Connect with us

ΔΡΑΜΑ

Ανάβαση στο Φαλακρό την Κυριακή από την Ορειβατική Λέσχη Σερρών

Δημοσιεύτηκε

στις

H Ορειβατική Λέσχη Σερρών την Κυριακή 29/4/2018 οργανώνει ανάβαση στον Φαλακρό.

Η ανάβαση θα γίνει με δυο ομάδες.

Η Α ομάδα  θα πραγματοποιήσει  κυκλική διάσχιση του Ορους Φαλακρού. δύσκολη διαδρομή με 9 ώρες πορείας.
Η Β ομάδα  θα πραγματοποιήσει  ανάβαση στην Κορυφή Προφήτης Ηλίας . Εύκολη διαδρομή που είναι 4-5 ώρες πορείας .
Απαραίτητος εξοπλισμός : Σακίδιο με τα απαραίτητα κολατσιό , νερό με 3 λίτρα , παπούτσι μποτάκια η τρεκιν αθλητικό η Β ομαδα , μπατόν ελαφρύς ρουχισμός με έντονα χρώματα καπέλο , γυαλιά αντηλιακά , σφυρίχτρα , ατομικό φαρμακείο, φωτογραφική μηχανή και καλή διάθεση .

Όσοι συμμετέχουν στις αναβάσεις είναι με δική τους ευθύνη .
Αν συντρέχουν λόγοι ασφάλειας , όπως κακοκαιρία , το πρόγραμμα μπορεί να μεταβληθεί η ακόμα και να αναβληθεί η εκδρομή
Η συμμετοχές πρέπει να δηλώνονται τηλεφωνικά προσωπικά και εγκαίρως για οργανωτικούς λόγους

Για την Α κ Β ομάδα η διαδρομή ξεκινάει από το χιονοδρομικό και συγκεκριμένα από την κεραία κινητής τηλεφωνίας που υπάρχει στην είσοδο στα 1750μ . Η Α ομάδα θα ακολουθήσει το μονοπάτι που τραβερσάρει τη κορυφή της Καρτάλκας ενώ η Β ομάδα μπορεί μια και θα έχει πολύ χρόνο μπροστά της να ανέβει στην Καρταλκα και να απολαύσει την καταπληκτική θέα των ορθοπλαγιών του Φαλακρού , στην συνέχεια μπορεί ακολουθώντας το πέταλο με ενδιάμεσες στάσεις να ανέβει στην κορυφή «Προφήτης Ηλίας» στα 2229 μέτρα . Μια εύκολη διαδρομή για την Β ομάδα που δίνει την ευκαιρία σε οποίον δεν έχει μεγάλη πείρα και πάρα πολύ καλή φυσική κατάσταση να γνωρίσει το βουνό και την ιδιαίτερη ομορφιά του .
Η Α ομάδα αφού περάσει την δυτική πλαγιά και τα χαρακτηριστικά κάγκελα της Καρταλκας , κατηφορίζουμε και συναντάμε ξύλινο πάγκο σε σημείο με εξαιρετική θέα . Συνεχίσουμε κατηφορικά μέχρι να φθάσουμε στην Αετοπηγή κάτω από την Καρτάλκα και που κατά περιόδους μόνο έχει νερό.
Συνεχίζουμε το μονοπάτι για να καταλήξουμε στις «Πόρτες» ( 1460μ ) , ένα στενό διάσελο όπου συναντάμε και το μονοπάτι Φ2 που έρχεται από τους Πύργους. Κατεβαίνοντας μπαίνουμε σε δάσος οξιάς, αρχίζουμε να κατηφορίζουμε το δυσδιάκριτο μονοπάτι προσέχοντας πάντα τα σημάδια στα δένδρα .Σε κάποιο σημείο το μονοπάτι είναι αρκετά απότομο και για τον λόγο αυτό έχουν τοποθετηθεί ξύλινα σκαλοπάτια. Η κατάβαση μας οδηγεί σε ρέμα στα 990μ . Ακολουθούμε την κοίτη του προς τα κάτω η οποία στενεύει , τα τοιχώματα υψώνονται δεξιά και αριστερά μας, κάθετα αφήνοντας ένα στενό πέρασμα πλάτους μόλις 3-5 μέτρων. Το μέρος ονομάζεται Νάκβιτσα και είναι αρκετά επικίνδυνο σε περιπτώσεις καταιγίδας όχι εξαιτίας των νερών που τυχόν θα κατεβάσει το φαράγγι αλλά εξαιτίας της πτώσης βράχων από τις απόκρημνες πλαγιές . Σε περίπου 30 λεπτά συναντάμε το μονοπάτι που έρχεται από την Σίτνα 890μ . Σε αυτό το σημείο τελειώνει η κατηφορική πορεία μας .
Στην αριστερή μεριά της κοίτης, ξεκινάει μονοπάτι για το οροπέδιο της Σίτνας. Το ρέμα στο σημείο αυτό δημιουργεί ένα μεγάλο πλάτωμα ενώ υπάρχουν και αρκετά σημάδια στις πέτρες αλλά και στα δένδρα που υποδεικνύουν την διασταύρωση .
Το μονοπάτι ανεβαίνει στην πλαγιά κάνοντας δύο χαρακτηριστικές στροφές για να κερδίσει ύψος και μάς οδηγεί μέσα σε ρεματιά. Πρόκειται για το ρέμα του Προφήτη. Το μονοπάτι παλιά ήταν αρκετά μεγάλο και χτιστό σε πολλά σημεία. Τώρα όμως η πυκνή βλάστηση και η εγκατάλειψη το έχουν καταστήσει αρκετά δύσβατο. Πρόβλημα όμως προσανατολισμού δεν υπάρχει αφού κινούμαστε ανηφορικά συνεχώς παράλληλα με την ρεματιά ενώ υπάρχουν και ταμπέλες με το σήμα Φ3 αλλά και αρκετά σημάδια στις πέτρες. Σε 1 ώρα και 20 λεπτά περίπου από την διασταύρωση καταλήγουμε στο οροπέδιο της Σίτνας.
Η Σίτνα στα 1100 μέτρα υψόμετρο είναι ένα καταπράσινο πλάτωμα με πολλά μαντριά (προσοχή στα σκυλιά) και ένα εκκλησάκι, των Αγίων Αναργύρων που μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως καταφύγιο.
Από τη βόρια πλευρά της εκκλησίας ξεκινάει μικρή ρεματιά την οποία και ακολουθούμε με βόρεια κατεύθυνση. Κατά μήκος της ρεματιάς υπάρχουν πολλά γιδόστρατα που μπορεί να μας μπερδεύουν. Εμείς όμως ακολουθούμε σταθερά την πορεία της ανοικτής ρεματιάς ίσια επάνω που γίνεται όλο και πιο ανηφορική, προσπερνάμε στα δεξιά μας δάσος με τις τελευταίες οξιές που υπάρχουν σε αυτό το υψόμετρο και καταλήγουμε σε χαρακτηριστικό λαιμό, 1,5 ώρα μετά την Σίτνα. Μπροστά και στα αριστερά μας ανοίγεται η τεράστια χοάνη του Φαλακρού, η χαράδρα της Νάκβιτσας, στην οποία πέφτουν απότομα όλες οι ψηλές κορφές του Φαλακρού. Το εκπληκτικό θέαμα μας αναγκάζει να σταθούμε για αρκετή ώρα στο σημείο αυτό και να θαυμάσουμε τους κάθετους τοίχους που χάσκουν μπροστά μας. Απ’ εδώ για την κορυφή του βουνού θα πρέπει να ακολουθήσουμε την κυκλική πορεία της κορυφογραμμής για 90 λεπτά περίπου. Ανεβαίνοντας την γυμνή και αρκετά ανηφορική πλαγιά προσπερνάμε την κορυφή Ψευτοδόντι, τραβερσάροντάς την από τα δεξιά και συνεχίζοντας καταλήγουμε στην ψηλότερη κορυφή του «Προφήτης Ηλίας» στα 2229 μέτρα.

Η θέα είναι εκπληκτική. Στα νότια ανοίγεται σαν βεντάλια το πανόραμα των ορθοπλαγιών του Φαλακρού, κάτω χαμηλά διακρίνεται το οροπέδιο της Σίτνας ενώ πέρα στο βάθος διαγράφεται ο όγκος του Παγγαίου. Στα ανατολικά οι κορυφές του Φαλακρού «Βάρδενα» και «Τρία Κεφάλια» και βόρεια χαμηλά η τεχνητή λίμνη του Νέστου και στο βάθος η Ροδόπη με το δάσος του Καράντερε.
Αφού χορτάσουμε αυτό το εντυπωσιακό πανόραμα από την κορυφή κατηφορίζουμε προς την χιονότρυπα (2090μ) που βρίσκεται λίγο πιο χαμηλά ενώ στην ίδια κατεύθυνση αλλά στο βάθος και πιο ψηλά βρίσκεται και το σαλέ της κορυφής. Η χιονότρυπα – περιφραγμένη πια και αυτή με σύρμα για να προστατεύει τους χιονοδρόμους από τις πτώσεις – είναι ένα εντυπωσιακό βάραθρο βάθους 90 περίπου μέτρων που στον πάτο του κρατάει χιόνι και πάγο όλο τον χρόνο.
Συνεχίζουμε για το σαλέ της κορυφής και από εκεί κατηφορίζουμε για την βάση του χιονοδρομικού μέχρι να φθάσουμε στα αυτοκίνητα .

Η διαδρομή είναι η πιο δύσκολη και απαιτητική του Φαλακρού λόγω της απόστασης αλλά και της υψομετρικής διαφοράς που καλύπτει. Στο μεγαλύτερο μέρος της δεν ακολουθεί κάποιο χαραγμένο μονοπάτι αλλά το πέταλο που σχηματίζουν οι ψηλές κορυφές του βουνού. Σε συνδυασμό με μέρος του Φ2 μονοπάτι της Καρτάλκας μπορεί να πραγματοποιήσει τη διάσχιση του Φαλακρού, την πιο όμορφη, δημοφιλή αλλά και πιο επίπονη διαδρομή στο Φαλακρό. Και αυτό γιατί θα αντικρίσει τα ομορφότερα σημεία του βουνού, θα κατακτήσει τις ψηλότερες κορυφές του, θα καλύψει μια υψομετρική διαφορά πολλών μέτρων και θα αποκτήσει μια συνολική άποψη της μορφολογίας όχι μόνο του βουνού αλλά και της γύρω περιοχής. Όταν την ολοκληρώσει θα έχει την ικανοποίηση ότι πραγματοποίησε μια πραγματικά μεγάλη και δύσκολη ορειβατική διαδρομή. Σε αντίθεση με άλλες διασχίσεις, αυτή έχει το προνόμιο να καταλήγει στο σημείο της αφετηρίας λόγω της κυκλικής της διαδρομής χωρίς να προβληματίζει για τον τρόπο επιστροφής στα οχήματα. Οι δυσκολίες που μπορεί να επισημάνει κανείς είναι η έλλειψη νερού στο μεγαλύτερο μέρος της διαδρομής και το πρόβλημα του προσανατολισμού σε περίπτωση ομίχλης λόγω των εκτεταμένων γυμνών εκτάσεων.

dramini

ΥΠΟΒΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Απάντηση

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ

Δράμα | Συνεχίζονται οι τηλεφωνικές απάτες

Δημοσιεύτηκε

στις

Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 43χρονου αλλοδαπού ο οποίος εμπλέκεται σε μια περίπτωση τηλεφωνικής απάτης και έξι απόπειρες στην πόλη της Δράμας.

Ο δράστης και οι συνεργοί του, χρησιμοποιώντας το πρόσχημα σοβαρού τραυματισμού συγγενικού προσώπου σε τροχαίο ατύχημα, εξαπάτησαν μια 82χρονη Ελληνίδα, ενώ αποπειράθηκαν να εξαπατήσουν άλλους 6 πολίτες.

Από τις έρευνες των αστυνομικών της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας και της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Δράμας ταυτοποιήθηκε η εμπλοκή 43χρονου αλλοδαπού σε μία (1) περίπτωση τηλεφωνικής απάτης και έξι (6) απόπειρες σε βάρος πολιτών, που διαπράχθηκαν την 12-7-2019, στο νομό Δράμας. 

Σε βάρος του δράστη, καθώς και σε δύο (2) ακόμη άγνωστους μέχρι στιγμής συνεργούς του, σχηματίσθηκε δικογραφία για τα αδικήματα της εγκληματικής οργάνωσης και της απάτης. 

Αναλυτικότερα, άγνωστος δράστης επικοινώνησε τηλεφωνικά με πολίτες στη Δράμα, στους οποίους παρουσιάστηκε ως ιατρός και προφασιζόμενος ότι συγγενικό τους πρόσωπο τραυματίσθηκε σοβαρά σε τροχαίο ατύχημα, ζήτησε χρηματικά ποσά για την άμεση πραγματοποίηση χειρουργικής επέμβασης. 

Κατά την τηλεφωνική επικοινωνία και προκειμένου να επιτύχουν την εξαπάτηση των θυμάτων τους, άγνωστη δράστιδα προσποιούνταν το συγγενικό πρόσωπο, παρακαλώντας για την ικανοποίηση του παραπάνω αιτήματος. 

Συνολικά σε έξι περιπτώσεις οι απατηλές προθέσεις των δραστών έγιναν αντιληπτές, ενώ σε μία περίπτωση οι δράστες κατάφεραν να εξαπατήσουν μια 82χρονη ημεδαπή, πείθοντας την να παραδώσει στον 43χρονο, ο οποίος μετέβη στην οικία της, το χρηματικό ποσό των 20.000 ευρώ. 

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται από το Τμήμα Ασφάλειας Δράμας για την ταυτοποίηση και των υπολοίπων μελών της σπείρας. 

Με αφορμή τα παραπάνω περιστατικά, κρίνεται σκόπιμο να δημοσιοποιηθούν οι παρακάτω χρήσιμες συμβουλές για την αποφυγή εξαπάτησης των πολιτών .

  • Να μην πείθεστε εύκολα από άτομα, τα οποία σας “πλησιάζουν” ως γνωστοί συγγενικών – φιλικών προσώπων.
  • Να είστε ιδιαίτερα επιφυλακτικοί όταν άγνωστοι προσπαθήσουν να σας πείσουν για την καταβολή χρηματικού ποσού, με το πρόσχημα επείγουσας ανάγκης συγγενικού – φιλικού προσώπου. Το ίδιο μπορεί να προσπαθήσουν και τηλεφωνικά. Για τους ίδιους λόγους να μην ενδίδετε σε προτροπές για συνάντηση (ραντεβού κ.λπ.).
  • Σε περιπτώσεις που άγνωστοι επικαλούνται έκτακτη ανάγκη γνωστού -συγγενικού σας προσώπου, να επιδιώκετε πάντα οι ίδιοι να επικοινωνείτε τηλεφωνικά με το γνωστό-συγγενικό σας πρόσωπο, προς επιβεβαίωση των όσων επικαλούνται. Η επικοινωνία να γίνεται με δικό σας τηλέφωνο και κατόπιν δικής σας πρωτοβουλίας και να μην δέχεστε να μιλάτε με άτομο, το οποίο κάλεσαν οι άγνωστοι.
  • Σε κάθε περίπτωση, να δηλώνετε ότι δεν πρόκειται να παραδώσετε χρήματα, εάν δεν εμφανιστούν οι γνωστοί-συγγενείς σας.
  • Να μην δέχεστε σε καμία περίπτωση άγνωστα άτομα να σας οδηγήσουν σε Πιστωτικό Κατάστημα ή ΑΤΜ για ανάληψη χρηματικού ποσού.
  • Να μην πείθεστε όταν άγνωστοι σας ζητούν να καταβάλλετε χρήματα για οφειλές γνωστών ή συγγενικών προσώπων σε δημόσιες υπηρεσίες ή σε καταστήματα-εταιρείες για αγορά αγαθών-προσφορά υπηρεσιών.
  • Επισημαίνεται ότι από νοσοκομεία ή από δημόσιες υπηρεσίες δεν χρησιμοποιείται η πρακτική υπάλληλοί τους να μεταβαίνουν σε οικίες ή σε δημόσιους χώρους και να ζητούν από πολίτες την καταβολή χρημάτων για υπηρεσίες που παρέχουν.
  • Να έχετε πάντα διαθέσιμους τους τηλεφωνικούς αριθμούς, με τους οποίους πρέπει να επικοινωνήσετε σε περίπτωση ανάγκης (Αστυνομία, Πυροσβεστική, Νοσοκομεία, στενοί συγγενείς κ.α.).
  • Προσπαθήστε να συγκρατήσετε τα χαρακτηριστικά των δραστών, καθώς και τα οχήματα με τα οποία κινούνται (αριθμό κυκλοφορίας, μάρκα οχήματος, χρώμα κ.λπ.), για να βοηθήσετε το έργο των διωκτικών αρχών.
  • Να ενημερώνετε πάντα τις αστυνομικές Αρχές, ακόμη και σε περίπτωση απόπειρας απάτης σε βάρος σας.

ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ

Συνελήφθησαν στην Αλεξανδρούπολη και τη Δράμα 4 κατηγορούμενοι για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών

Δημοσιεύτηκε

στις

Κατασχέθηκαν πάνω από 200 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης.

Συνελήφθησαν την Πέμπτη (11-7-2019) το μεσημέρι, στην Αλεξανδρούπολη και τη Δράμα, στο πλαίσιο των ειδικών δράσεων για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης και της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας, τέσσερις (4) Έλληνες, ηλικίας 39, 22, 19 (άντρες) και 19 (γυναίκα) ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν ξεχωριστές δικογραφίες για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών.

Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, στην Αλεξανδρούπολη, έπειτα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων σχετικά με διακίνηση ναρκωτικών και ενδελεχείς έρευνες, οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αλεξανδρούπολης συνέλαβαν τους δύο 19χρονους δράστες, καθόσον σε έρευνα που πραγματοποίησαν σε οικία, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, τους εντόπισαν να κατέχουν μία (1) νάιλον συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους 180 γραμμαρίων. 

Στη δεύτερη περίπτωση, στη Δράμα, στο πλαίσιο επιχείρησης, αστυνομικοί της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας εντόπισαν τον 22χρονο να επιχειρεί να προμηθεύσει τον 39χρονο, με μία (1) νάιλον συσκευασία που περιείχε ακατέργαστη κάνναβη, βάρους 9,8 γραμμαρίων. 

Επιπλέον, στην κατοχή του 22χρονου, καθώς και σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, βρέθηκαν ακόμη δύο (2) νάιλον συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 37,7 γραμμαρίων.

Συνολικά κατασχέθηκαν 227,5 γραμμάρια ακατέργαστης. 

Οι δικογραφίες που σχηματίσθηκαν θα υποβληθούν στους αρμόδιους Εισαγγελείς, ενώ την προανάκριση ενεργούν η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης και το Τμήμα Ασφάλειας Δράμας.

 

ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

ΔΟΞΑΤΟ

Οι 86 βουλευτές που εκλέγει ο ΣΥΡΙΖΑ

Δημοσιεύτηκε

στις

Η νέα Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ αποτελείται από 86 πρόσωπα και αναμένεται να αποτελέσει μία «δυνατή» αντιπολίτευση. Ο αρχηγός του κόμματος έχει εκλεχθεί στους νομούς Α’ Ανατολικής Αττικής, Λάρισας και Αχαΐας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, θα «αρνηθεί» την έδρα στη Λάρισα με αποτέλεσμα να εκλεχθεί βουλευτής η Άννα Βαγενά, ενώ φέρεται να καταλήγει εν τέλει στην επιλογή του νομού Αχαΐας.

Η Νέα Δημοκρατία κατάφερε να κερδίσει 158 από τις 300 της Βουλής, σχηματίζοντας κυβέρνηση με αυτοδυναμία.

Δείτε τη λίστα με τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ:

Επικρατείας

Βασίλης Βασιλικός
Έφη Αχτσιόγλου
Πάνος Σκουρλέτης
Αλέκος Φλαμπουράρης

Α’ Αθηνών

Νίκος Βούτσης
Δημήτρης Τζανακόπουλος
Νίκος Φίλης
Χριστόφορος Βερναδάκης

Β1 Βόρειου Τομέα Αθηνών

Ευκλείδης Τσακαλώτος
Κώστας Ζαχαριάδης
Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου
Γιώργος Κατρούγκαλος

Β2 Δυτικού Τομέα Αθηνών

Γιάννης Δραγασάκης
Δημήτρης Βίτσας
Χαρά Καφαντάρη
Θανάσης Παπαχριστόπουλος

Β3 Νοτίου Τομέα Αθηνών

Νίκος Παππάς
Θεανώ Φωτίου
Γιάννης Μουζάλας
Ιωάννης Μπαλάφας
Ραλλία Χρηστίδου

Α’ Πειραιώς

Θοδωρής Δρίτσας

Β’ Πειραιώς

Νίνα Κασιμάτη
Γιάννης Ραγκούσης
Τρύφων Αλεξιάδης

Α’ Ανατολικής Αττικής

Αλέξης Τσίπρας
Χρήστος Σπίρτζης
Νάσος Αθανασίου

Β’ Δυτικής Αττικής

Γιώργος Τσίπρας

Αιτωλοακαρνανίας

Γιώργος Βαρεμένος
Θάνος Μωραΐτης

Αργολίδας

Ιωάννης Γκιόλας

Αρκαδίας

Γιώργος Παπαηλιού

Άρτας

Όλγα Γεροβασίλη

Αχαΐας

Αλέξης Τσίπρας
Σία Αναγνωστοπούλου
Κωνσταντίνος Μάρκου

Βοιωτίας

Γιώτα Πούλου

Δράμας

Θεόφιλος Ξανθόπουλος

Δωδεκανήσου

Νεκτάριος Σαντορινιός

Έβρου

Νατάσα Γκάρα

Ευβοίας

Ευάγγελος Αποστόλου
Μιλτιάδης Χατζηγιαννάκης

Ηλείας

Διονύσιος – Χαράλαμπος Καλαματιανός

Ημαθίας

Φρόσω Καρασαρλίδου

Ηρακλείου

Χάρης Μαμουλάκης
Σωκράτης Βαρδάκης
Νικόλαος Ηγουμενίδης

Θεσπρωτίας

Μάριος Κάτσης

Α’ Θεσσαλονίκης

Κατερίνα Νοτοπούλου
Γιάννης Αμανατίδης
Χρήστος Γιαννούλης
Κώστας Ζουράρις
Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης

Β’ Θεσσαλονίκης

Σωκράτης Φάμελλος
Δώρα Αυγέρη

Ιωαννίνων

Μερόπη Τζούφη

Καβάλας

Σουλτάνα Ελευθεριάδου

Καρδίτσας

Σπύρος Λάππας

Καστοριάς

Ολυμπία Τελιγιορίδου

Κέρκυρας

Χρήστος – Αλέξανδρος Αυλωνίτης

Κιλκίς

Ειρήνη – Ελένη Αγαθοπούλου

Κοζάνης

Καλλιόπη Βέττα

Κορινθίας

Γεώργιος Ψυχογιός

Κυκλάδων

Νικόλας Συρμαλένιος

Λακωνίας

Σταύρος Αραχωβίτης

Λάρισας

Βασίλειος Κόκκαλης
Αλέξης Τσίπρας

Λασιθίου

Εμμανουήλ Θραψανιώτης

Λέσβου

Γιάννης Μπουρνούς

Μαγνησίας

Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος
Κατερίνα Παπανάτσιου

Μεσσηνίας

Αλέξης Χαρίτσης

Ξάνθης

Χουσεϊν Ζέϊμπεκ

Πέλλας

Θεοδώρα Τζάκρη

Πιερίας

Μπέττυ Σκούφα

Πρέβεζας

Κωνσταντίνος Μπάρκας

Ρεθύμνης

Ανδρέας Ξανθός

Ροδόπης

Τάκης Χαρίτου

Σερρών

Λευτέρης Αβραμάκης

Τρικάλων

Αθανάσιος Παπαδόπουλος

Φθιώτιδας

Ιωάννης Σαρακιώτης

Φλώρινας

Πέτη Πέρκα

Χαλκιδικής

Κυριακή Μαλάμα

Χανίων

Παύλος Πολάκης

Χίου

Ανδρέας Μιχαηλίδης

ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

ΔΟΞΑΤΟ

Αυτοί είναι οι 158 βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας

Δημοσιεύτηκε

στις

Η Νέα Δημοκρατία και ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατάφεραν να κερδίσουν τις εθνικές εκλογές του Ιουλίου 2019. Συνολικά, 158 βουλευτές από τη ΝΔ εκλέγονται ενώ από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ, στην Βουλή μπαίνουν 86 πρόσωπα.

Αναλυτικά τα «γαλάζια» πρόσωπα που εκλέχθηκαν:

Επικρατείας

Πικραμένος Παναγιώτης
Γιαννάκου Μαριόρη (Μαριέττα)
Γεραπετρίτης Γεώργιος
Θεοδωρικάκος Παναγιώτης (Τάκης)
Ταραντίλης Χρήστος

Α’ Αθηνών

Κεφαλογιάννη Όλγα
Κικίλιας Βασίλειος
Πλεύρης Αθανάσιος (Θάνος)
Κακλαμάνης Νικήτας
Συρίγος Ευάγγελος (Άγγελος)
Μπογδάνος Κωνσταντίνος
Πιπιλή Φωτεινή

Β1′ βορείου τομέα Αθηνών

Χατζηδάκης Κωνσταντίνος (Κωστής)
Γεωργιάδης Σπυρίδων – Άδωνις
Κεραμέως Νίκη
Κουμουτσάκος Γεώργιος
Ρουσόπουλος Θεόδωρος (Θόδωρος)
Καιρίδης Δημήτριος
Ράπτη Ζωή

Β2′ δυτικού τομέα Αθηνών

Μητσοτάκης Κυριάκος
Βαρβιτσιώτης Μιλτιάδης
Λοβέρδος Ιωάννης – Μιχαήλ (Γιάννης)

Β3′ νοτίου τομέα Αθηνών

Δένδιας Νικόλαος – Γεώργιος
Κυρανάκης Κωνσταντίνος
Χατζηδάκης Διονύσιος
Θεοχάρης Θεοχάρης (Χάρης)
Καραμανλή Άννα
Βούλτεψη Σοφία
Παπαδημητρίου Χαράλαμπος (Μπάμπης)
Καλλιάνος Ιωάννης
Σπανάκης Βασίλειος – Πέτρος

Α’ Πειραιώς

Κατσαφάδος Κωνσταντίνος
μελάς Ιωάννης
Μανωλάκος Νικόλαος
Δούνια Παναγιώτα (Νόνη)
Μπουτσικάκης Χριστοφόρος-Εμμανουήλ

Β’ Πειραιώς

Τραγάκης Γιάννης
Μαρκόπουλος Δημήτριος

Α’ ανατολικής αττικής

Μαρτίνου γεωργία
Βορίδης Μαυρουδής (Μάκης)
Βλάχος Γεώργιος
Οικονόμου Βασίλειος

Β’ δυτικής αττικής

Μπούρας Αθανάσιος
Λιάκος Ευάγγελος
Κότσιρας Γεώργιος

Αιτωλοακαρνανίας

Καραγκούνης Κωνσταντίνος
Σαλμάς Μάριος
Λίβανος Σπυρίδων – Παναγιώτης (Σπήλιος)

Αργολίδος

Ανδριανός Ιωάννης

Αρκαδίας

Βλάσης Κωνσταντίνος

Άρτας

Στύλιος Γεώργιος

Αχαΐας

Μητσοτάκης Κυριάκος
Τσιγκρής Άγγελος
Κατσανιώτης Ανδρέας
Φωτήλας Ιάσων

Βοιωτίας

Κουτσούμπας Ανδρέας

Γρεβενών

Πάτσης Ανδρέας

Δράμας

Μπλούχος Κωνσταντίνος

Δωδεκανήσου

Κονσόλας Εμμανουήλ (Μάνος)
Υψηλάντης Βασίλειος – Νικόλαος
Ιατρίδη Τσαμπίκα (Μίκα)
Παππάς Ιωάννης

Έβρου

Δημοσχάκης Αναστάσιος
Δερμεντζόπουλος Χρήστος
Κελέτσης Σταύρος

Ευβοίας

Κεδικόγλου Συμεών (Σίμος)
Έμπιλης Αθανάσιος
Πνευματικός Σπυρίδων

Ευρυτανίας

Κοντογέωργος Κωνσταντίνος

Ζακύνθου

Ακτύπης Διονύσιος του Δημήτριου

Ηλείας

Αυγερινοπούλου Διονυσία – Θεοδώρα
Τζαβάρας Κωνσταντίνος
Νικολακόπουλος Ανδρέας

Ημαθίας

Βεσυρόπουλος Απόστολος
Μπαρτζώκας Αναστάσιος
Τσαβδαρίδης Λάζαρος

Ηράκλειου

Αυγενάκης Ελευθέριος
Σενετάκης Μάξιμος

Θεσπρωτίας

Γιογιάκας Βασίλειος

Α’ Θεσσαλονίκης

Καραμανλής Κωνσταντίνος
Γκιουλέκας Κωνσταντίνος
Ράπτη Ελένη
Καλαφάτης Σταύρος
Σιμόπουλος Ευστράτιος (Στράτος)
Ευθυμίου Άννα
Κουβέλας Δημήτριος

Β’ Θεσσαλονίκης

Καράογλου Θεόδωρος
Αναστασιάδης Σάββας
Βαρτζόπουλος Δημήτριος

Ιωαννίνων

Τασούλας Κωνσταντίνος
Καλογιάννης Σταύρος
κεφάλα Μαρία – Αλεξάνδρα
Αμυράς Γεώργιος

Καβάλας

Παναγιωτόπουλος Νικόλαος
Πασχαλίδης Ιωάννης
Λαζαρίδης μακάριος

Καρδίτσας

Τσιάρας Κωνσταντίνος
Κότσος Γεώργιος
Σκόνδρα Ασημίνα

Καστοριάς

Τζηκαλαγιάς Ζήσης

Κέρκυρας

Γκίκας Στέφανος

Κεφαλληνίας

Καππάτος Παναγής

Κιλκίς

Γεωργαντάς Γεώργιος

Κοζάνης

Κωνσταντινίδης Ευστάθιος
Βρυζίδου Παρασκευή
Παπαδόπουλος Μιχαήλ (Μιχάλης)
Αμανατίδης Γεώργιος

Κορινθίας

Δήμας Χρίστος
Ταγαράς Νικόλαος
Σουκούλη – Βιλιάλη Μαρία Ελένη (Μαριλένα)

Κυκλάδων

Ιωάννης Βρούτσης
Κατερίνα Μονογιού
Φίλιππος Φορτωμάς

Λακωνίας

Θανάσης Δαβάκης
Νεοκλής Κρητικός

Λάρισας

Μάξιμος Χαρακόπουλος
Χρήστος Κέλλας
Στέλλα Μπίζιου

Λασιθίου

Ιωάννης Πλακιωτάκης

Λέσβου

Χαράλαμπος Αθανασίου

Λευκάδα

Θανάσης Καββαδάς

Μαγνησίας

Χρήστος Μπούκωρος
Ζέττα Μακρή
Θανάσης Λιούπης
Κωνσταντίνος Μαραβέγιας

Μεσσηνίας

Αντώνης Σαμαράς
Ιωάννης Λαμπρόπουλος
Μίλτος Χρυσομάλλης
Περικλής Μαντάς

Ξάνθης

Σπύρος Τσιλιγγίρης

Πέλλας

Γιώργος Καρασμάνης
Διονύσης Σταμενίτης
Λάκης Βασιλειάδης

Πιερίας

Φώντας Μπαραλιάκος
Άννα Μάνη-Παπαδημητρίου
Σάββας Χιονίδης

Πρέβεζα

Στέργιος Γιαννάκης

Ρεθύμνης

Γιάννης Κεφαλογιάννης

Ροδόπης

Ευριπίδης Στυλιανίδης

Σάμου

Χριστόδουλος Στεφανάδης

Σερρών

Κώστας Καραμανλής
Φωτεινή Αραμπατζή
Τάσος Χατζηβασιλείου
Θεόφιλος Λεονταρίδης

Τρικάλων

Κωνσταντίνος Σκρέκας
Αθανάσιος Λιούτας
Κατερίνα Παπακώστα-Παλιούρα

Φθιώτιδας

Χρήστος Σταϊκούρας
Ιωάννης Οικονόμου
Γεώργιος Κοτρωνιάς
Θέμης Χειμάρας

Φλώρινας

Ιωάννης Αντωνιάδης

Φωκίδας

Ιωάννης Μπουγάς

Χαλκιδικής

Γιώργος Βαγιωνάς

Χανίων

Ντόρα Μπακογιάννη
Κωνσταντίνος-Μανούσος Βολουδάκης
Βασίλης Διγαλάκης

Χίου

Νότης Μηταράκης

ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ
teliko filiagkos-plio
HOLIDAY-Car-Rental-banner
aigaion
Island-thassos-banner
professional camera ad
filippidis marmara banner
post_head_image
300x250_ANOIKSI

300x250_ANOIKSI

karta 1
geotech_banner
old_town_inn
ergasia_syn
epikairotita

Social

Facebook
INSTAGRAM
Twitter
YOUTUBE



ΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠIΣHΣ