Connect with us

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βλάσης Τσάκας: «Να ζητήσει έστω μια συγγνώμη»

Ανακοίνωση με οξείς χαρακτηρισμούς κατά της ΠΑΕ Πιερικός εξέδωσε, λίγα λεπτά μετά τις 8 το βράδυ της Κυριακής, η ΠΑΕ Καβάλα (υπογεγραμμένη από τον αντιπρόεδρο Βλάση Τσάκα) με αφορμή τα όσα διαδραματίστηκαν μετά το τέλος του αγώνα Καβάλας-Πιερικού.

Ο κ. Τσάκας, με την ανακοίνωση αυτή (η οποία συνοδεύεται και από φωτογραφικό υλικό), καλεί την φιλοξενούμενη ομάδα να ζητήσει συγγνώμη για τα όσα ισχυρίστηκε περί προκλήσεως μερίδας των παικτών της από τον ποδοσφαιριστή της Καβάλας Αντώνη Καπνίδη, επισημαίνοντας ότι «εδώ ταιριάζει γάντι η παροιμία «εκεί που μας χρωστούσανε μας πήραν και το βόδι»» Μάλιστα ο κ. Τσάκας κάνει λόγο και για την γρονθοκόπηση ενός άλλου ποδοσφαιριστή της Καβάλας, του Μάριο Ντομί, από άνθρωπο προερχόμενο από τον πάγκο του Πιερικού.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής: Σε χθεσινή μου τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ και στο πλαίσιο της φιλοξενίας που διακρίνει την ΠΑΕ ΚΑΒΑΛΑ, μου δήλωσε ότι δεν έχει έρθει στην πόλη μας, διότι ήταν αδιάθετος. Έτσι η πρόσκληση μου για δείπνο έμεινε μετέωρη. Πιστεύω η αδιαθεσία του κ. Προέδρου να μη συνοδεύτηκε με εμπύρετη κατάσταση, που δημιουργεί φαντασιώσεις και παραλογισμούς.
Ο κ. Πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ φιλοξενήθηκε στη σουίτα που φιλοξενούμε όλες τις Διοικήσεις και μετά το τέλος του αγώνα απορώ, πως δεν είδε, ότι είδε όλο το γήπεδο, κατέγραψαν οι τηλεοπτικές κάμερες και αποθανάτισαν οι φωτορεπόρτερ.
Δηλαδή, τον ποδοσφαιριστή της ομάδας του Νούμερο 6 να κυνηγά, προκειμένου να χειροδικήσει σε παίκτες της Καβάλας, δημιουργώντας πανικό. Η ΠΑΕ ΚΑΒΑΛΑ δε διαθέτει μπράβους ούτε πουλαει μπραβιλικια. Ότι κερδίζει, το κερδίζει μέσα στις 4 γραμμές και συμβουλεύει τον Πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ να πράξει το ίδιο. Αν θυμάται καλά ο κ. Πρόεδρος, στον πρώτο μεταξύ μας αγώνα, ήμουν μόνος μου με την οικογένεια μου στο γήπεδο του δίπλα του και όταν βριζόμουν από τον περίγυρο του, έκανε πως δεν άκουγε και σφύριζε αδιάφορα.
Η ΚΑΒΑΛΑ σήμερα είχε κατοχή που μόνο μεγάλες ομάδες πετυχαίνουν, κέρδισε δίκαια και όφειλαν να της δώσουν συγχαρητήρια. Αν η ήττα αυτή πονάει τόσο πολύ, είναι κατανοητό αλλά αδυνατώ να δώσω εγώ τη λύση στα προβλήματα του Πιερικού. Εμείς κοιτάμε την ομάδα μας και μόνο, δίνουμε τον αγώνα μας και δεν ασχολούμαστε με τίποτε άλλο. Η σημερινή διαιτησία ήταν στα όρια του 50-50, το οποίο φαίνεται ότι ενόχλησε τον κ. Πρόεδρο. Εάν κάτι τέτοιο δεν αντέχεται, τον παραπέμπουμε να δει το βίντεο του αγώνα, να ενισχύσει την ομάδα του και να μην αναζητά άλλοθι στη διαιτησία. Η Αστυνομία Καβάλας και ο Αστυνομικός Διευθυντής, στους μέχρι σήμερα αγώνες της ομάδας μας, έχουν δώσει τα διαπιστευτήρια τους με την άψογη παρουσία τους στο γήπεδο και την άριστη εκτέλεση των καθηκόντων τους.
Πιθανόν, ο αξιότιμος κ. Πρόεδρος του Πιερικού να θέλει με αυτόν τον τρόπο να ευχαριστήσει για τη διαμεσολάβηση, ώστε να αποφευχθούν αυτόφωρες διαδικασίες. Διότι, άνθρωπος από τον πάγκο του Πιερικού, μετά τη λήξη του αγώνα, γρονθοκόπησε τον ποδοσφαιριστή της ομάδας μας, ΜΑΡΙΟ ΝΤΟΜΙ.
Αυτά καταγγέλλουμε, αυτά καταδικάζουμε και καλούμε τον ΠΙΕΡΙΚΟ να ζητήσει έστω μια συγγνώμη, γιατί εδώ ταιριάζει γάντι η παροιμία «εκεί που μας χρωστούσανε μας πήραν και το βόδι». Για το Δ.Σ. της ΠΑΕ ΚΑΒΑΛΑ Βλάσης Τσάκας Αντιπρόεδρος Σ.σ: Οι φωτογραφίες που ακολουθούν ίσως φρεσκάρουν τη μνήμη του Προέδρου της ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ.

Click to comment

Απάντηση

ΚΑΒΑΛΑ

Νέα δημοσκόπηση | Ποια τα προβλήματα που πρέπει να αντιμετωπίσει η κυβέρνηση

Ζητήματα επικαιρότητας περιελάβανε το δεύτερο μέρος της δημοσκόπησης της MARC για λογαριασμό του τηλεοπτικού σταθμού ΑΝΤ1.

Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση, οι ερωτηθέντες ζητούν από την κυβέρνηση να δώσει βάρος στην αντιμετώπιση της ακρίβειας, ενώ μεγαλύτερο προβληματισμό εκφράζουν για τις ανατιμήσεις στα σούπερ μάρκετ.

Ποιος φταίει για τις ελλείψεις φαρμάκων

Ως κύρια αιτία έλλειψης των φαρμάκων, το 51,4% των πολιτών κρίνει πως είναι η «κερδοσκοπία στο χώρο εμπορίας», το 22,6% η «διεθνής έλλειψη πρώτων υλών» και το 20,9% απαντά «λανθασμένοι κυβερνητικοί χειρισμοί».

Τα προβλήματα που πρέπει να αντιμετωπίσει η κυβέρνηση

Στην ερώτηση, για το πού θα πρέπει να δώσει προσοχή η κυβέρνηση, οι ερωτηθέντες απάντησαν:

 • Αντιμετώπιση ακρίβειας 47,1%
 • Υγεία 46,6%
 • Οικονομία – Ανάπτυξη 42,1%
 • Παιδεία 24%
 • Ασφάλεια πολιτών 13,5%
 • Εξωτερική πολιτική 8,9 %
 • Λειτουργία θεσμών 6,9%
 • ΔΑ 0,6%

Στο ερώτημα «ποιες είναι οι αυξήσεις που καίνε;» οι πολίτες απάντησαν:

 • Τρόφιμα σούπερ μάρκετ 54,7%
 • Ηλεκτρική ενέργεια 22,4%
 • Βενζίνη – Καύσιμα 10,1%
 • Πετρέλαιο θέρμανσης / φυσικό αέριο 8,3%
 • Ενοίκια 1,9%
 • Ένδυση / Υπόδηση 0,4%
 • Άλλο 0,2%
 • Τίποτε ιδιαίτερα 1,4%
 • ΔΞ/ΔΑ 0,7%

Στην ερώτηση για το εάν τα μέτρα στήριξης βοηθάνε, οι ερωτηθέντες απάντησαν:

 • Σημαντική βοήθεια 18,8%
 • Μικρή αλλά αναγκαία βοήθεια 34,8%
 • Σχεδόν καμία βοήθεια 45,8%
 • ΔΑ 0,6

Τέλος, το 56,9% απάντησε πως ήταν σωστή ή μάλλον σωστή η απόφαση να κηδευτεί ως ιδιώτης ο τέως Βασιλιάς Κωνσταντίνος, σε αντίθεση με το 31,6% να λέει πως ήταν λάθος ή μάλλον λάθος. Το 11,5% δεν απάντησε.

ethnos.gr

Continue Reading

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καιρός | Έρχεται σφοδρή κακοκαιρία με καταιγίδες, πυκνές χιονοπτώσεις και κρύο

Αντιμέτωποι με μία τριήμερη κακοκαιρία που θα σαρώσει τις περισσότερες περιοχές της χώρας θα έρθει αντιμέτωπη η Ελλάδα, με κύρια χαρακτηριστικά τις καταιγίδες, τις πυκνές χιονοπτώσεις αλλά και το τσουχτερό κρύο.

Ο μετεωρολόγος Σάκης Αρναούτογλου προειδοποιεί για χιονοπτώσεις ακόμη και σε χαμηλά υψόμετρα, ενώ ο Κλέαρχος Μαρουσάκης τονίζει ότι η κακοκαιρία που θα «χτυπήσει» τη χώρα θα έρθει σε δύο φάσεις.

Όπως σημειώνει, πυκνά χιόνια αναμένονται από το Σάββατο, ενώ «βλέπει» χιονοπτώσεις ακόμα και σε παραθαλάσσιες περιοχές της ανατολικής και νότιας χώρας.

Αναλυτική πρόγνωση

Σύμφωνα με την ΕΜΥ, για σήμερα Πέμπτη, αναμένονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες κυρίως στα δυτικά, τα νότια και τα ανατολικά, όπου είναι πιθανό να σημειωθούν τοπικές βροχές. Ασθενείς χιονοπτώσεις θα σημειωθούν κυρίως από το βράδυ στα βόρεια ορεινά.

Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 και από το μεσημέρι στο νότιο Αιγαίο τοπικά έως 6 μποφόρ, στρεφόμενοι τη νύχτα στα βόρεια σε βόρειους βορειοδυτικούς ενισχυόμενοι.

Η θερμοκρασία θα φτάσει στα βόρεια τους 11 με 13 βαθμούς και στις υπόλοιπες περιοχές τους 14 με 16 βαθμούς Κελσίου. Παγετός θα σημειωθεί στα ηπειρωτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες, ο οποίος στα βορειοδυτικά τις πρωινές ώρες θα είναι κατά τόπους ισχυρός.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ

Καιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες κυρίως στα ανατολικά, με πιθανότητα για τοπικές βροχές ή χιονόνερο. Ασθενείς χιονοπτώσεις θα σημειωθούν κυρίως από το βράδυ στα ορεινά.
Ανεμοι: Δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ, στρεφόμενοι τη νύχτα σε βόρειους βορειοδυτικούς ενισχυόμενοι.
Θερμοκρασία: Από 00 έως 12 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Continue Reading

ΘΑΣΟΣ

Θάσος | Παραλίγο να καεί ζωντανός 11χρονος στα Βακουφικα

Εγκαύματα στο πρόσωπο και στα χέρια φέρνει ο 11χρονος από το λιμένα της Θάσου ο οποίος είχε κατακλύσει μαζί με τη γιαγιά του στα Βακουφικα του Λιμένα της Θάσου το οίκημα της Αιγυπτιακής κυβέρνησης βρίσκεται κοντά στο παλιό ξενοδοχείο Ξενία στο Λιμένα.

Σύμφωνα με πληροφορίες η γιαγιά γύρω από τη σόμπα έβαλε εύφλεκτα υλικά ώστε να μη φεύγει η ζέστη τα οποία προκάλεσαν φωτιά με αποτέλεσμα να πέσουν επάνω στο παιδί. Ο 11χρονος ο οποίος έχει εισπνεύσει καπνό διακομίστηκε στο νοσοκομείο της Καβάλας.

 

Continue Reading

Κατοικία

newsletterΚαιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

el Greek
X
Αρέσει σε %d bloggers: