Connect with us

ΔΡΑΜΑ

Απάντηση Αντιπεριφερειάρχη Δράμας στον Άρη Γιαννακίδη

Σε συνέχεια της δημόσιας τοποθέτησης του Περιφερειάρχη ΑΜ-Θ Άρη Γιαννακίδη, ο οποίος δήλωσε μέσω συνέντευξης σε τοπικό τηλεοπτικό σταθμό πως ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας Γιάννης Ξανθόπουλος δε θα είναι εκ νέου υποψήφιος με την παράταξη “Κοινωνική Συμμαχία» στις επερχόμενες εκλογές, ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας δήλωσε:

“Σε όλο το διάστημα της μέχρι σήμερα θητείας μας, μέσα στα συλλογικά όργανα, στα διάφορα φόρα, δημόσια στα μέσα ενημέρωσης αρθρώναμε ξεκάθαρα τον λόγο μας. “Λόγος» για την προάσπιση του δημοσίου συμφέροντος, την λειτουργία των θεσμών, την υπηρέτηση των πολιτών και της κοινωνίας.

“Λόγος» μας όσον αφορά στον αναπτυξιακό σχεδιασμό, ήταν και είναι η εμμονή μας στον Δημοκρατικό προγραμματισμό και στη διαβούλευση με την θεσμική κοινωνία, στην βάση πάντα των αρχών μας για Περιφερειακή συνείδηση, ισόρροπη ανάπτυξη και άρση των ενδοπεριφερειακών ανισοτήτων. “Λόγος» μας όσον αφορά τη Δράμα είναι η προσπάθεια μας να ξεφύγει από την καταδίκη της υπανάπτυξης, την διαχρονική αδικία, να κατακτήσει τελικά ισότιμη με τις άλλες Περιφερειακές Ενότητες αντιμετώπιση και θέση.

Και αλλοίμονο, ενώ αυτός ο λόγος ήταν και προεκλογική μας δέσμευση, αυτόν τον λόγο διατυμπάνιζε και μετά συνεχώς, με στεντόρεια και γλαφυρή φωνή, ο κ. Γιαννακίδης, στην πράξη τον καταπατεί με την περίπτωση του Νοσοκομείου Κομοτηνής ορθώνοντας τον “αντίθετο λόγο» ως αντίλογο.

Ο κ. Γιαννακίδης κόντρα στους καιρούς και στις ανάγκες της κοινωνίας της Περιφέρειας, ανακοίνωσε την 19-10-13, μαζί με τον βουλευτή ΝΔ Ροδόπης κ. Στυλιανίδη, τον Αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης και τον διοικητή του τοπικού Νοσοκομείου, την ένταξη στο ΕΣΠΑ του νέου Νοσοκομείου Κομοτηνής και την χρηματοδότηση του με 66,8 εκατομμύρια ευρώ από το ΠΕΠ 2014-2020. Προκαταλαμβάνοντας και προσβάλλοντας όλα τα συλλογικά όργανα, τη δημοκρατία και τους θεσμούς, ο κ. Γιαννακίδης λειτούργησε στην περίπτωση αυτή ως Νομάρχης Ροδόπης και όχι ως Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης.

Χρειάστηκαν να περάσουν πάνω από δύο μήνες, να προκαλέσουμε μία αναβολή συζήτησης του θέματος στη συνεδρίαση του περιφερειακού Συμβουλίου την 13-11-13, για να πετύχει με οριακή απαρτία, δυστυχώς και με τη συμμετοχή 3 από τους 9 περιφερειακούς συμβούλους της Δράμας, την θετική απόφαση του Συμβουλίου στην Χριστουγεννιάτικη συνεδρίαση την 27-12-13. Η συγκεκριμένη πρωθύστερη, αποσπασματική και μονομερής υπέρ της Ροδόπης απόφαση είναι ενάντια στα συμφέροντα της Περιφέρειας και της Δράμας. Μια τέτοια απόφαση δεν ήταν δυνατόν να την αποδεχτούμε. Σε αυτήν την απόφαση θα αντιταχτούμε…

Με τον κ. Γιαννακίδη πορευτήκαμε “εκ κομματικής επιλογής», μέσω της οποίας ορίστηκε επικεφαλής. Στα τρία χρόνια λειτουργίας ο σχηματισμός μας δεν μετεξελίχτηκε σε παράταξη και ο ίδιος δεν καταξιώθηκε ως αρχηγός. Απόδειξη τούτου ότι πριν από 15 μέρες δημοσίως στη Δράμα δήλωνε ότι δεν γνωρίζει αν θα είναι υποψήφιος. Οι πραγματικοί αρχηγοί όμως, οι υπαρκτές παρατάξεις, τραβούν μπροστά χωρίς να περιμένουν κομματικά ή συγκυβερνησιακά δεκανίκια.

Φυσικά δεν θα είμαστε πλέον μαζί. Μόνο που αυτό δεν το αποφάσισε ο κ. Γιαννακίδης. Το “επέλεξα» εγώ, εμμένοντας μέχρι τελευταία στιγμή στις αρχές μου, στην περιφερειακή μου συνείδηση και στην αγάπη μου για την Δράμα».

Click to comment

Απάντηση

ΔΡΑΜΑ

Δράμα | Χούι η εκδίκηση σε βάρος των πρώην συντρόφων του

Δεν προλαβαίνει να αφεθεί ελεύθερος και συλλαμβάνεται ξανά ο 35χρονος από την Καστοριά που φαίνεται ότι είχε… χούι την εκδίκηση σε βάρος των πρώην συντρόφων του και δημοσιοποιούσε υλικό από προσωπικές στιγμές τους! Ήδη, έχουν υποβληθεί σε βάρος τους τρεις καταγγελίες για εκδικητική πορνογραφία.

Ο 35χρονος είχε συλληφθεί την περασμένη Πέμπτη, όταν η πρώην φίλη του υπέβαλε καταγγελία στην Ασφάλεια κατηγορώντας τον ότι αναρτούσε στο διαδίκτυο οπτικό υλικό από τις προσωπικές στιγμές τους, το οποίο έφτασε στα μάτια κοινών γνωστών τους, για να την εκδικηθεί επειδή αποφάσισε να χωρίσουν. Όταν εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς, παραδέχθηκε ότι έχει δημοσιεύσει σε δημόσια ιστοσελίδα φωτογραφίες από τις ερωτικές τους περιπτύξεις και οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Καστοριάς, η οποία του άσκησε δίωξη για εκδικητική πορνογραφία και παραβίαση προσωπικών δεδομένων.

Μετά την απολογία του στην ανακρίτρια, ο 35χρονος αφέθηκε ελεύθερος με τους περιοριστικούς όρους της καταβολής εγγύησης 8.000 ευρώ,της απαγόρευσης εξόδου από την χώρα και της παρουσίας μια φορά τον μήνα στο αστυνομικό τμήμα Καστοριάς. Όμως, πριν καλά- καλά φύγει από το δικαστικό μέγαρο, τον κατήγγειλε για τον ίδιο λόγο μια 30χρονη γυναίκα από τη Δράμα!

Όπως κατέθεσε στο τοπικό αστυνομικό τμήμα η νεαρή γυναίκα, δεν διατηρούσε σχέση με τον 35χρονο από την Καστοριά, αλλά πριν από τέσσερα χρόνια του είχε στείλει μέσω social media ερωτικού περιεχομένου φωτογραφίες της, τις οποίες εκείνος ανήρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μαζί με μια συνομιλία τους με σεξουαλικό περιεχόμενο. Το αποτέλεσμα ήταν να συλληφθεί ξανά, να του απαγγελθούν οι ίδιες κατηγορίες και να του επιβληθούν οι ίδιοι περιοριστικοί όροι.

Όμως, αφού και πάλι αφέθηκε ελεύθερος, έφτασε στις αστυνομικές αρχές της Καστοριάς και τρίτη καταγγελία με το ίδιο περιεχόμενο, αυτή τη φορά από μια γυναίκα από την Θεσσαλονίκη που επίσης είχε πέσει θύμα revenge porn! Ο 35χρονος συνελήφθη εκ νέου, του ασκήθηκε τρίτη δίωξη και, μετά την απολογία του, ανακρίτρια και εισαγγελέας τον άφησαν πάλι ελεύθερο με τους ίδιους όρους που είχαν επιβληθεί για τις προηγούμενες περιπτώσεις.

protothema.gr

Continue Reading

ΔΡΑΜΑ

Ένωση Γιατρών Ε.Γ.Ε.Σ.Υ. Καβάλας | Το Νοσοκομείο Καβάλας αντιμετωπίζει προβλήματα υποστελέχωσης

«Το διοικητικό συμβούλιο της Ε.Γ.Ε.Σ.Υ.Κ. εκφράζει την έντονη δυσαρέσκειά του, σχετικά με την ανακοίνωση του Ιατρικού Συλλόγου Δράμας, στην οποία, μεταξύ άλλων, προτείνει το πρόβλημα της υποστελέχωσης της Παθολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου Δράμας, να επιλυθεί με μετακίνηση παθολόγων του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας.

Το οξύμωρο είναι, ότι στην ίδια πρόταση αναγνωρίζεται πώς, οι παθολόγοι του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας καλύπτουν ήδη την Παθολογική Κλινική του Νοσοκομείου Ξάνθης. Άρα, λοιπόν, τι προτείνουν οι συνάδελφοι του Ιατρικού Συλλόγου Δράμας; Να καλύψουν οι λιγοστοί, για τον όγκο περιστατικών που αντιμετωπίζουν, παθολόγοι του νοσοκομείου μας, τις Παθολογικές Κλινικές τριών Νομών;

Θεωρούμε τελείως αντι-συναδελφική την πρόταση μετακίνησης συναδέλφων, που ήδη έχουν υποχρεωθεί να εργάζονται πάνω από τα δικά τους όρια για να καλύψουν Παθολογικές Κλινικές δύο Νομών. Θεωρούμε, επίσης, τεράστιο λάθος επίσημα πια, να ζητούμε από μόνοι μας την μετατροπή μας σε γυρολόγους ανά την Υγειονομική Περιφέρεια, επιβραβεύοντας κατ’ ουσία όλες αυτές τις πολιτικές απαξίωσης του ιατρικού λειτουργήματος.

Καλούμε τους συναδέλφους της Δράμας, να επικεντρώσουν τον δίκαιο αγώνα που δίνουν για το νοσοκομείο τους, στις υπόλοιπες προτάσεις του Ιατρικού Συλλόγου Δράμας κι ας αφήσουν τους συναδέλφους του Νοσοκομείου Καβάλας, έξω από αυτό. Το Νοσοκομείο Καβάλας αντιμετωπίζει προβλήματα υποστελέχωσης και παράλληλα ένα πρωτοφανές κύμα καθημερινής προσέλευσης ασθενών, για το οποίο είναι απαραίτητοι όλοι οι ιατροί του και άλλοι τόσοι.

Υπενθυμίζουμε δε, πως το Νοσοκομείο Καβάλας έχει κατά καιρούς στηρίξει το Νοσοκομείο Δράμας, με μετακινήσεις αναισθησιολόγων, παθολόγων όπως και με την καθημερινή αντιμετώπιση περιστατικών τακτικών και επειγόντων από τον Νομό Δράμας.

Η λύση που πρέπει να προτείνουμε με μία φωνή όλοι οι ιατροί, είναι η κάλυψη των τεράστιων κενών του Ε.Σ.Υ. με άμεσες προσλήψεις, για να μπορέσουν τα νοσοκομεία να επιτελέσουν σωστά τον ρόλο τους».

Continue Reading

ΔΡΑΜΑ

Δράμα | Η Νατάσα Θεοδωρίδου με τις γυναίκες της ζωής της

H Νατάσα Θεοδωρίδου φωτογραφίζεται με τις γυναίκες της ζωής της και μέσα σε αυτό το φωτογραφικό στιγμιότυπο είδαμε και τη μητέρα της.

Η τραγουδίστρια ταξίδεψε στη Δράμα και βρέθηκε με τα αγαπημένα της πρόσωπα. Έβγαλε μάλιστα μια φωτογραφία όπου πόζαρε με τις γυναίκες της οικογένειας της.

Δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε κάποιο οικογενειακό στιγμιότυπο. Η Νατάσα Θεοδωρίδου έχει δημοσιεύσει ξανά στο παρελθόν φωτογραφίες με τις γυναίκες της οικογένειά της.

Αυτή τη φορά δημοσίευσε ακόμη μια φωτογραφία, με τα κορίτσια της, όπως γράφει χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια.

Η φωτογραφία είναι τραβηγμένη στη Δράμα, και με σειρά από τα δεξιά, ποζάρουν η Νατάσα Θεοδωρίδου, η θεία της η Κούλα, η κόρη της Αντριάνα, η μητέρα της, Σοφία Θεοδωρίδου και η κόρη της Χριστίνα.

Οι διαδικτυακοί της φίλοι ενθουσιάστηκαν με αυτή τη φωτογραφία και πολλοί άφησαν κάποιο σχόλιο. Διάσημοι φίλοι της καλλιτέχνιδας, όπως η Βίκυ Σταυροπούλου σχολίασαν πόσο όμορφες είναι όλες τους, ενώ τα likes ξεπέρασαν τις 20 χιλιάδες.

proinos-typos.gr

Continue Reading

Κατοικία

newsletter



Καιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

el Greek
X
Αρέσει σε %d bloggers: