Connect with us

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Έναρξη για τους παιδικούς σταθμούς

Δημοσιεύτηκε

στις

Το πρωί της Τετάρτης 23 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκαν οι αγιασμοί στους παιδικούς σταθμούς της Καβάλας.

Με βάση της καταστάσεις το Διοικητικό Συμβούλιο του Νομικού Προσώπου αποφάσισε να επανέλθει το ωράριο στους παιδικούς σταθμούς από τις 7 το πρωί μέχρι τις 4 το μεσημέρι.

ΥΠΟΒΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Απάντηση

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Δωρεάν μαθήματα σε πρόσφυγες από το ΔΙ.ΠΑ.Ε.

Δημοσιεύτηκε

στις

Το Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδας (ΔΙ.ΠΑ.Ε.), αναφέρει ανακοίνωση, μετά από συνεννόηση με τα στελέχη του Διεθνούς Οργανισμού Μετανάστευσης (Δ.Ο.Μ.), πρόκειται να υλοποιήσει, χωρίς οικονομική επιβάρυνση, προγράμματα κατάρτισης στις τεχνολογίες πληροφορικής και επικοινωνιών για τους πρόσφυγες και μετανάστες της δομής του παλιού στρατοπέδου «Ασημακοπούλου». Το πρώτο πρόγραμμα θα αρχίσει την ερχόμενη εβδομάδα και απευθύνεται στους πρόσφυγες και μετανάστες, που επιθυμούν να αποκτήσουν βασικές δεξιότητες σε λειτουργικό σύστημα, επεξεργασία κειμένου και το διαδίκτυο και τις υπηρεσίες του. Το δεύτερο πρόγραμμα θα αρχίσει μετά από ένα μήνα και απευθύνεται στους πρόσφυγες και μετανάστες, που επιθυμούν να αποκτήσουν δεξιότητες σε υπολογιστικά φύλλα, λογισμικό παρουσιάσεων και εφαρμογές διαδικτύου.

Με τον τρόπο αυτό, θα βοηθηθούν για να αντιμετωπίσουν ζητήματα και θέματα της καθημερινότητάς τους σε μία προσπάθεια να διευκολυνθεί η διαδικασία ένταξης αυτών στην τοπική κοινωνία. Στο πρόγραμμα θα διδάξουν καθηγητές και συνεργάτες του Τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής. Τα μαθήματα θα διεξαχθούν κατά βάση από απόσταση και θα αξιοποιηθούν υποδομές των εργαστηριών Πληροφορικής που διαθέτει το Τμήμα και ο Διεθνής Οργανισμός Μετανάστευσης.

ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Εξ αποστάσεως τα μαθήματα στο ΔΙ.ΠΑ.Ε.

Δημοσιεύτηκε

στις

Η Διοικούσα Επιτροπή του παραρτήματος Καβάλας του Διεθνούς Πανεπιστημίου αποφάσισε ομόφωνα να μη γίνονται μαθήματα εκτός του Πανεπιστημίου.

Η επιτροπή συνεδρίασε την Τρίτη 13 Οκτωβρίου και αποφάσισε τα μαθήματα να γίνουν εξ αποστάσεως για το πρώτο εξάμηνο του του ακαδημαϊκού έτους 2020- 2021. Υπενθυμίζεται ότι κάποια από τα εργαστήρια θα γίνουν δια ζώσης.

 

 

ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Η αντιπεριφέρεια Καβάλας διαθέτει το αμφιθέατρο στο ΔΙ.ΠΑ.Ε.

Δημοσιεύτηκε

στις

Την προηγούμενη εβδομάδα Επιμελητήριο και Εμπορικός Σύλλογος έστειλαν κοινή επιστολή στο ΔΙΠΑΕ Καβάλας προτείνοντας μεγάλες αίθουσες για δια ζώσης μάθημα ωστόσο  οι προτάσεις είναι δύσκολο να υλοποιηθούν. Ανάμεσα στις προτάσεις είναι και το Αμφιθέατρο που ανήκει στην Αντιπεριφέρεια Καβάλας.

 

Ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας Κώστας Αντωνιαδής δηλώνει σύμφωνος με αυτή την πρόταση και σε περίπτωση που το Αμφιθέατρο πληρεί τις προδιαγραφές σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα πρόκειται να το διαθέσει.

 

ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

ΠΟΕΣΥ | Απαίτηση για δημόσια συγγνώμη από το ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δημοσιεύτηκε

στις

Με Δελτίο Τύπου που έστειλε στα ΜΜΕ το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΟΕΣΥ αναφέρει ότι “αποδοκιμάζει με τον πλέον έντονο τρόπο τις πρακτικές των  fake news του ΑΠΕ-ΜΠΕ στην ενημέρωση των πολιτών.

Το τελευταίο κρούσμα εμφανίστηκε στην παρουσίαση του πανεκπαιδευτικού συλλαλητηρίου, όπου χρησιμοποιήθηκε φωτογραφία που ουδεμία σχέση είχε με το γεγονός, με προφανή σκοπιμότητα να εμφανίσει τη διαδήλωση υποκινούμενη και τους διαδηλωτές ως τραμπούκους που επιτίθενται στις αστυνομικές δυνάμεις.

Οι πρακτικές αυτές δεν συνάδουν με την κοινοβουλευτική δημοκρατία και την υποχρέωση που έχει το εθνικό μας Πρακτορείο Ειδήσεων για εγκυρότητα και αντικειμενικότητα. Επιπλέον δε, οδηγούν σε στοχοποίηση των εκπροσώπων του δημοσιογραφικού λειτουργήματος από την κοινωνία.
Καλούμε τη Διοίκηση του ΑΠΕ να απολογηθεί για το ατόπημά της και να σταματήσει να διασύρει τη Δεοντολογία και την Ενημέρωση.

Αναμένουμε, τέλος, τη δημόσια συγγνώμη για την παραπληροφόρηση και συντασσόμαστε με την ανακοίνωση της Ένωσης Φωτορεπόρτερ Ελλάδος που ανέδειξε το θέμα”.

 

ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Επαγγελματικος Οδηγος

.

ΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ

TAP

Monopolio Delivery

Mladen Group 31

Mladen Group 30

Mladen Group 28

Mladen Group 29

Mladen Group 16

Mladen Group 27

Mladen Group 26

Mladen Group 25

Mladen Group 17

Mladen Group 18

Mladen Group 19

Mladen Group 24

Mladen Group 20

Mladen Group 21

Mladen Group 23

Mladen Group 22

Mladen Group 01

Mladen Group 02

Mladen Group 03

Mladen Group 04

Mladen Group 05

Mladen Group 06

Mladen Group 07

Mladen Group 08

Mladen Group 09

Mladen Group 10

Mladen Group 11

Mladen Group 12

Mladen Group 13

Mladen Group 14

Mladen Group 15

Free Group 01

Δημοφιλή

Popular posts:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠIΣHΣ