Connect with us

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γυναικοκτονία στο Περιστέρι | Όλα τα ψέματα του Πακιστανού δολοφόνου

Παρά το γεγονός ότι ενώπιον της ανακρίτριας ο 22χρονος Πακιστανός δήλωσε μετανιωμένος για την πράξη του, συνέχισε να προσπαθεί να ελαφρύνει τη θέση του χρησιμοποιώντας εκ νέου προφάσεις. Ακόμα και ο ίδιος του ο αδερφός δεν έδωσε κανένα ελαφρυντικό στον δράστη, λέγοντας επί της ουσίας πως τον βρήκε έτοιμο να φύγει από την Αθήνα, ότι του ζήτησε δανεικά και πως «δεν είναι καλό παιδί».

Ο 22χρονος Πακιστανός δολοφόνος προσπάθησε να χρησιμοποιήσει ακόμα και τη δικαιολογία της «θρησκευτικής προσβολής», έτσι ώστε να εξασφαλίσει ελαφρυντικό για την πράξη του.

«Μου ζήτησε να γίνω χριστιανός και εκεί λογομαχήσαμε. Η Νικολέτα μίλησε άσχημα για τον Μωάμεθ», είπε μεταξύ άλλων στην απολογία του. Ο ίδιος υποστήριξε πως δεν είχε καταλάβει ότι η 17χρονη Νικολέττα ήταν νεκρή και πως θέλησε να πάει στη Θεσσαλονίκη για να μείνει μακριά της μετά τη διένεξη που είχαν.

Ο αδερφός του, όμως, ανέφερε πως ο 22χρονος στις 17:30 την ημέρα της δολοφονίας βρέθηκε «έξω από το σπίτι να κρατά μια βαλίτσα. Μου ζήτησε 100 ευρώ και μου είπε ότι θα πάει στη Θεσσαλονίκη, γιατί είχε βρει μια δουλειά σε ένα χωριό εκεί. Τον ρώτησα που είναι η Νικολέττα και μου είπε ότι θα πήγαινε κι εκείνη μαζί του».

Εκτός, όμως, από αυτές τις αντιφάσεις ο Πακιστανός δεν έπεισε την ανακρίτρια ούτε για τις τέσσερις διαφορετικές ταυτότητες που έφερε μαζί του. Οι διαφοροποιήσεις στις ταυτότητες αφορούσαν τόσο στο όνομα του ίδιου όσο και σε αυτά των γονέων του αλλά και στην ημερομηνία γέννησης. Συνεπώς, για την ώρα θεωρείται αδύνατο να εντοπιστεί η πραγματική του ηλικία αλλά και τα αληθινά του στοιχεία.

Στην πρώτη ταυτότητα είχε δηλωθεί με το όνομα Munasif Ashan με ημερομηνία γέννησης στις 23 Ιουλίου 2021.

Στη δεύτερη ταυτότητα, εμφανίζεται με το όνομα Hasan Hasan και ημερομηνία γέννησης την 1 Ιανουαρίου 1999.

Στην τρίτη ταυτότητα το όνομα ήταν ξανά Munasif Ashan, όμως, η ημερομηνία γέννησης ήταν 1 Ιανουαρίου 1999.

Τέλος, στην τέταρτη ταυτότητα έχει μεν όνομα Munasif Ashan και ημερομηνία γέννησης 1 Ιανουαρίου 1999, αλλά αλλάζει το όνομα της μητέρας του σε Shamin Aktar.

Ο ίδιος είπε πως τα διαφορετικά στοιχεία οφείλονταν σε λάθος των αστυνομικών που τα σημείωναν, γεγονός που σε καμία περίπτωση δεν δικαιολογεί την ύπαρξη τεσσάρων διαφορετικών ταυτοτήτων για το ίδιο πρόσωπο.

Ξέσπασμα του πατέρα της Νικολέττας

Λίγη ώρα μετά την απολογία και την προφυλάκιση του 22χρονου Πακιστανού, ο πατέρας της άτυχης Νικολέττας μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star. «Ο νους μου ακόμα δεν τον χωράει. Σε κατάσταση σοκ είμαστε όλοι. Ακόμα δεν μπορούμε να πιστέψουμε πως έχει γίνει αυτό και ας έχουν περάσει εννέα ημέρες», ανέφερε με εμφανή τη φόρτιση. «Μου είπε για κάποιον που ήταν μαζί, σαν συντροφιά, δεν μου έκανε κάποιο παράπονο μέχρι πριν να τη σκοτώσει», πρόσθεσε.

«Ντροπή του και ένα μεγάλο γιατί», θα ήταν τα λόγια που θα έλεγε στον δολοφόνο αν τον αντίκριζε, όπως τόνισε.

Όσο για την προφυλάκιση, ανέφερε μεταξύ άλλων πως «Είναι μία σταγόνα στον ωκεανό αυτό που έγινε τώρα και να καταδικαστεί σε ισόβια πάλι θα είναι μια σταγόνα. Δεν μπορούν να φέρουν πίσω την ψυχή της κόρης μου οπότε για παραδειγματισμό να καταδικαστεί σε ισόβια και όπως στην πατρίδα του να τον δίκαζαν έτσι να τον δικάσουν και εδώ».

Πηγη: newsbomb.gr

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Ρούλα Πισπιρίγκου| Aκόμη και μέσα από τα κελιά της φυλακής η Πισπρίγκου ήθελε να μάθει για την κεταμίνη

Η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε πάρει δύο φόρες τον ιατροδικαστή της Θεσσαλίας κ. Χρήστο Κραββαρίτη μέσα από το κελί της .

Η Πισπιρίγκου πήρε δύο φωρές τηλέφωνο στον κ. Κραββαρίτη τη μία ήταν που την συνέλαβαν και την άλλη που ήταν κρατούμενη.

Ο κ. Κραββαρίτης εξέτασε δύο φορές τις ιατροδικαστικές εκθέσεις τη μέρα που είχαν συλλάβει την Πισπιρίγκου και αυτό το είπε στην εκπομπή Τlive .

<<Όταν διάβαζα τους ιατροδικαστικούς φακέλους της Μαλένας και της Ίριδας και τα διαπίστωσα με τηλεφώνησε η κατηγορούμενη .Της είπα ότι δεν χρειάζεται τεχνικός σύμβουλος γιατί εφόσον . Οι συνάδελφοι εμμείνουν σε αυτές της εκθέσεις νομίζω ότι όλα τα ευρήματα συγκλίνουν σε ένα παθολογικό αποτέλεσμα και δεν υπάρχει κανένας λόγος να πληρώνει κάποιους ανθρώπους με αυτή την ιδιότητα >>συνέχισε

<< Έναν μήνα μετά τον εγκλεισμό της έδωσαν προσορινά κρατούμενη με ρώτησε για την κεταμίνη . Ήθελε κάποιες πληροφορίες . Ήταν καλοκαίρι νομίζω Ιούλιος >>είπε ο κ. Χρήστος Κραββαρίτης

Γιάννης Γ.

Continue Reading

ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Νίκος Παναγιωτόπουλος | Η Ελλάδα δυναμώνει αλλά θα δυναμώσει κι’ άλλο

Όπως τόνισε χαρακτηριστικά ο Υπουργός Άμυνας :
Πραγματικά είναι τιμή και χαρά να βρίσκομαι σήμερα εδώ. Πριν από 25 χρόνια έγινε ένα ξεκίνημα για αυτή την έκθεση που γεννιόταν τότε ως θεσμός.
Αυτό εγχείρημα είναι πλέον ένας καταξιωμένος θεσμός του τοπικού επιχειρείν και όχι μόνο . Το επιχειρείν πρέπει να υπάρξει να αντέχει και να υπερνικά τα προβλήματα καθώς είναι ο πυλώνας της οικονομίας.
Είναι ευκαιρία για μια τέτοια προσέγγιση σε τοπικό και όχι μόνο επίπεδο.  Το περιβάλλον είναι πλέον ασταθές και επικίνδυνο . Οι μηχανές της οικονομίας σταμάτησαν για ένα αρκετά μεγάλο διάστημα , χρειάζεται νέο σχέδιο και νέα προσέγγιση .
Οι κυβερνήσεις θα κάνουν κυβερνήσεις κρίσεων
Ξέρω πως η ασφάλεια συνδέεται με την οικονομική ασφάλεια και όλες τις παραμέτρους.  Δείχνουμε ότι θεωρούμε σημαντικό τον παράγοντα της ασφάλειας

Continue Reading

ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Γιώργος Καββαθάς | Με συνδέουν συνθηματικοί λόγοι με την πόλη σας

Σημαντικά μηνύματα πέρασε ο πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ από την 28η Kavala Expo 2022.

Όπως τόνισε ο ίδιος

” Με συνδέουν συνθηματική λόγοι με την πόλη σας . ΝΑ συγχαρώ και το επιμελητήριο αλλά και τους εκθέτες που αποδεικνύουν ότι το επιχειρείν είναι σήμερα εδώ και πλέον ξεπεράσαμε αυτά τα δώδεκα χρόνια κρίσης . Δυστυχώς όμως πρέπει να πούμε και την πραγματικότητα που βιώνουν οι επαγγελματίες τις χώρας μας. Στην οικονομική κρίση πλήρωσαν ακριβά το τίμημα. Στην πανδημία οι επιχειρήσεις άντεξαν. Δυστυχώς σήμερα ζούμε μια ενεργειακή κρίση και περίμενα να δώσει ο πρωθυπουργός  μέτρα στήριξης της επιχειρηματικότητας. Βλέπουμε πως αιμορραγεί ο προϋπολογισμός και για αυτό χρειαζόμαστε μέτρα στήριξης των επιχειρήσεων και των νοικοκυριών ”

Continue Reading

Κατοικία

newsletterΚαιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

el Greek
X