Connect with us

ΠΟΛΙΤΙΚΑ

Δείτε τα πόθεν έσχες των βουλευτών του Νομού Καβάλας

Στη δημοσιότητα δόθηκαν το πρωί της Πέμπτης 23 Ιουνίου 2022 στα Πόθεν Έσχες των βουλευτών και των πολιτικών αρχηγών με το… τοπικό ενδιαφέρον να στρέφεται στο αν και πόσο διαφοροποιήθηκαν τα περιουσιακά στοιχεία των 4 βουλευτών της Καβάλας.

Νίκος Παναγιωτόπουλος

 • Τα συνολικά έσοδα που δηλώνει ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και βουλευτής με τη Νέας Δημοκρατίας είναι 69.471,15 ευρώ προερχόμενα κυρίως από επιχειρηματική δραστηριότητα και μισθωτές υπηρεσίες, επιδόματα, πρόσθετες αμοιβές και μικρά μερίσματα ή τόκους
 • Στην κατηγορία «μετοχές ημεδαπών και αλλοδαπών εταιρειών, ομόλογα και κάθε είδους ομολογίες, αμοιβαία κεφάλαια» ο κ. Παναγιωτόπουλος διαθέτει μερίδια με συνολική αξία κτήσης 25.995,44 ευρώ
 • Από καταθέσεις, διαθέτει ως συνδικαιούχος με τη σύζυγό του συνολικά 420.405 ευρώ σε διάφορες τράπεζες της χώρας
 • Εμφανίζεται ιδιοκτήτης ή συνδικαιούχος σε 4 ακίνητα συνολικά, ήτοι 3 διαμερίσματα, 1 αποθήκη, 1 δενδροκαλλιέργεια
 • Διαθέτει ως ιδιοκτήτης 1 επιβατικό αυτοκίνητο 1.242 κυβικών και 1 δίκυκλο 400 κυβικών
 • Τέλος, από δανειακές υποχρεώσεις του ιδίου και της συζύγου έχει υπόλοιπο 40.179 ευρώ στην Τράπεζα Πειραιώς

Γιάννης Πασχαλίδης

 • Τα συνολικά έσοδα που δηλώνει ο βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία είναι 53.150,23 ευρώ προερχόμενα κυρίως από ακίνητα, επιχειρηματική δραστηριότητα και μισθωτές υπηρεσίες, επιδόματα, πρόσθετες αμοιβές και μικρά μερίσματα ή τόκους
 • Η αξία των μετοχών στις οποίες εμφανίζεται δικαιούχος ή συνδικαιούχος ο κ. Πασχαλίδης φτάνουν τις 11.835,12 ευρώ, ενώ διαθέτει μία θυρίδα στην Εθνική Τράπεζα μαζί με τη σύζυγό του
 • Το συνολικό ποσό των καταθέσεων του σε τράπεζες μόνος του ή και από κοινού με τη σύζυγό του φτάνει τις 94.026 ευρώ
 • Από «Ακίνητα και εμπράγματα δικαιώματα του ιδίου και της συζύγου» διαθέτει συνολικά 7 διαμερίσματα, 1 μονοκατοικία, 3 οικόπεδα, 2 επαγγελματική στέγη και καλλιέργειες, ενώ εμφανίζεται συνιδιοκτήτης και σε 2 οχήματα 1.596 και 1.248 μαζί με τη σύζυγό του
 • Δεν έχει συμμετοχές σε κάθε είδους επιχείρηση, ούτε δανειακές υποχρεώσεις και οφειλές

Μακάριος Λαζαρίδης

 • Τα συνολικά έσοδα που δηλώνει ο βουλευτής με τη Νέας Δημοκρατία είναι 80.310 ευρώ προερχόμενα κυρίως από επιχειρηματική δραστηριότητα και μισθωτές υπηρεσίες, επιδόματα, πρόσθετες αμοιβές και μικρά μερίσματα ή τόκους
 • Στην κατηγορία «μετοχές ημεδαπών και αλλοδαπών εταιρειών, ομόλογα και κάθε είδους ομολογίες, αμοιβαία κεφάλαια» ο κ. Λαζαρίδης διαθέτει μερίδια αμοιβαίων κεφαλαίων με συνολική αποτίμηση 30.830 ευρώ
 • Είναι συνδικαιούχος με την σύζυγό του σε θυρίδα στην Τράπεζα Πειραιώς από το 2005
 • Από καταθέσεις διαθέτει ως συνδικαιούχος με τη σύζυγο ή και τις κόρες του συνολικά καταθέσεις ύψους 215.573 ευρώ σε διάφορες τράπεζες της χώρας
 • Εμφανίζεται ιδιοκτήτης ή συνδικαιούχος 6 συνολικά ακινήτων, εκ των οποίων 2 είναι διαμερίσματα, όλα στην Παλλήνη Αττικής
 • Διαθέτει δύο ΙΧ 2.996 και 1.496 κυβικών μαζί με την σύζυγό του
 • έχει 2 εκκρεμή δάνεια, το ένα με υπόλοιπο 70.941 ευρώ και το δεύτερο με υπόλοιπο 10.979 ευρώ

Τάνια (Σουλτάνα) Ελευθεριάδου

 • Τα συνολικά έσοδα που δηλώνει η βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία είναι 45.581 ευρώ προερχόμενα κυρίως από επιχειρηματική δραστηριότητα και μισθωτές υπηρεσίες, επιδόματα, πρόσθετες αμοιβές κ.λ.π.
 • Δε διαθέτει μετοχές ή ομόλογα σε εταιρίες, ούτε θυρίδες σε τραπεζικά ιδρύματα
 • Από καταθέσεις διαθέτει περί τις 3.300 ευρώ σε τράπεζες της χώρας
 • Δε διαθέτει στο όνομά της «Ακίνητα και εμπράγματα δικαιώματα επί αυτών»
 • Διαθέτει ένα επιβατικό ΙΧ 1.500 κυβικών με αξία αγοράς 21.000 ευρώ
 • Δεν έχει «Συμμετοχές σε κάθε είδους επιχείρηση»
 • Από δανειακές υποχρεώσεις και οφειλές εκκρεμεί ως οφειλόμενο ποσό 563,92  ευρώ ως «φόροι και τέλη προς το δημόσιο και τους ΟΤΑ» και ένα υπόλοιπο 15.389,25 ευρώ από δάνειο ύψους 16.241,80 ευρώ από την QUANT MASTER SERVICER, με την επισήμανση πως «πρόκειται για καταναλωτικό δάνειο»

Με πληροφορίες από kavalapost.gr

Click to comment

Απάντηση

ΠΟΛΙΤΙΚΑ

Υπουργός Εξωτερικών Ισραήλ σε Νίκο Δένδια | Στηρίζουμε τα κυριαρχικά δικαιώματα και την εδαφική ακεραιότητα της Ελλάδας

Οι δύο χώρες «μοιράζονται βαθιά συμφέροντα και αξίες και μία βαθιά στρατηγική οικονομική συνεργασία».

Το μήνυμα πως το Ισραήλ υποστηρίζει τα κυριαρχικά δικαιώματα και την εδαφική ακεραιότητα της Ελλάδας έστειλε ο υπουργός Εξωτερικών του Ισραήλ, Έλι Κοέν, σε δηλώσεις του μετά τη συνάντησή του με τον Έλληνα υπουργό Εξωτερικών, Νίκο Δένδια, που πραγματοποιήθηκε στα Ιεροσόλυμα. Επίσης, σημείωσε πως οι διαφορές πρέπει να επιλύονται μέσω του διαλόγου και της διπλωματίας και εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του για τη φιλία της Ελλάδας προς το Ισραήλ, δηλώνοντας βέβαιος πως η σημερινή επίσκεψη του κ. Δένδια θα αποτελέσει ένα ισχυρό θεμέλιο.

Συνεχίζοντας στο ίδιο μήκος κύματος, τόνισε πως η Ελλάδα και το Ισραήλ εκπληρώνουν έναν σημαντικό ρόλο στη σταθερότητα και την ασφάλεια της Ανατολικής Μεσογείου και ανέδειξε τη στενή συμμαχία μεταξύ των δύο χωρών και η αλληλεγγύη σε περιόδους ειρήνης και κρίσης.

Ξεκινώντας τις δηλώσεις του, ο κ. Κοέν προσφωνόντας τον κ. Δένδια «φίλε μου», υπογράμμισε πως είναι ο πρώτος υπουργός Εξωτερικών ευρωπαϊκής χώρας που φιλοξενεί στο υπουργείο Εξωτερικών του Ισραήλ. Αυτό δεν είναι σύμπτωση, αντανακλά τις στρατηγικές σχέσεις του Ισραήλ με την Ελλάδα, όπως πρόσθεσε.

Σύμφωνα με τον ίδιο, το Ισραήλ και η Ελλάδα δεν είναι μόνο στενοί γείτονες, αλλά μοιράζονται βαθιά συμφέροντα και αξίες και μία βαθιά στρατηγική οικονομική συνεργασία.

Επίσης, ευχαρίστησε τον Έλληνα υπουργό Εξωτερικών για την ισχυρή καταδίκη των φρικτών τρομοκρατικών επιθέσεων που συνέβησαν την προηγούμενη εβδομάδα.

Αναφερόμενος στην ατζέντα των συνομιλιών, είπε πως συζήτησαν τις διμερείς σχέσεις και την περιφερειακή συνεργασία που ενισχύει περαιτέρω και ισχυροποεί τους δεσμούς των δύο χωρών, συμπεριλαμβανομένων των τομέων της ενέργειας, της ασφάλειας, της καινοτομαίας και των νεοφυών επιχειρήσεων.

Ακόμη, επεσήμανε πως αυξήθηκαν το διμερές εμπόριο και οι επενδύσεις.

Τέλος, συζήτησαν τις διεθνείς εξελίξεις και τις νέες ευκαιρίες που αναδύονται μετά τη συμφωνία του Αβραάμ.

 

Δείτε περισσότερα εδώ: newsbeast.gr

Continue Reading

ΚΑΒΑΛΑ

Παναγιωτόπουλος | Έπεσε υπέρ πατρίδος ο 29χρονος Υποσμηναγός Μάριος – Μιχαήλ Τουρούτσικας

Σε δηλώσεις για την μοιραία πτώση του Phantom F-4 (διαβάστε εδώ) προχώρησε ο Υπουργός Εθνικής Αμύνης Νίκος Παναγιωτόπουλος μέσα από την εκπομπή ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ με τον Γ. Χατζηεμμανουήλ το βράδυ της Δευτέρας.

Όπως τόνισε ο ΥΠΕΘΑ :

“Είναι αυτό το τίμημα του να είσαι ο καλύτερος. Η Π.Α δυστυχώς για να είναι μία από τις καλύτερες στον κόσμο εκπαιδεύεται και μάλιστα συνεχώς, πάντα μέσα σε ένα πλαίσιο ασφαλείας αλλά οι χειρισμοί είναι πάρα πολλές φορές επικίνδυνοι και μερικές φορές συμβαινουν και ατυχήματα.

Συνολικά σε 30 χρονια 162 χειριστες εχουν φυγει από την ζωή με αυτον τον τροπο αν δεν κάνω λάθος.

Είναι ήρωες όμως και επεσαν υπερ πατριδος!”

Continue Reading

ΠΟΛΙΤΙΚΑ

Αντώνης Σαμαράς | Είναι οδυνηρό και ασύλληπτο ότι ο Μανώλης δεν είναι πια μαζί μας

Συγκλονισμένος με την απώλεια του Μανώλη Φραντζεσκάκη δηλώνει ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς στην εκπομπή ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ με τον Γ. Χατζηεμμανουήλ το βράδυ της Δευτέρας.

Συγκεκριμένα αναφέρει:

«Είμαι συγκλονισμένος !

με τον Μανώλη εκτός την μεγάλη μας φιλία, μας συνέδεαν ίδιες ανησυχίες και δώσαμε μαζί επί δεκαετίες μάχες για τις ιδέες μας .

Είχαμε κοινή συνείδηση για τα ιδανικά της ζωής και την υποχρέωση να υπηρετούμε την πατρίδα μας από κάθε μετερίζι .

Είναι οδυνηρό και ασύλληπτο ότι ο Μανώλης δεν είναι πια μαζί μας.

Δεν πέρασε ένας χρόνος  όταν με την αδελφή του Μαρία αγωνιζόμασταν να βρούμε την καλύτερη θεραπεία και όμως η Μαρία έφυγε νωρίτερα, πριν ακόμη από τον αδελφό της.

Για τον μονάκριβο γιο του Νικόλα, από καρδιάς συλλυπητήρια.

Μιλήσαμε άλλωστε ήδη.

Να ξέρει ότι ο Μανώλης ήταν αδελφός μας και ο γιος του Μανώλη θα είναι πάντα παιδί μας».

Αντώνης Κ. Σαμαράς .

Δείτε την δήλωση του πρώην Πρωθυπουργού στην εκπομπή ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ με τον Γιάννη Χατζηεμμανουήλ :

Continue Reading

Κατοικία

newsletterΚαιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

el Greek
X
Αρέσει σε %d bloggers: