Quantcast
Connect with us

ΠΑΓΓΑΙΟ

Αναστασιάδης για πτώση Antonov | Οι πολίτες να ακούν τους επίσημους φορείς και όχι συνωμοσίες

Να εμπιστεύονται τους επίσημους φορείς και να κλείνουν τα αυτιά τους στους «συνωμοσιολόγους του πληκτρολογίου», κάλεσε τους πολίτες ο Δήμαρχος Παγγαίου, Φίλιππος Αναστασιάδης, μ’ αφορμή το τραγικό γεγονός της πτώσης του ουκρανικού Antonov 12 το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, λίγα μόλις μέτρα από τα δημοτικά διαμερίσματα των Αντιφιλίππων και του Παλαιοχωρίου

Ειδικότερα για τα όσα γράφτηκαν και συνεχίζουν να γράφονται από κάποιους στα social media σχετικά με το περιστατικό, ο Δήμαρχος Παγγαίου τόνισε με έμφαση: «Οι πολίτες πρέπει να εμπιστεύονται τους επίσημους φορείς. Επίσημος φορέας δεν μπορεί να είναι το facebook κι ό,τι γράφει εκεί μέσα ο καθένας, χωρίς να έχει καμιά σχέση, αναπτύσσοντας διάφορες θεωρίες συνωμοσίας. Εμείς είμαστε εκεί. Έχουμε οικογένειες, παιδιά και βρεθήκαμε επί τόπου από την πρώτη στιγμή. Αν ήταν έτσι όπως γράφουν μερικοί «σοφοί» και συνωμοσιολόγοι θα ήμασταν εκεί; Κάποιοι από τον καναπέ τους αναπτύσσουν τις θεωρίες τους, εμείς όμως δεν είμαστε στον καναπέ.

Τι είναι η λευκή σκόνη που βρέθηκε στο σημείο

Ο πρώην Αντιστράτηγος Π.Υ και καθηγητής Χημείας του ΔΙΠΑΕ Μιχάλης Χάλαρης δίνει τις δικές του απαντήσεις σχετικά με το συγκεκριμένο θέμα στο ENA Channel :

Click to comment

Απάντηση

ΠΑΓΓΑΙΟ

Μαρία Βαρύτη : Αυτοψία στα “έργα” που δήθεν εκτελούνται στο Γεωθερμικο Πεδίο Ακροποτάμου

Από το έτος 2017 η απερχόμενη διοίκηση αναφέρεται με ειδικές εκδηλώσεις και φιέστες εκατομμυρίων στην αξιοποίηση του γεωθερμικού πεδίου Ακροποτάμου

Το έτος 2019 ο κ. Αναστασιάδης σε συνέντευξη του αναφέρεται και πάλι σε ώριμη μελέτη έτοιμη να κατατεθεί για χρηματοδότηση από ΕΣΠΑ με 18.5 εκ. €, κάνοντας λόγο ακόμα και για ιδιωτικούς επενδυτές από Αμερική και Κίνα.

6 χρόνια μετά συνεχίζουμε να βρισκόμαστε στο ΑΠΟΛΥΤΟ ΜΗΔΕΝ.

Την ίδια στιγμή που η τωρινή διοίκηση μιλάει και πάλι, εν έτη 2023, για επενδύσεις που “εκτελούνται” στο γεωθερμικό πεδίο ύψους 25.32 εκ.€, οι εικόνες στο βίντεο μιλούν από μόνες τους!

 

Μαρία Βαρύτη

Υποψήφια Δήμαρχος Παγγαίου

 

Continue Reading

ΚΑΒΑΛΑ

O Φίλιππος Αναστασιάδης παρουσιάζει τους υποψηφίους του

Την Κυριακή 1 Οκτωβρίου πρόκειται να παρουσιάσει τους υποψηφίους του ο υποψήφιος δήμαρχος δήμου Παγγαίου, Φίλιππος Αναστασιάδης

Ανακοίνωση:

Ο δήμαρχος Παγγαίου σας προσκαλεί στην παρουσίαση υποψηφίων της παράταξης «Ναι Μπορούμε».

Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2023 και ώρα 19:00 στο ξενοδοχείο Εγνατία Palace στα Κηπιά.

Continue Reading

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μαρία Βαρύτη: “Η επικοινωνία του εντυπωσιασμού πέρασε πια… ο κόσμος ζητάει έργο και το ζητάει τώρα!”

Ως άνθρωπος και ως υποψήφια Δήμαρχος έχω την αρχή να μη αναλώνομαι σε μικρότητες και πολιτικό λαϊκισμό. Δυστυχώς όμως έρχομαι διαρκώς αντιμέτωπη με μικροπολιτικές παραπληροφόρησης και δεν μπορώ παρά να τοποθετηθώ επ’ αυτών

Την ώρα που, στις καθημερινές επισκέψεις μας στα χωριά του Δήμου Παγγαίου, μαθαίνουμε ότι πολλά νηπιαγωγεία και δημοτικά σχολεία ξεκίνησαν την σχολική τους χρόνια, χωρίς να έχουν καν τα βασικά, όπως το τηλέφωνο και η σύνδεση σε διαδίκτυο, κυκλοφορεί ανάρτηση ότι ο δήμος μας ‘χαίρει επενδύσεων’ άνω των 16 εκ. ευρώ – κι αυτά μόνο για την Παιδεία.

Από αυτά (τα έργα των εκατομμυρίων), το 60% που χαρακτηρίζονται ως ‘ώριμα’, είναι απλά μελέτες… που δεν έχουν καν εγκριθεί από το Δημοτικό Συμβούλιο.

Όταν αναφερόμαστε σε έργα, τώρα και στο μέλλον, αυτά θα πρέπει να συνοδεύονται με τις ημερομηνίες δημοπράτησης και σύμβασης με τον αντίστοιχο αριθμό Διαύγειας στην δημοσίευσή τους, για την εμπεριστατωμένη ενημέρωση όλων των πολιτών.

Η επικοινωνία του εντυπωσιασμού πέρασε πια… ο κόσμος ζητάει έργο και το ζητάει τώρα!

Continue Reading

Κατοικία

newsletterΚαιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

Αρέσει σε %d bloggers: