Connect with us

ΚΑΒΑΛΑ

Αρνητικό το αίτημα έκδοσης προσωρινής διαταγής των πρώην συμβασιούχων Καβάλας-Παγγαίου (video)

Δημοσιεύτηκε

στις

Αρνητική ήταν η ετυμηγορία από το Μονομελές Πρωτοδικείο Καβάλας όσον αφορά τις αιτήσεις ασφαλιστικών μέτρων και τα αιτήματα προσωρινής διαταγής των πρώην συμβασιούχων δημοσίων υπαλλήλων στον τομέα καθαριότητας του Δήμου Καβάλας.

Οι πρώην συμβασιούχοι βρέθηκαν από νωρίς το πρωί της Τρίτης στο Πρωτοδικείο Καβάλας όπου Με συνήγορο τον πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών Δημήτρη Βερβεσό συζητήθηκαν οι αιτήσεις ασφαλιστικών μέτρων. Μάρτυρες καθόλη την διάρκεια της δικαστικής διαδικασίας ήταν τόσο η Δήμαρχος Καβάλας Δήμητρα Τσανάκα όσο και ο Δήμαρχος Παγγαίου Φίλιππος Αναστασιάδης οι οποίοι στάθηκαν στο πλευρό των πρώην εργαζομένων.

Η αρνητική απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Καβάλας βγήκε το μεσημέρι της Τρίτης με τον πρόεδρο του Δικηγορικου Συλλογου Αθηνών να σχολιάζει την αποφαση στο ENA Channel.

 

ΥΠΟΒΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Απάντηση

ΚΑΒΑΛΑ

Μάκης Παπαδόπουλος | Στόχος επιβίωσης η σωτηρία της τουριστικής περιόδου!

Δημοσιεύτηκε

στις

Πρέπει φέτος να καταφέρουμε να δουλέψει ο τουρισμός, για να φέρει έσοδα, και ταυτόχρονα να προστατευτεί η υγεία κατοίκων και επισκεπτών.

Προτείνουμε προς τη διοίκηση του Δήμου:

– να καταρτίσει σχέδιο αντιμετώπισης εκτάκτων περιστατικών από νέα κρούσματα κορωνοϊού.

– να υλοποιήσει άμεσα δράσεις τουριστικής προβολής με στόχο τις γειτονικές χώρες και τον οδικό τουρισμό και να παρεμβαίνει αποτρεπτικά σε δυσφημιστικές ενέργειες, όπως αυτή σε βάρος της Θάσου.

– να εφαρμόσει επιτέλους τα μέτρα στήριξης επαγγελματιών και επιχειρήσεων που αποφασίστηκαν στο Δημοτικό Συμβούλιο.

– να ολοκληρώσει άμεσα τις τεχνικές παρεμβάσεις που εκκρεμούν στην Πλατεία Ελευθερίας.

Παράλληλα, πρέπει να πιέσει ώστε να λειτουργήσουν κανονικά όλοι οι μεθοριακοί σταθμοί (Εξοχή, Νυμφαία, Ορμένιο).

ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νέστος | Αναζητούνται τρόποι επίλυσης ζητημάτων που απασχολούν τους αγρότες

Δημοσιεύτηκε

στις

Λίγες ημέρες μετά την ισχυρή χαλαζόπτωση που έπληξε 3000 και πλέον στρέμματα του κάμπου στο Δήμο Νέστου, ο Δήμαρχος Νέστου κ. Σάββας Μιχαηλίδης πραγματοποίησε το μεσημέρι της Παρασκευής 29-05-2020 συνάντηση με μέλη του Αγροτικού Συλλόγου Χρυσούπολης, Προέδρου Συσκευαστηρίων και Ένωσης Γεωργικών Συνεταιρισμών (ΕΑΣ) συζητώντας πιθανούς τρόπους επίλυσης των ζητημάτων που απασχολούν τον αγροτικό κλάδο του Δήμου Νέστου.

 

ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

ΚΑΒΑΛΑ

ΚΙΝ.ΑΛ. | Τηλεδιάσκεψη με εκπροσώπους των εργαζομένων της Kavala Oil

Δημοσιεύτηκε

στις

Με αφορμή τα προβλήματα λειτουργίας της επιχείρησης εξόρυξης υδρογονανθράκων στον Πρίνο πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής 29 Μαΐου 2020 τηλεδιάσκεψη με την συμμετοχή του Γιώργου Αρβανιτίδη, Βουλευτή Β’ Θεσσαλονίκης, της Χαράς Κεφαλίδου, Βουλευτή Δράμας, του Δημήτρη Μάντζου, Διευθυντή Κ.Ο. Κινήματος Αλλαγής, του Ιορδάνη Χοροζίδη και του Παναγιώτη Μαμτσαδέλη, εκπροσώπων της Νομαρχιακής Επιτροπής Καβάλας και φυσικά του Μανώλη Κελαϊδάκη και του Χρήστου Πολυχρόνη, εκπροσώπων του Σωματείου εργαζομένων της KAVALA OIL A.E.,  «Το Βαρέλι».

Αρχικά, οι εκπρόσωποι του Σωματείου ενημέρωσαν τους εκπροσώπους του Κινήματος Αλλαγής για την πορεία των εξελίξεων αναφορικά με την λειτουργία του ήδη υπάρχοντος κοιτάσματος, την αναστολή της επένδυσης στο κοίτασμα «Ε» αλλά και τις επαφές που έγιναν με την εταιρεία που εκμεταλλεύεται το κοίτασμα με σκοπό την εξομάλυνση της κατάστασης.

Μετά από εποικοδομητική συζήτηση και αφού αναγνωρίσθηκε η καθοριστική και διαχρονική συμβολή του ΠΑΣΟΚ τόσο το 1999 όσο και το 2013 στην διάσωση και εξέλιξη της επιχείρησης, αμφότερες οι πλευρές συμφώνησαν πως η συνέχιση της λειτουργίας της μονάδας εξόρυξης είναι ζωτικής σημασίας για την εθνική και την τοπική οικονομία αλλά και για την γεωπολιτική θέση της Ελλάδας.

Η στήριξη της Πολιτείας και η συμβολή της στη συνέχιση λειτουργίας του κοιτάσματος του Πρίνου πρέπει να είναι άμεση και  καθοριστική. Η Κυβέρνηση πρέπει να λάβει ξεκάθαρη θέση και να πάψει να εκπέμπει διφορούμενα και δυσοίωνα μηνύματα.

Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να δοθούν εγγυήσεις πως δεν θα υπάρξει καμία έκπτωση στα δικαιώματα των εργαζομένων και πως αυτοί οι άνθρωποι που αποτελούν την «ψυχή» αυτής της επιχείρησης, την οποία κράτησαν ζωντανή με τους αδιάκοπους αγώνες τους, δεν θα είναι τα οικονομικά θύματα της νέας κρίσης.

 

Τέλος, συμφωνήθηκε η επικοινωνία και η συνεργασία μας με το Σωματείο των εργαζομένων να είναι συνεχής με ορίζοντα την οριστική επίλυση του ζητήματος.

ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

ΚΑΒΑΛΑ

Προγράμματα on-line κατάρτισης για ηλεκτρονικά καταστήματα E-shop απο το Επιμελητήριο Καβάλας

Δημοσιεύτηκε

στις

Το Επιμελητήριο Καβάλας, σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Διοίκησης Επιχειρήσεων, σας ενημερώνει για την πραγματοποίηση δύο προγραμμάτων on-line κατάρτισης στα εξής θέματα:
– On line Course: Εισαγωγή στις Ηλεκτρονικές Πωλήσεις – E-shop Basics,
Δευτέρα 15/06/2020, 18:00-20:00

– On line Course: Διαφήμιση, Προβολή & Προώθηση για Ιδιοκτήτες E-shop,
Τετάρτη 24/06/2020, 18:00-20:00

Εισηγητής των προγραμμάτων είναι ο κ. Αγγελάκης Ιωάννης. Το πρόγραμμα απευθύνεται σε όλους όσους θέλουν να έχουν μια εικόνα σχετικά με το πώς μπορούν ν’ αξιοποιήσουν το internet και τις νέες τεχνολογίες προκειμένου να διαθέτουν (τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες τους) ηλεκτρονικά και σε όσους διατηρούν e-shops και επιθυμούν να εξελίξουν, ανανεώσουν και ενισχύσουν την
ηλεκτρονική τους παρουσία μέσω σύγχρονων προωθητικών ενεργειών με στόχο την αύξηση των ηλεκτρονικών πωλήσεων.

Τα Διαδικτυακά (On-line) Εκπαιδευτικά προγράμματα πραγματοποιούνται μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας www.zoom.us. Γίνονται σε πραγματικό χρόνο και καλύπτουν όλη την θεματολογία με ερωτήσεις – απαντήσεις και διαδραστικές ασκήσεις.

Τα εκπαιδευτικά προγράμματα παρέχονται δωρεάν από το Επιμελητήριο Καβάλας για τα μέλη του. Μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος δίνεται πιστοποιητικό παρακολούθησης.

Προθεσμία δηλώσεων συμμετοχής μέχρι Παρασκευή 12 Ιουνίου 2020 με αποστολή της αίτησης συμμετοχής στο info@chamberofkavala.gr. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο Επιμελητήριο Καβάλας στο τηλέφωνο 6932526096 κ. Ιωάννη Κούτρα, υπεύθυνο Γ.Ε.ΜΗ-Υ.Μ.Σ.-Κ.Υ.ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ
Επιμελητηρίου, στο τηλέφωνο 2510 222212 (εσωτ. 4) κα. Σούζη Μαυρομμάτη ή στο (εσωτ. 11) κα. Δέσποινα Παρασύρη και στο email info@chamberofkavala.gr

ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

.

Menoume Spiti

Monopolio Delivery

Popular posts:

PABTEBOY ME GIATRO

Mladen Group 01

Mladen Group 02

Mladen Group 03

Mladen Group 04

Mladen Group 05

Mladen Group 06

Mladen Group 07

Mladen Group 08

Mladen Group 09

Mladen Group 10

Mladen Group 11

Mladen Group 12

Mladen Group 13

Mladen Group 14

Mladen Group 15

Mladen Group 16

Free Group 01

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠIΣHΣ