Connect with us

ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια σήμερα 6/12/2018

Δημοσιεύτηκε

στις

Ο Ερμής από σήμερα σε ορθή πορεία, αλλά τα μπερδέματα δεν σταματούν! Το Τετράγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα, φέρνει ουτοπίες, εξαπατήσεις, ψέματα και ψευδαισθήσεις, σε Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες του 2ου δεκαημέρου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Ο Ερμής, Κριέ, σήμερα έρχεται στην ορθή του φορά στο ζώδιο του Τοξότη και κάνει καλύτερη την επικοινωνία σου. Θα σου δοθεί η ευκαιρία να τα ξαναβρείτε με ένα άτομο που το ζητάει, καθώς είχατε απομακρυνθεί εδώ και πάρα πολύ καιρό. Αυτό θα σε βάλει σε αρκετές σκέψεις. Θα επικρατήσει περισσότερο το συναισθηματικό σου κομμάτι και θα θελήσεις να μιλήσεις μαζί του για να συνδεθείτε εκ νέου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Απόφυγε σήμερα, Κριέ, να κάνεις συζητήσεις που αφορούν παλιές προβληματικές καταστάσεις της σχέσης σου. Δες το μέλλον με αισιοδοξία και δείξε περισσότερο ενδιαφέρον στο ταίρι σου, ώστε να ισορροπήσουν πολλές καταστάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς να προσφέρεις πάρα πολλά στην εργασία σου, Κριέ, αλλά καλό είναι να μην προσπαθήσεις σήμερα να κάνεις κάποια αλλαγή, επειδή ίσως γίνουν λάθη χωρίς να το καταλάβεις. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην καλύτερή τους κατάσταση. Πρέπει να οργανωθείς περισσότερο και να μην κάνεις νέα ανοίγματα.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Από σήμερα, Ταύρε, που ο Ερμής θα είναι στην ορθή πορεία του, πολλές καταστάσεις που ήταν στάσιμες, θ’ αρχίσουν να βρίσκουν λύσεις από εκεί που δεν το περιμένεις. Θα έχεις μεγάλη δυναμικότητα για να υλοποιήσεις τα μελλοντικά σου σχέδια. Η μέρα σου θα κυλήσει πάρα πολύ καλά και προς το τέλος της θα κάνεις ευχάριστες συζητήσεις με κάποιο φιλικό σου άτομο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα προσπαθήσεις σήμερα, Ταύρε, να φέρεις ισορροπία και γαλήνη στη σχέση σου. Ανάδειξε την τρυφερότητα και το ρομαντισμό σου, για να περάσεις πολύ όμορφα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η δουλειά σου, Ταύρε, σήμερα θα πάει αρκετά καλά, αρκεί να προγραμματίσεις τα θέματα που θέλεις να τελειώσεις πρώτα. Οι ομαδικές συνεργασίες και τα καινούργια σχέδια ευνοούνται. Τα έξοδα συνεχίζονται. Καλό είναι να προσέχεις περισσότερο και να ψάξεις για καινούργιες πηγές εσόδων.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Γενικά
Σήμερα, Δίδυμε, το άγχος θα μειωθεί λίγο στη ζωή σου. Ο κυβερνήτης σου Ερμής έρχεται στην ορθή φορά του στον Τοξότη και κάνει πολύ καλύτερη την καθημερινότητά σου, αλλά και την επικοινωνία σου. Είσαι άτομο το οποίο εμπνέει εμπιστοσύνη στους άλλους και κάποιο φιλικό σου πρόσωπο θα ζητήσει τη συμβουλή σου για υποθέσεις που αυτή την περίοδο το στενοχωρούν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς σήμερα να περάσεις πολύ καλά με το σύντροφό σου, Δίδυμε, αν ξεχάσεις τις ευθύνες που αφορούν τον επαγγελματικό σου τομέα κι επιλέξεις να είσαι ρομαντικός και τρυφερός.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι προτάσεις που θα έρθουν στη δουλειά σου, Δίδυμε, αλλά και οι υπάρχουσες συνθήκες, θα είναι αρκετά καλές. Μην πάρεις πάντως αποφάσεις, αν δεν τις έχεις μελετήσει καλά από πριν. Έχεις βρεθεί εκτός οικονομικού προγραμματισμού από λανθασμένες κινήσεις που έχουν γίνει κατά το παρελθόν. Καλό είναι να περιορίσεις τα έξοδά σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Είσαι από τα ζώδια, Καρκίνε, τα οποία έχουν πολύ συγκροτημένο χαρακτήρα. Σήμερα, ο Ερμής έρχεται στην ορθή φορά του στον Τοξότη και θα θελήσεις να τελειώνεις με υποθέσεις, που μέχρι τώρα σε προβληματίζουν. Δικά σου άτομα είναι διατεθειμένα να σε βοηθήσουν σε οτιδήποτε τους ζητήσεις, ώστε να βγεις από τα αδιέξοδα που σε στενοχωρούν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα αναθεωρήσεις σήμερα πολλές από τις προηγούμενες σκέψεις σου, Καρκίνε. Θα έρθεις πιο κοντά στο σύντροφό σου και θα θέλεις να βελτιώσεις τη σχέση σας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα στα επαγγελματικά σου, Καρκίνε, θα έχεις έντονο εκνευρισμό και θα νιώθεις ότι σου φταίνε πολλά, πρόσωπα και καταστάσεις. Καλό είναι να μη μιλήσεις έντονα και να μην κάνεις καινούργια σχέδια. Τα οικονομικά σου θα είναι ισορροπημένα, αρκεί να δείξεις την απαραίτητη σύνεση. Απόφυγε να κάνεις υπερβολές και μην παρασυρθείς σε άσκοπα έξοδα.

ΛΕΩΝ

Γενικά
Η δυναμικότητα σου, Λέων, αυτή τη μέρα θα είναι στα ύψη της και θα δρομολογήσεις πάρα πολλές υποθέσεις, οι οποίες που μέχρι τώρα ήταν στάσιμες. Ο Ερμής σήμερα επανέρχεται στην ορθή πορεία του στον Τοξότη και οι λύσεις που θα εμφανιστούν, θα σε κάνουν να νιώσεις καλύτερα ψυχικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς σήμερα να έρθεις πιο κοντά στο σύντροφό σου, Λέων, και θα εισπράξεις την κατάλληλη ανταπόκριση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Φρόντισε, Λέων, σήμερα να περιορίσεις τον παρορμητισμό στα επαγγελματικά σου, επειδή μπορεί να κάνεις κινήσεις, οι οποίες στο μέλλον δε θα διορθώνονται. Οι προτάσεις, οι αλλαγές και οι μετακινήσεις ευνοούνται. Στον οικονομικό τομέα πρέπει να περιορίσεις τα έξοδά σου στο ελάχιστο και να μην πάρεις μεγάλα ρίσκα. Οι συμφωνίες που θέλεις να κλείσεις, ας μείνουν για μια άλλη μέρα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Από σήμερα, Παρθένε, που ο Ερμής έρχεται στην ορθή του φορά στον Τοξότη, οι ιδέες που θα σε κατακλύζουν, θα είναι πάρα πολλές και θα θέλεις να τις πραγματοποιήσεις όλες. Κάποια στιγμή θα… μπερδευτείς, επειδή δε θα ξέρεις από που να ξεκινήσεις! Θα δεις, πως τώρα πια υποθέσεις που καθυστερούσαν, θ’ αρχίσουν να πηγαίνουν πολύ καλύτερα και θα βρεις λύσεις σε οτιδήποτε μπορεί να σε απασχολούσε.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Πρέπει σήμερα γενικότερα να προσέξεις τι θα πεις στο ταίρι σου, Παρθένε μου. Είσαι σ’ ένα συνεχή εκνευρισμό κι έχεις μια κριτική διάθεση για το σύντροφό σου. Καλό είναι να δεις τη θετική πλευρά των πραγμάτων.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς σήμερα στα επαγγελματικά σου, Παρθένε, να υλοποιήσεις αυτά που θέλεις εδώ και πάρα πολύ καιρό, να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος και να συζητήσεις με τους συνεργάτες σου. Τα οικονομικά σου δε θα πάνε άσχημα, αλλά μπορούν να εξελιχθούν καλύτερα, αν δεν κάνεις άσκοπα έξοδα και δεν κλείσεις σημαντικές συμφωνίες, που αφορούν το μέλλον.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Σήμερα, Ζυγέ, η ικανοποίηση θα είναι ζωγραφισμένη στο πρόσωπό σου, αφού οι ειδήσεις θα συμβαδίζουν με τις επιδιώξεις σου, και μάλιστα με τον καλύτερο τρόπο. Ο Ερμής έρχεται στην ορθή φορά του στον Τοξότη, κάνοντας καλύτερη την επικοινωνία σου με τους γύρω σου κι ευνοώντας υποθέσεις, οι οποίες μέχρι τώρα σε προβλημάτιζαν. Κάποιο άτομο του κοινωνικού σου περίγυρου θα χρειαστεί τη βοήθεια σου, την οποία θα του δώσεις απλόχερα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς να τα πας πολύ καλά στη σχέση σου, Ζυγέ, αν μερικές φορές συγκρατείς τα νεύρα σου και δε λες πράγματα, που στενοχωρούν το ταίρι σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, μην αγχώνεσαι, αφού πολύ γρήγορα έρχεται η γνωριμία που περίμενες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορεί να δεχτείς προτάσεις στην εργασία σου, Ζυγέ, αλλά πριν απαντήσεις, πρέπει να δεις αν είναι συμφέρουσες. Ευνοούνται οι νέες συνεργασίες, αλλά και κάποια ξεκαθαρίσματα που θέλεις να κάνεις. Ευνοείσαι σήμερα για να συζητήσεις για οικονομικά θέματα, αλλά μην κλείσεις σημαντικές συμφωνίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Την τελευταία περίοδο, Σκορπιέ μου, έχεις κουραστεί πολύ, προσπαθώντας να φτάσεις στους στόχους σου. Από σήμερα, που ο Ερμής έρχεται στην ορθή φορά στον Τοξότη, πολλά πράγματα θ’ αλλάξουν: Σημαντικές υποθέσεις θα τελειώσουν με πάρα πολύ μεγάλη επιτυχία, ενώ θα έχεις καινούργιες ιδέες, τις οποίες θα πραγματοποιήσεις στο μέλλον με απόλυτη επιτυχία και μεγάλη ικανοποίηση.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε σήμερα να μιλήσεις με το ταίρι σου, Σκορπιέ μου, και να του πεις για τις ανησυχίες που έχεις. Μην τα κρατάς όλα μέσα σου, διότι θα το βάλεις σε σκέψεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Αρχίζουν να πηγαίνουν πολύ καλά τα επαγγελματικά σου, Σκορπιέ, και σήμερα μπορείς να κάνεις τις αλλαγές που θέλεις εδώ και πολύ καιρό, καθώς και συνεργασίες ή καινούργια ξεκινήματα. Τα οικονομικά σου ήρθαν σε ισορροπία, οπότε φρόντισε να παραμείνεις εντός προγραμματισμού. Απόφυγε να κάνεις άσκοπα έξοδα και ειδικά αγορές που δε σου χρειάζονται.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Σήμερα, Τοξότη, που ο Ερμής έρχεται στην ορθή φορά του στο ζώδιό σου, η μέρα σου θα πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο, με τις εναλλαγές της να είναι πάρα πολύ ευχάριστες. Η διάθεσή σου θα βρεθεί σε υψηλά επίπεδα, πράγμα που θα μεταδώσεις και στον περίγυρό σου. Η κοινωνικότητά σου θα φτάσει στο ζενίθ της και θ’ αφήσεις σε όλους τις καλύτερες εντυπώσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Καλό είναι, Τοξότη μου, να ξεκαθαρίσεις μερικές καταστάσεις στη σχέση σου που σε προβληματίζουν, ώστε να νιώσεις καλύτερα. Είσαι σ’ ένα συνεχή εκνευρισμό κι έχεις μια κάπως απότομη συμπεριφορά προς το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Τοξότη, αρχίζουν να πηγαίνουν πολύ καλύτερα. Προβλήματα που υπήρχαν στο χώρο της δουλειάς, τώρα αρχίζουν να ξεπερνιούνται, οπότε νιώθεις καλύτερα ψυχικά. Πρέπει να δείξεις μεγάλη προσοχή στα οικονομικά σου, επειδή ξαφνικά θα προκύψουν έξοδα που δεν είχες προβλέψει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Ο δυναμισμός σου σήμερα, Αιγόκερε, είναι πρωτοφανής και θα θελήσεις να πάρεις στα χέρια σου τα ηνία για καταστάσεις μέσα στην οικογένεια, που πρέπει να τακτοποιηθούν. Ο Ερμής σήμερα έρχεται στην ορθή φορά του στον Τοξότη κι αυτό σε ευνοεί στο να κάνεις συζητήσεις με άτομα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος και να βρείτε λύσεις που θα ικανοποιήσουν τους πάντες. Μην αγχώνεσαι και όλα θα πάνε πάρα πολύ καλά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η γοητεία σου, Αιγόκερε, σήμερα θα είναι πολύ μεγάλη και θα συναρπάσεις το ταίρι σου. Εστίασε στις καλές στιγμές κι απόφυγε να λύσεις προβληματικές καταστάσεις, που τυχόν έχεις στη σχέση σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς να τα πας πολύ καλά στη δουλειά σου, Αιγόκερε, αρκεί να μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις, αλλά αντίθετα, να ετοιμάσεις πρόγραμμα για το μέλλον της εργασίας σου. Οι συνεργασίες και τα καινούργια ξεκινήματα ευνοούνται. Πρέπει σε οποιαδήποτε συναλλαγή κάνεις, να είσαι πολύ προσεκτικός και μην προχωρήσεις σε κάποια βιαστική κίνηση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Μια παρουσία από τα παλιά, Υδροχόε, θα σε εκπλήξει σήμερα, καθώς ήταν μία φιλική σύνδεση η οποία είχε μεγάλη διάρκεια. Υποχρεώσεις σάς έκαναν να χαθείτε, αλλά τώρα δίνεται η ευκαιρία να ξανά είστε πάλι μαζί. Ο Ερμής, που σήμερα έρχεται στην ορθή φορά του στον Τοξότη, θα κάνει πολύ καλύτερη την επικοινωνία σου με τους γύρω σου, αλλά και το οικογενειακό σου περιβάλλον. Η διάθεσή σου θα είναι στα ύψη της και θα δρομολογήσεις πολλά θέματα που ήταν στάσιμα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Είναι σε πολύ καλό δρόμο η σχέση σου, Υδροχόε, και σήμερα μπορείς να συζητήσεις με το ταίρι σου για το μέλλον της. Άφησε στην άκρη τους εγωισμούς κι εξωτερίκευσε τα συναισθήματά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα γίνουν σήμερα πολλές συζητήσεις κι επαφές στη δουλειά σου, Υδροχόε. Κινείς τα πράγματα με πολύ καλό τρόπο και θα δεις θετικά αποτελέσματα στο μέλλον. Τα οικονομικά σου συνεχίζουν να είναι λίγο προβληματικά. Είσαι όμως σε περίοδο που θα σου γίνουν πολλές προτάσεις, με συνέπεια ν’ αυξήσεις τα εισοδήματά σου.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Θα προκύψουν σήμερα κάποιες καταστάσεις, Ιχθύ μου, οι οποίες θα είναι έντονες κι έχουν σχέση με κάποιες υποθέσεις που αφορούν το μέλλον. Είσαι πάντως άτομο που δε θέλει να προσβάλει ή να φέρνει σε δύσκολη θέση τον άλλον και στο τέλος όλα θα πάνε όπως ακριβώς θέλεις εσύ. Ο Ερμής, που σήμερα επανέρχεται στην ορθή φορά του στον Τοξότη, ευνοεί την επικοινωνία σου, αλλά και υποθέσεις σου, που μέχρι τώρα ήταν στάσιμες.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θ’ αρχίσεις να αισθάνεσαι καλύτερα ψυχολογικά, Ιχθύ, και σήμερα θα έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου. Μπορείς να λύσεις προβληματικές καταστάσεις που ίσως αντιμετωπίζεις στη σχέση σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η δουλειά σου θα κινηθεί σε πολύ καλά επίπεδα, Ιχθύ, μα απόφυγε να αναλάβεις κι άλλες υποχρεώσεις, αφού έχεις ήδη πολλές. Ο δυναμισμός κι η ενεργητικότητά σου πάντως θα σε βοηθήσουν να λύσεις πολλά θέματα που είναι στάσιμα. Στα οικονομικά σου, υπάρχουν πολλές εκκρεμότητες που πρέπει να καλύψεις άμεσα. Απόφυγε να κάνεις έξοδα και, ειδικά, αγορές.

ΥΠΟΒΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Απάντηση

ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια σήμερα 12/12/2018

Δημοσιεύτηκε

στις

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Ο Ερμής, Κριέ, που βρίσκεται αυτή τη στιγμή στον Τοξότη, θα σε κάνει ν’ αλλάξεις δρόμο και να αρνείσαι κατηγορηματικά να ασπαστείς τις απόψεις του κοινωνικού συνόλου. Αυτή σου η στάση θα φέρει έντονες αντιπαραθέσεις. Η θέλησή σου για αλλαγές δε θα είναι κατανοητή από τους γύρω σου, αλλά αυτό δε θα σε νοιάζει στο ελάχιστο. Ακολούθησε το δρόμο που εσύ πραγματικά πιστεύεις ως σωστό, και θα οδηγηθείς στην επιτυχία.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Συζήτησε σήμερα με το ταίρι σου, Κριέ μου, άκου τι παράπονα έχει και ποια προβλήματα βλέπει στη σχέση σας. Με χαμηλούς τόνους, μπορείς να διώξεις τις αμφιβολίες που υπάρχουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Κριέ, σήμερα πρέπει να είσαι έτοιμος για κάποιες καθυστερήσεις και προβλήματα που θ’ αντιμετωπίσεις, πάνω σε θέματα που περιμένεις να τελειώσεις. Τα οικονομικά σου θα έχουν μια μικρή βελτίωση, αν τα διαχειριστείς με τον καλύτερο τρόπο.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Σήμερα, Ταύρε, κι ενώ θα βρίσκεσαι στο τρέξιμο για τις συνήθεις δραστηριότητές σου, ένα απρόοπτο γεγονός θα σε βγάλει από το πρόγραμμά σου. Μπορεί να χάσεις για λίγο την ψυχραιμία σου και να δείξεις σημάδια πανικού. Ένα φιλικό σου άτομο, που θα αντιληφθεί την κατάσταση, είναι διατεθειμένο να προσφέρει τη βοήθειά του και να σε βγάλει από τη δύσκολη θέση. Μετά απ’ όλο αυτό, θα ξαναβρείς τους φυσιολογικούς σου ρυθμούς.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα κάνεις σήμερα συζητήσεις με το ταίρι σου, Ταύρε, για θέμα γάμου ή επισημοποίησης της σχέσης σας. Διώξε τις αναστολές κι άκου τι θέλει να σου πει. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να θυμάσαι πως η Αφροδίτη από το Σκορπιό θα σ’ ευνοήσει, ώστε να κάνεις τη γνωριμία που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Ταύρε, σήμερα θα εξελιχθούν θετικά. Φρόντισε να ετοιμάσεις πρόγραμμα με τις προτεραιότητές σου, για να τα βγάλεις όλα εις πέρας με τον καλύτερο τρόπο. Θα σου κάνουν προτάσεις που θα ενισχύσουν τα έσοδά σου, ενώ κι οι αποφάσεις σου θα γνωρίσουν επιτυχία.

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Γενικά
Η ανάλαφρή σου διάθεση, Δίδυμε, σήμερα θα είναι στο ζενίθ της. Αυτό οφείλεται στον Ερμή που βρίσκεται στον Τοξότη και σε ευνοεί, κάνοντάς σε αρκετά επικοινωνιακό με τον περίγυρό σου και βοηθώντας σε να έχεις γοητεία μαζί με χιούμορ. Τα δικά σου άτομα, αποδεχόμενα αυτή την κατάσταση, θ’ απολαύσουν όμορφες στιγμές μαζί σου, ενώ κι εσύ θα περάσεις μία ευχάριστη μέρα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα δημιουργηθούν σήμερα, Δίδυμέ μου, κάποιες παρεξηγήσεις με το σύντροφό σου. Καλό είναι, με χαμηλούς τόνους, να δεις ποιο πρόβλημα αντιμετωπίζει μαζί σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα, Δίδυμε, σήμερα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός απέναντι σε συνεργασίες που θέλεις να κάνεις, αφού μπορεί οι επιλογές σου να μην είναι σωστές. Την τελευταία περίοδο έχεις παρασυρθεί σε πάρα πολλά έξοδα κι έχεις βρεθεί εκτός προϋπολογισμού. Καλό είναι, στον οικονομικό τομέα, να φανείς πολύ προσεκτικός σε κάθε σου κίνηση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Σήμερα, Καρκίνε μου, θα απασχολήσεις το μυαλό σου με καταστάσεις, που δε θα έπρεπε να σκέφτεσαι, και συγκεκριμένα με κριτικές και σκληρά λόγια, τα οποία ακούστηκαν το προηγούμενο διάστημα και δε σου άρεσαν. Θα αναζητήσεις τα βαθύτερα αίτια και τι οδήγησε κάποιους να είναι κάπως άκαρδοι απέναντί σου. Η συμβουλή μου είναι να ξεφύγεις τελείως απ’ όλες αυτές τις σκέψεις και να ασχοληθείς με τις υποθέσεις σου, οι οποίες είναι πιο ευχάριστες κι εποικοδομητικές.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μην καταπιέζεσαι στον αισθηματικό σου τομέα, Καρκίνε μου, αν νομίζεις ότι δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο κι έχεις εξαντλήσει όλα τα περιθώρια. Πολλές φορές, οι λύσεις βρίσκονται σε δυναμικές ανατροπές, δίνοντας την πρωτοβουλία και την ευθύνη στην άλλη πλευρά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα δημιουργηθούν σήμερα παρεξηγήσεις με συνεργάτες σου, Καρκίνε μου, ενώ θα βγουν στην επιφάνεια προβλήματα του παρελθόντος, που δεν περίμενες. Στον οικονομικό τομέα θα μπεις στη διαδικασία να βρεις τρόπους για ν’ αυξήσεις τα έσοδά σου. Να ξέρεις, ότι η περίοδος είναι ευνοϊκή για συμφωνίες και υπογραφή συμβολαίων.

 

ΛΕΩΝ

Γενικά
Οι υποθέσεις που σήμερα έχεις ν’ αντιμετωπίσεις, Λέων μου, είναι αρκετές και μπορούν μόνο από σένα να βρουν τη λύση τους. Ο Ερμής βρίσκεται στον Τοξότη και θα σου φέρει πάρα πολλές ιδέες, για ν’ ανταπεξέλθεις σε όσα σε προβληματίζουν, ώστε να βγεις από το αδιέξοδο που σου προκαλεί άγχος.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα βγουν σήμερα στην επιφάνεια, Λέων μου, αισθηματικά προβλήματα από το παρελθόν. Μην τα συζητήσεις. Προσπάθησε να μιλήσεις με το σύντροφό σου μόνο για το μέλλον. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, μάθε πως η μοναξιά σου τώρα θα σταματήσει, αφού θα κάνεις μια καινούργια γνωριμία με καλές προοπτικές.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα υπάρξουν σήμερα μερικά προβλήματα, Λέων, σε σχέση με τους συνεργάτες σου. Πρέπει να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και με πολλή ηρεμία να προσπαθήσεις να τα λύσεις. Στον οικονομικό τομέα, θα δεχτείς θετικές για τα έσοδά σου προτάσεις. Μερικά θέματα που μέχρι τώρα καθυστερούν, αρχίζουν να προχωρούν με τον καλύτερο τρόπο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Σήμερα, Παρθένε, θα δέχεσαι αδιαμαρτύρητα να βοηθάς τρίτα άτομα, ακόμη κι αν παραγκωνίζεις δικά σου θέματα. Το άγχος τους που θα σου μεταφέρουν, θα είναι μεγάλο, αλλά εσύ έχεις τις δικές σου άμυνες και μπορείς να το διαχειριστείς. Η συμπεριφορά σου θα βοηθήσει, αφού οι γύρω σου μοιράζονται τη δική σου ηρεμία. Όταν όλα τελειώσουν, θα νιώσεις αρκετή ικανοποίηση και θ’ αρχίσεις να χειρίζεσαι τις δικές σου υποθέσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα δημιουργηθούν σήμερα, Παρθένε μου, κάποια προβλήματα στον αισθηματικό τομέα, προερχόμενα από το μηδέν. Καλό θα είναι να προσπαθήσεις να περάσεις ουδέτερα και όμορφα τη μέρα σου, για ν’ αποφύγεις την κλιμάκωσή τους.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες στα επαγγελματικά σου, Παρθένε, που πρέπει να εκμεταλλευτείς, για να φτάσεις πιο εύκολα στους στόχους σου. Όποιες κινήσεις όμως κάνεις, απαιτούν πλήρη προετοιμασία. Στον οικονομικό τομέα, θα έχεις υπεραισιοδοξία και θα παρασύρεσαι σε αποφάσεις που δε θα είναι ιδιαίτερα σωστές.

 

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Σήμερα, Ζυγέ, θα μείνεις κατάπληκτος από αναπάντεχες ειδήσεις που θα μάθεις μέσω ενός τρίτου ατόμου, για πρόσωπο του φιλικού σου περίγυρου, που αντιμετωπίζει μία δύσκολη προσωπική κατάσταση. Εκτός από έκπληξη, θα νιώσεις και μία μικρή απογοήτευση, επειδή το πρόσωπο αυτό δεν σου μίλησε. Στο μέλλον θα διαπιστώσεις, ότι απλώς δεν ήθελε να σε φορτώσει ψυχικά και με τους δικούς του προβληματισμούς.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μην προσπαθήσεις σήμερα, Ζυγέ, να λύσεις προβλήματα του παρελθόντος που αφορούν τον αισθηματικό τομέα. Μίλα για το μέλλον και γίνε περισσότερο ρομαντικός.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Ζυγέ, εξελίσσονται αρκετά καλά, αλλά χρειάζεται να δώσεις ακόμη πιο πολλά, για να φτάσεις στην επιτυχία. Μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα, αλλά πρέπει να έχεις ετοιμάσει σωστό προγραμματισμό. Στον οικονομικό σου τομέα, οφείλεις να είσαι προσεκτικός στις κινήσεις που κάνεις. Απόφυγε να πάρεις σημαντικές αποφάσεις και μην κλείσεις συμφωνίες.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Σήμερα, Σκορπιέ, από το πρωί η μέρα θα είναι πάρα πολύ καλή, επειδή θα υπάρξει μία επιτυχία, την οποία περίμενες εδώ και καιρό. Θα μπορέσεις στο εξής να προγραμματίζεις πράγματα, τα οποία θέλεις στο μέλλον να κάνεις, γνωρίζοντας ότι θα σου ανοίξουν καινούργιοι δρόμοι που θα σε οδηγήσουν στην καταξίωση.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Κατά το βράδυ, Σκορπιέ, θα νιώσεις έντονη την ανάγκη να είσαι με το ταίρι σου και να περάσεις καλά. Φρόντισε να μην το φορτίσεις με τα άγχη σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Σκορπιέ, σήμερα θα πάνε αρκετά καλά. Μπορείς να κρατήσεις τις ισορροπίες χωρίς να κάνεις κάποια αλλαγή, ενώ καλύτερα να μην κλείσεις σημαντικές συμφωνίες. Τα οικονομικά σου θα έχουν βελτίωση στον τομέα των εσόδων. Θα σου κάνουν προτάσεις που φαίνονται συμφέρουσες.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Ο Ερμής, που βρίσκεται στο ζώδιό σου, Τοξότη, θα σε κάνει σήμερα ν’ αρπάζεις κάθε ευκαιρία που παρουσιάζεται, αφού γνωρίζεις πάρα πολύ καλά ότι τέτοιες προοπτικές δεν έρχονται κάθε μέρα. Προσπάθησε να αξιολογήσεις τι είναι καλύτερο για σένα και ποιες επιλογές θα σου δώσουν οφέλη αργότερα. Επειδή μπορεί να βρεθείς σε κάποια διλήμματα, καλό είναι να ζητήσεις τη βοήθεια από κάποιο άτομο που εμπιστεύεσαι και είναι πιο αντικειμενικό από σένα απέναντι σε νέες καταστάσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μερικά γεγονότα, Τοξότη μου, μπορεί σήμερα να αποδειχθούν ανατρεπτικά για τον αισθηματικό σου τομέα. Πρέπει να προσέχεις τις εξελίξεις που ίσως έρθουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό σου τομέα, Τοξότη μου, πρέπει σήμερα να κάνεις μεγάλο αγώνα για να περάσεις κάποιες ιδέες σου. Οφείλεις όμως να κρατήσεις χαμηλούς τόνους, για να βοηθήσεις τους συνεργάτες σου να καταλάβουν το σκεπτικό σου. Καλό είναι σήμερα να μην παρασυρθείς σε απερίσκεπτες κινήσεις στα οικονομικά σου, διαφορετικά θα έχεις πρόβλημα στο μέλλον

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Ένα οικογενειακό πρόβλημα που προέκυψε, Αιγόκερέ μου, πραγματικά σ’ έχει αποδυναμώσει, ρίχνοντάς σου τις άμυνες και αφήνοντάς σε χωρίς διάθεση να έρθεις σε αντιπαράθεση με κάποιο άτομο του στενού συγγενικού σου κύκλου. Όλοι έχουν απαιτήσεις από σένα και θα αποδεχτείς κάποιες από αυτές, επειδή θέλεις να τελειώνεις όσο πιο γρήγορα γίνεται με τα θέματα που πραγματικά σε αγχώνουν. Μια άλλη υπόθεση, της οποίας την έκβαση περιμένεις, θα ολοκληρωθεί με πάρα πολύ μεγάλη επιτυχία.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθάνεσαι, Αιγόκερε, ότι δεν υπάρχει σταθερότητα στην αισθηματική σου ζωή. Πρόσεξε όμως να μην οδηγηθείς σε αποφάσεις, που μπορεί να φέρουν το αντίθετο αποτέλεσμα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Αιγόκερε, θα πάνε αρκετά καλά, αρκεί να μην αφήσεις κάποιες ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν, να περάσουν χαμένες. Οι συνεργασίες κι η συλλογική δουλειά ευνοούνται σήμερα. Τα οικονομικά σου θα είναι στάσιμα από πλευράς εσόδων, ενώ τα έξοδα θα αυξηθούν. Πρέπει να δείξεις αυτοσυγκράτηση απέναντι σε περιττές αγορές.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Σήμερα, Υδροχόε, θα επιδιώξεις κοινωνικές συναντήσεις που μέχρι τώρα έβρισκαν εμπόδια. Φοβάμαι όμως, πως το πείσμα και η δυναμικότητά σου δε σε αφήνουν να δεις καθαρά τι συμβαίνει. Ίσως δεν είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή για πρωτοβουλίες κι αυτό επιβάλλεται να το σκεφτείς καλύτερα. Άφησε τη σημερινή μέρα να περάσει, δρομολόγησε άλλα δικά σου πράγματα και σίγουρα οι συναντήσεις που θέλεις να κάνεις, θα είναι πιο ευνοϊκές στο μέλλον. Μη βιάζεσαι καθόλου και να ξέρεις, ότι στο τέλος όλα θα πάνε πάρα πολύ καλά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μια καινούργια γνωριμία θα συγκλονίσει τους αδέσμευτους υδροχόους. Καλό είναι να κρατήσετε την ψυχραιμία σας και να μην πείτε λόγια, που αργότερα μπορεί να σας εκθέσουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς σήμερα στα επαγγελματικά σου, Υδροχόε, να κάνεις καινούργια ξεκινήματα ή να διορθώσεις λάθη που έχουν γίνει στο παρελθόν. Απόφυγε να κάνεις μεγάλα ανοίγματα που αφορούν τα οικονομικά σου. Τον τελευταίο καιρό έχεις παρασυρθεί σε πολλά έξοδα κι έχεις βρεθεί εκτός προϋπολογισμού.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Ο Άρης που βρίσκεται στο ζώδιό σου, Ιχθύ, σου δίνει σήμερα έντονη δυναμικότητα και ενεργητικότητα, για ν’ ανταπεξέλθεις στα ζητήματα που αυτή την περίοδο σε απασχολούν. Θα σου προσφέρει πάρα πολλές ιδέες για το πως να κινηθείς σε κάποια υπόθεση, η οποία αυτή τη στιγμή είναι στάσιμη. Όπως και να έχουν τα πράγματα, να ξέρεις ότι οι κινήσεις σου είναι σωστές και στο τέλος θ’ απολαύσεις την επιτυχία που ζητάς.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα σε απασχολήσει σήμερα έντονα ο αισθηματικός σου τομέας, Ιχθύ. Φρόντισε να μιλήσεις με το σύντροφό σου, για να ξεπεράσετε προβλήματα που υπάρχουν εδώ και πάρα πολύ καιρό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα ριχτείς στη δουλειά, Ιχθύ, για να τελειώσεις θέματα που θέλεις εδώ και καιρό να δεις ολοκληρωμένα. Απόφυγε να κάνεις βιαστικές ενέργειες και προπάντων μην αποκαλύψεις τα σχέδια που έχεις για το μέλλον. Στα οικονομικά σου, θα κάνεις κινήσεις για ν’ αυξήσεις τα έσοδά σου. Μην πάρεις σημαντικές αποφάσεις και μην υπογράψεις συμβόλαια, καθώς καραδοκούν ασύμφορες εξελίξεις.

ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια σήμερα 11/12/2018

Δημοσιεύτηκε

στις

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Σήμερα, Κριέ μου, θ’ αποφασίσεις να πεις τη σκληρή πραγματικότητα σε άτομα του φιλικού σου περίγυρου, αδιαφορώντας για το αποτέλεσμα. Αυτή σου η ενέργεια θα σε φέρει σε δύσκολη θέση και θα βρεθείς αντιμέτωπος με δικαιολογίες, που θα σ’ εκνευρίσουν ακόμη περισσότερο, αφού δεν ευσταθούν. Προσπάθησε, όσο είναι εφικτό, να κρατήσεις χαμηλούς τόνους, για να μην ξεφύγουν τα πράγματα και τελικά να καταλήξετε σε μια ήρεμη συζήτηση.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μια μέρα που σου επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις, Κριέ. Μπορείς να περάσεις υπέροχα με το σύντροφό σου, αρκεί όταν είσαι μαζί του, να μη μιλάς για άλλα θέματα που μπορεί να τον φορτίζουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Κριέ, σήμερα θα τα πας πάρα πολύ καλά. Θα προχωρήσεις σε καινούργια ξεκινήματα ενώ εσείς, που τώρα είστε στη διαδικασία για εύρεση εργασίας, μπορείτε να κάνετε δημόσιες σχέσεις, που θα αποδώσουν με τον καλύτερο τρόπο. Τα οικονομικά σου δεν είναι άσχημα, αλλά πρέπει να περιορίσεις τα έξοδα, που τον τελευταίο καιρό τείνουν να ξεφύγουν από τον έλεγχο.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Η αναφορά σου, Ταύρε, σε άτομο του οικογενειακού σου κύκλου, για αλλαγές που εσύ θεωρείς ότι επιβάλλεται να κάνεις, θα σε φέρει σε αντιπαράθεση μαζί του. Η πρόθεσή σου είναι για καλό, κάτι που καταλαβαίνει, αλλά κι εσύ πρέπει να κατανοήσεις ότι το άτομο αυτό δεν έχει την ίδια διάθεση για αλλαγές. Κάνε πάντως αυτό το οποίο πραγματικά θέλει η ψυχή σου, για να νιώσεις απελευθέρωση.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θέλεις να πεις πάρα πολλά πράγματα στο ταίρι σου, Ταύρε, αλλά σήμερα θα ήταν καλύτερο να συγκρατηθείς. Μπορείς να περάσεις μια χαρά, χωρίς να κάνεις συζητήσεις που ίσως να οδηγήσουν σε εντάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πολλά σχέδια, Ταύρε, που έχεις δρομολογήσει από το παρελθόν στα επαγγελματικά σου, μπορεί να καθυστερούν, αλλά θ’ αρχίσουν να υλοποιούνται με τον καλύτερο τρόπο. Μη σταματάς τις προσπάθειες. Κληρονομικά ή φορολογικά θέματα θα σε προβληματίσουν έντονα αυτή την περίοδο. Φρόντισε να είσαι αρκετά συγκρατημένος απέναντι σε οικονομικές συναλλαγές που θέλεις σήμερα να κάνεις.

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Γενικά
Σήμερα, Δίδυμέ μου, θα διαπιστώσεις ότι υπάρχει αρκετή κακία από κάποια άτομα του κοινωνικού σου περίγυρου. Μπορεί μέσα σου αυτό να σε απογοητεύει, αλλά δε χρειάζεται να στεναχωριέσαι. Έχεις πλέον πάψει ν’ ασχολείσαι με τέτοιου είδους μικρότητες. Είσαι ένα άτομο που πραγματικά ξέρει την αξία του, είσαι αγαπητός στον κύκλο σου, ενώ οι αξίες κι οι ιδέες σου είναι σημαντικότατες.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα πράγματα αρχίζουν να πηγαίνουν καλύτερα, Δίδυμε, αλλά παραμένει η ανάγκη να εξωτερικευτείς λίγο περισσότερο στο ταίρι σου. Μην κρύβεις μέσα σου τον τόσο έντονο ρομαντισμό σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα, Δίδυμε, τα καταφέρνεις πάρα πολύ καλά. Πρέπει μόνο να είσαι προσεκτικός σ’ αυτά που λες στους συνεργάτες σου, διαφορετικά μπορεί να έχεις αντιπαραθέσεις. Τα οικονομικά σου θα βρεθούν σε στασιμότητα. Φρόντισε πάντως να κινηθείς έξυπνα σε κάποιες καταστάσεις που θα σου παρουσιαστούν, για ν’ αυξήσεις κάπως τα έσοδά σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Σήμερα, Καρκίνε, θα εστιάσεις σε υποθέσεις οι οποίες σε απασχολούν εδώ και αρκετό διάστημα και σε στεναχωρούν πολύ. Η στασιμότητα του τελευταίου διαστήματος σ’ έχει αποσυντονίσει, κρατώντας σε μακριά από τις καινούργιες ιδέες που θέλεις να πραγματοποιήσεις. Μίλα με κάποιο δικό σου άτομο, για να σε βοηθήσει σε θέματα που χρειάζεσαι υποστήριξη.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα σου έρθουν πολλές ευκαιρίες, Καρκίνε, για να γίνει ένα νέο ξεκίνημα στη σχέση σου, ώστε να νιώσετε καλύτερα εσύ και το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Καρκίνε, σήμερα δε θα πάνε καθόλου άσχημα, παρόλο που έχεις αβεβαιότητα για την πορεία της εργασίας σου και τι ακριβώς θα κάνεις στο μέλλον για να γνωρίσεις επιτυχία. Στα οικονομικά σου, θα πρέπει να μην κάνεις καινούργια ανοίγματα και να αποφύγεις τις άσκοπες αγορές, που θα σε οδηγήσουν εκτός προϋπολογισμού.

ΛΕΩΝ

Γενικά
Η στασιμότητα, Λέων μου, που σήμερα κυριαρχεί, θα σ’ εκνευρίσει κι αυτό επειδή εσύ είσαι πάντα σε εγρήγορση. Θα πρέπει όμως να σκεφτείς και να σταθμίσεις καλά όλους τους παράγοντες, μήπως τελικά όλο αυτό είναι προς όφελός σου. Κάποια μικρά εμπόδια που μπαίνουν αυτή τη στιγμή στο δρόμο σου, ίσως στην πορεία να σε αποτρέψουν από μελλοντικά λάθη.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα έχεις σήμερα έντονο ερωτισμό, Λέων, οπότε θα περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου. Μια μικρή έκπληξη θα σ’ έφερνε ακόμη πιο πολύ κοντά του.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Λέων, βρίσκονται σε μια συνεχή εναλλαγή, ενώ εσύ θέλεις να φτάσεις στην επιτυχία, όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Στα οικονομικά σου, μπορείς να διεκδικήσεις πράγματα που παλιότερα αδυνατούσες. Φρόντισε να λύσεις υπάρχουσες εκκρεμότητες και να μην κάνεις αυτή την περίοδο καινούργια ανοίγματα, που θα σε οδηγήσουν σε έξοδα.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Σήμερα, Παρθένε μου, θα προκύψουν κάποιες ανεπιθύμητες συναντήσεις, που δυστυχώς δε θα μπορέσεις να αποφύγεις. Η διάθεσή σου δεν θα είναι και τόσο καλή και γι’ αυτό το λόγο ψάχνεις απεγνωσμένα τρόπους για να διαφύγεις. Ευτυχώς για σένα, από μηχανής θεός θα είναι ένα φιλικό σου άτομο, που θα επιστρατεύσεις, ώστε με κάποια δικαιολογία να σε βγάλει από αυτή τη δύσκολη θέση.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Πολλά πράγματα, Παρθένε, που μέχρι σήμερα σε κούραζαν στη σχέση σου, αρχίζουν ν’ αλλάζουν. Θα έρθουν πολλές ευκαιρίες, ώστε να κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου για τη βελτίωση της κοινής σας ζωής.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Παρθένε, θα πάνε αρκετά καλά. Μπορείς να κάνεις καινούργιες συνεργασίες, ενώ θέματα που είχαν πάρει αναβολή ή καθυστερούσαν, τώρα θα βρουν τις λύσεις τους. Στα οικονομικά, δεν πρέπει να πάρεις σημαντικές αποφάσεις που αφορούν το μέλλον. Οι προσπάθειες που κάνεις για αύξηση των εσόδων σου, αρχίζουν να αποδίδουν και θα φτάσεις σε πολύ ικανοποιητικά επίπεδα.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Σήμερα, Ζυγέ, θα βοηθήσεις ένα φιλικό σου άτομο σε κάποιο ζήτημά του. Εσύ θα προστρέξεις κοντά του, για να πάρεις τη στεναχώρια του και να τη μετατρέψεις σε αισιοδοξία. Οι κινήσεις σου θα είναι πολύ σίγουρες κι η διάθεσή σου αρκετά ανεβασμένη. Τέλος, δεν πρέπει να αγχώνεσαι με θέματα τα οποία καθυστερούν, αφού σε λίγο θα βρουν τις καλύτερες λύσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Απόφυγε σήμερα να φορτίσεις το σύντροφό σου με άσχετα θέματα, Ζυγέ. Δε θα κάνει καλό στη σχέση σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μην κρίνεις μερικά άτομα με το συναισθηματισμό σου, Ζυγέ, διαφορετικά θα κάνεις λανθασμένες επαγγελματικές επιλογές. Απέναντι σε συνεργασίες που θα προκύψουν, καλό είναι να φανείς προσεκτικός, για να μην κάνεις ασύμφορες κινήσεις. Στα οικονομικά σου, θα προκύψουν κάποια έξοδα που δεν είχες προβλέψει. Κινήσου με σοβαρότητα, χωρίς απροσεξίες, και θ’ ανταπεξέλθεις σε όλα με πολλή επιτυχία.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Όνειρο απατηλό, Σκορπιέ μου, θα σου φαίνονται σήμερα οι επιδιώξεις σου κι αυτό σε κάνει να χάνεις λίγη από την αισιοδοξία σου. Ευτυχώς όμως, οι πραγματικοί φίλοι σου θα σε βγάλουν από αυτό το μοτίβο σκέψεων και θα σου υπενθυμίσουν κάποιες ανάλογες καταστάσεις που είχες περάσει στο παρελθόν, απ’ όπου είχες καταφέρει να βγεις νικητής. Οργανώσου, λοιπόν, καλύτερα, άκου συμβουλές από τα άτομα αυτά και ξαναδές τα πράγματα με περισσότερη θετικότητα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς να περάσεις μια πολύ καλή μέρα με το σύντροφό σου, Σκορπιέ, αν μειώσεις τον εκνευρισμό και την ένταση που έχεις. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να ξέρεις πως η Αφροδίτη στο ζώδιό σου σ’ ευνοεί, για να κάνεις τη σχέση που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Σκορπιέ, σήμερα θα έχουν σταθερή πορεία, χωρίς ιδιαίτερες διακυμάνσεις. Πρέπει, λοιπόν, ν’ αποφύγεις τα άλματα και προπάντων να μην προσπαθήσεις ν’ αλλάξεις κάτι θεμελιώδες. Τα οικονομικά σου θα έχουν αστάθεια, γι’ αυτό πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός στις κινήσεις σου. Απόφυγε να πάρεις σημαντικές αποφάσεις και μην κάνεις έξοδα.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Σήμερα, Τοξότη, θα προσπαθήσεις να λύσεις κάποια ζητήματα που έχουν δημιουργηθεί στο οικογενειακό σου περιβάλλον. Η αλήθεια είναι, ότι την τελευταία περίοδο όλα αυτά τα θέματα σε έχουν κουράσει πολύ. Κάνε λίγη υπομονή και προσπάθησε σήμερα τουλάχιστον να βρεις τα άτομα που δημιουργούν το πρόβλημα, να μιλήσεις μαζί τους και να λύσεις οριστικά κάθε αντιξοότητα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς σήμερα να αφιερωθείς λίγο περισσότερο στο σύντροφό σου, Τοξότη, αφήνοντας στην άκρη τις άλλες υποχρεώσεις. Αν δεν το κάνεις, θ’ ακούσεις παράπονα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι προτάσεις που θα δεχτείς στα επαγγελματικά σου, Τοξότη, θα είναι πολλές. Κάνε τις σωστές επιλογές, για να βγεις κερδισμένος. Στα οικονομικά σου, πρέπει να είσαι προσεκτικός, επειδή θα έρθουν ξαφνικά έξοδα, οπότε χρειάζεται σωστός προγραμματισμός.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Σήμερα, Αιγόκερε, θα ασχοληθείς με τις δικές σου υποθέσεις και ειδικά με θέματα που αυτή τη στιγμή βρίσκονται σε στασιμότητα και καθυστερούν τα μελλοντικά σου σχέδια. Θα μιλήσεις με κάποια άτομα κύρους και θα συζητήσεις μαζί τους για τα ζητήματα αυτά. Με τη βοήθειά τους θα βρεις λύσεις, οι οποίες θα σε βγάλουν από το αδιέξοδο αυτής της ημέρας.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μη βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα, Αιγόκερε, πριν ακόμη συζητήσεις με το σύντροφό σου. Στασιμότητα και ρουτίνα μπορεί να υπάρξει, αν αποστασιοποιηθείς από την κατάσταση της σχέσης σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Απόφυγε σήμερα στα επαγγελματικά σου, Αιγόκερε, να πάρεις σημαντικές αποφάσεις ή να κάνεις συνεργασίες, καθώς θα έχεις νεύρα. Στα οικονομικά σου, πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός απέναντι σε έξοδα που θα κάνεις και θα σε βγάλουν από το πρόγραμμά σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Σήμερα, Υδροχόε μου, θα βρεθείς αντιμέτωπος με κάποιο πρόβλημα μέσα στην οικογένειά σου, που μάλιστα θα δημιουργηθεί από δύο άτομα. Με την ψυχραιμία και τη διαλλακτικότητά σου, θα τα βοηθήσεις να μιλήσουν και να πουν τι είναι αυτό που τους οδηγεί σε προβληματικές συμπεριφορές. Στο τέλος, θα δώσεις τις καλύτερες λύσεις και τα άτομα αυτά θα είναι πολύ χαρούμενα κι ικανοποιημένα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Υδροχόε, θα έχεις συζητήσεις κι επαφές με το σύντροφό σου. Τα πράγματα θα εξελιχθούν καλά, αν δώσεις να καταλάβει το ταίρι σου τι θέλεις από εκείνο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς σήμερα στα επαγγελματικά σου, Υδροχόε, να κάνεις συνεργασίες και να ξεκαθαρίσεις θέματα που σε αγχώνουν, φέρνοντάς σου ανασφάλεια. Τα οικονομικά σου θα πάνε αρκετά καλά. Οι αποδόσεις σου είναι υψηλές και θ’ αυξήσεις τα έσοδά σου.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Σήμερα, Ιχθύ μου, θα εκπλαγείς δυσάρεστα με τη συμπεριφορά κάποιων ατόμων του φιλικού σου περίγυρου. Θα απορείς και θα ψάχνεις να βρεις την αιτία της στάσης τους. Αυτό που σε συμβουλεύω είναι, να μην ασχοληθείς καθόλου με τέτοιου είδους θέματα και να προσπαθήσεις να λύσεις δικά σου ζητήματα, που αυτή την περίοδο σε προβληματίζουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σημερινή ημέρα, Ιχθύ, φέρνει μια ηρεμία στον αισθηματικό σου τομέα. Μπορείς να περάσεις πάρα πολύ καλά, χωρίς προστριβές, εφόσον αποφύγεις να προκαλείς το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα δημιουργηθούν σήμερα μερικά προβλήματα στην εργασία σου, Ιχθύ μου. Πρέπει να είσαι προσεκτικός σ’ αυτά που λες, για να μη φτάσουν στα άκρα κάποιες καταστάσεις. Τα οικονομικά σου δε θα είναι στην καλύτερή τους κατάσταση. Πρόσεξε τις κινήσεις που θα κάνεις, για να μη βρεθείς εκτός προγραμματισμού.

ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια σήμερα 9/12/2018

Δημοσιεύτηκε

στις

ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 9/12/2018

Μία όμορφη Κυριακή η σημερινή με ήρεμη επικοινωνία και λύσεις για ψυχική ηρεμία! Ισχυρή διαίσθηση αλλά και συναισθηματικές επαφές, θα έχουν με το Τρίγωνο Ανάδρομου Ερμή-Χείρωνα, τα Ζώδια της Γης και του Νερού του 3ου δεκαημέρου!

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Σήμερα, Κριέ, φρόντισε να κάνεις πράγματα για σένα. Μπορείς ν’ ασχοληθείς με το οικογενειακό σου περιβάλλον και να περάσεις χαλαρά κι όμορφα, χωρίς να παιδεύεις το μυαλό σου με υποθέσεις που αφορούν την καθημερινότητα ή καταστάσεις, οι οποίες ακόμη δεν έχουν βρει λύσεις. Ίσως μια συζήτηση με κάποιο φιλικό σου άτομο, να σου κάνει πάρα πολύ καλό.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου σήμερα θα έχουν εντάσεις, Κριέ μου, και γι’ αυτό θα ευθύνεσαι εσύ. Καλό είναι να μην εκνευρίζεσαι με το σύντροφό σου και να μην πεις πράγματα που μπορεί να τον πληγώσουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα, Κριέ, προσπάθησε να ξεκουραστείς, καθώς αύριο θα ξεκινήσει μια γεμάτη εβδομάδα. Θα τα πας πολύ καλά στη δουλειά σου και θα βρεις λύσεις για κάποια θέματα που καθυστερούν. Έχεις πολλές υποχρεώσεις στα οικονομικά σου, που πολλές φορές σου χαλούν την διάθεση.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Είσαι από τα άτομα, Ταύρε, τα οποία θέλουν μέρα με τη μέρα να έχουν μία λογική εξέλιξη. Αυτό μέχρι τώρα το πετυχαίνεις, σε κάπως αργούς ρυθμούς βέβαια, και οι επιδιώξεις σου γίνονται έτσι ακριβώς όπως έχεις προγραμματίσει. Φρόντισε σήμερα να περάσεις τη μέρα με την οικογένειά σου και να κάνεις ευχάριστες συζητήσεις, ξεχνώντας καταστάσεις της καθημερινότητας που μπορεί να σε κουράζουν ψυχικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, Ταύρε μου, σήμερα θα έχεις κάποιες εναλλαγές και σκαμπανεβάσματα. Πρέπει να είσαι προσεκτικός σε συζητήσεις που θα κάνεις με το σύντροφό σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Ταύρε, αρχίζουν να πηγαίνουν πολύ καλά και πια μπορείς να υλοποιείς τα σχέδια που έχεις. Φρόντισε σήμερα να χαλαρώσεις και να δεις με θετικότητα το μέλλον. Θα σου παρουσιαστούν κάποια έξοδα που δεν περίμενες. Έχε καλό προγραμματισμό και απόφυγε να ξοδέψεις πολλά χρήματα, διαφορετικά θα βρεθείς εκτός προϋπολογισμού.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Γενικά
Στην καθημερινότητά σου, Δίδυμέ μου, τρέχεις με μανία ανάμεσα στα «πρέπει» και τα «θέλω» σου, κάτι που σε πιέζει πολύ και μερικές φορές σου δημιουργεί ψυχολογική ανασφάλεια. Κάθε μέρα πρέπει να διεκπεραιώσεις τις υποχρεώσεις που δημιουργούνται, αλλά – λες και δε φτάνει μόνο αυτό – τρέχεις και για υποθέσεις τρίτων. Σήμερα, φρόντισε να ξεχαστείς, να χαλαρώσεις, να ξεκουραστείς και πάνω από όλα, να κάνεις ευχάριστες συζητήσεις με δικά σου άτομα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, Δίδυμέ μου, σήμερα θα πρέπει να είσαι αρκετά επιφυλακτικός σε αυτά που λες και κάνεις, διαφορετικά θα προκαλέσεις τον εκνευρισμό του συντρόφου σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα, Δίδυμε, άφησε λίγο τη δουλειά. Από αύριο πολλές καταστάσεις που ήταν προβληματικές, θα βρουν τις λύσεις που θέλεις, ενώ θα μπορέσεις να συνεργαστείς με επιτυχία. Τα οικονομικά σου δεν είναι στα καλύτερά τους. Απόφυγε να κάνεις πολλά έξοδα και δες με περισσότερη σοβαρότητα τις υποχρεώσεις που έχεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Σήμερα, Καρκίνε, θα έχεις εντονότερη ευαισθησία απ’ όσο τις υπόλοιπες μέρες, κάτι που είναι απόλυτα λογικό, αφού όλη την εβδομάδα κουράστηκες. Άτομα του οικογενειακού του περιβάλλοντος μπορούν να σε κάνουν να νιώσεις καλύτερα και να σε ηρεμήσουν, ενώ μια μικρή εκδρομή θα σε ανέβαζε ψυχικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Με τις τόσες ευθύνες που έχεις στους διάφορους τομείς, Καρκίνε, θα παραμελήσεις λίγο τα αισθηματικά σου. Καλό είναι να δείξεις το ενδιαφέρον σου στο σύντροφό σου, για ν’ αποφύγεις εντάσεις και λογομαχίες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα είναι Κυριακή, Καρκίνε, οπότε μπορείς να ξεκουραστείς και να ξεφύγεις λίγο από την καθημερινότητα. Από αύριο στη δουλειά σου θα μπεις σε μια νέα τάξη καταστάσεων. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην καλύτερή τους φάση, οπότε σήμερα καλό είναι να κινηθείς με πολύ προγραμματισμό.

ΛΕΩΝ

Γενικά
Πάρα πολλές φορές, Λέων μου, ρίχνεις στον εαυτό σου κι όχι στους άλλους την ευθύνη για λάθη που γίνονται στην καθημερινότητα. Αυτό συμβαίνει, επειδή σκέφτεσαι πως εσύ φταις που απώλεσες τον έλεγχο των καταστάσεων. Δε χρειάζεται αυτοκριτική, αλλά, ειδικά σήμερα, να δεις μερικά πράγματα πιο χαλαρά. Προσέγγισε τη ζωή με διαφορετικό μάτι, ώστε να νιώσει ξεκούραση κι η ψυχή σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, Λέων, να περιμένεις πολλές ευχάριστες εκπλήξεις από το ταίρι σου. Φρόντισε να εξωτερικευτείς περισσότερο, για να φύγουν οι ανασφάλειες από το σύντροφό σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η μέρα, Λέων, απαιτεί ξεκούραση. Στην εβδομάδα που έρχεται, μπορείς να βγεις από όποιο αδιέξοδο έχεις στη δουλειά σου, να κινηθείς δυναμικά και να μιλήσεις με τους συνεργάτες σου για μελλοντικά σχέδια. Τα οικονομικά σου σε απασχολούν πολύ, επειδή οι υποχρεώσεις που έχεις είναι βαριές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Σήμερα, Παρθένε, θα νιώθεις μία απεριόριστη αγαλλίαση κι η διάθεσή σου θα είναι εξαιρετική, κάτι που θα σε γεμίζει με νέα συναισθήματα χαράς, αλλά και έντονη δημιουργικότητα. Φρόντισε να χαλαρώσεις και να ηρεμήσεις, ξεχνώντας υποθέσεις που αφορούν την καθημερινότητα, αφού, μπορώ να σε βεβαιώσω, τα σχέδια που δρομολογείς, θα πάνε πάρα πολύ καλά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Πρέπει στον αισθηματικό σου τομέα, Παρθένε μου, να δεις μερικές καταστάσεις με πολλή ψυχραιμία. Μη βγάζεις βιαστικά συμπεράσματα, πριν μιλήσεις με το σύντροφό σου, αλλιώς θα έχεις λογομαχίες κι εντάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα ζητήματα της εργασίας σου, Παρθένε, σήμερα ας μπουν λίγο στην άκρη. Από αύριο, θα έχεις πάρα πολλές ιδέες, αλλά και σχέδια, που μπορούν να οδηγήσουν στην επιτυχία. Απόφυγε σήμερα να μπεις στον πειρασμό και να κάνεις πολλά έξοδα, αφού έρχεται ένα επταήμερο με πολλές υποχρεώσεις.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Όλη την εβδομάδα, Ζυγέ μου, η προσμονή σου για τις υποθέσεις που ήθελες να τελειώσεις, σε είχαν φέρει σε μία κατάσταση ατελείωτου άγχους. Πολλές καταστάσεις όμως έχουν έρθει πια στα μέτρα σου κι έχεις δώσει λύσεις σε πράγματα που λίγοι θα μπορούσαν. Σήμερα, λοιπόν, φρόντισε να χαλαρώσεις, να ξεχαστείς λίγο από την καθημερινότητα και να φορτίσεις τις μπαταρίες σου για τις επόμενες ημέρες.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς σήμερα να περάσεις υπέροχα, Ζυγέ, αν δεις με περισσότερο ενδιαφέρον τα αισθηματικά σου και δεν αναλώνεσαι τόσο πολύ σε άλλες υποχρεώσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Ζυγέ, τα πηγαίνεις αρκετά καλά κι ακολουθείς λεπτομερή προγραμματισμό. Σήμερα, μπορείς να χαλαρώσεις και να ηρεμήσεις από τις πολλές ευθύνες. Μη συνεχίζεις στο ίδιο τέμπο, ξοδεύοντας πολλά χρήματα και προχωρώντας σε κινήσεις που σε οδηγούν εκτός προϋπολογισμού.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Σήμερα, Σκορπιέ μου, θ’ αντιδράσεις στη σχολαστικότητα που θα δείξει κάποιο άτομο του οικογενειακού σου περιβάλλοντος. Η συμβουλή μου είναι, ότι δε θα πρέπει να το κάνεις θέμα, αλλά ν’ αφήσεις τα πράγματα να κυλήσουν ομαλά, αφού ακόμη κι αν προσπαθήσεις να πεις κάτι, δε θα υπάρξει αποτέλεσμα. Φρόντισε, λοιπόν, να χαλαρώσεις, να προσεγγίσεις τις καταστάσεις πιο ανάλαφρα και θα δεις, ότι έτσι όλα θα είναι καλύτερα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σου χρειάζεται, Σκορπιέ, σύντομα να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και να περάσεις ρομαντικά κι ερωτικά, αφού με τις ευθύνες που έχεις σε άλλους τομείς, έχει γίνει δύσκολη η καθημερινότητά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα είναι Κυριακή, Σκορπιέ, και μπορείς να δεις τα πράγματα αρκετά χαλαρά, χωρίς να ασχοληθείς με επαγγελματικά θέματα. Τα οικονομικά σου δε βρίσκονται σε καλή κατάσταση, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι θ’ αρχίσουν σιγά – σιγά να ισορροπούν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Από το πρωί, Τοξότη, η μέρα σου θα ξεκινήσει με πάρα πολύ ευχάριστες εκπλήξεις από δικά σου άτομα. Η διάθεσή σου θα είναι σε υψηλά επίπεδα και θα θέλεις να ευχαριστήσεις τα πρόσωπα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος. Μπορείς να προτείνεις μια εκδρομή, κάτι που θα δώσει χαρά σε όλους και πάνω από όλα, θα ξεκουράσει εσένα από την ένταση της καθημερινότητας.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς να πας ακόμη καλύτερα στη σχέση σου, Τοξότη, αν πρώτα ξεκαθαρίσεις μέσα σου τα συναισθήματα που έχεις για το ταίρι σου. Μην επιχειρήσεις να μιλήσεις μαζί του, αν δεν έχεις πάρεις τις οριστικές σου αποφάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Απόφυγε σήμερα, Τοξότη, να ασχοληθείς με ζητήματα δουλειάς. Μια Κυριακή νομίζω τη χρειάζεσαι, για να ξεκουραστείς, αλλιώς μπορεί να κάνεις σπασμωδικές κινήσεις και να γίνουν λάθη στην εργασία σου. Τα οικονομικά σου έχουν αρχίσει να ισορροπούν, αλλά πρέπει να σταματήσεις τα νέα έξοδα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Η πίεση κι η κούραση της εβδομάδας θα βγει σήμερα, Αιγόκερέ μου. Προσπάθησε, λοιπόν, να κρατήσεις το μυαλό μακριά σου από πράγματα, που αφορούν υποθέσεις της καθημερινότητας. Φρόντισε να περάσεις τη μέρα χαλαρά και με δικά σου άτομα, ώστε να νιώσεις καλύτερα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, Αιγόκερε, θα σου δημιουργηθούν κάποια ερωτήματα για το ταίρι σου. Μην αλλάξεις στάση απέναντι του κι απλά φρόντισε να μιλήσεις με ειλικρίνεια.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα, Αιγόκερε, φρόντισε να αποφορτιστείς από το άγχος της εβδομάδας, αφού στη δουλειά σου πολλά θέματα που είναι στάσιμα, θα αρχίσουν ν’ αλλάζουν και θα βρουν τις λύσεις που θέλεις. Κάποια σχέδια που έχεις για τα οικονομικά σου θα μείνουν στάσιμα. Απόφυγε σήμερα να μπεις στη διαδικασία να κάνεις πολλά έξοδα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Σήμερα, Υδροχόε, θ’ ασχοληθείς με την οικογένειά σου και με θέματα, τα οποία προβληματίζουν κι απασχολούν κάποια μέλη της. Θα κάνεις συζητήσεις για κάθε πτυχή τους και θα δώσεις λύσεις, που θα σας ικανοποιήσουν όλους αρκετά. Μετά από όλα αυτά, φρόντισε να περάσεις πάρα πολύ όμορφα, διασκεδάζοντας και χαλαρώνοντας, ώστε να νιώσεις κι εσύ καλύτερα ψυχικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Οι πολλές υποχρεώσεις που έχεις σε άλλους τομείς, Υδροχόε, δε σ’ αφήνουν να δοθείς ολοκληρωτικά στο ταίρι σου και να του εκφράσεις τα συναισθήματα σου. Σήμερα, έχεις την ευκαιρία να το κάνεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι δυνατότητες που έχεις, Υδροχόε, είναι γνωστές. Σήμερα που είναι Κυριακή, φρόντισε να ηρεμήσεις κι από αύριο στη δουλειά σου ο δυναμισμός κι η δημιουργικότητα θα σε χαρακτηρίζουν. Τα πράγματα στα οικονομικά σου θ’ αρχίσουν να ισορροπούν και θ’ αυξήσεις πολύ τα έσοδά σου.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Η εβδομάδα που πέρασες, Ιχθύ, ήταν πολύ κουραστική και σε πίεσε αρκετές φορές με κάποιες καταστάσεις, που έπρεπε άμεσα να τελειώσεις. Σήμερα, φρόντισε να ξεκουραστείς, ν’ ασχοληθείς με την οικογένειά σου και να κάνεις πράγματα που πραγματικά σε χαλαρώνουν, ώστε ν’ αποκτήσεις καινούργιες δυνάμεις για το επταήμερο που έρχεται.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου θα πάει πολύ καλά, Ιχθύ, αρκεί να δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον στο ταίρι σου και να μην απορροφηθείς από άλλες καταστάσεις, που μπορεί να σε προβληματίσουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Το επαγγελματικό άγχος που έχεις, είναι μεγάλο, Ιχθύ μου. Φρόντισε σήμερα να αποφορτιστείς και ν’ αφήσεις λίγο τη δουλειά σου, αφού εκεί αρχίζεις σιγά – σιγά να βάζεις πάρα πολλά θέματα σε μία σειρά. Σήμερα, μπορείς να κάνεις ένα πολύ καλό προγραμματισμό στα οικονομικά σου για την εβδομάδα που έρχεται.

oroskopos

ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια σήμερα 7/12/2018

Δημοσιεύτηκε

στις

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Σε ένα θέμα, Κριέ, στο οποίο έχεις δείξει συνέπεια κατά το παρελθόν, τα αποτελέσματα κάνουν σήμερα την εμφάνισή τους και είναι πάρα πολύ θετικά. Είσαι από τα ζώδια που θέλουν να τακτοποιούν τις υποθέσεις τους γρήγορα και χωρίς πολλούς – πολλούς προβληματισμούς. Η Νέα Σελήνη που γίνεται σήμερα στον Τοξότη, θα σου φέρει καινούργιες ευκαιρίες, οι οποίες στο μέλλον θ’ αποδειχθούν πάρα πολύ καλές.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Απόφυγε σήμερα τις αντιθέσεις και τους καβγάδες, Κριέ μου. Με χαμηλούς τόνους και μέσα από συζήτηση, φρόντισε να λύσεις όσες παρεξηγήσεις μπορεί να έχεις με το σύντροφό σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μπορείς σήμερα να κάνεις τις αλλαγές που θέλεις στη δουλειά σου, Κριέ, και θα έχεις την υποστήριξη των συνεργατών σου. Παλιά θέματα που σε αγχώνουν, τώρα βρίσκουν τις καλύτερες λύσεις. Τα οικονομικά σου θα είναι στάσιμα. Πρόσεξε να μην παρασυρθείς σε άσκοπες αγορές κι απόφυγε να κάνεις αναφορές σε νομικά θέματα.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Προσπάθησε σήμερα, Ταύρε, ν’ ασχοληθείς με καταστάσεις οι οποίες αφορούν το παρελθόν, ώστε να δώσεις τις καλύτερες δυνατές λύσεις. Η δυναμικότητά σου θα είναι στα ύψη της κι έτσι θα αντιμετωπίσεις επιτυχώς δύσκολα θέματα. Μπορείς να μιλήσεις με κάποιο άτομο της οικογένειάς σου, γι’ αυτά που θέλεις να τακτοποιήσεις, και θα έχεις την αμέριστη βοήθειά του.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα είναι ευκαιρία, Ταύρε, να πεις τώρα στο σύντροφό σου αυτά που θέλεις, αφού θα έχεις την πλήρη κατανόησή του. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να ξέρεις πως η Αφροδίτη από το Σκορπιό σού χαρίζει περισσότερο πάθος. Χρησιμοποίησέ το για να βρεις την αδελφή ψυχή σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς σήμερα να κάνεις πάρα πολλά στη δουλειά σου, Ταύρε, καθώς θα έχεις ιδέες που θα σου φέρουν επιτυχία, αρκεί να μην αγχώνεσαι και προπάντων, να μην τα πιάνεις όλα μαζί. Απόφυγε στα οικονομικά σου να πάρεις σημαντικά ρίσκα, καθώς αντιμετωπίζεις δυσκολίες, από κάποια ξαφνικά έξοδα του πρόσφατου παρελθόντος.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Γενικά
Σήμερα, Δίδυμε, που γίνεται η Νέα Σελήνη στον Τοξότη, ευνοείσαι σε όλες σου τις υποθέσεις, ώστε να βρεις τις καλύτερες λύσεις. Θα ξεκινήσεις μια αναζήτηση του βαθύτερου Εγώ σου, για να διορθώσεις κάποια πράγματα που νομίζεις ότι κάνεις λάθος κι έχουν σχέση με τον περίγυρό σου. Η αυτογνωσία σου είναι βαθειά, ξέρεις πάρα πολύ καλά τι σου γίνεται, ενώ μπαίνεις σε μία καινούργια περίοδο, στην οποία οι καταστάσεις θα εξελίσσονται θετικά κι εσύ θα αισθάνεσαι απεριόριστη ικανοποίηση.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μην κάνεις σήμερα συζητήσεις που αφορούν το παρελθόν, Δίδυμε. Θα σε κουράσουν ψυχικά και δε θα βγάλεις κάτι. Καλύτερα να ξεσκάσεις με το σύντροφό σου, σε μια μικρή ή μεγάλη απόδραση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Ημέρα που ξεκινά με συζητήσεις και σχέδια, Δίδυμε, ενώ θα γίνεις και περισσότερο επικοινωνιακός. Θα λύσεις με πολύ εύκολο τρόπο τα προβλήματα που έχεις. Τα οικονομικά σου θα μείνουν στάσιμα. Καλό είναι να κάνεις υπομονή, αφού οι βάσεις σου είναι γερές και στο μέλλον θα δεις σημαντική βελτίωση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Έχεις πάρα πολλές υποχρεώσεις να τακτοποιήσεις, Καρκίνε μου, και μερικές φορές, όταν βγαίνεις εκτός προγράμματος, το άγχος που νιώθεις γίνεται έντονο. Δε χρειάζεται όμως να καταβάλλεσαι ψυχικά, αλλά απλώς έχε πληρέστερο προγραμματισμό και θα δεις ότι θα ανταπεξέλθεις με τον καλύτερο τρόπο. Κάποια υπόθεση που σε προβληματίζει, θα εξελιχθεί θετικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορεί σήμερα η σχέση σου, Καρκίνε μου, να πάρει μία τροπή που δεν περίμενες. Για ν’ αποφύγεις τις άσχημες εξελίξεις, καλό είναι να συζητήσεις με το σύντροφό σου και να κατανοήσεις τι είναι αυτό που θέλει και σου ζητάει

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι ευκαιρίες που μπορεί να παρουσιαστούν στα επαγγελματικά σου, Καρκίνε, πρέπει να τύχουν αξιοποίησης, ώστε να φτάσεις στο στόχο σου. Έχεις πάρα πολλές ιδέες που οφείλεις να ξεκινήσεις να υλοποιείς. Τα οικονομικά σου θα μείνουν στάσιμα, παρόλο που μπορεί να υπάρξουν κάποιες ελπιδοφόρες προτάσεις.

ΛΕΩΝ

Γενικά
Η Νέα Σελήνη που γίνεται σήμερα στον Τοξότη, σ’ ευνοεί, Λέων, και θα φέρει καινούργιες ευκαιρίες στη ζωή σου, που θ’ αλλάξουν με ριζικό τρόπο τα πράγματα. Φρόντισε να εκμεταλλευτείς τις νέες ευκαιρίες, αφού είναι πολύ συμφέρουσες για σένα. Κάποια οικογενειακά θέματα που σε προβληματίζουν, θα βρουν αυτή την περίοδο τις καλύτερες λύσεις, που θα σου δώσουν χαρά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Απόφυγε, Λέων μου, σήμερα να φορτίσεις το σύντροφό σου με ζητήματα της δουλειάς. Πέρνα περισσότερο χρόνο μαζί του, για ν’ αποφύγεις παράπονα κι εντάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Λέων, θα τα καταφέρεις πάρα πολύ καλά, αρκεί να μην κάνεις βιαστικές κινήσεις και γίνουν λάθη, που μπορεί να σ’ εκθέσουν σε συνεργάτες σου. Τα καινούργια σχέδια ευνοούνται. Απόφυγε να πάρεις μεγάλα ρίσκα στον οικονομικό τομέα. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις, αλλά μην ανοιχτείς σε θέματα που δεν γνωρίζεις πολύ καλά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Η συγκέντρωση που θα έχεις, Παρθένε, για θέματα τα οποία σε απασχολούν από το παρελθόν, θα είναι πάρα πολύ μεγάλη. Η Νέα Σελήνη που γίνεται σήμερα στον Τοξότη, θα φέρει λύσεις, που ίσως δεν μπορούσες να δώσεις εσύ. Ο κοινωνικός σου περίγυρος ανοίγει κι έτσι θα τακτοποιήσεις κάποια σχετικά ζητήματα, τα οποία σε απασχολούν εδώ και πάρα πολύ καιρό.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς σήμερα να έρθεις πιο κοντά στο σύντροφό σου, Παρθένε. Οι λύσεις που θέλεις να δώσεις στον αισθηματικό σου τομέα, βρίσκονται εύκολα και με πολύ μεγάλη επιτυχία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Παρθένε, σήμερα πρέπει να φανείς πολύ προσεκτικός σε οτιδήποτε αφορά μελλοντικά θέματα. Απόφυγε να εκφράσεις με περιττό πάθος την άποψή σου, διαφορετικά θα έχεις προστριβές με τους συνεργάτες σου. Τα οικονομικά σου δεν πάνε άσχημα, ενώ αναζητάς κι άλλες πηγές εσόδων. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις για σχετικά θέματα.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Έχεις βαριές υποχρεώσεις, Ζυγέ μου, και πάρα πολλά θέματα, τα οποία πρέπει να περάσουν από τα χέρια σου, για να δώσεις λύσεις εσύ. Φρόντισε να μη χάσεις την ψυχραιμία σου και να μην εκνευριστείς, αφού είσαι από τα δυναμικά ζώδια, τα οποία μπορούν πάντα να δίνουν λύσεις, έστω την τελευταία στιγμή. Έτσι πράξε και σήμερα, ώστε στο τέλος της ημέρας να νιώσεις ψυχική ικανοποίηση.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο ερωτισμός σου, Ζυγέ, σήμερα θα είναι στα ύψη. Φρόντισε να τον εκμεταλλευτείς απόλυτα και να περάσεις καλά με το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι συνεργασίες, Ζυγέ, τα νέα σχέδια ή αλλαγές και γενικότερα τα καινούργια ξεκινήματα, σήμερα ευνοούνται. Μπορείς να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που έχεις από το παρελθόν. Απόφυγε να είσαι υπερβολικός σε ό,τι έχει σχέση με τον οικονομικό τομέα. Θα έχεις τάσεις προς το να ξοδεύεις άσκοπα χρήματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Σήμερα, Σκορπιέ, θα δεις ότι κάποιες υποθέσεις που εκκρεμούν από το παρελθόν, πρέπει να λυθούν άμεσα. Θα νομίζεις ότι ακροβατείς πάνω σε τεντωμένο σκοινί, αλλά μην ανησυχήσεις, αφού οι λύσεις που θα δώσεις, θα είναι επαρκείς και θα σε βγάλουν από πάρα πολλούς προβληματισμούς. Μια συζήτηση με άτομο της οικογένειάς σου θα σε κάνει να νιώσεις καλύτερα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς σήμερα να περάσεις πολύ καλά με το σύντροφό σου, Σκορπιέ, αρκεί να μην κλείνεσαι στον εαυτό σου και να μη διστάζεις να ζητάς αυτό που θέλεις και σ’ ευχαριστεί. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, τώρα που είναι η Αφροδίτη στο ζώδιό σου, μην κάθεσαι! Ακόμη προλαβαίνεις τα πάντα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Σκορπιέ, μπορείς να κάνεις συνεργασίες και ν’ αρχίσεις να υλοποιείς τα σχέδια, που έχεις σκεφτεί εδώ και καιρό. Οι ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν, πρέπει να τύχουν αξιοποίησης. Τα οικονομικά σου γενικώς δε θα πάνε άσχημα, αλλά πρέπει ο χειρισμός σου να είναι πολύ προσεκτικός, επειδή θα έχεις μια ροπή για έξοδα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Η Νέα Σελήνη που γίνεται σήμερα στο ζώδιό σου, Τοξότη, θα φέρει πάρα πολλές αλλαγές στη ζωή σου, ενώ καταστάσεις που μέχρι τώρα σε προβλημάτιζαν, θα βρουν λύσεις που θα σε ικανοποιήσουν αρκετά. Για οικογενειακά θέματα που θέλεις να τακτοποιήσεις, μπορείς να ξεκινήσεις από σήμερα να κάνεις συζητήσεις και να ξέρεις, ότι θα βρεθούν πολύ ικανοποιητικές λύσεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα συναισθήματά σου είναι ξεκάθαρα, Τοξότη μου, αλλά πρέπει να δώσεις να το καταλάβει κι ο σύντροφός σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Χρειάζεται να οργανωθείς λίγο περισσότερο στη δουλειά σου, Τοξότη μου, για να φτάσεις στην επιτυχία που θέλεις. Διαθέτεις αμέτρητες δυνατότητες κι αυτό που βάζεις στο μυαλό σου, κατά κανόνα επιτυγχάνεται. Τα οικονομικά σου θα είναι στάσιμα. Έχεις πάρα πολλές υποχρεώσεις που πρέπει να τακτοποιήσεις, γι’ αυτό καλό είναι να προγραμματιστείς περισσότερο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Σήμερα, Αιγόκερέ μου, θα σε πιάσει μία περίεργη συναισθηματικότητα για κάποιες καταστάσεις που έχουν συμβεί στο παρελθόν. Καλό είναι να επανέλθεις στην πραγματικότητα, ώστε να τακτοποιήσεις τα θέματα που αυτή τη στιγμή σε απασχολούν και προβληματίζουν. Μην ανησυχείς πάντως, καθώς τα δικά σου άτομα είναι πρόθυμα να σε βοηθήσουν σε ό,τι τους ζητήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Απόφυγε σήμερα, Αιγόκερε, να αναζητήσεις τη λύση σε παρεξηγήσεις ή προβλήματα που υπάρχουν στη σχέση σου από το παρελθόν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Αιγόκερε, δεν έχεις κάποιο πρόβλημα και μπορείς ν’ αρχίσεις να υλοποιείς σχέδια, που είχαν μείνει σε στασιμότητα. Ας μιλήσεις με τους συνεργάτες σου, ώστε να πάρεις τη βοήθεια τους. Τα οικονομικά σου σήμερα δε θα είναι στην καλύτερή τους κατάσταση, οπότε καλύτερα να αποφύγεις συναλλαγές και συμφωνίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Το ανοιχτό μυαλό σου, Υδροχόε, σήμερα θα σε βοηθήσει να βρεις τη λύση σε κάποια θέματα που μέχρι τώρα καθυστερούν. Είσαι άτομο του οποίου η πρακτικότητα μπορεί να απελευθερώσει από τη «λάσπη» όσες καταστάσεις αποδεικνύονται προβληματικές. Ένα φιλικό σου άτομο θα ζητήσει τη συμβουλή σου, την οποία θα δώσεις, βγάζοντάς το από το αδιέξοδο στο οποίο βρίσκεται αυτή τη στιγμή.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο δυναμισμός σου στον αισθηματικό τομέα, Υδροχόε, σήμερα θα είναι μεγάλος. Στους αδέσμευτους έρχονται καινούργιες γνωριμίες, που έχουν πολύ καλές προοπτικές.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η δυναμικότητά σου στη δουλειά σου, Υδροχόε, σήμερα θα είναι μεγάλη και θα ξεπεράσεις πολλά προβλήματα που σε ταλαιπωρούν εδώ και καιρό. Τα οικονομικά σου θα έχουν στασιμότητα. Απόφυγε να κάνεις περιττά έξοδα και μην παρασυρθείς σε αχρείαστες αγορές.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Είσαι από τα ζώδια, Ιχθύ, που έχουν μεγάλη εντιμότητα μέσα τους και θέλεις να εισπράττεις ηθική συμπεριφορά κι από τον περίγυρό σου. Η Νέα Σελήνη που γίνεται σήμερα στον Τοξότη, σ’ ευνοεί για υποθέσεις που σε απασχολούν μέχρι τώρα. Θα έχεις πάρα πολλές ιδέες για το πώς να βγεις από κάθε αδιέξοδο, που ίσως βρίσκεσαι αυτή τη στιγμή.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Ιχθύ μου, θα σου δημιουργηθούν κάποια ερωτήματα από τη συμπεριφορά του συντρόφου σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, διαπιστώνεις ότι γύρω σου οι πειρασμοί είναι πολλοί. Προβλέπω ότι θα κάνεις τη γνωριμία που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς, Ιχθύ, σήμερα να διευθετήσεις εκκρεμότητες που έχεις στη δουλειά σου και σε αγχώνουν έντονα. Επίσης, οι καινούργιες συνεργασίες ή αλλαγές ευνοούνται. Τα οικονομικά σου θα έχουν σημαντική ανοδική πορεία. Μπορείς να συζητήσεις για ν’ αυξήσεις τα εισοδήματά σου.

ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Social

Facebook
INSTAGRAM
Twitter
YOUTUBEΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

 

Αν γινόντουσαν τώρα εκλογές ποιο κόμμα πιστεύεται θα εκλεγόταν πρώτο

Σύριζα
Νέα Δημοκρατία
ΚΚΕ
Χρυσή Αυγή
Δημοκρατική Συμπαράταξη
ΑΝΕΛ
Λαϊκή Ενότητα
Αλλο
Created with SurveyMaker

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠIΣHΣ

Αρέσει σε %d bloggers: