δίνουν μεταξύ αλλων ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ με αρμοδιότητα σε θέματα κρατικής αρωγής και αποκατάστασης από φυσικές καταστροφές Χρήστος Τριαντόπουλος, ο Πρόεδρος του ΕΛΓΑ Ανδρέας Λυκουρέντζος, ο Γ.Γ. του Υπουργείου Εσωτερικών Μιχάλης Σταυριανουδάκης, η Γ.Γ. του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Χ. Καλογήρου, ο Γ.Γ. Οικονομικής Πολιτικής του Υπουργείου Οικονομικών Ν. Κουλοχέρης και ο Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας Β. Παπαγεωργίου.

Παρόντες είναι επίσης οι τρεις κυβερνητικοί βουλευτές Νίκος Παναγιωτόπουλος, Γιάννης Πασχαλίδης και Μακάριος Λαζαρίδης, ο Δήμαρχος Παγγαίου Φίλιππος Αναστασιάδης ο Περιφερειάρχης ΑΜ-Θ Χρήστος Μέτιος και ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας Αλέξης Πολίτης.

Δείτε φωτογραφίες :

Continue Reading

ΑΓΡΟΤΙΚΑ

Σύσκεψη την Δευτέρα παρουσία Υπουργών για τα προβλήματα των αγροτών του Δήμου Παγγαίου

Όπως ανάρτησε ο Δήμαρχος Παγγαίου στα social media :

Αύριο , Δευτέρα 4-7-2022 και ώρα 8.30 π.μ.θα πραγματοποιηθεί στο Δημαρχείο Παγγαίου ευρεία σύσκεψη προκειμένου να αξιολογηθεί η κατάσταση μετά τις πρόσφατες θεομηνίες που έπληξαν το Δήμο Παγγαίου. Στη σύσκεψη θα μετέχουν πέραν των τοπικών παραγόντων ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ με αρμοδιότητα σε θέματα κρατικής αρωγής και αποκατάστασης από φυσικές καταστροφές κ Christos Triantopoulos, ο Πρόεδρος του ΕΛΓΑ κ. Λυκουρέντζος Θεοφ. Ανδρέας, ο Γ.Γ. του Υπουργείου Εσωτερικών κ. Μιχάλης Σταυριανουδάκης, η Γ.Γ. του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Χ. Καλογήρου, ο Γ.Γ. Οικονομικής Πολιτικής του Υπουργείου Οικονομικών κ. Ν. Κουλοχέρης και ο Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας κ. Β. Παπαγεωργίου.

Continue Reading

Κατοικία

newsletterΚαιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

el Greek
X
Αρέσει σε %d bloggers: