Connect with us

ΕΒΡΟΣ

Έβρος | Αναστάτωση στο ΚΥΤ με την πιθανή επέκταση του – Στο Νοσοκομείο ο Πρόεδρος Χ. Τυρμπάκης

Αναστάτωση υπήρξε την χθεσινή ημέρα (Πέμπτη 13/01) στο ΚΥΤ Φυλακίου Έβρου καθώς εκαναν την εμφάνιση τους μηχανήματα τα οποία επρόκειτο να προχωρήσουν σε εργασίες επέκτασης του ΚΥΤ.

Άμεσα στο σημείο βρέθηκε αντιπροσωπεία κατοίκων της περιοχής οι οποίοι προχώρησαν σε καθιστική διαμαρτυρία παρουσία αστυνομικών δυνάμεων.

Μάλιστα στο σημείο ήταν και ο πρόεδρος της κοινότητας του Φυλακίου Χρήστος Τυρμπάκης ο οποίος χρειάστηκε να διακομιστεί στο Νοσοκομείο καθώς μετά από ένα συγκεκριμένο σημείο έχασε τις αισθήσεις του!

Δειτε το σχετικό ρεπορτάζ :

Click to comment

Απάντηση

ΕΒΡΟΣ

Έκτακτο | Σταματούν οι εργασίες στου ΚΥΤ Φυλακίου Έβρου

Ο ξεσηκωμός των Εβριτών τις τελευταίες ημέρες για την επέκταση του ΚΥΤ Φυλακίου φαίνεται πως έφερε αποτελέσματα καθώς σύμφωνα με πληροφορίες τα μηχανήματα σταματούν τις εργασίες που έχουν ξεκινήσει από την περασμένη Πέμπτη.

Συγκεκριμένα σήμερα δεν υπήρχε καμία κινητικότητα στην δομή του Φυλακίου και οι πληροφορίες κάνουν λόγο πως παραιτήθηκε ο τοπικός υπεργολάβος μετά και τις χθεσινές σφοδρές αντιδράσεις των Εβριτών.

Αυτό σίγουρα μπορεί να χαρακτηριστεί ως μια πρώτη νίκη των κατοίκων του Έβρου και πλέον περιμένουμε να δούμε τις επόμενες κινήσεις της εταιρίας η οποία έχει αναλάβει τις εργασίες επέκτασης.

e-evros.gr

Continue Reading

ΕΒΡΟΣ

Θεοδωρικάκος από Κομοτηνή | Κάνουμε το καθήκον μας για ασφάλεια στα Πανεπιστήμια

Η διάρκεια της εκπαίδευσης είναι τέσσερις μήνες.

O Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος παραβρέθηκε το πρωί της Δευτέρας 17 Ιανουαρίου στην Κομοτηνή, στην έναρξη της εκπαίδευσης των 400 ατόμων που θα συγκροτήσουν τις Ομάδες Προστασίας Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων.

Στην ομιλία του ο Υπουργός απευθυνόμενος στους 400 νέους, χθεσινούς φοιτητές, τόνισε ότι η αποστολή που αναλαμβάνουν είναι σημαντική και είναι τιμή που εντάσσονται στην Ελληνική Αστυνομία καθώς πρεσβεύουν αξίες της ελευθερίας, της αλληλεγγύης, της ασφάλειας και του πατριωτισμού.

Continue Reading

ΕΒΡΟΣ

Θεοδωρικάκος | Καμία αύξηση της χωρητικότητας του ΚΥΤ Φυλακίου Έβρου

Εκατοντάδες πολίτες συγκεντρώθηκαν το πρωί της Κυριακής 16/1 στην πλατεία του Φυλακίου, έπειτα από κάλεσμα που διακινήθηκε μέσω των social media, με σκοπό να διαμαρτυρηθούν και να αντιδράσουν στα έργα επέκτασης του ΠΡΟ.ΚΕ.Κ.Α. και αναβάθμισης υποδομών του Κ.Υ.Τ. Από την Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2022 που ξεκίνησαν οι πρώτες χωματουργικές εργασίες επικρατεί αναστάτωση στην τοπική κοινωνία καθώς κατά καιρούς έχουν διατυπωθεί αντιφατικές δηλώσεις και αποφάσεις σχετικά με την πληθυσμιακή αύξηση στις δομές, που δημιούργησαν σύγχυση, αμφισβήτηση και δυσπιστία για τον τελικό σχεδιασμό.

Οι πολίτες συγκεντρώθηκαν αρχικά στην πλατεία του χωριού Φυλάκιο του Δήμου Ορεστιάδας όπου απευθύνθηκαν χαιρετισμοί από παρευρισκόμενους και η συγκέντρωση έληξε με τον εθνικό ύμνο, για να ακολουθήσει πορεία έως τις δομές ΚΥΤ και ΠΡΟΚΕΚΑ. Εκεί οι συγκεντρωμένοι κατάφεραν και πέρασαν το μπλόκο των αστυνομικών δυνάμεων φτάνοντας μέχρι την κεντρική πύλη των δομών. Ακούστηκαν συνθήματα, εκφράστηκαν από μεγαφώνου διάφορες απόψεις, επικράτησε ένταση και παλμός χωρίς να σημειωθεί κανένα επεισόδιο, και λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι η κινητοποίηση έληξε ειρηνικά.

radioevros.gr

Δείτε τι δήλωσε στο ENA Channel o Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος για το ΚΥΤ

Continue Reading

Κατοικία

newsletterΚαιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

el Greek
X
Αρέσει σε %d bloggers: