Quantcast
Connect with us

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ

Έγκλημα στην Καβάλα | Σήμερα απολογείται ο 25χρονος για τη δολοφονία του 52χρονου

Σήμερα Τρίτη, θα απολογηθεί στον ανακριτή, ο 25χρονος καθ’ ομολογίαν δολοφόνος του 52χρονου στη Χρυσούπολη Καβαλάς.


Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν πληροφορίες του makthes.gr, ο 25χρονος οδηγήθηκε χθες, τη Δευτέρα, στην εισαγγελία Καβάλας και ζήτησε νέα προθεσμία για να απολογηθεί σήμερα, την Τρίτη, στη 13:00 το μεσημέρι. Ο 25χρονος αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και της παράνομης οπλοχρησίας και οπλοφορίας.

 

Πώς ο 25χρονος δολοφόνησε τον 52χρονο στην Καβάλα
Ο δράστης περίμενε τα ξημερώματα της Παρασκευής 16/9 τον 52χρονο έξω από το εργοστάσιο μαρμάρου. Όταν λίγο μετά τις 5, είδε το θύμα να βγαίνει από το αυτοκίνητό του, τον πυροβόλησε μία φορά με κυνηγετικό όπλο, από απόσταση περίπου 10 μέτρων. Το «εννιάβολο» φυσίγγι για αγριογούρουνα που χρησιμοποίησε προκάλεσε 7 θανατηφόρα τραύματα στον 52χρονο. Ο δράστης, όπως και το θύμα, είχαν ενασχόληση με το κυνήγι.

Ο 25χρονος είχε σχεδιάσει μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια την αποτρόπαιη πράξη. Για να μη γίνει αντιληπτός από τα άτομα που δούλευαν μέσα στο εργοστάσιο, ήταν κρυμμένος σε ένα διπλανό χωράφι και μόλις ολοκλήρωσε τη δολοφονική επίθεση, τράπηκε σε φυγή μέσα από τα διπλανά χωράφια.

Ο 52χρονος άνδρας εργαζόταν στη συγκεκριμένη επιχείρηση ως επιστάτης τα τελευταία 32 χρόνια. Ήταν πατέρας δύο παιδιών, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες η γυναίκα του αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα. Ο αδελφός του δράστη εργάζεται ακόμη στην επιχείρηση. Ο 25χρονος πήρε το κυνηγετικό όπλο του αδελφού του, σκότωσε τον 52χρονο, και στη συνέχεια, το έβαλε στη θέση του.

 

Πηγή: iefimerida.gr

Click to comment

Απάντηση

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ

Έβρο | Συνελήφθη διακινητής ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας μη νόμιμους μετανάστες

Συνελήφθη την Τετάρτη(29-11-2023) το μεσημέρι, στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κήπων Έβρου, από αστυνομικούς του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου Κήπων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, ένας αλλοδαπός διακινητής, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας μη νόμιμους μετανάστες.  

Αναλυτικότερα, ο δράστης οδηγώντας Δ.Χ.Φ. αυτοκίνητο (ρυμουλκό μετά ρυμουλκούμενου), μετέβη στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κήπων προκειμένου να πραγματοποιήσει είσοδο στη χώρα. 

Κατά τον ενδελεχή έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί με τη βοήθεια μηχανήματος ανίχνευσης καρδιακών παλμών και τη συνδρομή τελωνειακών υπαλλήλων, διαπίστωσαν ότι ο δράστης είχε αποκρύψει στο ρυμουλκούμενο οχτώ (8) μη νόμιμους μετανάστες, μεταφέροντάς τους με αυτό τον τρόπο παράνομα στο εσωτερικό της χώρας.

Κατασχέθηκαν το παραπάνω όχημα και ένα κινητό τηλέφωνο. 

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Φερών Αλεξανδρούπολης.

 

Continue Reading

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ

Μεγάλη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ σε όλη τη Χώρα | 578 Συλλήψεις και 4.032 παραβάσεις ΚΟΚ

-578- συλλήψεις και -4.032- παραβάσεις Κ.Ο.Κ. χθες σε επιχειρησιακές δράσεις της ΕΛ.ΑΣ. σε ολόκληρη την επικράτεια για την πρόληψη της εγκληματικότητας

Στοχευμένες αστυνομικές δράσεις πραγματοποιήθηκαν σε ολόκληρη την επικράτεια χθες 28 Νοεμβρίου 2023, στο πλαίσιο υλοποίησης του Στρατηγικού Σχεδιασμού του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας και τη βελτίωση του επιπέδου ασφάλειας των πολιτών.

Στο πλαίσιο αυτό δραστηριοποιήθηκαν κλιμάκια με τη συμμετοχή αστυνομικών εμφανούς και αφανούς αστυνόμευσης, από διάφορες Υπηρεσίες, λαμβάνοντας υπόψη τα τοπικά επιχειρησιακά σχέδια και δίνοντας έμφαση σε περιοχές και οικισμούς όπου παρατηρούνται αυξημένα περιστατικά παραβατικότητας.

Κατά τη διάρκεια των ανωτέρω δράσεων σε ολόκληρη τη χώρα ελέγχθηκαν συνολικά –19.652– άτομα και –15.447– οχήματα, ενώ 

  • προσήχθησαν –843– άτομα, 
  • συνελήφθησαν –578– άτομα για διάφορα αδικήματα,
  • βεβαιώθηκαν –4.032– παραβάσεις Κ.Ο.Κ.
  • ακινητοποιήθηκαν –86– οχήματα και
  • κατασχέθηκε –1-.

Ενδεικτικά, αστυνομικές επιχειρήσεις πραγματοποιήθηκαν:

  • στην ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Αττικής, όπου διενεργήθηκαν –1101– έλεγχοι ατόμων, συνελήφθησαν -7- άτομα και βεβαιώθηκαν -144- παραβάσεις για Κ.Ο.Κ., 
  • στην περιοχή της Κηφισιάς, ελέγχθηκαν –39- άτομα, προσήχθη ένα και βεβαιώθηκαν -12- παραβάσεις για Κ.Ο.Κ. και
  • στην περιοχή του Αγίου Νικολάου Χαλκίδας, πραγματοποιήθηκαν -8- έλεγχοι ατόμων.

Στο ίδιο πλαίσιο, ειδικές αστυνομικές δράσεις πραγματοποιήθηκαν και στη Στερεά Ελλάδα σε σημεία όπου παρατηρείται αυξημένη παραβατικότητα και ειδικότερα σε περιοχές της Βοιωτίας, της Εύβοιας, της Ευρυτανίας, της Φθιώτιδας και της Φωκίδας, όπου:

  • ελέγχθηκαν –298- άτομα,
  • προσήχθησαν –22– άτομα,
  • συνελήφθησαν -15- άτομα και
  • βεβαιώθηκαν –27–  παραβάσεις Κ.Ο.Κ.

Περαιτέρω, διενεργήθηκε πλήθος ουσιαστικών ελέγχων σε επιχειρήσεις υποδοχής, επεξεργασίας και ανακύκλωσης μεταλλικών αντικειμένων στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, τη Δυτική Μακεδονία, τη Δυτική Ελλάδα και το Νότιο Αιγαίο. 

Στο πλαίσιο αυτό σε περιοχές του Δήμου Δράμας, Φλώρινας, Ηλείας και Β΄ Δωδεκανήσου, πραγματοποιήθηκαν -51- έλεγχοι ατόμων, -2- προσαγωγές και βεβαιώθηκαν -4- παραβάσεις Κ.Ο.Κ για επισφαλή φόρτωση.

Παρόμοιες δράσεις έλαβαν χώρα σε σταθμούς τρένων σε ολόκληρη την επικράτεια όπου ελέχθησαν -488- άτομα.

Οι στοχευμένες αστυνομικές δράσεις, που αποσκοπούν στην πρόληψη και καταστολή της εγκληματικότητας και την εμπέδωση αισθήματος ασφάλειας στους πολίτες θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση.

Continue Reading

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ

Επικίνδυνα σκευάσματα μπότοξ – Παράνομες επεμβάσεις σε ασθενείς από ψευτογιατρούς σε σπίτια!

Εξιχνιάστηκαν, από την ΕΛ.ΑΣ., υποθέσεις διακίνησης μη εγκεκριμένων φαρμακευτικών σκευασμάτων μπότοξ και διενέργειας παράνομων ιατρικών επεμβάσεων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Συνολικά κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, 106 σκευάσματα ιατροτεχνολογικών υλικών, όπως υαλουρονικό, μπότοξ και αισθητικών επεμβάσεων.

Συνελήφθησαν ένας 32χρονος και ένας 42χρονος στη Θεσσαλονίκη, ενώ σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 30χρονης για αντιποίηση ιατρικού λειτουργήματος.

Continue Reading
Green logo ENA Club with text ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Κατοικία

a house with a green roof and road signs left and right
gear and tool as logo pavlidis

newsletter



Καιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

Αρέσει σε %d bloggers: