Quantcast
Connect with us

ΔΡΑΜΑ

Χωρίζουν οι δρόμοι Άρη Γιαννακίδη και Γιάννη Ξανθόπουλου για τις εκλογές

Την απόφασή του να μην είναι εκ νέου υποψήφιος ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας Γιάννης Ξανθόπουλος, δημοσιοποίησε ο Περιφερειάρχης ΑΜ-Θ Άρης Γιαννακίδης σε τηλεοπτική του συνέντευξη στο STAR Δράμας.

Ο κ. Γιαννακίδης μιλώντας στην εκπομπή «Παρεμβάσεις» και το δημοσιογράφο Θανάση Φυλακτό, αναφέρθηκε και στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου.

Σε ότι αφορά τις επικείμενες εκλογές ο κ. Γιαννακίδης τόνισε πως «δεν ασχολούμαι ποτέ σε αυτή την περίοδο με την εκλογική διαδικασία ασχολούμαι από την επόμενη μέρα που έχω εκλεγεί. Ξέρετε ότι είμαι παντού. Από το Ορμένιο μέχρι το Νευροκόπι».

Για τη σχέση των κομμάτων με την Τοπική Αυτοδιοίκηση επεσήμανε πως «κόμμα μας είναι η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Τα κόμματα ας πάνε σε αυτούς που θέλουν να επιλέξουν. Εξάλλου σε όλη μου την πολιτική διαδρομή έχω δηλώσει ότι δεν έχω αποτελέσει φερέφωνο κανενός κόμματος. Το ψηφοδέλτιο μας θα είναι διαπαραταξιακό, όπου καλείται όλο το ανθρώπινο δυναμικό, πέρα από αποχρώσεις δεξιάς αριστεράς και εφόσον αξιολογεί ότι η Κοινωνική Συμμαχία μπορεί να παίξει ρόλο σημαντικό στην επόμενη Περιφέρειά μας, να συμπορευτούν μαζί μας».

Σε ερώτηση για το αν έχουν επιλεγεί τα πρόσωπα για το συνδυασμό και ειδικότερα οι Αντιπεριφερειάρχες ο κ. Γιαννακίδης απάντησε: «Σε ολόκληρη την Περιφέρεια υπάρχει πληθώρα εθελούσιας συμμετοχής και αυτό είναι πολύ σημαντικό», ενώ επιπλέον πρόσθεσε ότι αυτό που έχει καταφέρει στην Ροδόπη, «την πλήρη απεξάρτηση από κομματικούς εναγκαλισμούς» και θα προσπαθήσει να το εμπεδώσει σε όλη την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Για την απόφασή του να μην είναι εκ νέου υποψήφιος ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας, ανέφερε πως στις επόμενες εκλογές ο κ. Ξανθόπουλος δεν θα είναι υποψήφιος με την “Κοινωνική Συμμαχία”», προσθέτοντας πως «είναι απόφαση την οποία την δημοσιοποιώ. Εξάλλου νομίζω ότι έχει πάρει άλλους δρόμους, σέβομαι τις επιλογές».

«Δεν παύει να είναι ο Αντιπεριφερειάρχης. Για όσο χρόνο είμαι εγώ Περιφερειάρχης κι αυτός έχει τον ρόλο του Αντιπεριφερειάρχη γιατί έτσι επέλεξε η Δραμινή κοινωνία. Έχουμε την υποχρέωση να τη σεβαστούμε» επεσήμανε ο κ. Γιαννακίδης.

Τέλος, σε ότι αφορά το ψηφοδέλτιο που θα καταρτίσει ο Άρης Γιαννακίδης στις εκλογές, σύμφωνα με πολύ καλές πληροφορίες του inpost.gr, θα το απαρτίζουν άνθρωποι απ’ όλους τους πολιτικούς χώρους, ενώ θα υπάρξουν και «μεταγραφές» από τα αντίπαλα στρατόπεδα του Περιφερειακού Συμβουλίου.

Click to comment

Απάντηση

ΔΡΑΜΑ

Σεισμός τώρα στη Δράμα

Continue Reading

ΔΡΑΜΑ

Σεισμός 3,8 Ρίχτερ στη Δράμα

Σεισμός μεγέθους 3,8 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε βόρεια βορειοδυτικά της Πρασινάδας Δράμας. Στα 10 χιλιόμετρα εντοπίζεται το εστιακό βάθος της σεισμικής δόνησης.

 

.protothema.gr

Continue Reading

ΔΡΑΜΑ

Με πολύ κόσμο οι παρελάσεις σε ΑΜ-Θ και Λήμνο – Παρέλαση με άλογα στην παρέλαση του Δοξάτου

Κορυφώθηκαν στην Ξάνθη  οι εκδηλώσεις εορτασμού της 25ης Μαρτίου, με τη μαθητική και στρατιωτική παρέλαση που πραγματοποιήθηκε στην κεντρική οδό της πόλης. Την κυβέρνηση εκπροσώπησε η Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Ξάνθης κ. Πολυξένη Μπρίκα.

Continue Reading
Green logo ENA Club with text ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Κατοικία

a house with a green roof and road signs left and right
arrows as a circle symbol of recycling
paint cans
letters AG as logo
gear and tool as logo pavlidis

newsletter



Καιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

espa logo

espa_logo_en