Quantcast
Connect with us

ΔΡΑΜΑ

Βουλγάρες έκλεβαν πορτοφόλια στη Δράμα

Συνελήφθησαν στη Δράμα από αστυνομικούς, τρεις Βουλγάρες, ηλικίας 18, 30 και 34 ετών, κατηγορούμενες για κλοπές πορτοφολιών.

Αναλυτικότερα, στο χώρο της λαϊκής αγοράς της Δράμας, αστυνομικοί της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας, εντόπισαν και συνέλαβαν τις δύο δράστιδες, ηλικίας 30 και 34 ετών, διότι είχαν αφαιρέσει το πορτοφόλι 77χρονης, το οποίο περιείχε το χρηματικό ποσό των 70 ευρώ και διάφορα έγγραφα. Το αφαιρεθέν πορτοφόλι μαζί με το χρηματικό ποσό και τα έγγραφα, βρέθηκε στην κατοχή τους, κατασχέθηκε και αποδόθηκε στην παθούσα.

Επίσης, η 18χρονη, στο χώρο του ΚΤΕΛ Δράμας, αφαίρεσε το πορτοφόλι 79χρονου, που περιείχε το χρηματικό ποσό των 190 ευρώ και διάφορα έγγραφα. Η δράστιδα έγινε αντιληπτή από πολίτες και τράπηκε σε φυγή, απορρίπτοντας στο έδαφος το πορτοφόλι μαζί με τα χρήματα και τα έγγραφα, ενώ στη συνέχεια συνελήφθη από προστρέξαντες αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ.. Στην κατοχή της βρέθηκε το χρηματικό ποσό των 149,40 ευρώ, το οποίο και κατασχέθηκε. Σημειώνεται ότι η 18χρονη έχει απασχολήσει επανειλημμένα κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για κλοπές πορτοφολιών.

Οι συλληφθείσες οδηγήθηκαν στην Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Δράμας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Δράμας.

Click to comment

Απάντηση

ΔΡΑΜΑ

Σεισμός τώρα στη Δράμα

Continue Reading

ΔΡΑΜΑ

Σεισμός 3,8 Ρίχτερ στη Δράμα

Σεισμός μεγέθους 3,8 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε βόρεια βορειοδυτικά της Πρασινάδας Δράμας. Στα 10 χιλιόμετρα εντοπίζεται το εστιακό βάθος της σεισμικής δόνησης.

 

.protothema.gr

Continue Reading

ΔΡΑΜΑ

Με πολύ κόσμο οι παρελάσεις σε ΑΜ-Θ και Λήμνο – Παρέλαση με άλογα στην παρέλαση του Δοξάτου

Κορυφώθηκαν στην Ξάνθη  οι εκδηλώσεις εορτασμού της 25ης Μαρτίου, με τη μαθητική και στρατιωτική παρέλαση που πραγματοποιήθηκε στην κεντρική οδό της πόλης. Την κυβέρνηση εκπροσώπησε η Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Ξάνθης κ. Πολυξένη Μπρίκα.

Continue Reading
Green logo ENA Club with text ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Κατοικία

a house with a green roof and road signs left and right
arrows as a circle symbol of recycling
paint cans
letters AG as logo
gear and tool as logo pavlidis

newsletter



Καιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

espa logo

espa_logo_en