Quantcast
Connect with us

ΚΑΒΑΛΑ

Αφοί Δερμιτζάκη ΑΒΕΕ | Με τη δύναμη του λευκού μαρμάρου

Η εταιρεία Αφοί Δερμιτζάκη ΑΒΕΕ – Ελληνικά Λευκά Μάρμαρα με παρουσία δύο λατομείων & δύο εργοστασίων στην Δράμα & στην Καβάλα, θα είναι παρούσα για ακόμη μια χρονιά στην διεθνή έκθεση Coverings – The Global Tile & Stone Experience, από 18 έως 21 Απριλίου.

Στην έκθεση θα παρουσιάσει τα ακόλουθα είδη μαρμάρου, Volakas, Pirgon White, Areti White, Thassos Snow White, Kavala Semi White, Lucina, Arabesco, Lefkipi, Fiorito, Perla, Talos, Travertine, Perla Beige, Oasis Green, Silver Grey κ.α, ενώ οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να τη βρουν στο περίπτερο 3295.

Αφοί Δερμιτζάκη ΑΒΕΕ – Ελληνικά Λευκά Μάρμαρα

Η εταιρεία Αφοί Δερμιτζάκη ΑΒΕΕ – Ελληνικά Λευκά Μάρμαρα ιδρύθηκε στις αρχές του 1990 στην περιοχή της Καβάλας, μία από τις μεγαλύτερες περιοχές εξόρυξης μαρμάρων στην Ελλάδα. Μετά από μια περίοδο σημαντικών επενδύσεων και ανάπτυξης, θεωρείται πλέον ως μία από τις πιο επιτυχημένες εταιρείες στον τομέα των μαρμάρων.

Οι Αφοί Δερμιτζάκη ΑΒΕΕ – Ελληνικά Λευκά Μάρμαρα παρέχουν μάρμαρα, που χαρακτηρίζονται από την υψηλή ποιότητα και αισθητική τους, ενώ το μεγαλύτερο μέρος της παραγωγής των λατομείων της εταιρείας είναι τα λευκά μάρμαρα.

Οι εγκαταστάσεις της εταιρείας, εκτάσεως 6.000 τ.μ., είναι εξοπλισμένες με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, ενώ το ανθρώπινο δυναμικό που τη στελεχώνει είναι πλήρως καταρτισμένο και με υψηλό επίπεδο τεχνογνωσίας και εμπειρίας.

Η εταιρεία, χάρη στην παραγωγική ικανότητα των λατομείων της, μπορεί να ανταποκρίνεται με ασφάλεια και συνέπεια στη ζήτηση πρώτων υλών των πελατών της, σε Ελλάδα και εξωτερικό. Παράλληλα, τα μεγάλα αποθέματα μαρμάρων της επιτρέπουν να τροφοδοτεί και κατασκευαστικά έργα μεγάλης κλίμακας σε όλον τον κόσμο. Τέλος, επεκτείνοντας τη δραστηριότητά της, η εταιρεία δημιούργησε και μια νέα μονάδα έκθεσης και επεξεργασίας μαρμάρου στην ΒΙΠΕ Προσοτσάνης.

 

 

Πηγή: stonenews.eu

Click to comment

Απάντηση

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παραλίες Παγγαίου: Η… δεύτερη Χαλκιδική της Βόρειας Ελλάδας με τα πράσινα νερά

Λευκές αμμουδιές, αμμόλοφοι, καταπράσινα, καθαρά νερά, μόλις μία ώρα μακριά από τη Θεσσαλονίκη: ο λόγος για τις παραλίες του δήμου Παγγαίου

Πεντακάθαρες παραλίες, κρυστάλλινες θάλασσες, λευκές αμμουδιές, τόπος γεμάτος μνήμες και παραδόσεις, πλούσια ιστορία, φυσικές ομορφιές και αγνά παραδοσιακά προϊόντα. Ιστορικοί οικισμοί που η διαδρομή τους χάνεται στα βάθη του χρόνου, εκδρομές γεμάτες δράση και δραστηριότητες γεμάτες ένταση. Μια ευκαιρία για απόδραση. Ένας τόπος γεμάτος ζωή.

Αυτά είναι τα γυαλοχώρια του Δήμου Παγγαίου. Η ιδανική πρόταση για καλοκαιρινές διακοπές, αλλά και για αποδράσεις κάθε στιγμή του έτους. Ειδικά τώρα που σταδιακά ολοκληρώνεται η πολύβουη τουριστική σεζόν, η εποχή γίνεται ιδανική για να εξερευνήσει κάποιος την απαράμιλλη φυσική ομορφιά που έχουν τα γυαλοχώρια.

Είναι ένας τόπος που χρόνο με τον χρόνο αναπτύσσεται τουριστικά όλο και περισσότερο. Αποκτάει φανατικούς φίλους που έρχονται από ολόκληρη τη βόρεια Ελλάδα.

Πολλοί εξ αυτών χαρακτηρίζουν τα γυαλοχώρια του Παγγαίου ως τη Χαλκιδική της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Σύμφωνα με το ΑΜΠΕ, η οικιστική ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία, το αυξανόμενο τουριστικό ρεύμα από τις χώρες της Βαλκανικής κυρίως τη Βουλγαρία και τη Ρουμανία και οι επενδύσεις που γίνονται σε τουριστικές υποδομές από Έλληνες και ξένους φανερώνουν τη μεγάλη δυναμική της περιοχής.

Continue Reading

ΚΑΒΑΛΑ

Δήμος Καβάλας: Καθαρισμός του ανοιχτού κολυμβητηρίου με τη συνδρομή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καβάλας.

Ξεκίνησαν το πρωί της Παρασκευής 2 Ιουνίου με την απάντληση των υδάτων και θα συνεχιστούν τις επόμενες μέρες με την αποψίλωση της χαμηλής βλάστησης του περιβάλλοντος χώρου, οι εργασίες καθαρισμού του ανοιχτού κολυμβητηρίου Καβάλας.

Ο ευπρεπισμός των συγκεκριμένων εγκαταστάσεων δεν θα ήταν εφικτός, χωρίς τη συνδρομή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καβάλας.

 Ο Δήμος Καβάλας επιθυμεί να ευχαριστήσει τον Διοικητή και το προσωπικό της εν λόγω Υπηρεσίας, διότι, εκτός από το σημαντικό έργο που επιτελούν καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, αφήνουν διαχρονικά το αποτύπωμα τους και στο κοινωνικό σύνολο.

Η στενή συνεργασία των τοπικών φορέων με το Δήμο Καβάλας, αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για τη σταθερή και ουσιαστική βελτίωση της ποιότητας ζωής των συνδημοτών μας.

 

Continue Reading

ΚΑΒΑΛΑ

Νέος φωτισμός στο λιμάνι Απόστολος Παύλος

Νέος φωτισμός στο λιμάνι Απόστολος Παύλος

Φωτίστηκε το λιμάνι Απόστολος Παύλος, με το νέο έργο που ξεκίνησε να λειτουργεί για πρώτη φορά σήμερα το βράδυ. Ο νέος φωτισμός καλύπτει την περιοχή της επέκτασης του προσήνεμου μωλου.

Continue Reading

Κατοικία

newsletterΚαιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

Αρέσει σε %d bloggers: