Quantcast
Connect with us

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γυναικοκτονία 17χρονης στο Περιστέρι | Αυτός είναι ο 22χρονος που αναζητεί η ΕΛΑΣ

Σε φιλικό σπίτι κάπου στα Βόρεια Προάστια φαίνεται πως κρύβεται ο νεαρός από το Πακιστάν και υπ’ αριθμόν ένα ύποπτος για τη γυναικοκτονία της 17χρονης μαθήτριας στο Περιστέρι με την οποία διατηρούσε σχέση επί περίπου 10 μήνες.

Ο νεαρός έχει εξαφανιστεί από προσώπου γης από τη στιγμή που βρέθηκε η σορός της κοπέλας στο διαμέρισμά της, ενώ φαίνεται να είναι ο τελευταίος που την είδε εν ζωή.

Η 17χρονη Νικολέτα βρέθηκε νεκρή από την αδελφή της και τον σύντροφο της μητέρας της το βράδυ της Δευτέρας, στο κρεβάτι της, ημίγυμνη, χωρίς την μπλούζα της.

Ο 22χρονος εξαφανίστηκε αφού πρώτα μάζεψε κάποια πράγματά του.

Γυναικοκτονία 17χρονης στο Περιστέρι: Αυτός είναι ο 22χρονος που αναζητεί η ΕΛΑΣ
Γυναικοκτονία Περιστέρι
Γυναικοκτονία Περιστέρι

Το χρονικό της δολοφονίας

Η μητέρα του άτυχου κοριτσιού και η αδερφή της είχαν φύγει από το σπίτι στις 16:00 το μεσημέρι της Δευτέρας προκειμένου να εργαστούν σε κατάστημα πώλησης έτοιμων τροφίμων. Τότε φαίνεται να πήγε στο σπίτι ο 22χρονος από το Πακιστάν, ο οποίος είχε κλειδιά του σπιτιού, καθώς δεν βρέθηκαν ίχνη παραβίασης του.

Από τις 18:00 το απόγευμα της Δευτέρας, η μητέρα καλούσε την 17χρονη, αλλά αυτή δεν απαντούσε στα τηλέφωνα. Μετά τις 21:00 το βράδυ και ενώ προσπαθούσαν να επικοινωνήσουν με την Νικολέτα χωρίς να έχουν απόκριση, άρχισαν να ανησυχούν. Η μικρότερη αδερφή μαζί με τον σύντροφο της μητέρας (Σύρος στην καταγωγή) πήγαν στο σπίτι για να δουν τι συμβαίνει, και βρέθηκαν μπροστά στο άγριο έγκλημα.

Γυναικοκτονία Περιστέρι

Σύμφωνα με αστυνομικές εκτιμήσεις που προκύπτουν μέσα από τις καταθέσεις συγγενικών προσώπων της 17χρονης και ατόμων που τους γνώριζαν, πιθανότητα υπήρξε διαφωνία, άγριος τσακωμός που κατέληξε στο έγκλημα. Πιθανή αφορμή η ζήλεια του φερόμενου δράστη και η επιθυμία της 17χρονης να διακόψουν τη σχέση τους και να φύγει από το σπίτι τους. Οι τσακωμοί και οι καβγάδες μεταξύ του νεαρού ζευγαριού ήταν συχνές, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές.

Το άτυχο κορίτσι βρέθηκε ανάσκελα πάνω στο κρεβάτι του χωρίς την μπλούζα του, από την μητέρα και την αδερφή της τα μεσάνυχτα της Δευτέρας, οι οποίες ειδοποίησαν την αστυνομία. Ο ιατροδικαστής κ. Γεώργιος Ντιλέρνια, διενήργησε τη νεκροψία στο σώμα της άτυχης κοπέλας που βρέθηκε σε ύπτια θέση στο κρεβάτι, διαπιστώνοντας ότι είχε μικρές εκδορές στην αριστερή πλάγια ρινική επιφάνεια, στον ρώθωνα αριστερά, στην άνω περιστοματική χώρα αριστερά. Ήταν ντυμένη με ένα γκρι φανελάκι, καρό πιτζάμα και το εσώρουχό της. Τα ευρήματα αναδεικνύουν πως ο δράστης έβαλε την παλάμη του στο στόμα του θύματος και με τα δάκτυλα πίεζε την μύτη της, κλείνοντας τις αεροφόρους οδούς, προκαλώντας ασφυξία.

Διαπιστώθηκαν επίσης εκχυμώσεις στο σώμα και το δεξί της χέρι, πιθανόν από το ισχυρό κράτημα του δράστη, καθώς η κοπέλα φαίνεται να αντιστάθηκε, προσπαθώντας να διαφύγει και να σωθεί. Ο θάνατός της, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή προσδιορίζεται χρονικά μεταξύ 19:00 και 20:00 το απόγευμα της Δευτέρας. Στα νύχια της και στα δάκτυλα του θύματος μέσω επιχρίσματος με φυσιολογικό ορό, φαίνεται να έχουν εντοπιστεί ανθρώπινοι ιστοί και γενετικό υλικό, πιθανόν του δράστη, όταν η 17χρονη αντιστεκόταν, οι οποίοι έχουν συλλεγεί από τον ιατροδικαστή και θα μεταφερθούν στο εργαστήριο της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών, για την περίπτωση μελλοντικής ταυτοποίησης DNA, με αυτό του δράστη.

Γυναικοκτονία Περιστέρι

Ο 22χρονος φερόμενος δράστης, μετά την πράξη του, φαίνεται να επέστρεψε στο διαμέρισμα, να πήρε τα πράγματά του, εξαφανίστηκε και αναζητείται. Φωτογραφίες και τα στοιχεία του έχουν δοθεί σε όλες τις αστυνομικές υπηρεσίες της χώρας και κυρίως σε μεθοριακούς σταθμούς, αεροδρόμια και λιμάνια, προκειμένου να αποκλειστεί τυχόν προσπάθειά του να διαφύγει από την Ελλάδα.

Παράλληλα, έχει ενεργοποιηθεί το πληροφοριακό δίκτυο σε σημεία και χώρους που συχνάζουν άτομα από το Πακιστάν, αναζητώντας στοιχεία που θα οδηγήσουν στον εντοπισμό και την σύλληψή του. Οι αστυνομικοί προσήγαγαν ένα φιλικό ζευγάρι της 17χρονης, χωρίς να προκύψουν στοιχεία σε βάρος τους.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η οικογένεια είναι ρομά από το Μακρυχώρι Ημαθίας, που είχαν έρθει πριν από μερικά χρόνια στο Περιστέρι, ενώ οι αστυνομικοί παρατήρησαν ότι το άτυχο κορίτσι διατηρούσε έξι προφίλ στο facebook, στα οποία φαίνεται πως είχε πάρα πολλούς διαδικτυακούς φίλους από το Πακιστάν. Σε κάποια από αυτά τα προφίλ μετά την είδηση του θανάτου της αναρτήθηκαν πολλά σχόλια συλλυπητηρίων.

Πηγή: THETOC

Click to comment

Απάντηση

ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Αρχαιολογικά είναι τα θέματα που παρατείνουν τα έργα στον Άγιο Νικόλαο

Ένα μεγάλο πρόβλημα που απασχολεί ιδιαίτερα την κοινωνία της Καβάλας και ιδίως τα καταστήματα στον Άγιο Νικόλαο που εξελίσσονται στο σημείο.

Όπως μας δηλώνει ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος κύριος Αλέξης Γούλας, υπάρχει θέμα με την αρχαιολογία καθότι βρέθηκαν στο σημείο πολλά αρχαία με αποτέλεσμα οι διαδικασίες να αργούν.

Continue Reading

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καβάλα | Στο επίκεντρο τα κυκλοφοριακά προβλήματα των επαγγελματιών ταξί

Τα έργα στην πόλη της Καβάλας τα οποία συνεχίζονται καθημερινά το τελευταίο ένα χρόνο και σε διάφορα σημεία της πόλης φαίνεται πως έχουν αρχίσει να δημιουργούν προβλήματα εκτός απο τους πεζούς και στην κυκοφορία της πόλης, όπως είναι η μετακίνηση των ταξί, η οποία λόγω των έργων είναι αεκετά δυσκολή σε αρκετά σημεία με τους επαγγελματίες να προσπαθούν να μεταφέρουν τους επιβάτες στον  προορισμό τους με απόλυτη ασφάλεια.

Ένα νέο πρόβλημα το οποίο έρχοναι να αντιμετωπίσουν, οι επαγγελματίες ταξί στην πόλη της Καβάλας, είναι οι πιάτσες ταξί όπου λόγω των έργων έχουν γίνει πολλές αλλάγες χωρίς να υπολογίζεται η ασφάλεια των επιβατών. Ενω προσφάτως μια νέα πιάτσα στο λιμάνι της Καβάλας ξεκίνησε να λειτουργεί, με το γεγονός αυτό να είναι ευχαριστώ τόσο για το επιβατικό κοινό όσο και για τους επαγγελαμτίες.

Continue Reading

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

11 με 19 Μαϊου θα πραγματοποιηθεί η Δραμοινογνωσία 2024

Ανακοινώθηκε το πρωί της Τρίτης 23 Απριλίου, η διεξαδωγή της Δραμοινογνωσίας 2024, η οποία θα λάβει μέρος απο τις 11 εως και τις 19 Μαϊου, στην Π.Ε της Δράμας απο το τοπικά οινοπία με διάφορε δράσεις καθημερινά. Η προετοιμασίες έχουν ήδη ξεκινήσει και σύμφωνα με τον αντιπεριφερειάρχη Δράμας, κ. Μιχάλη Μουρβρετίδη, οι εμπλεκόμεοι φορείς αυτη την στιγμή είναι 80% έτοιμη για την φετινή δραμοινογωνσία.

Continue Reading
Green logo ENA Club with text ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Κατοικία

a house with a green roof and road signs left and right
blue circle with steel construction
arrows as a circle symbol of recycling
paint cans
letters AG as logo
gear and tool as logo pavlidis

newsletter



Καιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

espa logo

espa_logo_en