Connect with us

ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια σήμερα 6/12/2018

Δημοσιεύτηκε

στις

Ο Ερμής από σήμερα σε ορθή πορεία, αλλά τα μπερδέματα δεν σταματούν! Το Τετράγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα, φέρνει ουτοπίες, εξαπατήσεις, ψέματα και ψευδαισθήσεις, σε Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες του 2ου δεκαημέρου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Ο Ερμής, Κριέ, σήμερα έρχεται στην ορθή του φορά στο ζώδιο του Τοξότη και κάνει καλύτερη την επικοινωνία σου. Θα σου δοθεί η ευκαιρία να τα ξαναβρείτε με ένα άτομο που το ζητάει, καθώς είχατε απομακρυνθεί εδώ και πάρα πολύ καιρό. Αυτό θα σε βάλει σε αρκετές σκέψεις. Θα επικρατήσει περισσότερο το συναισθηματικό σου κομμάτι και θα θελήσεις να μιλήσεις μαζί του για να συνδεθείτε εκ νέου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Απόφυγε σήμερα, Κριέ, να κάνεις συζητήσεις που αφορούν παλιές προβληματικές καταστάσεις της σχέσης σου. Δες το μέλλον με αισιοδοξία και δείξε περισσότερο ενδιαφέρον στο ταίρι σου, ώστε να ισορροπήσουν πολλές καταστάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς να προσφέρεις πάρα πολλά στην εργασία σου, Κριέ, αλλά καλό είναι να μην προσπαθήσεις σήμερα να κάνεις κάποια αλλαγή, επειδή ίσως γίνουν λάθη χωρίς να το καταλάβεις. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην καλύτερή τους κατάσταση. Πρέπει να οργανωθείς περισσότερο και να μην κάνεις νέα ανοίγματα.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Από σήμερα, Ταύρε, που ο Ερμής θα είναι στην ορθή πορεία του, πολλές καταστάσεις που ήταν στάσιμες, θ’ αρχίσουν να βρίσκουν λύσεις από εκεί που δεν το περιμένεις. Θα έχεις μεγάλη δυναμικότητα για να υλοποιήσεις τα μελλοντικά σου σχέδια. Η μέρα σου θα κυλήσει πάρα πολύ καλά και προς το τέλος της θα κάνεις ευχάριστες συζητήσεις με κάποιο φιλικό σου άτομο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα προσπαθήσεις σήμερα, Ταύρε, να φέρεις ισορροπία και γαλήνη στη σχέση σου. Ανάδειξε την τρυφερότητα και το ρομαντισμό σου, για να περάσεις πολύ όμορφα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η δουλειά σου, Ταύρε, σήμερα θα πάει αρκετά καλά, αρκεί να προγραμματίσεις τα θέματα που θέλεις να τελειώσεις πρώτα. Οι ομαδικές συνεργασίες και τα καινούργια σχέδια ευνοούνται. Τα έξοδα συνεχίζονται. Καλό είναι να προσέχεις περισσότερο και να ψάξεις για καινούργιες πηγές εσόδων.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Γενικά
Σήμερα, Δίδυμε, το άγχος θα μειωθεί λίγο στη ζωή σου. Ο κυβερνήτης σου Ερμής έρχεται στην ορθή φορά του στον Τοξότη και κάνει πολύ καλύτερη την καθημερινότητά σου, αλλά και την επικοινωνία σου. Είσαι άτομο το οποίο εμπνέει εμπιστοσύνη στους άλλους και κάποιο φιλικό σου πρόσωπο θα ζητήσει τη συμβουλή σου για υποθέσεις που αυτή την περίοδο το στενοχωρούν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς σήμερα να περάσεις πολύ καλά με το σύντροφό σου, Δίδυμε, αν ξεχάσεις τις ευθύνες που αφορούν τον επαγγελματικό σου τομέα κι επιλέξεις να είσαι ρομαντικός και τρυφερός.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι προτάσεις που θα έρθουν στη δουλειά σου, Δίδυμε, αλλά και οι υπάρχουσες συνθήκες, θα είναι αρκετά καλές. Μην πάρεις πάντως αποφάσεις, αν δεν τις έχεις μελετήσει καλά από πριν. Έχεις βρεθεί εκτός οικονομικού προγραμματισμού από λανθασμένες κινήσεις που έχουν γίνει κατά το παρελθόν. Καλό είναι να περιορίσεις τα έξοδά σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Είσαι από τα ζώδια, Καρκίνε, τα οποία έχουν πολύ συγκροτημένο χαρακτήρα. Σήμερα, ο Ερμής έρχεται στην ορθή φορά του στον Τοξότη και θα θελήσεις να τελειώνεις με υποθέσεις, που μέχρι τώρα σε προβληματίζουν. Δικά σου άτομα είναι διατεθειμένα να σε βοηθήσουν σε οτιδήποτε τους ζητήσεις, ώστε να βγεις από τα αδιέξοδα που σε στενοχωρούν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα αναθεωρήσεις σήμερα πολλές από τις προηγούμενες σκέψεις σου, Καρκίνε. Θα έρθεις πιο κοντά στο σύντροφό σου και θα θέλεις να βελτιώσεις τη σχέση σας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα στα επαγγελματικά σου, Καρκίνε, θα έχεις έντονο εκνευρισμό και θα νιώθεις ότι σου φταίνε πολλά, πρόσωπα και καταστάσεις. Καλό είναι να μη μιλήσεις έντονα και να μην κάνεις καινούργια σχέδια. Τα οικονομικά σου θα είναι ισορροπημένα, αρκεί να δείξεις την απαραίτητη σύνεση. Απόφυγε να κάνεις υπερβολές και μην παρασυρθείς σε άσκοπα έξοδα.

ΛΕΩΝ

Γενικά
Η δυναμικότητα σου, Λέων, αυτή τη μέρα θα είναι στα ύψη της και θα δρομολογήσεις πάρα πολλές υποθέσεις, οι οποίες που μέχρι τώρα ήταν στάσιμες. Ο Ερμής σήμερα επανέρχεται στην ορθή πορεία του στον Τοξότη και οι λύσεις που θα εμφανιστούν, θα σε κάνουν να νιώσεις καλύτερα ψυχικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς σήμερα να έρθεις πιο κοντά στο σύντροφό σου, Λέων, και θα εισπράξεις την κατάλληλη ανταπόκριση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Φρόντισε, Λέων, σήμερα να περιορίσεις τον παρορμητισμό στα επαγγελματικά σου, επειδή μπορεί να κάνεις κινήσεις, οι οποίες στο μέλλον δε θα διορθώνονται. Οι προτάσεις, οι αλλαγές και οι μετακινήσεις ευνοούνται. Στον οικονομικό τομέα πρέπει να περιορίσεις τα έξοδά σου στο ελάχιστο και να μην πάρεις μεγάλα ρίσκα. Οι συμφωνίες που θέλεις να κλείσεις, ας μείνουν για μια άλλη μέρα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Από σήμερα, Παρθένε, που ο Ερμής έρχεται στην ορθή του φορά στον Τοξότη, οι ιδέες που θα σε κατακλύζουν, θα είναι πάρα πολλές και θα θέλεις να τις πραγματοποιήσεις όλες. Κάποια στιγμή θα… μπερδευτείς, επειδή δε θα ξέρεις από που να ξεκινήσεις! Θα δεις, πως τώρα πια υποθέσεις που καθυστερούσαν, θ’ αρχίσουν να πηγαίνουν πολύ καλύτερα και θα βρεις λύσεις σε οτιδήποτε μπορεί να σε απασχολούσε.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Πρέπει σήμερα γενικότερα να προσέξεις τι θα πεις στο ταίρι σου, Παρθένε μου. Είσαι σ’ ένα συνεχή εκνευρισμό κι έχεις μια κριτική διάθεση για το σύντροφό σου. Καλό είναι να δεις τη θετική πλευρά των πραγμάτων.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς σήμερα στα επαγγελματικά σου, Παρθένε, να υλοποιήσεις αυτά που θέλεις εδώ και πάρα πολύ καιρό, να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος και να συζητήσεις με τους συνεργάτες σου. Τα οικονομικά σου δε θα πάνε άσχημα, αλλά μπορούν να εξελιχθούν καλύτερα, αν δεν κάνεις άσκοπα έξοδα και δεν κλείσεις σημαντικές συμφωνίες, που αφορούν το μέλλον.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Σήμερα, Ζυγέ, η ικανοποίηση θα είναι ζωγραφισμένη στο πρόσωπό σου, αφού οι ειδήσεις θα συμβαδίζουν με τις επιδιώξεις σου, και μάλιστα με τον καλύτερο τρόπο. Ο Ερμής έρχεται στην ορθή φορά του στον Τοξότη, κάνοντας καλύτερη την επικοινωνία σου με τους γύρω σου κι ευνοώντας υποθέσεις, οι οποίες μέχρι τώρα σε προβλημάτιζαν. Κάποιο άτομο του κοινωνικού σου περίγυρου θα χρειαστεί τη βοήθεια σου, την οποία θα του δώσεις απλόχερα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς να τα πας πολύ καλά στη σχέση σου, Ζυγέ, αν μερικές φορές συγκρατείς τα νεύρα σου και δε λες πράγματα, που στενοχωρούν το ταίρι σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, μην αγχώνεσαι, αφού πολύ γρήγορα έρχεται η γνωριμία που περίμενες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορεί να δεχτείς προτάσεις στην εργασία σου, Ζυγέ, αλλά πριν απαντήσεις, πρέπει να δεις αν είναι συμφέρουσες. Ευνοούνται οι νέες συνεργασίες, αλλά και κάποια ξεκαθαρίσματα που θέλεις να κάνεις. Ευνοείσαι σήμερα για να συζητήσεις για οικονομικά θέματα, αλλά μην κλείσεις σημαντικές συμφωνίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Την τελευταία περίοδο, Σκορπιέ μου, έχεις κουραστεί πολύ, προσπαθώντας να φτάσεις στους στόχους σου. Από σήμερα, που ο Ερμής έρχεται στην ορθή φορά στον Τοξότη, πολλά πράγματα θ’ αλλάξουν: Σημαντικές υποθέσεις θα τελειώσουν με πάρα πολύ μεγάλη επιτυχία, ενώ θα έχεις καινούργιες ιδέες, τις οποίες θα πραγματοποιήσεις στο μέλλον με απόλυτη επιτυχία και μεγάλη ικανοποίηση.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε σήμερα να μιλήσεις με το ταίρι σου, Σκορπιέ μου, και να του πεις για τις ανησυχίες που έχεις. Μην τα κρατάς όλα μέσα σου, διότι θα το βάλεις σε σκέψεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Αρχίζουν να πηγαίνουν πολύ καλά τα επαγγελματικά σου, Σκορπιέ, και σήμερα μπορείς να κάνεις τις αλλαγές που θέλεις εδώ και πολύ καιρό, καθώς και συνεργασίες ή καινούργια ξεκινήματα. Τα οικονομικά σου ήρθαν σε ισορροπία, οπότε φρόντισε να παραμείνεις εντός προγραμματισμού. Απόφυγε να κάνεις άσκοπα έξοδα και ειδικά αγορές που δε σου χρειάζονται.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Σήμερα, Τοξότη, που ο Ερμής έρχεται στην ορθή φορά του στο ζώδιό σου, η μέρα σου θα πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο, με τις εναλλαγές της να είναι πάρα πολύ ευχάριστες. Η διάθεσή σου θα βρεθεί σε υψηλά επίπεδα, πράγμα που θα μεταδώσεις και στον περίγυρό σου. Η κοινωνικότητά σου θα φτάσει στο ζενίθ της και θ’ αφήσεις σε όλους τις καλύτερες εντυπώσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Καλό είναι, Τοξότη μου, να ξεκαθαρίσεις μερικές καταστάσεις στη σχέση σου που σε προβληματίζουν, ώστε να νιώσεις καλύτερα. Είσαι σ’ ένα συνεχή εκνευρισμό κι έχεις μια κάπως απότομη συμπεριφορά προς το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Τοξότη, αρχίζουν να πηγαίνουν πολύ καλύτερα. Προβλήματα που υπήρχαν στο χώρο της δουλειάς, τώρα αρχίζουν να ξεπερνιούνται, οπότε νιώθεις καλύτερα ψυχικά. Πρέπει να δείξεις μεγάλη προσοχή στα οικονομικά σου, επειδή ξαφνικά θα προκύψουν έξοδα που δεν είχες προβλέψει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Ο δυναμισμός σου σήμερα, Αιγόκερε, είναι πρωτοφανής και θα θελήσεις να πάρεις στα χέρια σου τα ηνία για καταστάσεις μέσα στην οικογένεια, που πρέπει να τακτοποιηθούν. Ο Ερμής σήμερα έρχεται στην ορθή φορά του στον Τοξότη κι αυτό σε ευνοεί στο να κάνεις συζητήσεις με άτομα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος και να βρείτε λύσεις που θα ικανοποιήσουν τους πάντες. Μην αγχώνεσαι και όλα θα πάνε πάρα πολύ καλά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η γοητεία σου, Αιγόκερε, σήμερα θα είναι πολύ μεγάλη και θα συναρπάσεις το ταίρι σου. Εστίασε στις καλές στιγμές κι απόφυγε να λύσεις προβληματικές καταστάσεις, που τυχόν έχεις στη σχέση σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς να τα πας πολύ καλά στη δουλειά σου, Αιγόκερε, αρκεί να μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις, αλλά αντίθετα, να ετοιμάσεις πρόγραμμα για το μέλλον της εργασίας σου. Οι συνεργασίες και τα καινούργια ξεκινήματα ευνοούνται. Πρέπει σε οποιαδήποτε συναλλαγή κάνεις, να είσαι πολύ προσεκτικός και μην προχωρήσεις σε κάποια βιαστική κίνηση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Μια παρουσία από τα παλιά, Υδροχόε, θα σε εκπλήξει σήμερα, καθώς ήταν μία φιλική σύνδεση η οποία είχε μεγάλη διάρκεια. Υποχρεώσεις σάς έκαναν να χαθείτε, αλλά τώρα δίνεται η ευκαιρία να ξανά είστε πάλι μαζί. Ο Ερμής, που σήμερα έρχεται στην ορθή φορά του στον Τοξότη, θα κάνει πολύ καλύτερη την επικοινωνία σου με τους γύρω σου, αλλά και το οικογενειακό σου περιβάλλον. Η διάθεσή σου θα είναι στα ύψη της και θα δρομολογήσεις πολλά θέματα που ήταν στάσιμα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Είναι σε πολύ καλό δρόμο η σχέση σου, Υδροχόε, και σήμερα μπορείς να συζητήσεις με το ταίρι σου για το μέλλον της. Άφησε στην άκρη τους εγωισμούς κι εξωτερίκευσε τα συναισθήματά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα γίνουν σήμερα πολλές συζητήσεις κι επαφές στη δουλειά σου, Υδροχόε. Κινείς τα πράγματα με πολύ καλό τρόπο και θα δεις θετικά αποτελέσματα στο μέλλον. Τα οικονομικά σου συνεχίζουν να είναι λίγο προβληματικά. Είσαι όμως σε περίοδο που θα σου γίνουν πολλές προτάσεις, με συνέπεια ν’ αυξήσεις τα εισοδήματά σου.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Θα προκύψουν σήμερα κάποιες καταστάσεις, Ιχθύ μου, οι οποίες θα είναι έντονες κι έχουν σχέση με κάποιες υποθέσεις που αφορούν το μέλλον. Είσαι πάντως άτομο που δε θέλει να προσβάλει ή να φέρνει σε δύσκολη θέση τον άλλον και στο τέλος όλα θα πάνε όπως ακριβώς θέλεις εσύ. Ο Ερμής, που σήμερα επανέρχεται στην ορθή φορά του στον Τοξότη, ευνοεί την επικοινωνία σου, αλλά και υποθέσεις σου, που μέχρι τώρα ήταν στάσιμες.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θ’ αρχίσεις να αισθάνεσαι καλύτερα ψυχολογικά, Ιχθύ, και σήμερα θα έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου. Μπορείς να λύσεις προβληματικές καταστάσεις που ίσως αντιμετωπίζεις στη σχέση σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η δουλειά σου θα κινηθεί σε πολύ καλά επίπεδα, Ιχθύ, μα απόφυγε να αναλάβεις κι άλλες υποχρεώσεις, αφού έχεις ήδη πολλές. Ο δυναμισμός κι η ενεργητικότητά σου πάντως θα σε βοηθήσουν να λύσεις πολλά θέματα που είναι στάσιμα. Στα οικονομικά σου, υπάρχουν πολλές εκκρεμότητες που πρέπει να καλύψεις άμεσα. Απόφυγε να κάνεις έξοδα και, ειδικά, αγορές.

ΥΠΟΒΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Απάντηση

ΖΩΔΙΑ

Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (17/2/2019)

Δημοσιεύτηκε

στις

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια και θα μάθεις τι σε περιμένει…

Κριός

Αγαπητέ Κριέ, σημαντικές αλλαγές θα γίνουν αυτή την περίοδο στην ζωή σου και η μία έκπληξη θα διαδέχεται την άλλη. Οφείλεις να είσαι σε εγρήγορση και να μην αφήσεις τις ευκαιρίες να περάσουν, γιατί θα αποβούν πολύ συμφέρουσες σε βάθος χρόνου. Ανασκουμπώσου, κάνε τις κινήσεις που πρέπει και να είσαι σίγουρος πως με ό,τι καταπιαστείς, θα έχεις την επιτυχία που σου αξίζει.

Ταύρος

Σήμερα, αγαπητέ Ταύρε, θα κάνεις τον απολογισμό σου και θα αναθεωρήσεις πολλά πράγματα που έκανες μέχρι τώρα. Μην χρονοτριβείς με πράγματα που δεν έχουν σημασία, γιατί θα είναι σε βάρος σου. Κινήσου μεθοδικά, για να έχεις τα θετικά αποτελέσματα που θέλεις. Σήμερα μπορείς να κάνεις κινήσεις και να δείξεις στους άλλους ποιος πραγματικά είσαι.

Δίδυμοι

Αγαπητέ Δίδυμε, καλύτερα σήμερα να μείνεις μακριά από κάποια άτομα, που με τη συμπεριφορά τους σου χαλάνε τη διάθεση. Δεν υπάρχει λόγος να έρχεσαι σε σύγκρουση. Γενικά επιστράτευσε την αισιοδοξία σου και όλα θα πάνε πολύ καλύτερα απ’ ό,τι περιμένεις. Και βέβαια, μην αφήνεις τη διάθεσή σου να γίνεται απαισιόδοξη, χωρίς σημαντικό λόγο και αφορμή.

Καρκίνος

Σήμερα, φίλε Καρκίνε, έχε υπομονή με τους συνανθρώπους σου, γιατί θα δημιουργούνται παρανοήσεις με το παραμικρό. Αποδέξου τις ιδιοτροπίες, αλλά και τις συνήθειες των γύρω σου και προσπάθησε να συμβιβαστείς και εσύ με την σειρά σου στην τωρινή κατάσταση της ζωής σου.

Λέων

Αγαπητέ Λέοντα, μια ημέρα γεμάτη πάρα πολλές υποχρεώσεις για θέματα που θέλεις να τελειώνεις θα είναι αυτή η Κυριακή για εσένα. Μπορείς να λύσεις πάρα πολλά θέματα, αν διαθέτεις την κατάλληλη υπομονή για να τα βάλεις σε τάξη. Απόφυγε να κάνεις πάρα πολλά πράγματα μαζί και φρόντισε να προγραμματιστείς κατάλληλα. Απόφυγε επίσης τις συναισθηματικές υποχωρήσεις, γιατί θα κουραστείς ψυχικά.

Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε, αναμένεται σήμερα να εκδηλωθούν κάποιες αναβολές ή και ανατροπές σε πράγματα που θέλεις να πετύχεις και θα εκνευριστείς. Φρόντισε να περιορίσεις τα νεύρα σου και να μην τα εκδηλώσεις, γιατί μπορεί να δημιουργηθούν ρήξεις με τα άτομα που συναναστρέφεσαι. Δώσε επίσης προσοχή στις μετακινήσεις σου και στον χειρισμό μηχανημάτων.

Ζυγός

Πολύ άγχος, πολλή πίεση, πολλές υποχρεώσεις… Δεν είναι και η καλύτερη μέρα η σημερινη Κυριακή για εσένα, αγαπητέ Ζυγέ, γι’ αυτό να είσαι μετρημένος και εγκρατής σε όλες τις δραστηριότητές σου. Πρόσεξε τη συμπεριφορά σου, γιατί θα έχεις την τάση να ξεσπάς σε λάθος άτομα…

Σκορπιός

Αγαπητέ Σκορπιέ, θα έχεις ένταση αλλά και περίσσια ενέργεια αυτήν την Κυριακή, για να διεκπεραιώσεις πάρα πολλά θέματα που σε απασχολούσαν και σε προβλημάτιζαν μέχρι τώρα. Σήμερα θα μπορέσεις να περάσεις τις απόψεις σου σε πολλά άτομα. Θα προκύψουν βέβαια κάποια απρόοπτα σε συζητήσεις και σε καινούργια θέματα που θέλεις να υλοποιήσεις, αλλά είναι εύκολα προσπελάσιμα, γι’ αυτό μην αγχώνεσαι άδικα.

Τοξότης

Φίλε Τοξότη, η μέρα δεν ενδείκνυται για δράση, αλλά είναι κατάλληλη για περισυλλογή, ανασυγκρότηση δυνάμεων και οργάνωση σχεδίων. Προσπάθησε να μην ανακατεύεσαι στις υποθέσεις των άλλων, όταν αυτό δεν σου έχει ζητηθεί. Κάποιο οικογενειακό πρόσωπο θα σου κάνει παράπονα για την απουσία σου.

Αιγόκερως

Κάποια χαρούμενα γεγονότα που θα συμβούν σήμερα, θα σε βοηθήσουν να ανέβει πολύ η ψυχολογία σου και να αναθεωρήσεις πολλές καταστάσεις, που μέχρι τώρα τις έβλεπες αρνητικά. Φρόντισε να αξιοποιήσεις την θετικότητά σου κατάλληλα, για να πετύχεις τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Υδροχόος

Σήμερα, αγαπητέ Υδροχόε, εξέτασε όσα δεδομένα έχεις στα χέρια σου, για να προωθήσεις τις ιδέες και τα σχέδια σου. Μην ξεγελιέσαι με όλα όσα σου τάζουν τρίτα πρόσωπα, για τα αποτελέσματα που ζητάς. Πρέπει να είσαι συνετός και ρεαλιστής και όχι ανυπόμονος και επιπόλαιος.

Ιχθείς

Σήμερα, αγαπητέ Ιχθύ, απαιτείται πολύ μεγάλη προσοχή σε οποιαδήποτε καινούργια κίνηση σκέφτεσαι να κάνεις, γιατί οι πλανήτες σε ωθούν σε αρκετά παρορμητικές τάσεις, που θα σε οδηγήσουν σε λάθος καταστάσεις. Πρέπει οπωσδήποτε να μπει ένα πρόγραμμα σε ό,τι κάνεις, αν θέλεις να δεις αποτέλεσμα στις όποιες προσπάθειές σου. Θα γίνουν συζητήσεις με δικά σου άτομα για προβληματικές καταστάσεις και υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις για να βρείτε μαζί τις καλύτερες λύσεις.

ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια σήμερα 16/2/2019

Δημοσιεύτηκε

στις

Καλό και γλυκό Σαββατοκύριακο σε όλους! Σήμερα η Σελήνη θα περάσει στην ιδανική για εκείνη θέση, στο ζώδιο του Καρκίνου! Η σημερινή ημέρα λοιπόν, είναι αφιερωμένη σε θέματα σπιτιού, οικογένειας, αναμνήσεων, συναισθημάτων, αλλά και σε σκέψεις ή επικοινωνίες που αφορούν κάποιες παλιές μας αγάπες!

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Οι άνθρωποι που αγαπάς είναι αυτό το Σάββατο στο πλευρό σου αγαπημένε μου Κριέ για να σου δείχνουν το μεγαλείο των συναισθημάτων τους και να σου αποδεικνύουν έμπρακτα την αγάπη τους! Η μέρα είναι ιδανική για να αφοσιωθείς σε ζητήματα που αφορούν το σπίτι, την οικογένεια και τις πολύ προσωπικές σου υποθέσεις. Φρόντισε να περιορίσεις τις ανασφάλειες και την γκρίνια που μπορεί να είναι στοιχεία που θα εκδηλωθούν αυτή την ημέρα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ωριμάζουν τα συναισθήματά σου ξέρεις καλύτερα από κάθε άλλη φορά τι ζητάς και τι αξίζεις πραγματικά και βάζεις νερό στο κρασί σου κάνοντας τις απαραίτητες υποχωρήσεις εκεί που είναι απαραίτητο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Είσαι σε σκέψεις και σε διλήμματα αυτή την ημέρα σχετικά με τα επαγγελματικά σου! Βάλε σε μία σειρά όλα όσα έχεις να κάνεις και μην μπερδεύεσαι με πολλά. Στα οικονομικά υπάρχουν σκαμπανεβάσματα.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Αυτό το Σάββατο είσαι μέσα στην επικοινωνία και στην μετακίνηση αγαπημένε μου Ταύρε. Σε καμία περίπτωση δεν μπορείς να μείνεις μέσα, αλλά το ζητούμενό σου είναι η δικτύωση, η επαφή και η έκφραση των σκέψεων και των συναισθημάτων σου! Είναι πολύ πιθανό να κάνεις μία μετακίνηση ή μπορεί να δεχθείς κάποια ενδιαφέρουσα πρόταση που θα σε συναρπάσει.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ένα μήνυμα, ένα τηλεφώνημα αλλά και μία συνάντηση θα σου δώσουν μία μεγάλη χαρά στα αισθηματικά σου αυτή την ημέρα. Θα συνειδητοποιήσεις ποια είναι τα πραγματικά αισθήματα του ατόμου που σε ενδιαφέρει και αυτό θα σε ηρεμήσει πολύ ψυχολογικά! Η μέρα είναι κατάλληλη για επικοινωνία και διασκέδαση με το άτομο που σε ενδιαφέρει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Έχεις το τσαγανό να βάλεις μπροστά τους μεγαλόπνοους στόχους σου και να τους πετύχεις, σήμερα όμως η μέρα είναι κατάλληλα για σχεδιασμό και προγραμματισμό των αμέσως επόμενων κινήσεών σου! Στα οικονομικά καταφέρνεις και ανταπεξέρχεσαι στις υποχρεώσεις

ΔΙΔΥΜΟΣ

Γενικά
Σήμερα το ρίχνεις στις αγορές αγαπητέ μου Δίδυμε και ξεχύνεσαι στα μαγαζιά για να επωφεληθείς των εκπτώσεων… Με την Αφροδίτη να πορεύεται στον Αιγόκερω έχεις πάρει ανάσα στα οικονομικά σου και τώρα μπορείς να κάνεις κάποιες μικρές σπατάλες για τον εαυτό σου, γεγονός που θα σε κάνει να νιώσεις όμορφα. Σκέψεις που αφορούν τα επαγγελματικά, θα φανούν καρποφόρες αυτό το Σάββατο, αξιοποίησε τες !

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς να περάσεις καλά με το σύντροφο σου και να κάνετε σχέδια από κοινού! Αν δεν έχεις σχέση η μέρα προσφέρεται για να ανασυγκροτήσεις τα «θέλω» σου στον τομέα των σχέσεων. Δεν λείπουν οι ευκαιρίες για ένα φλογερό ερωτικό πάθος, αλλά δεν θα μπορεί για την ώρα να σου δώσει εγγυήσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επικεντρώσου στα απαραίτητα και μην αναλώνεσαι σε πολλές επαγγελματικές δραστηριότητες μαζί, για να μην χάσεις τον μπούσουλα. Οικονομικά δέχεσαι την εύνοιά σου!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Μέρα ιδανική για να εκφράσεις τα συναισθήματά σου, για να απολαύσεις όλα όσα σου δίνουν δύναμη αλλά και για να νιώσεις την αγάπη των δικών σου ανθρώπων που είναι εκεί για να σου δείξουν με την φροντίδα τους ότι κατέχεις πολύτιμη θέση στην καρδιά τους. Οι φίλοι είναι στο πλευρό σου, η αισθηματική σου ζωή δέχεται ελπίδες αναζωογόνησης, ενώ οι προτάσεις που δέχεσαι σου προσφέρουν χαμόγελα, δεν υπάρχει λόγος λοιπόν για απαισιόδοξες σκέψεις Καρκίνε μου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η ζεστασιά της συντροφικότητας κλείνει κάθε παρελθοντική πληγή και σου δίνει το μήνυμα πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο! Η σχέση σου βελτιώνεται και φεύγουν τα μαύρα σύννεφα που σκίαζαν την ατμόσφαιρα μεταξύ σας. Αν δεν έχεις σχέση είναι καιρός για φλερτ…

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Άφησε ελεύθερη την δημιουργικότητα σου και θα σου δώσει σήμερα τις ιδέες εκείνες που θα σε βοηθήσουν στην επαγγελματική σου πορεία. Στα οικονομικά είσαι σε φάση αναμονής, όμως έρχονται καλύτερες μέρες.

ΛΕΩΝ

Γενικά
Έχεις τις κλειστές σου αυτό το Σάββατο αγαπημένε μου Λέοντα και έχεις την ανάγκη να κάνεις τον συναισθηματικό απολογισμό σου, να κλειστείς για λίγο στο καβούκι σου και να ανασυγκροτήσεις τις δυνάμεις σου … Το παρελθόν είναι ακόμα εδώ και σου ρίχνει λίγο την διάθεση, είναι όμως ο καιρός να το αφήσεις πίσω σου, μαζί με τους φόβους και τις ανασφάλειες που σου προξένησε και να κάνεις μία νέα αρχή.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Οι θετικές εξελίξεις στον τομέα των αισθηματικών σου συνεχίζονται και αυτό είναι κάτι που σου δίνει ελπίδα, χαρά, όμως για την ώρα δεν μπορείς να πιστέψεις ότι όλα θα οδηγηθούν ομαλά και στο μέλλον . Απόλαυσε τις στιγμές που σου ανοίγονται μπροστά σου και μην ψάχνεις τα γιατί και τα πως!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επικεντρώνεσαι στα επαγγελματικά σου αυτό το Σάββατο αφού είναι η διέξοδος για να ξεχάσεις κάποιες προσωπικές καταστάσεις που σε προβληματίζουν. Στα οικονομικά δεν υπάρχει ουσιαστικό πρόβλημα, επομένως μη μου αγχώνεσαι!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Μέρα κοινωνικότητας και επαφής με φιλικά πρόσωπα είναι αυτό το Σάββατο για σένα αγαπητέ μου Παρθένε. Δέχεσαι τις προσκλήσεις σου, τις προτάσεις σου, είσαι στα μέσα και στα έξω με το φιλικό σου περιβάλλον και ναι δέχεσαι τις εκπλήξεις σου! Φυσικά, ο έρωτας μπαίνει ενεργά στην καθημερινότητά σου και σου προσφέρει χαμόγελα αλλά και σε κινητοποιεί για δράση. Το πιο σημαντικό όμως; Αντιλαμβάνεσαι ότι τα αδύνατα γίνονται δυνατά …

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αυτό το Σάββατο είναι ιδανικό για θετικές ερωτικές εξελίξεις, ραντεβουδάκια και φλερτάκια. Το καλό που σου θέλω λοιπόν είναι να μην μείνεις μέσα μπροστά από την TV με τις παντόφλες τρώγοντας πίτσα, κάνε κάτι πιο πρωτότυπο και θα με θυμηθείς.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η πολλή δουλειά τρώει τον αφέντη λέει μία παροιμία, την οποία θα φροντίσεις να παραδειγματιστείς από αυτήν σήμερα. Μετά το αλλεπάλληλο τρέξιμο της τελευταίας περιόδου, ρίχνεις λίγο τους ρυθμούς σου και αφήνεις στην άκρη τα επαγγελματικά για σήμερα. Στα οικονομικά έχεις ακόμα αστάθειες, αλλά τα βγάζεις πέρα.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Αυτό το Σάββατο θέτεις στόχους, είσαι σε μία ανησυχία για θέματα επαγγελματικής φύσεως, όμως έχεις το τσαγανό να βάλεις σε μία σειρά τις υποθέσεις σου για να καταφέρεις να πετύχεις έναν σημαντικό για σένα στόχο. Όμορφες στιγμές με την οικογένεια, ιδιαίτερα κατά τις βραδινές ώρες θα σταθούν βάλσαμο για τις ταλαιπωρίες που έχεις περάσει το τελευταίο διάστημα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Δεν μπορώ να σου πω ότι περνάς το πιο ρομαντικό Σάββατο αγαπημένε μου Ζυγέ … Αυτό που οφείλω να σε συμβουλέψω όμως είναι να αποφύγεις την γκρίνια, γιατί άθελά σου μπορεί να γίνεις αρκετά υπερβολικός στις εκφράσεις και στις αντιδράσεις σου και να δημιουργηθούν προβλήματα στη σχέση σου ή στην επαφή σου με το άτομο που σε ενδιαφέρει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Παρόλο που το Σάββατο είναι για να χαλαρώνουμε εσύ είναι φανερό ότι έχεις πολύ καλές προοπτικές για να βάλεις μπροστά επαγγελματικά σχέδια. Συζητάς για θέματα εργασίας, αλλά και σηκώνεις τα μανίκια για να εργαστείς πάνω σε ένα σημαντικό για σένα στόχο. Στα οικονομικά οι ισορροπίες αρχίζουν να επανέρχονται!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Αυτό το Σάββατο θέλεις να ξεφύγεις από τα συνηθισμένα και να κάνεις κάτι διαφορετικό! Η μέρα σου είναι γεμάτη ευχάριστους αιφνιδιασμούς αλλά και ευκαιρίες για νέες γνωριμίες. Ίσως όμως βρεις αρκετά βαρετή ή και κουραστική την παρέα ανθρώπων που μέχρι πρότινος είχες καλή επαφή μαζί τους! Μία μετακίνηση, μία πρόταση, μία όμορφη δραστηριότητα, θα σκορπίσουν σήμερα τον ενθουσιασμό στην καθημερινότητά σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα χαμογελάσεις από ικανοποίηση μετά από είδηση που θα έχεις στα αισθηματικά σου και όχι μόνο αυτό … Θα καταλάβεις ότι κάποιες επιθυμίες σου είναι στο στάδιο για να γίνουν πραγματικότητα! Είναι μία καλή ευκαιρία για ένα νέο αισθηματικό ξεκίνημα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η μέρα είναι αρκετά επικοινωνιακή και σε βοηθά να έρθεις σε ουσιαστική επαφή με άτομα που συνεργάζεσαι ή που θέλεις να έχεις μία επαγγελματική επαφή. Στα οικονομικά σου είσαι ευχαριστημένος αφού σταδιακά οι κόποι σου πιάνουν τόπο!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Επιτέλους Σάββατο λοιπόν και για σένα αγαπητέ μου Τοξότη τα άστρα λένε ότι θα μου το ρίξεις στην υπερβολή … Αρκετό φαγητό, διασκέδαση, αλλά και επιπολαιότητα θα σε κάνουν να ξεφύγεις για λίγο από τον έλεγχο … Η στάση σου αυτή όμως θα οφείλεται στο γεγονός ότι τον τελευταίο καιρό είχες πιεστεί αρκετά! Η τύχη είναι με το μέρος σου, δεν πρέπει να το ξεχνάς ούτε στιγμή αυτό, όμως … παν μέτρον άριστον!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αυτό το Σάββατο έχεις ανάγκη από συναισθηματική σιγουριά αλλά και επιβεβαίωση και για να το πετύχεις αυτό θα μου αρχίσεις τις πονηριές και τα τσαλιμάκια ή αλλιώς τα ναζάκια για να κεντρίσεις την προσοχή … Είναι αυτό που λέμε έρωτας δίχως πείσματα δεν έχει νοστιμάδα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου η μέρα είναι σχετικά αδιάφορη ή αλλιώς στάσιμη. Στα οικονομικά σου όμως πρέπει να προσέξεις τις σπατάλες και τις απερισκεψίες, για να μην νιώσει ξαφνικά ότι το πορτοφόλι σου είναι τρύπιο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Μέρα συντροφικότητας είναι αυτό το Σάββατο για σένα αγαπημένε μου Αιγόκερε! Είναι ο καιρός να έρθεις πιο κοντά στους δικούς σου ανθρώπους και να μοιραστείς μαζί τους όμορφα συναισθήματα. Κυνηγάς πολύ παραπάνω τις στιγμές διασκέδασης και ανεμελιάς άσε που γίνεσαι και λίγο παραπάνω τολμηρός και ρισκάρεις – κάτι που πρέπει να συγκρατήσεις-! Η μέρα είναι κατάλληλη και για αλλαγές στην εμφάνισή σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ένα Σάββατο κομμένο και ραμμένο στα μέτρα σου για να μπορέσεις να απολαύσεις όμορφες ερωτικές στιγμές .. Έχεις τον τρόπο αυτό τον καιρό με την Αφροδίτη από το ζώδιο σου και μαγνητίζεις τον ερωτικό σου στόχο … Ετοιμάσου λοιπόν για στιγμές που θα αφήσουν εποχή!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Έχεις αναβλητικότητα αυτή την ημέρα για θέματα που αφορούν την εργασία σου και έτσι βρίσκεις δικαιολογίες για να ξεγλιστρήσεις ή και να λουφάρεις! Στα οικονομικά ακόμα υπάρχει αναμονή και στασιμότητα , λίγο υπομονή όμως και το κλίμα θα φτιάξει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Από το ξεκίνημα της ημέρας αγαπητέ μου Υδροχόε προσπαθείς να κλείσεις εκκρεμότητες για να μπορέσεις να απολαύσεις ένα πιο ήρεμο Σαββατοκύριακο. Ασχολείσαι περισσότερο με θέματα της εργασίας, της καθημερινότητας, του σπιτιού και της οικογένειας και δεν σου μένει και πολύ ελεύθερος χρόνος για ανεμελιά ή και χάζι.. Προσοχή θέλω να μου δείξεις στις κόντρες με το περιβάλλον σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Δεν λείπουν οι ευκαιρίες για ένα νέο ξεκίνημα, μία νέα αρχή, όμως αυτό τον καιρό δεν χαρακτηρίζεσαι και από τόσο ρομαντική διάθεση, είναι σαν να προσπαθείς να κατανοήσεις αν αξίζει τον κόπο να ανοιχτείς περισσότερο συναισθηματικά προς το άτομο που σε ενδιαφέρει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Βάζεις σε μία σειρά τις εργασίες σου και σου φεύγει ένας μεγάλος βραχνάς στα επαγγελματικά σου! Στα οικονομικά σου η μέρα σε βοηθά για να κάνεις διαπραγματεύσεις αλλά και να υπολογίσεις τα έσοδα – έξοδα για την πορεία σου!

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Στα ερωτικά σου ντουζένια είσαι αυτό το Σάββατο αγαπημένε μου Ιχθύ αφού η Σελήνη από το ζώδιο του Καρκίνου βγάζει στην επιφάνεια όλα τα όμορφα συναισθήματα που έχεις μέσα σου. Ενασχόληση με την τέχνη, δημιουργικές δραστηριότητες, θέατρο, σινεμά και διασκέδαση με φίλους θα σε κάνουν αυτή την ημέρα να ξανανιώσεις! Το μόνο που σου συνιστώ προσοχή είναι να μην βιάζεσαι στις μετακινήσεις σου αλλά και … στα λόγια σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η μέρα είναι ιδανική για ερωτική διασκέδαση η οποία όμως θα έχει και τις καλές προοπτικές της … Με την Αφροδίτη από τον Αιγόκερω ο έρωτας μπορεί να προέλθει μέσα από μία φιλία, για αυτό ας έχεις τα μάτια ανοιχτά … Αν είσαι σε σχέση τότε ευχάριστος χρόνος με το σύντροφο θα σε συναρπάσει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Προσπαθείς να βάλεις σε μία σειρά τα οικονομικά σου και σταδιακά το πετυχαίνεις! Στα επαγγελματικά σου, έχεις πολύ καλές προοπτικές μπροστά σου, αρκεί να μην χάσεις πολύτιμο χρόνο ακούγοντας τις συμβουλές των ανθρώπων που δεν θέλουν το καλό σου!

ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια σήμερα 14/2/2019

Δημοσιεύτηκε

στις

Ο Άρης από σήμερα στο Ζώδιο του Ταύρου, θα χάσει την δυναμική του, αλλά και την… σβελτάδα του! Η διεκδίκηση για την επίτευξη των στόχων μας, γίνεται πια με αργούς ρυθμούς και οι στόχοι επικεντρώνονται γύρω από χρήμα, έρωτα και σεξ, κυρίως! Θα ευνοήσει ωστόσο πολύ και θα δώσει δύναμη σε Ταύρους, Καρκίνους, Παρθένους, Σκορπιούς, Αιγόκερους και Ιχθύες!

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Φίλε Κριέ, η είσοδος του Άρη στον Ταύρο θα σου φέρει την σταθερότητα και την αυτοεκτίμηση που τόσο καιρό επιθυμούσες! Ωστόσο, οφείλεις να προσέχεις την τάση σου για πείσμα και ισχυρογνωμοσύνη. Έχεις τώρα την ευκαιρία, να μάθεις να συγκρατείς τα νεύρα σου, αφού τα ξεσπάσματά σου δύσκολα ελέγχονται και είναι δυσάρεστα στους ανθρώπους που έχεις δίπλα σου. Χρησιμοποίησε τις πιο πρακτικές πλευρές σου, ώστε να προστατέψεις υλικές κτήσεις και διαπροσωπικές σχέσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στον αισθηματικό τομέα, ανήμερα Αγίου Βαλεντίνου, αν διατηρείς κάποια σχέση, θα αναθεωρήσεις κάποια πράγματα και θα θελήσεις κάτι πιο σοβαρό και σταθερό! Επιδίωξε σήμερα συζήτηση με τον σύντροφο και θα δεις πως όλα θα έρθουν έτσι όπως θες! Επιπλέον, είτε είσαι δεσμευμένος, είτε ελεύθερος, θα έχεις άπειρες ευκαιρίες, να απολαύσεις αισθησιακές και καυτές ερωτικές στιγμές!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Εργάζεται σκληρά και επίπονα και δείχνεις σημαντικές και πρακτικές ικανότητες στον χώρο εργασίας. Οικονομικά, θα έχεις ισχυρή εύνοια στα οικονομικά, αρκεί να μην είσαι σπάταλος!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Ο πλανήτης Άρης στο δικό σου ζώδιο από σήμερα φίλε Ταύρε και σου θα σου δώσει ισχυρή ώθηση για ανάληψη πρωτοβουλιών, που φυσικά θα σε οδηγήσουν στην εκπλήρωση πολλών στόχων! Είσαι εξαιρετικά δραστήριος, με έντονη διανοητική δραστηριότητα, που μπορεί να οδηγήσει ακόμα και σε άμεσες λύσεις! Προσοχή μόνο, στην τάση σου για νεύρα, εγωισμό και βιασύνη, που πιθανόν να σε οδηγήσουν σε σοβαρά λάθη! Όπως και να έχει, ήρθε η ώρα να αναδείξεις τον ανεξάρτητο και δυναμικό εαυτό σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σημερινή ημέρα, η ημέρα των ερωτευμένων, θα φέρει συναρπαστικές νέες γνωριμίες, μπόλικο φλερτ και ευχάριστα μηνύματα για σένα που είσαι ελεύθερος! Μην διστάσεις στιγμή να κάνεις εσύ το πρώτο βήμα! Για τους δεσμευμένους ευνοούνται οι δραστηριότητες που στοχεύουν στην ενδυνάμωση σχέσης ή γάμου, βάζοντας τέλος στην ρουτίνα και κάνοντας μία νέα παθιασμένη αρχή στην σεξουαλική ζωή !

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα, έρχονται νέα ξεκινήματα, που θα σε ωφελήσουν πολύ άμεσα, αλλά και αργότερα! Οικονομικά, ξοδεύεις υπερβολικά χωρίς σοβαρό λόγο!

ΔΙΔΥΜΟΣ

Γενικά
Η είσοδος του Άρη στον Ταύρο σήμερα φίλε Δίδυμε, θα σου δώσει την έντονη ψυχική ανάγκη να εργασθείς με ή για τους άλλους ακόμα και με αυταπάρνηση! Θες ειλικρινά να βοηθάς και να προσφέρεις! Μέσα σου ωστόσο επικρατεί “ακαταστασία” και σύγχυση. Πολλά τα άγχη, οι σκέψεις και τα παρελθοντικά ζητήματα που σε βασανίζουν! Μείνε κάποιες ώρες μόνος σου, να ηρεμήσεις και μην δίνεις αφορμή στους άλλους για σχολιασμό ή κουτσομπολιά!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ένας έρωτας από το παρελθόν, απωθημένος ή παρασκηνιακός, είναι πολύ πιθανό να έρθει τώρα στην ζωή σου, με τον πιο παθιασμένο τρόπο! Καιρός λοιπόν να αναθεωρήσεις κάποια πράγματα, σήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, μένοντας πάντα λογικός και προσγειωμένος! Στον σεξουαλικό τομέα, το απαγορευμένο σε εξιτάρει, αλλά οφείλεις να προσέξεις και εκεί, ώστε να αποφύγεις αποκαλύψεις που θα σε πλήξουν!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην εργασία, κάνεις πολλά λάθη λόγω αφηρημάδας! Οικονομικά έρχεται η λύση, που περίμενες τόσο καιρό και απαλλάσσεσαι από ένα μεγάλο άγχος!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Αν και γίνεσαι υπερβολικά παρορμητικός, με το πέρασμα του Άρη στον Ταύρο, φίλε Καρκίνε, είσαι αποφασισμένος και απόλυτα ικανός να επιτύχεις τους μεγαλεπήβολους σκοπούς του. Θεωρείς την ελευθερία πολύτιμο αγαθό πλέον, και οι πνευματικές σου ικανότητες σε οδηγούν προς την επιτυχία! Επιπλέον, οι φιλίες σου ενδυναμώνονται, όμως πρέπει να περιορίσεις νεύρα και αυθόρμητες ενέργειές, για να μην υπάρξουν ρήξεις χωρίς λόγο με ένα καλό σου φίλο!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, κάποιες ανάγκες που έχει άμεσα η σχέση σου, καλύπτονται από τις άμεσες και ωφέλιμες αντιδράσεις σου. Ανήμερα Αγίου Βαλεντίνου και έρχεσαι πιο κοντά με τον σύντροφο ή το άτομο που σε ενδιαφέρει, λόγω του πρωτοποριακού σου πνεύματος και των ιδεών σου! Μπορεί να μην συμβιβάζεσαι τώρα με τον ορθολογισμό ή το βαθύ συναίσθημα και να “ξεφεύγεις” μερικές φορές, αλλά αυτό θα είναι και το χαρακτηριστικό σου που θα γοητεύει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα παίρνεις αποφάσεις και πρωτοβουλίες και αγγίζεις την επιτυχία! Βρίσκεις θεωρητικές λύσεις στα οικονομικά, τις οποίες όμως, πρέπει να εφαρμόσεις άμεσα!

ΛΕΩΝ

Γενικά
Σε διακρίνει έντονη δραστηριότητα, φίλε Λέοντα, που κατευθύνεται προς την πραγματοποίηση μεγάλων στόχων στη ζωή σου, με την είσοδο του Άρη στο Ζώδιο του Ταύρου! Όλες οι δραστηριότητες σου στέφονται με μεγάλη επιτυχία συχνά, αρκεί να επικρατήσει σύνεση, προσγειωμένη φιλοδοξία και λογική! Απέφυγε λοιπόν εξάρσεις εγωισμού, παρορμητισμό και δογματικότητα! Η επιτυχία που θα έρθει, θα είναι ιδιαίτερα σημαντική, τόσο από άποψη δημοσιότητας όσο και από άποψη ουσιαστικής κοινωνικής διάκρισης!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ήδη δεσμευμένος, μην ανησυχείς αν τελευταία υπήρξαν εντάσεις και μην εγκαταλείψεις τώρα τις προσπάθειες σου, αφού η ημέρα θα σου αποδείξει πως όλοι οι αγώνες αμείβονται με τον καλύτερο τρόπο στον έρωτα και μάλιστα σήμερα, ανήμερα Αγίου Βαλεντίνου! Αν είσαι ελεύθερος, ετοιμάσου για την αποκάλυψη ενός έρωτα που εξελίσσεται σε εργασιακό περιβάλλον! Πρόσεξε πολύ πριν κάνεις οποιαδήποτε κίνηση!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα, αποδεικνύεσαι γεννημένος ηγέτης με ταλέντο στις εργασιακές δραστηριότητες και έχεις την δυνατότητα να φτάσεις σήμερα στην κορυφή. Μία ουσιαστική οικονομική λύση, σε βγάζει επιτέλους από πολλά αδιέξοδα!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Παρθένε, ήρθε η ώρα να αλλάξεις πρόσωπο με την είσοδο του Άρη στον Ταύρο! Σε διακρίνουν νεανική ενεργητικότητα, ενθουσιασμός για νέους στόχους και έντονη διανοητική δραστηριότητα! Μην διστάσεις λεπτό να εκφράσεις τις ακραίες σου ιδέες , πέρα από την κοινή αντίληψη, γιατί αυτός είναι ο τρόπος για να κάνεις πράξη, τα όνειρα και τους στόχους σου! Θα χρειαστεί βέβαια να αντιμετωπίσεις κάποια προβλήματα όσον αφορά την πρακτική σου δράση, όμως η βοήθεια της τύχης θα σου δώσει την λύση!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, είναι πολύ πιθανό να κάνεις τώρα μια νέα γοητευτική γνωριμία, που θα εξελιχθεί εντυπωσιακά γρήγορα, σε μία σταθερή και όμορφη σχέση, την ημέρα των ερωτευμένων! Αν είσαι ήδη δεσμευμένος, η στάση σου απέναντι στον σύντροφο, απομακρύνεται από τις καθιερωμένες και συμβατικές! Ο σκεπτικισμός σου και το θάρρος σου είναι τα χαρακτηριστικά που θα φέρει βελτίωση και ανανέωση στην σχέση σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σκέψου πολύ πριν πάρεις μία πρωτοβουλία ή να κάνεις μία σημαντική επαγγελματική κίνηση, γιατί ξεχνάς μάλλον να επιστρατεύεις την λογική πρώτα! Τα οικονομικά σου κινδυνεύουν από τις τάσεις που έχεις, προς την υπερβολή!

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Η ημέρα αυτή θα σου χαρίσει βαθύτατα αισθήματα, τα οποία αν κατορθώσεις να αναπτύξεις θετικά, αποτελούν αληθινή δύναμη για σήμερα, που ο Άρης περνάει στο ζώδιο του Ταύρου, φίλε Τοξότη! Μην μπλοκάρεις την ενεργητικότητα σου και τα αισθήματα σου και θα δεις ότι υπάρχουν πολλές λύσεις στα προβλήματα σου αλλά και πολλοί τρόποι να πετύχεις σκοπούς και στόχους! Προσοχή μόνο χρειάζεται η τάση σου για νεύρα, σκληρότητα, ζήλια και εκδικητικότητα, στις διαπροσωπικές σου σχέσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, οι ευκαιρίες για να γοητεύσεις και να σαγηνεύσεις το άτομο που θες, σήμερα Αγίου Βαλεντίνου, είναι παρούσες και πολλές! Αν είσαι δεσμευμένος, λύνεις μία και καλή, παλαιότερα προβλήματα της σχέσης σου με τον σύντροφο και απολαμβάνεις αισθησιακές, καυτές, παθιασμένες στιγμές μαζί του!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, μια αποκάλυψη σε βοηθά στην μετέπειτα πρόοδο σου! Οικονομικά σε απασχολεί ένα φορολογικό ή κληρονομικό ζήτημα, που θα αποτελέσει σημαντική βοήθεια στα έσοδά σου!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Η νέα θέση του Άρη απέναντι σου, στο Ζώδιο του Ταύρου, θα σου φέρει αρκετές φορές σήμερα μεταπτώσεις ενεργητικότητας, ιδίως στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και επαφές! Από την μία θα θες να είσαι εξυπηρετικός και φιλικός και από την άλλη θα γίνεσαι νευρικός και εγωιστής! Για να γλιτώσεις λοιπόν ανούσιες παρεξηγήσεις, απέφυγε κόντρες για λόγους επικράτησης! Κάνε κάθε προσπάθεια που πιστεύεις ότι χρειάζεται και εξάντλησε όλη σου την πειστικότητα μέχρι να καταφέρεις να πετύχεις τον στόχο σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο αισθηματικός τομέας σήμερα ανήμερα Αγίου Βαλεντίνου, είτε είσαι δεσμευμένος, είτε ελεύθερος, σου ανοίγει νέους δρόμους για σταθερότητα στον έρωτα! Ο ερωτισμός και το πάθος, χαρακτηρίζουν τις σχέσεις σου σήμερα! Προσοχή μόνο, αν είσαι ελεύθερος, γιατί ερωτεύεσαι πολύ γρήγορα, πολύ συχνά και παρορμητικά και ίσως κάνεις πράγματα, που αργότερα μετανιώσεις! Επίσης, αν είσαι δεσμευμένος, μην παρασύρεσαι από τον θυμό και τα νεύρα σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, πάρε σήμερα άφοβα, πρωτοβουλία για νέες συμφωνίες ή συνεργασίες! Η μέρα είναι κατάλληλη για οικονομικές υπογραφές και έγγραφα!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Αρκετό το άγχος σήμερα και τα τρεξίματα με την είσοδο του Άρη στον Ταύρο! Ωστόσο, είσαι τόσο ενεργητικός και γεμάτος ευεξία, που θα καταφέρεις να διεκπεραιώσεις όλες σου τις δουλειές, εκκρεμότητες και υποχρεώσεις! Φρόντισε λοιπόν να είσαι συνεπής στις ευθύνες σου, αφού η πρακτική σου ικανότητα είναι μεγάλη, συνδυασμένη με μπόλικη εφευρετικότητα! Ιδανική ημέρα για να πάρεις αποφάσεις για έναρξη διατροφής ή άσκησης!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ήδη δεσμευμένος, μην στεναχωριέσαι υπερβολικά για μικροπράγματα και δημιουργείς από το πουθενά γκρίνιες και προστριβές. Η απορρόφηση σου από ασήμαντες λεπτομέρειες, σε κάνει να χάνεις την ουσία από το συγκεκριμένο πρόβλημα και μάλιστα σήμερα, που είναι η μέρα των ερωτευμένων! Αν είσαι ελεύθερος, θα κινήσει σήμερα το ερωτικό ενδιαφέρον σου, ένα άτομο μέσα από το εργασιακό περιβάλλον, αλλά χρειάζονται προσεκτικοί χειρισμοί!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Είσαι ιδιαίτερα ικανός στην εργασία, αλλά και στην οικονομική διαχείριση! Δουλεύεις σκληρά και σήμερα σίγουρα ολοκληρώνεις αυτό που αρχίζεις και το ίδιο απαιτείς και από τους άλλους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Αγαπητέ Αιγόκερε, η σημερινή είσοδος του Άρη στον Ταύρο, θα σου δώσει πολύ θάρρος, ενθουσιασμό και συναίσθηση του σκοπού σου! είναι καλύτερες αρετές του Γενέθλιου Άρη στο Λιοντάρι. Η πλούσια φιλοδοξία, συνδυασμένη με τον έμφυτο δυναμισμό, μπορεί να αποτελέσει ισχυρή κινητήρια δύναμη σήμερα, για να πετύχεις στόχους και να υλοποιήσεις σχέδια! Βγάζεις στην επιφάνεια την μεγαλοψυχία, την στοργή και την ζεστασιά της καρδιάς σου και έτσι απολαμβάνεις την αγάπη και τον θαυμασμό των γύρων σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, το θετικό στοιχείο της ημέρας των ερωτευμένων, είναι οι παθιασμένες στιγμές που έρχονται με τον σύντροφο. Το αρνητικό είναι η φυσική σου τάση για δραματικό στοιχείο, που μπορεί να φτάσει έως και τον μελοδραματισμό και έτσι να δημιουργούνται κόντρες από το πουθενά! Αν είσαι ελεύθερος κάνεις τον έρωτα, χόμπι και απολαμβάνεις φλερτ, κατακτήσεις και γνωριμίες! Υπάρχει περίπτωση να δημιουργήσεις μία παθιασμένη σχέση, η οποία όμως θα έχει μικρή διάρκεια.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θετικές είναι οι προοπτικές και οι εξελίξεις για τα επαγγελματικά σου, ιδίως αν σκοπεύεις να πάρεις πρωτοβουλίες στην εργασία σου, για να εκπληρώσεις φιλοδοξίες! Μπορεί να είσαι σπάταλος, αλλά η τύχη οικονομικά είναι με το μέρος σου!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Σήμερα φίλε Υδροχόε με τον Άρη να περνά στο Ζώδιο του Ταύρου, σε διακρίνει ένας υψηλός βαθμός συναισθηματισμού, που χρειάζεται άμεσα σταθεροποίηση με ενσυνείδητη προσπάθεια και επιστράτευση λογικής. Ιδίως για θέματα που αφορούν την οικογένεια και το σπίτι, εύκολα σε αναστατώνουν και χάνεις την ευδιαθεσία σου! Η μνήμη σου τώρα είναι πολύ δυνατή και θα είναι πολλές φορές σύμμαχος σου, στην προσπάθεια σου να βελτιώσεις συγγενικές σχέσεις και να διορθώσεις οικιακά προβλήματα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, δυσκολεύεσαι να ξεχάσεις το παρελθόν και ίσως σήμερα παρασυρθείς σε έναν παρελθοντικό έρωτα, λόγω πάθους αλλά και λόγω… Αγίου Βαλεντίνου! Προσπάθησε να είσαι επιφυλακτικός και λογικός πριν κάνεις κίνηση προς ένα πρώην ταίρι! Αν είσαι δεσμευμένος, απέφυγε εντάσεις και διαμάχες στην σχέση σου, λόγω της συναισθηματικής σου ανασφάλειας!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά έχεις επιμονή και φιλοδοξία, αλλά λείπει μάλλον ο σταθερός προγραμματισμός στα οικονομικά σου!

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Η σημερινή είσοδος του Άρη στον Ταύρο, θα σου δώσει έντονη πνευματική δραστηριότητα, αλλά και αρκετή νευρικότητα που θα σε οδηγήσει σε ανούσια σπατάλη δυνάμεων. Πρέπει να αναπτύξεις άμεσα με προσοχή την ικανότητα συγκέντρωσης της προσοχής, ιδίως σε κοινωνικές επαφές και επικοινωνίες. Αν θες, μπορείς να αναδείξεις την διανοητική και πνευματική σου ζωντάνια αφού είσαι ιδιαίτερα ομιλητικός, εύστροφος και κοινωνικός! Απέφυγε εντάσεις με αδέρφια ή γείτονες σήμερα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα ερωτικά σου θα δεις νέους δρόμους να ανοίγονται μπροστά σου γεμάτους ερωτικές ευκαιρίες και προοπτικές, ώστε να πραγματοποιήσεις στόχους, κυρίως μέσω της επικοινωνιακής οδού! Μέσα από μηνύματα και συναντήσεις, θα έρθει η λύση για ένα θέμα ερωτικό που σε απασχολεί καιρό τώρα και σήμερα, ημέρα των ερωτευμένων, θα το διευθετήσεις! Έχεις ιδιαίτερο ταλέντο στον γραπτό και προφορικό λόγο και έτσι θα πετύχεις αυτό που θες!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σου δίνονται σήμερα κάποιες ευκαιρίες, μέσω τηλεφωνήματος ή μηνύματος, οι οποίες σου επιτρέπουν να κάνεις τα επαγγελματικά σχέδια σου, πραγματικότητα! Οικονομικά απέφυγε τις σπατάλες!

ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια σήμερα 13/2/2019

Δημοσιεύτηκε

στις

Θέλει αρκετή προσοχή η σημερινή ημέρα, με την Σύνοδο Άρη-Ουρανού! Εντάσεις, απροσεξίες, ξεσπάσματα, επιθετικές συμπεριφορές, σοβαρά λάθη και γκάφες, θα φέρουν αρνητικές και σοκαριστικές ανατροπές! Εκείνοι που πρέπει να προσέχουν περισσότερο, είναι οι Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι του 3ου δεκαημέρου!

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Φίλε Κριέ, με την Σύνοδο Άρη-Ουρανού, πρόσεχε πολύ την συμπεριφορά σου, τον παρορμητισμό σου, την οξυθυμία σου και τις εκρήξεις σου σε όλες τις σημαντικές διαπροσωπικές σχέσεις της ζωής σου, αλλά και στις μετακινήσεις σου. Προσπάθησε να είσαι ήρεμος και να σκέφτεσαι πολύ πριν από κάθε σου δραστηριότητα! Επιπλέον κάποια ξαφνικά ανατρεπτικά γεγονότα που θα έρθουν, θα σε αναστατώσουν πολύ, αλλά εκεί είναι που πρέπει να δείξεις την δύναμη του χαρακτήρα σου και την ψυχραιμία σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, κάποιες ξαφνικές συγκυρίες, θα σου φέρουν καυγάδες και ίσως ρήξεις σοβαρές με τον σύντροφο, γι’αυτό προσπάθησε να ηρεμήσεις έγκαιρα! Αν καταφέρεις να συγκρατηθείς, θα διαπιστώσεις πως η ερωτική σας ζωή μπορεί να ανανεωθεί με καυτές στιγμές! Αν είσαι ελεύθερος, δεν είναι η ιδανική στιγμή τώρα, για νέες γνωριμίες, νέες σχέσεις ή προσεγγίσεις προς το άτομο που σε ενδιαφέρει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην δουλειά, αλλά και στον οικονομικό τομέα, θα υπάρξουν σοβαρές ανατροπές που θα σε αγχώσουν και θα φέρουν τα “πάνω-κάτω”! Κράτα την λογική και την ψυχραιμία σου!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Αρκετά τα ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα και η εσωτερική ένταση σήμερα φίλε Ταύρε, λόγω της Συνόδου Άρη-Ουρανού! Επανέρχονται άγχη, φοβίες και νευρικότητα, λόγω κάποιων ξαφνικών συγκυριών και ανατρεπτικών καταστάσεων! Προσπάθησε οπωσδήποτε να διαφυλάξεις τα μυστικά σου, να προστατευτείς από κουτσομπολιά και να μην δίνεις αφορμές για σχόλια! Επιπλέον, μην μπλέκεσαι σε παρασκηνιακές συζητήσεις, γιατί εσύ θα είσαι αυτός που θα εκτεθείς και θα απογοητευτείς!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Είτε είσαι δεσμευμένος, είτε όχι, σήμερα θα είσαι ιδιαίτερα επιρρεπής σε ερωτικά λάθη, κυρίως γιατί έχεις την τάση να παρασύρεσαι σε απαγορευμένες ή παρελθοντικές σχέσεις! Τα πράγματα ξαφνικά θα ανατραπούν και τίποτα δεν θα πάει έτσι όπως το σχεδιάζεις, αν είσαι λανθασμένα μπλεγμένος σε κρυφούς ή πρώην έρωτες. Πρόσεχε πολύ και επιστράτευσε την λογική σου, πριν ξεκινήσεις οποιαδήποτε ερωτική ιστορία!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις αυξάνονται συνεχώς και απρόσμενα, γεγονός που θα σε αγχώσει πολύ! Οικονομικά, θα μετανιώσεις σήμερα κάποια παλαιά λάθη!

ΔΙΔΥΜΟΣ

Γενικά
Πολύ προσοχή χρειάζεται στην συμπεριφορά σου, ιδίως στις επικοινωνίες και τις επαφές σου με τους φίλους σου, αγαπητέ Δίδυμε! Με την Σύνοδο Άρη-Ουρανού, περιόρισε οπωσδήποτε την οξυθυμία σου, ό,τι κι αν συμβεί, όποια συμπεριφορά κι αν αντιμετωπίσεις και κάνε όσο πιο πολύ υπομονή μπορείς! Σχέσεις φιλικές ίσως έρθουν σε μεγάλη ρήξη, αν γίνεις προκλητικός στην συμπεριφορά σου! Παρέμεινε ψύχραιμος και καλοπροαίρετος, ακόμα και σε ξαφνικές ανατροπές που ίσως έρθουν!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η ανάγκη σου για ανεξαρτησία, θα φέρει πολλές κόντρες και ίσως ρήξεις με τον σύντροφο σου! Μην αμελείς την σχέση σου για χάρη φιλικών και κοινωνικών συναναστροφών. Αν είσαι ελεύθερος, απέφυγε να μπερδεύεις φιλία με έρωτα! Μην χάσεις έναν φίλο, απλά επειδή τώρα τον βλέπεις με “άλλο μάτι” και το εκφράζεις άμεσα, χωρίς να είσαι σίγουρος τι αισθάνεται και ο άλλος για σένα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, δυστυχώς κάποια σχέδια σου θα ανατραπούν, γι’αυτό να είσαι προετοιμασμένος! Προσοχή πολύ σε έξοδα και σπατάλες αλόγιστες σήμερα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Φίλε Καρκίνε, να είσαι πολύ προσεκτικός σήμερα, λόγω της Συνόδου Άρη-Ουρανού, ώστε να μην εκτεθείς και να μην χαλάσεις την καλή κοινωνική σου εικόνα, που τόσο καιρό έχτιζες! Η πορεία των σταθερών σου σχέσεων και τομέων της ζωής σου θα κινδυνεύσει, αν δεν φερθείς με σύνεση, αυτοσυγκράτηση και λογική, απέναντι σε ξαφνικές αλλαγές και δύσκολες ανατροπές που αναμένονται την σημερινή ημέρα. Μην χαλάς με λάθος συμπεριφορές την σχέση σου με ανθρώπους που αγαπάς!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Όσον αφορά τον ερωτικό τομέα, η σεξουαλική σου ζωή είναι πολύ σημαντική για σένα σήμερα, αφού αισθάνεσαι πως έτσι θα έχεις πιο κοντά συναισθηματικά, με τον σύντροφο σου! Αν είσαι ελεύθερος, κυνηγάς με κάθε τρόπο, τις έντονες εμπειρίες στον έρωτα και δεν αποκλείεται να παρασυρθείς σε μία εφήμερη βραδιά πάθους, παρόλο που δεν το συνηθίζεις αυτό, αφού γενικά απεχθάνεσαι τα επιφανειακά!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η καριέρα σου κινδυνεύει αν δεν φροντίσεις να φερθείς με σύνεση, αυτοσυγκράτηση και λογική. Κάποια ξαφνικά οικονομικά προβλήματα ή ευθύνες, πρέπει να αντιμετωπιστούν με ψυχραιμία και σύνεση!

ΛΕΩΝ

Γενικά
Αγαπητέ Λέοντα, λόγω της σημερινής Συνόδου Άρη-Ουρανού, το παρακάνεις μάλλον με τις επαναστατικές και ριζοσπαστικές σου κινήσεις, με αποτέλεσμα να φέρεσαι επιπόλαια και να έχεις άσχημες συνέπειες ιδίως σε επαφές, επικοινωνίες, γνωριμίες, ειδήσεις και μηνύματα. Πρόσεξε πολύ τις μετακινήσεις, τα ταξίδια αλλά και το πως χειρίζεσαι τις καταστάσεις γενικά, αφού υπεραισιοδοξείς και ίσως βάλεις ο ίδιος “τρικλοποδιά” στον εαυτό σου! Προσπάθησε να ελέγξεις τα νεύρα σου όταν επικοινωνείς και φρόντισε να είσαι οργανωμένος στις μετακινήσεις σου και πολύ προσεκτικός στη οδήγηση!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν έχεις ήδη μία μόνιμη σχέση, θα υπάρξουν λόγια, νέα και συζητήσεις που θα σε κλονίσουν και θα σε ξαφνιάσουν μάλλον δυσάρεστα! Δυστυχώς σήμερα, δεν θα υποχωρήσεις με τίποτα στα δικά σου «θέλω» και έτσι θα προκαλέσεις εντάσεις ή τσακωμούς με τον σύντροφο! Αν είσαι ελεύθερος, αναδεικνύεις τον γοητευτικό και κοινωνικό εαυτό σου, ωστόσο παραείσαι αυθόρμητος και χάνεις αξιόλογες κατακτήσεις και πολλούς θαυμαστές!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα επαγγελματικά και οικονομικά το παρακάνεις με τα ρίσκα και ίσως το μετανιώσεις. Μην χρησιμοποιείς ρίχνεις ευθύνες και βάρη στους άλλους!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Παρθένε, σήμερα με την Σύνοδο Άρη-Ουρανού, θα βγάλεις στην επιφάνεια ότι θυμό, νεύρα και παράπονα, κρατούσες μέσα σου τόσο καιρό! Η καχυποψία σου φτάνει σε παράλογα σημεία και βλέπεις εχθρούς παντού! Προστάτεψε τον εαυτό σου, την ψυχική σου ηρεμία και κυρίως τις σημαντικές για σένα διαπροσωπικές σου σχέσεις, από συναισθηματικές εκρήξεις, επιθετικότητα, ζηλοφθονία και παραλογές απαιτήσεις. Συγκρατήσου όσο μπορείς και θα δεις ότι η υπομονή που θα κάνεις θα είναι για το καλό σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν έχεις σχέση σήμερα, πολύ πιθανόν να εκφράσεις με τον πιο λάθος τρόπο το παράπονο σου, ότι δεν εισπράττεις αρκετή αγάπη! Συγκράτησε όσο μπορείς συναισθηματικές εκρήξεις, ζήλιες και έντονες απαιτήσεις στην ερωτική ζωή, γιατί τα πράγματα είναι εύθραυστα. Σεξουαλικές παρεκκλίσεις και ρίσκα είναι ότι χειρότερο τώρα και πολύ πιθανόν να κάνεις πράγματα, που αργότερα θα μετανιώσεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Προσοχή χρειάζεται η οικονομική σου διαχείριση! Τακτοποίησε οφειλές και εκκρεμότητες, όσο είναι καιρός! Όχι σε καυγάδες εντός του εργασιακού χώρου.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Φίλε Ζυγέ, η σημερινή Σύνοδος Άρη-Ουρανού, θέλει υπερβολική προσοχή από μέρους σου, γιατί θα πλήξει με ανατροπές, ξαφνικά γεγονότα και απρόσμενες αλλαγές, τις σημαντικές για σένα διαπροσωπικές σχέσεις και επαφές! Απέφυγε λοιπόν οπωσδήποτε παράλογες αντιδράσεις, ξεσπάσματα και εκρήξεις, γιατί πιθανόν να είναι τόσο υπερβολικές που θα σου φέρουν το αντίθετο αποτέλεσμα από αυτό που επιθυμείς. Παρέμεινε ήρεμος και λογικός, ό,τι κι αν έρθει! Θα είναι περαστικό!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στην συντροφική σου ζωή, κάποιες καταστάσεις ή σχέσεις, έχουν φτάσει σε οριακό σημείο και ίσως οι αντιδράσεις και οι εκρήξεις σου, να φέρουν καταστροφικές συνέπειες στον έρωτα, γι’ αυτό συγκρατήσου! Αν είσαι δεσμευμένος μην προκαλείς ρήξεις που μετά θα είναι δύσκολο να διορθώσεις και αν είσαι ελεύθερος, μην μπλέκεσαι σε ερωτικές ιστορίες που ξέρεις εξ αρχής, ότι είναι λάθος επιλογές!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Καταφέρνεις και ξεχωρίζεις μέσα στο επαγγελματικό σου περιβάλλον, όμως η συμπεριφορά σου απέναντι στους συνεργάτες σου, θα φέρει κακεντρεχή σχόλια! Οικονομικά, είσαι υπερβολικά επιρρεπής σε περιττές σπατάλες, γι’αυτό προσοχή!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Μετρίασε την βιασύνη κατά την διάρκεια της σημερινής ημέρας, αλλά και τις εκρήξεις σου στο άμεσο περιβάλλον σου, ώστε να αποφύγεις λάθη και αρνητικές συνέπειες. Επιπλέον, αγαπητέ Σκορπιέ, φρόντισε με την Σύνοδο Άρη-Ουρανού να ξεκουράζεσαι επαρκώς και να φροντίζεις τον εαυτό σου! Μετρίασε την παρορμητικότητα, ιδίως όταν χρειαστεί να τακτοποιήσεις κάποια υποχρέωση, απέφυγε το υπερβολικό άγχος και μην κάνεις τώρα αυθόρμητες αλλαγές στην εμφάνιση σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Έχεις μια ισχυρή τάση να μεταφέρεις τα επαγγελματικά σου προβλήματα στην σχέση σου σήμερα! Μην χρησιμοποιείς τον σύντροφό σου ως “σάκο του μποξ”, γιατί έτσι θα δημιουργήσεις επιπλέον προβλήματα στην ζωή σου! Αν είσαι ελεύθερος, επίσης μην μπερδεύεις δουλειά με έρωτα! Το ερωτικό σου ενδιαφέρον για κάποιον συνάδελφο ή συνεργάτη, θα σε εκθέσει ανεπανόρθωτα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα, αδικαιολόγητες αγωνίες και πανικός για κάποια επαγγελματικά γεγονότα, ίσως σε παρασύρουν σε λάθη! Ένα οικονομικό ξαφνικό πρόβλημα έρχεται και θέλει ιδέες που βασίζονται στην λογική, για να καταπολεμηθεί!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Φίλε Τοξότη, σήμερα με την Σύνοδο Άρη-Ουρανού, μην παρασύρεσαι στην τάση σου για επιπόλαια και ανώριμα αντιδραστική συμπεριφορά σου στην κοινωνική σου ζωή, αλλά και σε όλες σου τις συναναστροφές, γιατί ενδεχομένως να δημιουργήσεις ρήξεις που θα αμαυρώσουν την καλή σου φήμη. Μην φέρεσαι απερίσκεπτα και κυρίως μην προβάλλεις συμπεριφορά με έπαρση, γιατί θα το μετανιώσεις αργότερα! Είσαι κάπως επιπόλαιος, προκλητικός και με αλόγιστη εμπιστοσύνη στον εαυτό σου, που θα σε παρασύρει σε λάθη!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα πρέπει σήμερα να συγκρατήσεις την αντιδραστική σου συμπεριφορά, στην συναισθηματική σου ζωή. Προστάτεψε την καλή σου ερωτική φήμη και μην φτάνεις τις καταστάσεις στα άκρα. Αν είσαι ελεύθερος, μην αρκείσαι σε επιπόλαιες ερωτικές σχέσεις, επαφές και γνωριμίες, απλά για λόγους προσωρινής καλοπέρασης! Το ερωτικό επιφανειακό και ίσως παράνομο παιχνίδι, μπορεί να σε κάνει να χάσεις αρκετές αξιόλογες ευκαιρίες για μία ουσιαστική συναισθηματική σχέση!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Απέφυγε το υπερβολικό άγχος και την σύγχυση, εξαιτίας ενός οικονομικού ή επαγγελματικού προβλήματος που αναμένεται τώρα να προκύψει!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Φίλε Αιγόκερε, με την Σύνοδο Άρη-Ουρανού, απέφυγε συναισθηματικές εκρήξεις, υπερβολικούς τσακωμούς και παράλογες επαναστατικές συμπεριφορές στον χώρο του σπιτιού και στην οικογένεια. Μην προκαλείς προβλήματα και ρήξεις σε συγγενικές σχέσεις και με τους ανθρώπους που είναι χρόνια δίπλα σου και σε αγαπούν και στηρίζουν, γιατί οι μέρες αυτές είναι κρίσιμες. Κάποια απρόσμενα προβλήματα που πιθανόν να έρθουν τώρα μέσα στο σπίτι, αντιμετωπίζονται αποτελεσματικά με σύνεση και λογική!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, θα επαναφέρεις παλαιά προβλήματα και καυγαδίσεις χωρίς λόγο! Είναι κατανοητό πως θες να νιώσεις ξανά σίγουρος και ασφαλής, κάτω από την προστασία της αγάπης και της αφοσίωσης του συντρόφου σου, όμως ο τρόπος που το ζητάς, πιθανόν να σε κάνει να χάσεις το δικό σου! Αν είσαι ελεύθερος, πες οπωσδήποτε όχι, σε έναν έρωτα του παρελθόντος που σε παρασύρει τώρα λόγω πάθους!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα, μετρίασε οπωσδήποτε ισχυρογνωμοσύνη και οι άκαμπτες συμπεριφορές! Ξαφνικά έξοδα προκύπτουν, που αφορούν το σπίτι σήμερα!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Υδροχόε, πρόσεχε πολύ στις μετακινήσεις σου και την οδήγηση γιατί είσαι ιδιαίτερα επιρρεπής σε λάθη λόγω απροσεξίας ή βιασύνης! Προσπάθησε να μην κάνεις λάθη στα μηνύματα που στέλνεις ή “περνάς” στους άλλους και κυρίως μην μπλέκεσαι σε κουτσομπολιά, γιατί θα εκτεθείς ανεπανόρθωτα! Θα χρειαστεί να δείξεις περισσότερη προσοχή, γενικά σε κοινωνικές επαφές, συζητήσεις, σχέσεις με γνωστούς, αδέρφια και γείτονες, αφού ο αυθορμητισμός σου σε παρασύρει σε λάθη και ρήξεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Οι εξελίξεις στον ερωτικό τομέα, θα είναι κάπως ανατρεπτικές και αγχωτικές για σένα, ιδίως μέσω της επικοινωνιακής οδού! Αν είσαι ελεύθερος, μην εμπιστεύεσαι νέες γνωριμίες και πρόσεχε πως φλερτάρεις και τι μηνύματα στέλνεις! Αν είσαι δεσμευμένος, σταμάτα να είσαι προκλητικός και επιθετικός σε οποιαδήποτε επαφή ή συζήτηση με τον σύντροφο σου! Σκέψου καλά πριν ξεστομίσεις κάτι!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η ανυπομονησία, ο αυθορμητισμός και η μη τήρηση του σωστού προγράμματος, μπορεί να σου φέρουν σοβαρά προβλήματα στον επαγγελματικό τομέα σήμερα! Οικονομικά ίσως προκύψει κάποιο έξοδο για αυτοκίνητο ή μετακίνηση!

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Φίλε Ιχθύ, σήμερα με την Σύνοδο Άρη-Ουρανού, θα πρέπει να προσέχεις λίγο παραπάνω τα κεκτημένα σου, αφού θα υπάρξουν κάποιες ανατροπές και δυσάρεστες αλλαγές, που πιθανόν να φέρουν απώλειες! Η τάση σου για επικράτηση, φέρνει ισχυρογνωμοσύνη και ίσως περίσσιο πείσμα από μέρους σου, στις διαπροσωπικές σου επαφές, γεγονός που μπορεί να φέρεις ρήξεις, που θα μειώσουν την αυτοεκτίμηση και αυτοπεποίθηση σου! Μάθε να ακούς και να σέβεσαι, αυτά που έχουν να πουν και οι άλλοι!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, γίνε οπωσδήποτε πιο υποχωρητικός με το σύντροφο και μην είσαι παράλογα επιθετικός απέναντι του. Πες όχι στην ζήλια αλλά και στην κτητικότητα που φέρνουν τώρα, σημαντικές ρήξεις στον έρωτα! Αν είσαι ελεύθερος, θα πρέπει να προσέξεις την τάση σου για σεξουαλικά λάθη. Μην μπερδεύεις την αγάπη με το σεξ και κυρίως μην προσπαθείς να κάνεις κάποιον να σε αγαπήσει, μέσα στην κρεβατοκάμαρα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Ενώ προσπαθείς αρκετά στην εργασία τελευταία, θα υπάρξουν λάθη από βιασύνη ή αφηρημάδα! Περιόρισε την τάση σου για αλόγιστη σπατάλη χρημάτων και αντιμετώπισε με ψυχραιμία κάποιες ξαφνικές ανατροπές στον οικονομικό τομέα.

ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ
youtube
old_town_inn
ergasia_syn
epikairotita

Social

Facebook
INSTAGRAM
Twitter
YOUTUBEΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠIΣHΣ

Αρέσει σε %d bloggers: