Connect with us

ΕΛΛΑΔΑ

«Αίσωπος» σε Μουριάδη | Έχετε κάνει τα ελάχιστα για την προστασία των αδέσποτων, πάει πολύ να μας κουνάτε το δάχτυλο!

Δημοσιεύτηκε

στις

Για «έπαρση» και «απαξιωτική συμπεριφορά» κατά του «Αισώπου» κατηγορούν τον Θόδωρο Μουριάδη οι άνθρωποι του Φιλοζωικού Σωματείου με αφορμή «απαράδεκτες κρίσεις» που, σύμφωνα με ανακοίνωση, εκστόμισε ο Δήμαρχος Καβάλας κατά την τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικου Συμβουλίου.

Έναν μήνα μετά την αναβολή δράσης μαζικών στειρώσεων αδέσποτων ζώων και τη δημόσια αλληλογραφία μεταξύ του «Αισώπου» και της Δημοτικής Αρχής  οι υψηλοί τόνοι δεν φαίνεται να έχουν «πέσει».

Διαβάστε το πλήρες κείμενο της νέας ανακοίνωσης του Φιλοζωικού Σωματείου που στρέφεται επί προσωπικού «απέναντι» στον Θόδωρο Μουριάδη.

Όλα θα μπορούσαν να λυθούν αν ο κ. Μουριάδης έδειχνε το ελάχιστο ενδιαφέρον για τη δουλειά του Σωματείου μας…
«Για μία ακόμα φορά γινόμαστε μάρτυρες της απαξιωτικής συμπεριφοράς του δημάρχου Καβάλας, Θόδωρου Μουριάδη απέναντι στον Αίσωπο. Εκφράσεις όπως «βάζουν πρώτα τα σκυλιά και μετά τον άνθρωπο», «νομίζουν πως είναι το κέντρο του κόσμου», «η ασφάλεια των ανθρώπων περιστρέφεται γύρω από αυτούς», «το παν είναι τα σκυλιά και όχι ο ντιλιβεράς που του ορμάει το σκυλί», «αδιαφορούν για τον άνθρωπο» κτλ. δεν θίγουν εμάς, αλλά τσαλακώνουν την εικόνα του πρώτου πολίτη του Δήμου Καβάλας.

Για πολλοστή φορά θα πούμε στον κ. δήμαρχο ότι οι άνθρωποι του Αισώπου ούτε καρέκλες κυνηγούν ούτε θέσεις ούτε αναγνώριση. Ό,τι κάνουν, το κάνουν με απόλυτο κίνητρο την αγάπη για τα ζώα.

Καλύπτουν την ανεπάρκεια του Δήμου, προστατεύοντας αθώες ψυχές που δεν έφταιξαν σε τίποτα και βρίσκονται στους δρόμους. Η αγάπη μας για τα ζώα είναι απότοκο της υπέρμετρης αγάπης για τον άνθρωπο. Το Σωματείο ποτέ δεν έβαλε πάνω από την ανθρώπινη ζωή, τη ζωή ενός ζώου, αλλά και πότε δεν θα υποβιβάσει τη ζωή ενός ζώου. Ως εκ τούτου, επιστρέφουμε ως απαράδεκτη την κρίση που εξέφρασε στην 13η Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ο κ. Μουριάδης.

Θα «δικαιολογούσαμε» την στάση του στην περίπτωση που θα βρισκόμασταν σε προεκλογική περίοδο. Τότε, θα αντιλαμβανόμασταν (αν και δεν θα συμφωνούσαμε) ότι ψαρεύει σε μία συγκεκριμένη εκλογική βάση. Τώρα όμως, σχεδόν ένα χρόνο μετά την εκλογή και έχοντας κάνει τα ελάχιστα για την προστασία των αδέσποτων, πάει πολύ να μας κουνάει το δάκτυλο.

Το σωματείο πάντα προσπαθεί και επιδιώκει να τηρούνται τα νόμιμα και να ακολουθούνται όλες οι νόμιμες διαδικασίες για την περισυλλογή ενός ζώου. Λυπούμαστε που, έστω και τώρα μετά απ’ όλα αυτά τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν, ο Δήμος, οι αρμόδιοι υπάλληλοι και ο ίδιος ο Δήμαρχος, αρνούνται να μιλήσουν και να συνεργαστούν μαζί μας και το μόνο που κάνουν είναι να λασπολογούν.

Το να εμφανίζεται ο Δήμαρχος ως τιμητής των υπαλλήλων του Δήμου, χωρίς να αξιολογεί τη δουλειά τους έχοντας στα χέρια του επίσημες καταγγελίες, αποτυπώνει την έλλειψη ενδιαφέροντος για τα ζώα και τους φιλόζωους δημότες.

Σε κάθε περίπτωση ο Αίσωπος οφείλει να απαντά σε όσους τον κακολογούν, ακόμα και στους υπαλλήλους περισυλλογής και ιδιαίτερα στον κ. Μουμτζή, το όνομα του οποίου πρώτος ανέφερε ο Δήμαρχος Καβάλας στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Καλό θα ήταν επίσης, πριν μιλήσει ο κ. Δήμαρχος για ρόμπες και αντίποινα, να αναλογιστεί αν ήταν τυχαίο ότι έγινε με παράτυπο τρόπο η περισυλλογή του πιο ήσυχο αδέσποτου, της πόλης του Mικελ, μία μέρα μετά την ανακοίνωση μας για τη μη πραγματοποίηση των στειρώσεων. Στειρώσεις που είναι το Α και το Ω στην αντιμετώπιση του πληθυσμού των αδέσποτων.

Ίσως, κ. Δήμαρχε να έπρεπε να ρίξετε εκεί το βάρος του ενδιαφέροντος σας για τα αδέσποτα (αν φυσικά υπάρχει) και όχι στο κυνήγι των βαπτισμένων “επιθετικών” ζώων που έχουν εξαπολύσει οι υπάλληλοί σας, οι οποίοι ουδεμία σχέση έχουν με το αντικείμενο. Έχουν αποδείξει τη μη φιλοζωία τους όλα αυτά τα χρόνια που κατέχουν αυτή τη θέση “καρέκλα”.

Τέλος, θα θέλαμε να γνωστοποιήσουμε στους πολίτες της Καβάλας ότι ο Δήμος έδωσε 25 σακιά τροφής σε φιλόζωους που σιτίζουν αδέσποτα και στο Σωματείο μας 5. Επίσης, από χορηγία που έγινε από τοπικό pet shop (1000 κονσέρβες για γάτες), ο Αίσωπος πήρε 5 δωδεκάδες τις οποίες μοίρασε σε φιλόζωους.

Δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε τι απέγιναν οι υπόλοιπες τροφές.

Όλα αυτά θα μπορούσαν να λυθούν και να συζητηθούν αν ο κ. Μουριάδης έδειχνε το ελάχιστο ενδιαφέρον για τη δουλειά του Σωματείου μας. Δυστυχώς, επιμένει στην γεμάτη έπαρση στάση του που δεν τιμά ούτε τον ίδιο ούτε και την Καβάλα που έχει αποδείξει στο παρελθόν τα φιλοζωικά της αισθήματα».

kavalapost

ΥΠΟΒΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Απάντηση

ΕΛΛΑΔΑ

Νέα ΚΥΑ για τις εκκλησίες | Μέχρι τις 21 Αυγούστου τα μέτρα για τον κορονοϊό

Δημοσιεύτηκε

στις

Παρατείνεται μέχρι 21 Αυγούστου με νέα ΚΥΑ των υπουργών Παιδείας και Θρησκευμάτων και Υγείας η ισχύς των περιοριστικών μέτρων για των κορονοϊό στις εκκλησίες.

Συγκεκριμένα αναφέρεται:

«Mε νέα ΚΥΑ των Υπουργών Παιδείας και Θρησκευμάτων και Υγείας παρατείνεται η ισχύς των προσωρινών περιοριστικών μέτρων στους χώρους λατρείας, όλων των θρησκειών και δογμάτων (όπως ίσχυε με την προηγούμενη ΚΥΑ Δ1α/Γ.Π.οικ.34060/2.6.2020) μέχρι και την 21/8/2020. Αναμένεται η δημοσίευσή της στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως».

Σήμερα (09.07) συνέρχεται η Διαρκής Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος στην οποία αναμένεται να συζητηθεί το θέμα.

Τι ίσχυε μέχρι σήμερα
Επιτρέπεται η τέλεση λειτουργιών, λατρευτικών συνάξεων, ιεροπραξιών, μυστηρίων, κηδειών (και των σχετικών με αυτές θρησκευτικών λειτουργιών και λοιπών ιεροπραξιών και ταφικών εκδηλώσεων) και κάθε είδους θρησκευτικών τελετών, καθώς και η προσέλευση προσώπων για ατομική ή κατ’ ιδίαν προσευχή σε όλους ανεξαιρέτως τους χώρους θρησκευτικής λατρείας (κάθε είδους και κάθε νομικού, κανονικού και εν γένει θρησκευτικού καθεστώτος ναών και παρεκκλησίων, ευκτηρίων οίκων, τεμενών, συναγωγών κ.λπ.) κάθε δόγματος και θρησκείας, ανεξαρτήτως μεγέθους και χωρητικότητάς τους, στο σύνολο της Επικράτειας.

Ο μέγιστος αριθμός ατόμων που επιτρέπεται να παρίσταται εντός του χώρου λατρείας, λόγω κορονοϊού, προκύπτει από την τήρηση της αναλογίας 1 ατόμου ανά 5 τ.μ. επιφάνειας, με ελάχιστη απόσταση 1,5 μέτρου μεταξύ τους προς όλες τις κατευθύνσεις.

Ο κατά νόμο υπεύθυνος θρησκευτικός λειτουργός οφείλει να προχωρήσει στην εσωτερική διαμόρφωση του χώρου λατρείας, ώστε να είναι αμέσως διακριτές οι θέσεις (ορθίων ή καθημένων) που μπορούν να καταλάβουν οι προσερχόμενοι και να διατηρείται ο μέγιστος αριθμός τους εντός του ορίου της προαναφερθείσας αναλογίας, καθώς και η απόσταση 1,5 μέτρου μεταξύ τους προς όλες τις κατευθύνσεις,

Σε περίπτωση που η επιφάνεια του χώρου λατρείας υπερβαίνει τα 500 τ.μ., ως μέγιστος αριθμός παρισταμένων ορίζονται τα 100 άτομα.

Στις εισόδους των χώρων λατρείας υπάρχουν υποχρεωτικά δυο σταθμοί αντισηπτικών προς χρήση των προσερχόμενων. Η υγιεινή των χεριών με αντισηπτικό είναι υποχρεωτική κατά την είσοδο στο χώρο λατρείας.

Καθ’ όλη τη διάρκεια παραμονής στον χώρο λατρείας συνιστάται η χρήση προστατευτικής υφασμάτινης μάσκας από τους προσερχόμενους. Για την εξυπηρέτησή τους πρέπει, σε εμφανές σημείο κάθε χώρου λατρείας, να έχει ληφθεί πρόνοια για τον αναγκαίο εξοπλισμό υγιεινής (χαρτομάντηλα ή χάρτινες πετσέτες κ.λπ.).

Είναι απαραίτητος ο συχνός καθαρισμός και η τοπική απολύμανση των επιφανειών που αγγίζονται (π.χ. κουπαστές, χερούλια, διακόπτες) ή χρησιμοποιούνται για την εκδήλωση του θρησκευτικού φρονήματος από πολλά πρόσωπα.

Στις εξόδους των χώρων λατρείας τοποθετούνται υποχρεωτικά κάδοι για την απόρριψη του χρησιμοποιηθέντος εξοπλισμού υγιεινής (μάσκες, γάντια, χαρτομάντηλα, ποδονάρια κ.λπ.).

ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

ΕΛΛΑΔΑ

Η ερώτηση των βουλευτών Ανατολική Μακεδονίας – Θράκης του ΣΥΡΙΖΑ για την απουσία δρομολογίων τρένων στην περιφέρεια

Δημοσιεύτηκε

στις

Ερώτηση των βουλευτών Ανατολική Μακεδονίας-Θράκης του ΣΥΡΙΖΑ για την απουσία δρομολογίων τρένων στην περιφέρεια
Την απουσία δρομολογίων των τρένων στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης (ΠΑΜΘ) τονίζουν σε ερώτηση τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ προς τον Υπουργό Υποδομών & Μεταφορών.

Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ θυμίζουν πως το Σεπτέμβρη του 2019, τριάντα βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ είχαν καταθέσει ερώτηση με τίτλο «Η άνοδος του κ. Μητσοτάκη στη φετινή ΔΕΘ βρήκε τη Θράκη χωρίς τρένα», αναδεικνύοντας, ήδη από τότε, την αναστολή των δρομολογίων όλων των αμαξοστοιχιών από την Δράμα και ανατολικότερα έως την Αλεξανδρούπολη, την Ορεστιάδα και κατ’ επέκταση τα σύνορα της χώρας, και, παράλληλα, απαιτώντας να βρεθεί λύση ώστε να μην εγκαταλειφθεί ολόκληρη η ΠΑΜΘ χωρίς τρένα.

Στην παραπάνω ερώτηση έλαβαν απάντηση 3,5 μήνες μετά, από τον Υφυπουργό Υποδομών και Μεταφορών, κ. Κεφαλογιάννη, στην οποία σημειωνόταν πως τα δρομολόγια υποκαταστάθηκαν με λεωφορεία για τη συντήρηση του σιδηροδρομικού δικτύου και, μάλιστα, πως όλο αυτό βαίνει προς όφελος των επιβατών, οι οποίοι με αυτό το «νέο μέσο» φτάνουν ταχύτερα στον προορισμό τους.
Ωστόσο, και ενώ έχει περάσει ένας χρόνος από την απόφαση αναστολής των δρομολογίων, η ταλαιπωρία κατοίκων και επιβατών στην ΠΑΜΘ συνεχίζεται. Ολόκληρη Περιφέρεια παραμένει αποκομμένη από τη σιδηροδρομική σύνδεση με την υπόλοιπη Ελλάδα. Πόσο μάλλον στις σημερινές δύσκολες συνθήκες της «μετά την καραντίνα» περιόδου, όπου ο τουρισμός και η οικονομία της χώρας βάλλονται σκληρά, λόγω και της αναλγησίας της Κυβέρνησης, την στιγμή που όλοι γνωρίζουν πως το τρένο μπορεί να ενισχύσει την επισκεψιμότητα στην ΑΜ-Θ, να τονώσει τον εσωτερικό τουρισμό, να αποτελέσει ένα ισχυρό αναπτυξιακό εργαλείο για ολόκληρη την περιοχή.

Ακολουθεί ολόκληρη η ερώτηση
Προς τον κ. Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών
ΘΕΜΑ: «Απουσία δρομολογίων των τρένων στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης (ΠΑΜΘ)»
Τον Σεπτέμβρη του 2019, τριάντα βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ είχαμε καταθέσει ερώτηση με τίτλο «Η άνοδος του κ. Μητσοτάκη στη φετινή ΔΕΘ βρήκε τη Θράκη χωρίς τρένα», αναδεικνύοντας, ήδη από τότε, την αναστολή των δρομολογίων όλων των αμαξοστοιχιών από την Δράμα και ανατολικότερα έως την Αλεξανδρούπολη, την Ορεστιάδα και κατ’ επέκταση τα σύνορα της χώρας, και, παράλληλα, απαιτώντας να βρεθεί λύση ώστε να μην εγκαταλειφθεί ολόκληρη η ΠΑΜΘ χωρίς τρένα.

Στην παραπάνω ερώτηση λάβαμε απάντηση 3,5 μήνες μετά, από τον Υφυπουργό Υποδομών και Μεταφορών, κ. Κεφαλογιάννη, στην οποία σημειωνόταν πως τα δρομολόγια υποκαταστάθηκαν με λεωφορεία για τη συντήρηση του σιδηροδρομικού δικτύου και, μάλιστα, πως όλο αυτό βαίνει προς όφελος των επιβατών, οι οποίοι με αυτό το «νέο μέσο» φτάνουν ταχύτερα στον προορισμό τους.
Ωστόσο, και ενώ έχει περάσει ένας χρόνος από την απόφαση αναστολής των δρομολογίων, η ταλαιπωρία κατοίκων και επιβατών στην ΠΑΜΘ συνεχίζεται. Ολόκληρη Περιφέρεια παραμένει αποκομμένη από τη σιδηροδρομική σύνδεση με την υπόλοιπη Ελλάδα. Πόσο μάλλον στις σημερινές δύσκολες συνθήκες της «μετά την καραντίνα» περιόδου, όπου ο τουρισμός και η οικονομία της χώρας βάλλονται σκληρά, λόγω και της αναλγησίας της Κυβέρνησης, την στιγμή που όλοι γνωρίζουν πως το τρένο μπορεί να ενισχύσει την επισκεψιμότητα στην ΑΜ-Θ, να τονώσει τον εσωτερικό τουρισμό, να αποτελέσει ένα ισχυρό αναπτυξιακό εργαλείο για ολόκληρη την περιοχή.

Ο Έβρος ιδιαίτερα αντιμετωπίζει ένα επιπλέον πρόβλημα εξαιτίας των χρόνων στους οποίους πραγματοποιούνται τα λιγοστά δρομολόγια από Αλεξανδρούπολη προς Ορμένιο και αντίστροφα. Αναλυτικότερα, το πρώτο δρομολόγιο από Αλεξανδρούπολη ξεκινά στις 08.40, γεγονός που σημαίνει ότι δεν μπορεί να εξυπηρετήσει κανέναν εργαζόμενο που θέλει να μετακινηθεί προς τον βόρειο Έβρο, αφού οι υπηρεσίες ξεκινούν τη λειτουργία τους πολύ νωρίτερα.
Αντίστοιχα, ξεκινώντας κάποιος από το Ορμένιο προς την Αλεξανδρούπολη, το πρώτο δρομολόγιο που βρίσκει είναι στις 11.45. Κατά συνέπεια, φτάνει στην Αλεξανδρούπολη στις 14.00 το μεσημέρι.
Οποιοσδήποτε, λοιπόν, κάτοικος του βορείου Έβρου θέλει να επισκεφτεί κάποια υπηρεσία στην πρωτεύουσα του νομού ή το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Έβρου, φτάνει στην Αλεξανδρούπολη όταν όλες οι υπηρεσίες έχουν ήδη ή κοντεύουν να κλείσουν.
Επιπλέον, δεν υπάρχει ο διαθέσιμος χρόνος για εξυπηρέτηση αφού το τελευταίο δρομολόγιο από Αλεξανδρούπολη προς Ορμένιο φεύγει στις 15.15. Άρα, όποιος φτάσει στην Αλεξανδρούπολη στις 14.00 έχει στη διάθεσή του μόλις μία ώρα και ένα τέταρτο πριν φύγει το τελευταίο τρένο για την επιστροφή στον βόρειο Έβρο.
Τα δε Σαββατοκύριακα η κατάσταση είναι απελπιστική διότι δεν προβλέπεται κανένα δρομολόγιο από και προς τον βόρειο Έβρο.
Η αστοχία στο χρόνο που διεξάγονται τα δρομολόγια, αφού δεν μπορούν να εξυπηρετήσουν τους πολίτες, οδηγεί στην απόρριψη του τρένου ως μεταφορικού μέσου, με αποτέλεσμα, φοβούμαστε, σύντομα το δρομολόγιο να κινδυνεύει να «κοπεί» και λόγω έλλειψης επιβατικού κοινού, αλλά και διότι, φτάνοντας κανείς από τον βόρειο Έβρο στην Αλεξανδρούπολη, δεν υπάρχει τρένο για να τον μεταφέρει στις άλλες πόλεις της Περιφέρειας ΑΜ-Θ, αλλά και στην υπόλοιπη Ελλάδα.
Το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών της Κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας, αφήνει ολόκληρη την ΠΑΜΘ χωρίς τρένα δίνοντας την εντύπωση της οικονομικής και κοινωνικής αποσύνθεσης της περιοχής μας, αλλά και μιας ξεχασμένης από το κράτος περιοχής.
Επειδή το φετινό καλοκαίρι είναι μεγαλύτερη από κάθε άλλη φορά η ανάγκη στήριξης του τουρισμού και της οικονομίας γενικότερα, λόγω των περιορισμών που επέβαλλαν τα αναγκαστικά μέτρα για την αντιμετώπιση της πανδημίας,

Επειδή για τους κατοίκους της Ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης συνεχίζεται η ταλαιπωρία στις μετακινήσεις τους, αφού παραμένουν χωρίς σιδηροδρομική σύνδεση με όλη την υπόλοιπη Ελλάδα εδώ και περίπου έναν χρόνο,
Επειδή για τους κατοίκους του Έβρου συνεχίζεται η ταλαιπωρία στις μετακινήσεις τους, αφού οι ώρες των δρομολογίων του τρένου καθιστούν πρακτικά την σιδηροδρομική σύνδεση μη λειτουργική,
Επειδή η εικόνα ενός εκτός λειτουργίας ή μη λειτουργικού σιδηροδρομικού δικτύου αποτελεί εικόνα παρακμής για την ευαίσθητη περιοχή μας, ενώ η απρόσκοπτη μετακίνηση επισκεπτών και πολιτών ενισχύει, μεταξύ άλλων, και την τοπική οικονομία,
Επειδή θεωρούμε την ύπαρξη σιδηροδρομικού δικτύου και σιδηροδρομικών συνδέσεων σε όλη την επικράτεια ως αυτονόητο γεγονός για μία σύγχρονη, ευνομούμενη πολιτεία,

Ερωτάται ο κ. Υπουργός:
1) Σε ποιες ενέργειες δεσμεύεται ώστε να επανέλθει η κανονικότητα όλων των δρομολόγιων των τρένων από και προς την Αν. Μακεδονία – Θράκη;
2) Σε ποιες ενέργειες προτίθεται να προβεί ώστε να στηριχθεί η κοινωνία και η οικονομία της Θράκης μέσω της σιδηροδρομικής σύνδεσης της περιοχής με την υπόλοιπη Ελλάδα;
3) Σε ποιες ενέργειες δεσμεύεται ώστε να επανέλθει η κανονικότητα στις μετακινήσεις για τους πολίτες της περιοχής αλλά και για τους επισκέπτες της;
4) Σε ποιες ενέργειες δεσμεύεται να προβεί ώστε να αναπροσαρμοστούν τα δρομολόγια των τρένων από την Αλεξανδρούπολη προς το Ορμένιο και το αντίστροφο;

ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

ΕΛΛΑΔΑ

Ολοκλήρωση της Α΄ φάσης του διαγωνισμού του έργου ΣΔΙΤ

Δημοσιεύτηκε

στις

Σήμερα ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για το έργο των κτιριακών εγκαταστάσεων του Δ.Π.Θ. με τίτλο «Υλοποίηση φοιτητικών εστιών, εκπαιδευτικών, ερευνητικών και λοιπών υποδομών του ΔΠΘ. με συμπράξεις Δημοσίου Ιδιωτικού Τομέα (ΣΔΙΤ)», και προϋπολογισμό 107,3 εκατ. ευρώ (χωρίς ΦΠΑ) που προβλέπεται να αλλάξει τη μορφή του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης.

Οι ακόλουθοι 7 φορείς εκδήλωσαν ενδιαφέρον στην πρώτη αυτή φάση του διαγωνισμού: ΑΚΤΩΡ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙΣ Α.Ε., ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ Α.Ε., ARCHRODON GROUP NV, ΘΕΜΕΛΗ Α.Ε., ΑΒΑΞ Α.Ε., ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ Α.Ε., και ΙΝΤΡΑΚΟΜ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ Α.Ε.
Στη συνέχεια θα προκύψουν οι 6 συμμετέχοντες που θα περάσουν στη β’ φάση του διαγωνισμού, στον ανταγωνιστικό διάλογο για το εμβληματικό αυτό έργο που θα υλοποιηθεί σε Κομοτηνή, Αλεξανδρούπολη και Ξάνθη. Η κατάθεση δεσμευτικών προσφορών αναμένεται να λάβει χώρα το 2021.
Το έργο περιλαμβάνει την κατασκευή:

στην Αλεξανδρούπολη: τεσσάρων κτηρίων φοιτητικών εστιών, χώρου σίτισης φοιτητών και πανεπιστημιακών κατοικιών
– στην Κομοτηνή: φοιτητικών εστιών, χώρου σίτισης φοιτητών, ξενώνα φιλοξενίας, πανεπιστημιακών κατοικιών, κεντρικής βιβλιοθήκης-αναγνωστηρίου-πολυλειτουργικής εγκατάστασης εκδηλώσεων
– στην Ξάνθη: ερευνητικού κέντρου αριστείας

ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

ΕΛΛΑΔΑ

Πανελλήνιες 2020 | Στα Ισπανικά εξετάζονται σήμερα οι υποψήφιοι

Δημοσιεύτηκε

στις

Στα Ισπανικά εξετάζονται σήμερα οι υποψήφιοι των Πανελληνίων 2020, οι οποίοι έχουν επιλέξει να δώσουν αυτό το ειδικό μάθημα.

Οι υπόλοιπες ημέρες θα είναι αφιερωμένες στην εξέταση των μουσικών ειδικών μαθημάτων: Αρμονία (9/7), Έλεγχος Μουσικών Ακουστικών Δεξιοτήτων (10/7), Μουσική Αντίληψη και Γνώση (11/7) και Μουσική Εκτέλεση και Ερμηνεία (13/7).

Το Newsbeast.gr, σε συνεργασία με το φροντιστήριο Γκρουπάκι θα σας ενημερώνει έγκυρα και έγκαιρα για τα θέματα και τις απαντήσεις των Πανελληνίων 2020.

ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

.

Monopolio Delivery

Δημοφιλή

Popular posts:

PABTEBOY ME GIATRO

Mladen Group 01

Mladen Group 02

Mladen Group 03

Mladen Group 04

Mladen Group 05

Mladen Group 06

Mladen Group 07

Mladen Group 08

Mladen Group 09

Mladen Group 10

Mladen Group 11

Mladen Group 12

Mladen Group 13

Mladen Group 14

Mladen Group 15

Mladen Group 16

Mladen Group 17

Mladen Group 18

Mladen Group 19

Free Group 01

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠIΣHΣ