Quantcast
Connect with us

ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Γ.Μασούτης από την 86η ΔΕΘ | «Επιχειρήσεις και οικονομία επανέρχονται στην κανονικότητα»

Μήνυμα αισιοδοξίας παρουσία υπουργών και εκατοντάδων εκθετών έστειλε απο εγκαίνια του περιπτέρου Κ.Ε.Ε.Ε της 86ης ΔΕΘ ο πρόεδρός της Γιάννης Μασούτης.

Με πλήθος εκθετών, στελεχών της αγοράς, επισκεπτών, εκπροσώπων της πολιτείας και της τοπικής αυτοδιοίκησης, υπουργών και βουλευτών, εγκαινιάστηκε το περίπτερο της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος στο πλαίσιο της 86ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης. Η επιμελητηριακή κοινότητα είχε ισχυρή παρουσία και στη φετινή Δ.Ε.Θ. καθώς συμμετείχαν επιχειρήσεις από 46 επιμελητήρια όλης της χώρας.

Την κορδέλα του περιπτέρου έκοψαν από κοινού ο πρόεδρος της Κ.Ε.Ε.Ε., κ. Γιάννης Μασούτης, ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, κ. Γεωργαντάς, ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, κ. Νίκος Παπαθανάσης. Στην τελετή απηύθυναν χαιρετισμό ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, κ. Κωνσταντίνος Ζέρβας, ο πρόεδρος της ΔΕΘ-Helexpo, κ. Τάσος Τζήκας, ενώ παρόν ήταν και ο βουλευτής Σερρών, κ. Τάσος Χατζηβασιλείου.

Ο πρόεδρος της Κ.Ε.Ε.Ε., κ. Μασούτης, αναφέρθηκε στη σημασία της συγκροτημένης παρουσίας της Κ.Ε.Ε.Ε., κάθε χρόνο, στη Δ.Ε.Θ., ενώ ευχαρίστησε τους εκπροσώπους της πολιτικής εξουσίας οι οποίοι τίμησαν με την παρουσία τους τον επιμελητηριακό θεσμό. Ιδιαίτερη έμφαση έδωσε ο κ. Μασούτης στην ανάγκη να επιστρέψουμε στην κανονικότητα τόσο ως οικονομία όσο και οι επιχειρήσεις.

Αμέσως μετά, το περίπτερο επισκέφθηκαν ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, κ. Άδωνις Γεωργιάδης ο οποίος συνομίλησε με τους προέδρους των Επιμελητήριων και το προεδρείο της Κ.Ε.Ε.Ε.

Click to comment

Απάντηση

ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Εστία μόλυνσης αποτελούν για τα κουνούπια τα ακαθάριστα οικόπεδα

Η έξαρση των κουνουπιών κατά τους θερινούς μήνες αποτελεί φλέγον ζήτημα τα τελευταία χρόνια για τους κατοίκους της Καβάλας κι όχι μόνο με τους επιστήμονες να εφιστούν την προσοχή καθότι δεν ήταν λίγα τα κρούσματα του ιού του Δυτικού Νείλου που έκαναν την εμφάνισή τους στην περυσινή χρονιά.

Ο Νομίατρος Καβάλας κ. Χρήστος Παπαδόπουλος, εφιστά την προσοχή ενώ δηλώνει πως μεγάλος παράγοντας πρόληψης είναι η αποψίλωση των χόρτων και η αποφυγή προσέλευσης σε χώρους με στάσιμα ύδατα όπου γεννούν τα κουνούπια τους θερινούς μήνες.

Continue Reading

ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Από την 1η Μαϊου ξεκινάει η αντιπυρική περίοδος

Από την 1/05 η Πυροσβεστική Υπηρεσία μπαίνει σε επιφυλακή επίσημα, με την αρχή της αντιπυρικής περιόδου.

Ωστόσο ήδη στην Καβάλα έχουν ξεκινήσει να λαμβάνονται τα αντιπυρικά μέτρα για την αποφυγή των πυρκαγιών με τον Διοικητή της Π.Υ Καβάλας κ. Κυρικάκο Μανδρανή να καλεί τους πολίτες να είναι υπεύθυνοι.

Ο ίδιος εύχεται ένα ασφαλές και ήρεμο καλοκαίρι.

 

Continue Reading

ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Ξεκινά η παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου της Νέας Δημοκρατίας – Παρών και ο Ν. Παναγιωτόπουλος

Το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας για τις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου παρουσιάζει στις 18.30 ο πρωθυπουργός και Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης.

Συνολικά 42 πρόσωπα θα συνθέσουν το ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ. Στο Ωδείο Αθηνών όπου θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση έχουν φθάσει οι πρώτοι υποψήφιοι ευρωβουλευτές.

Continue Reading
Green logo ENA Club with text ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Κατοικία

a house with a green roof and road signs left and right
blue circle with steel construction
arrows as a circle symbol of recycling
paint cans
letters AG as logo
gear and tool as logo pavlidis

newsletterΚαιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

espa logo

espa_logo_en