Connect with us

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βιωματική ημερίδα για την προσβασιμότητα των ατόμων με αναπηρία στην Κομοτηνή

Δημοσιεύτηκε

στις

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε ενημερωτική – βιωματική ημερίδα στην Κομοτηνή με θέμα «Καθολική προσβασιμότητα των ατόμων με αναπηρία και οι προσπάθειες που γίνονται για την αντιμετώπιση των προβλημάτων τους»

Η ημερίδα πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο συνεργασίας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης με το Σωματείο Ατόμων με Αναπηρία Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης.

Την 20-12-2018 το μεσημέρι πραγματοποιήθηκε με επιτυχία ενημερωτική – βιωματική  ημερίδα στο κτίριο της Περιφερειακής ενότητας Ροδόπης, με θέμα «Καθολική προσβασιμότητα των ατόμων με αναπηρία και οι προσπάθειες που γίνονται για την αντιμετώπιση των προβλημάτων τους».

Η συγκεκριμένη ημερίδα πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο συνεργασίας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης με το Σωματείο Ατόμων με Αναπηρία Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης.

Ο ρόλος και η συμβολή της Ελληνικής Αστυνομίας στην καθημερινή ζωή των ατόμων με αναπηρία, αποτέλεσε το θέμα της ομιλίας του Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης, Αστυνομικού Διευθυντή Μιχαήλ Σεβδυνίδη.

Κεντρικός ομιλητής της ημερίδας ήταν ο Πρόεδρος του Σωματείου Ατόμων με Αναπηρία Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης, Τρύφων Καρούντζος, ενώ κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκαν ομιλίες από τον Αντιδήμαρχο Περιβάλλοντος, Υποδομών και Πολεοδομίας του Δήμου Κομοτηνής, Ιωάννη Μουρτίδη, το Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Κομοτηνής, Γεώργιο Φιλιππίδη και τη Γενική Γραμματέα του Σωματείου Ατόμων με Αναπηρία Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης, Στέλλα Βογιατζή.

Στην ημερίδα παρέστησαν, ο σεβασμιότατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής, κ.κ. Παντελεήμων, ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης, Νικόλαος Τσαλικίδης, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Υποστράτηγος Νικόλαος Μενεξίδης, ο Διοικητής Φρουράς Κομοτηνής, Διοικητής 29 Μ/Π ΤΑΞ ΠΖ Ταξίαρχος Γεώργιος Χατζηγεωργίου, ο Διοικητής 21 ΧΧΙ ΤΘΤ Ταξίαρχος Λάζαρος Καμπουρίδης, η Πρόεδρος της Δ.Κ.Ε.Π.Π.Α.Κ., Νατάσα Λιβεριάδου, Αξιωματικοί και αστυνομικό προσωπικό της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης και του Τμήματος Δοκίμων Αστυφυλάκων Κομοτηνής, μέλη του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, φοιτητές του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης και πολίτες της περιοχής.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης, Αστυνομικός Διευθυντής Μιχαήλ Σεβδυνίδης απένειμε αναμνηστική πλακέτα στον Πρόεδρο του Σωματείου Ατόμων με Αναπηρία Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης, κ. Τρύφων Καρούντζο.

Επίσης, από πλευράς της Ελληνικής Αστυνομίας προσφέρθηκαν δύο (2) αναπηρικά αμαξίδια στο Σωματείο Ατόμων με Αναπηρία Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης και στον Σύλλογο Μέριμνας Ατόμων με Αναπηρία Νοητικής Υστέρησης Νομού Ροδόπης, «Άγιοι Θεόδωροι» , τα οποία αποκτήθηκαν με χρήματα που συγκεντρώθηκαν από το υστέρημα των αστυνομικών που υπηρετούν στην Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και τη Διεύθυνση Αστυνομίας Ροδόπης, καθώς και τη στήριξη – συνδρομή της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ροδόπης.

Η Ελληνική Αστυνομία, επιδεικνύοντας υψηλό βαθμό κοινωνικής ευαισθησίας, θα συνεχίσει να οργανώνει ανάλογες δράσεις και στο μέλλον στην Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη, συνεργαζόμενη με τοπικούς φορείς, στοχεύοντας στην ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των πολιτών.

ΥΠΟΒΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Απάντηση

ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Με απόφαση Παναγιωτόπουλου διατηρείται το Αεροπορικό Απόσπασμα Χρυσούπολης

Δημοσιεύτηκε

στις

Με απόφαση του Υπουργού Εθνικής Άμυνας Νίκου Παναγιωτόπουλου ανακαλείται η απόφαση του πρώην Υπουργού Ευάγγελου Αποστολάκη με την οποία καταργούνταν το Αεροπορικό Απόσπασμα Χρυσούπολης.

Πάμε να παρακολουθήσουμε τι δήλωσε για το θέμα τόσο ο ίδιος ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας όσο και ο Πρόεδρος της Ένωσης Στρατιωτικών Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης στο ENA Channel.

ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΑ

“Μετωπική” Δέμπα-Ζησίμου για το Φεστιβάλ Φαγητού

Δημοσιεύτηκε

στις

“Πόλεμος” δηλώσεων ξεκίνησε κυρίες και κύριοι στο Επιμελητήριο Καβάλας μετά από ανακοίνωση της παράταξης “Ανανέωση Τώρα” με επικεφαλής τον Παύλο Ζησίμου σχετικά με την διεξαγωγή του Park Food Festival στην Καβάλα.

Η ανακοίνωση της παράταξης προκάλεσε τις αντιδράσεις από πλευράς της διοίκησης του Επιμελητηρίου Καβάλας Μάρκου Δέμπα ο οποίος τοποθετήθηκε επί του θέματος στο ENA Channel.

ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Ξεκίνησαν οι αεροψεκασμοί σε όλη την Περιφέρεια ΑΜ Θ

Δημοσιεύτηκε

στις

Εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα ξεκίνησαν και εντείνονται οι αεροψεκασμοί στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης. Το συγκεκριμένο γεγονός συνέβη λόγω και του ιού του Δυτικού Νείλου, ο οποίος έχει εγκατασταθεί στην Ελλάδα.

Ήδη τα πρώτα δύο στην Ευρώπη περιστατικά λοίμωξης από τον ιό δηλώθηκαν την περασμένη στη Βόρεια Ελλάδα (στους νομούς Ξάνθης και Πιερίας). Φέτος η λοίμωξη από τον ιό του Δυτικού Νείλου έκανε την εμφάνισή της τρεις βδομάδες αργότερα σε σύγκριση με πέρσι.

ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Ο Προϊσταμενος Υγειονομικού Ελέγχου Π.Ε Καβάλας για το Park Food Festival

Δημοσιεύτηκε

στις

Την δική της άποψη στην έντονη κουβέντα που έγινε στην Καβάλα σε όλα τα επίπεδα για το Park Food Festival που πραγματοποιήθηκε από την περασμένη Παρασκευή έως Κυριακή στο πάρκο του Φαλήρου, κατέθεσε με δελτίο τύπου η Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της ΠΕ Καβάλας. Στο δελτίο αυτό τονίζεται ότι οι έλεγχοι που διενεργήθηκαν έγιναν μέσα στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων της από τους οποίους διαπιστώθηκαν παραβάσεις της υγειονομικής Νομοθεσίας με δυνητικό κίνδυνο για την δημόσια υγείας ενώ κατασχέθηκαν συνολικά 180 κιλά ακατάλληλα τρόφιμα.

ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ
teliko filiagkos-plio
HOLIDAY-Car-Rental-banner
aigaion
Island-thassos-banner
professional camera ad
filippidis marmara banner
post_head_image
300x250_ANOIKSI

300x250_ANOIKSI

karta 1
geotech_banner
old_town_inn
ergasia_syn
epikairotita

Social

Facebook
INSTAGRAM
Twitter
YOUTUBEΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠIΣHΣ