Connect with us

ΚΑΒΑΛΑ

ΑΣΕΠ | Έρχονται προσλήψεις στο ΚΥΤ Φυλακίου στον Έβρο

Tο Υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου, μέσω δελτίου τύπου ανακοίνωσε νέες προσλήψεις μόνιμου προσωπικού στις δομές συνολικά 509 ατόμων, μεταξύ των οποίων οι 31 θέσεις αφορούν το ΚΥΤ Φυλακίου, στο Δήμο Ορεστιάδας.

Συγκεκριμένα θα προσληφθούν 28 άτομα με κριτήριο εντοπιότητας, συν 3 άτομα ειδικών κοινωνικών κριτηρίων κατά εφαρμογή του 4765/2021. Το Υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου προχωρά με την προκήρυξη 2Κ/2022 μέσω ΑΣΕΠ στην πρόσληψη 473 ατόμων διαφόρων ειδικοτήτων, ενώ δίνεται έμφαση στις νέες υπηρεσίες του Υπουργείου και πιο συγκεκριμένα, στην Τεχνική Υπηρεσία και στη Γενική Διεύθυνση Πληροφορικής και Επικοινωνιών.

Η πρόσληψη προσωπικού διαφόρων ειδικοτήτων, ήτοι διοικητικού – οικονομικού, μηχανικών, πληροφορικής, νομικών, γενικών καθηκόντων κλπ. Καθίσταται αναγκαία για την εύρυθμη λειτουργία και της Κεντρικής Υπηρεσίας αλλά και των περιφερειακών δομών του Υπουργείου.

Με την προκήρυξη 2Κ/2022 μέσω ΑΣΕΠ, ξεκινούν οι διαδικασίες για την πρόσληψη 473 ατόμων (106 Πανεπιστημιακής εκπαίδευσης, 87 ατόμων Τεχνολογικής Εκπαίδευσης, 177 Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και 103 Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης), ενώ αναμένεται η προκήρυξη των υπολοίπων 36 θέσεων για πρόσωπα που προστατεύονται από τις διατάξεις του ν. 2643/1998.

Ειδικότερα, προκηρύσσονται 237 θέσεις στις νέες δομές των νησιών και στο ΚΥΤ Φυλακίου Έβρου, 154 θέσεις για τις δομές στην ενδοχώρα, καθώς και 118 θέσεις για τις κεντρικές υπηρεσίες του Υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου.

Η κατανομή των 473 θέσεων είναι η ακόλουθη:

Υπηρεσία Υποδοχής και Ταυτοποίησης Δομή

Αγ. Ελένης*: 5
Δομή Αλεξάνδρειας: 6
Δομή Αττικού Άλσους: 2
Δομή Βαγιοχωρίου: 4
Δομή Βέροιας: 3
Δομή Βόλου: 2
Δομή Διαβατών: 2
Δομή Δράμας*: 6
Δομή Ελαιώνα: 2
Δομή Ελευσίνας: 4
Δομή Θερμοπυλών: 7
Δομή Θήβας: 6
Δομή Καβάλας: 5
Δομή Κατσικά*: 8
Δομή Κάτω Μηλιάς: 3
Δομή Κορίνθου: 5
Δομή Κουτσόχερου: 4
Δομή Κυλλήνης: 6
Δομή Λαγκαδικίων: 4
Δομή Μαλακάσας: 11
Δομή Οινοφύτων: 9
Δομή Πολυκάστρου*: 8
Δομή Πύργου: 4
Δομή Ριτσώνας: 10
Δομή Σερρών*: 5
Δομή Σιντικής*: 7
Δομή Σχιστού: 4
Δομή Φιλιππιάδας: 4
Κως*: 37
Λέρος*: 34
Λέσβος*: 52
Σάμος*: 31
Χίος*: 28
Φυλάκιο*: 28
Λοιπές Υπηρεσίες του Υπουργείου

Τεχνική Υπηρεσία: 21
Γενική Διεύθυνση Πληροφορικής και Επικοινωνιών: 16
Γενική Διεύθυνση Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών: 31
Λοιπές υπηρεσίες: 49
Η κατανομή των 36 θέσεων κατ’ εφαρμογή του 4765/2021 είναι η κάτωθι:

Υπηρεσία Υποδοχής και Ταυτοποίησης Δομή Αττικού Άλσους: 1
Δομή Διαβατών: 5
Δομή Ελαιώνα: 2
Κως: 3
Λέρος: 6
Λέσβος: 6
Σάμος: 4
Χίος: 5
Φυλάκιο: 3
Διεύθυνση Υποστήριξης Υπηρεσίας Υποδοχής και Ταυτοποίησης: 1
Αναλυτικά οι 28 θέσεις στο ΚΥΤ Φυλακίου στον Έβρο:

ΠΕ Διοικητικού Οικονομικού 3 άτομα
ΤΕ Διοικητικού Λογιστικού 1 άτομο
ΤΕ Μηχανικών (ειδικότητα μηχανολόγων μηχανικών) 1 άτομο
ΤΕ Νοσηλευτών 3 άτομα
ΤΕ Πληροφορικής 1 άτομο
ΔΕ Διοικητικών Γραμματέων 10 άτομα
ΔΕ Οδηγών 2 άτομα
ΔΕ Τεχνικών διαφόρων ειδικοτήτων (ειδικότητα δομικών έργων) 1 άτομο
ΔΕ Τεχνικών Διαφόρων Ειδικοτήτων (ειδικότητα ηλεκτρολογίας) 1 άτομο
ΔΕ Τεχνικών Διαφόρων Ειδικοτήτων (ειδικότητα μηχανολογίας) 1 άτομο
ΥΕ Βοηθητικού Προσωπικού 4 άτομα
Για να δείτε την προκήρυξη κάντε κλικ εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Click to comment

Απάντηση

ΚΑΒΑΛΑ

Αλέξης Πολίτης | Ζητούμε τη διεθνή αναγνώριση της Γενοκτονίας

Το δικό του μήνυμα έστειλε ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας Αλέξη Πολίτη για την Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου.

Στο μήνυμα του ο κ. Πολίτης αναφέρει τα εξής: Η 19η Μαΐου είναι ημέρα μνήμης και τιμής της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου. Είναι χρέος μας να μην ξεχνάμε και να θυμίζουμε στους νεότερους την τραγωδία του αφανισμού 353.000 προγόνων μας.

Ζητούμε τη διεθνή αναγνώριση της Γενοκτονίας!

Continue Reading

ΘΑΣΟΣ

Θασιακή ‘Ενωση Καβάλας | Γενική συνέλευση και πλούσια δράση

Σε τακτική Γενική Συνέλευση στις 18 Μαΐου 2022, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Καβάλας, προχώρησε η Θασιακή Ενωση Καβάλας.

 

Continue Reading

ΚΑΒΑΛΑ

ENAMEDIA GROUP | Παραδόθηκαν στο «Χαμόγελο του Παιδιού» οι πίνακες της δράσης «Τέχνη και Παιδί»

Παραδόθηκαν στο «Χαμόγελο του Παιδιού» οι πίνακες της δράσης «Τέχνη και Παιδί»

Το ΕΝΑchannel, και 36 ζωγράφοι από την Ελλάδα με υψηλό αίσθημα κοινωνικής ευθύνης και προσφοράς, ολοκλήρωσαν τη δράση «Τέχνη και Παιδί» με σκοπό την οικονομική ενίσχυση του πολύπλευρου έργου του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και πιο συγκεκριμένα την δομή φιλοξενίας στη Νέα Ηρακλείτσα Καβάλας που φιλοξενεί παιδιά που είναι σε κίνδυνο και έχουν την ανάγκη ενός ασφαλούς περιβάλλοντος ηλικίας μέχρι 17 ετών.

Με το μήνυμα «Μέσα από την τέχνη γεννιέται η ελπίδα, το χρώμα, και η ευαισθησία» εικαστικοί από όλη την Ελλάδα συμμετείχαν στη δράση αφιλοκερδώς, προσφέροντας απλόχερα τα έργα τους. Με τον τρόπο αυτό, η εικαστική τέχνη έγινε αρωγός της προσπάθειάς του ENA MEDIA GROUP ώστε  να στηρίξει ενεργά τις δράσεις του Οργανισμού

Από την συγκεκριμένη προσπάθεια, οι ενδιαφερόμενοι αγοραστές είχαν την δυνατότητα να επιλέξουν έναν από τους πίνακες στους λογαριασμούς του “Χαμόγελου του Παιδιού” ενώ κατόπιν συνεργασίας με τους ζωγράφους οι υπολοίποι πίνακες παραδόθηκαν από τον Λευτέρη Κουκουτίνη Πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο του ENAMEDIA GROYP στο σπίτι του χαμόγελου στην Ηρακλείτσα Καβάλας.

Το Σπίτι άνοιξε την αγκαλιά του το 2009 και αρχικά λειτούργησε ως εξοχική κατοικία για τα παιδιά που διαμένουν στον Οργανισμό. Από το 2018 «Το Χαμόγελο του Παιδιού» υλοποιεί τη δράση «Σπίτια φιλοξενίας παιδιών σε κίνδυνο ΙΙ».

Σκοπός η παροχή ενός επαρκούς πλαισίου προστασίας και φροντίδας των ασυνόδευτων ανήλικων και τη σταδιακή προετοιμασία για την αυτονόμησή τους όπου φιλοξενούνται παιδιά σε κίνδυνο: ασυνόδευτα παιδιά προσφύγων και παιδιά – θύματα κακοποίησης – παραμέλησης, ανεξαρτήτου εθνικότητας, που ζουν στην Ελλάδα και τα οποία έχουν απομακρυνθεί ή χωριστεί από το οικογενειακό τους περιβάλλον με απόφαση των εισαγγελικών και δικαστικών αρχών.

 

Continue Reading

Κατοικία


newsletterΚαιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

el Greek
X
Αρέσει σε %d bloggers: