Connect with us

ΠΑΓΓΑΙΟ

Βασιλόπιτα έκοψε το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Παγγαίου

Πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε την Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2023, το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Παγγαίου.

Συγκεκριμένα, δελτίο Τύπου του Δήμου αναφέρει:

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Παγγαίου λίγο πριν την έναρξη της τακτικής συνεδρίασης.

Φυσικά το παρόν έδωσε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ελευθερουπόλεως Χρυσόστομος, ευλογώντας το εν λόγω έθιμο και την νέα χρονιά.

Ο δήμαρχος Παγγαίου, Αναστασιάδης Φίλιππος,και το Σώμα εύχονται σε όλους μια χρονιά γεμάτη υγεία και δημιουργικότητα!

Click to comment

Απάντηση

ΚΑΒΑΛΑ

Ο Δήμος Παγγαίου στηρίζει τα δίκαια αιτήματα των αγροτών

Ο Δήμος Παγγαίου στηρίζει τα δίκαια αιτήματα των αγροτών του Δήμου μας που αφορούν:

  1. Στη μη παρακράτηση του 20% από τον ΕΛΓΑ για τις αποζημιώσεις που αφορούν στη χαλαζόπτωση του Ιουνίου, όπως είχε υποσχεθεί το κλιμάκιο των κυβερνητικών παραγόντων, που είχε πάρει μέρος στην ευρεία σύσκεψη που είχε προκαλέσει ο Δήμος Παγγαίου τον Ιούλιο του 2022.

  2. Στην καταβολή των αποζημιώσεων μέσω του προγράμματος de minimis ετών 2020- 2021 λόγω Covid-19, όπως είχαν υποσχεθεί κυβερνητικοί παράγοντες.

  3. Την οικονομική ενίσχυση των αμπελοκαλλιεργητών και των αμυγδαλοκαλλιεργητών, οι οποίοι εξαιτίας της παγκόσμιας ενεργειακής κρίσης και
    του πολέμου στην Ουκρανία βρέθηκαν στη δυσάρεστη θέση να μη μπορέσουν να διαθέσουν την παραγωγή τους.

Continue Reading

ΚΑΒΑΛΑ

Παγγαίο | Μεγάλη κινητοποίηση στον Δήμο για την βοήθεια σε μία άστεγη ηλικιωμένη

Ένα τηλεφώνημα γεμάτο ανησυχία δέχτηκε το πρωί του Σαββάτου 14 Ιανουαρίου 2023 ο Δήμαρχος Παγγαίου, Φίλιππος Αναστασιάδης εν ώρα εργασίας στην επιχείρησή του από κάτοικο της Νέας Ηρακλείτσας.

Όπως ανάρτησε στα social media ο Δήμαρχος Παγγαίου Φίλιππος Αναστασιάδης :

Σήμερα το πρωί γύρω στις 8:30 καθώς εργαζόμουν στην επιχείρηση μου , δέχτηκα ένα τηλεφώνημα από μια θορυβημένη Κυρία να μου λέει : -Παρακαλώ είστε ο κύριος Δήμαρχος
-Ναι παρακαλώ τι θα θέλατε της λέω
– Κύριε Δήμαρχε , στην είσοδο της εκκλησίας της Ν. Ηρακλείτσας , βρέθηκε μια ηλικιωμένη , ΑΣΤΕΓΗ ,ξεπαγιασμένη και ταλαιπωρημένη κυρία , την οποία αφού την φρόντισα θέλησα να νας ενημερώσω για να αναλάβετε την περίθαλψη της .
-Σας ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση της λέω και κλείνω το τηλέφωνο .
Απ´ ευθείας τηλεφώνησα τον Τοπικό Αντιδήμαρχο Χρήστος Πριονίδης τον Γενικό Γραμματέα του Δήμου μας Γιώργος Καλλινικίδης και στο επόμενο δίωρο κινητοποιήθηκε όλος ο μηχανισμός της Κοινωνικής Πρόνοιας του Δήμου μας και δόθηκε η δέουσα φροντίδα στην άστεγη συμπολίτισσα μας.
Να ξεκαθαρίσω ότι για εμάς τους αιρετούς θεωρώ ότι είναι υποχρέωση μας να δώσουμε λύση στο πρόβλημα . Δεν θα μπορούσα όμως να μην ευχαριστήσω δημόσια :
▶️την κυρία Καλλιοπη Γουδεβενου για το τηλεφώνημα και την ευαισθησία της ,καθώς επίσης και
▶️τους εργαζόμενους στις Κοινωνικές Υπηρεσίες του Δήμου μας για την άμεση ανταπόκριση τους , δηλώνοντας έτσι την λειτουργία ενός Σύγχρονου και άρτια δομημένου δήμου .
Και καταλήγουμε στο ότι σε κάθε περίπτωση ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ !!!!

Continue Reading

ΚΑΒΑΛΑ

Παγγαίο | Εκδόθηκε το 25% των οικοδομικών αδειών στο σύνολο όλων των αδειών της Περιφέρειας ΑΜ-Θ

Για μια απόφαση η οποία ήδη αποδίδει καρπούς κάνει λόγο ο Δήμος Παγγαίου, αναφορικά με τη λειτουργία της Υπηρεσίας της Πολεοδομίας και την έκδοση των οικοδομικών αδειών.

«Η απολύτως επιτυχημένη λειτουργία από τους υπηρεσιακούς παράγοντες και τα οφέλη που προκύπτουν για την οικονομία, την ανάπτυξη και τις επενδύσεις επισφραγίζονται από τα επίσημα απολογιστικά στοιχεία του συστήματος ηλεκτρονικής έκδοσης οικοδομικών αδειών, μέσω του συστήματος e-adeies», αναφέρει ο Δήμος Παγγαίου στην ανακοίνωσή του.

Το σύστημα e-adeies, το οποίο διαρκώς αναπτύσσεται και διευρύνεται, συμβάλει αποφασιστικά στην αναβάθμιση του ίδιου του έργου των μηχανικών, στην αξιοπιστία και στη διαφάνεια της αδειοδότησης τεχνικών έργων και επενδύσεων, αλλά και στην ψηφιακή μετάβαση του κράτους.

Κατά την τριετία 2019-2021, η ΥΔΟΜ Παγγαίου βρίσκεται σταθερά στην πρώτη θέση ανάμεσα σε όλες ΥΔΟΜ της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, όσον αφορά στην έκδοση οικοδομικών αδειών για νέες οικοδομές, προσθήκες κτλ, όπως αυτό προκύπτει από τα επίσημα στοιχεία που είναι δημοσιευμένα στην ιστοσελίδα της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής.

«Χαρακτηριστικό δε των παραπάνω στοιχείων είναι ότι οι οικοδομικές άδειες που εκδόθηκαν μόνο στον Δήμο Παγγαίου, ξεπερνάνε το 25% των οικοδομικών αδειών που εκδόθηκαν στο σύνολο ολόκληρης της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης», σημειώνεται στην ίδια ανακοίνωση.

Continue Reading

Κατοικία

newsletterΚαιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

el Greek
X
Αρέσει σε %d bloggers: