Connect with us

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ

Κώστας Κατσιμίγας : Σε ποιόν δίνει το «χρίσμα» ο ΣΥΡΙΖΑ για την Περιφέρεια ΑΜ-Θ

Δημοσιεύτηκε

στις

Με αντικείμενο την προετοιμασία της ερχόμενης Κεντρικής Επιτροπής η οποία θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 13 και 14 Οκτωβρίου 2018, συνεδρίασε η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ, υπό τον πρωθυπουργό και πρόεδρο του κόμματος, Αλέξη Τσίπρα.

Όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, για τις αυτοδιοικητικές εκλογές ενημέρωσε ο Γραμματέας της ΚΕ, Πάνος Σκουρλέτης αναφορικά με τις συσκέψεις που έχουν γίνει σε επίπεδο κομματικών οργανώσεων σε όλη την Ελλάδα. Στόχος είναι έως το τέλος Οκτωβρίου-αρχές Νοεμβρίου να έχουν αποφασιστεί οι υποψηφιότητες που θα στηρίξει ο ΣΥΡΙΖΑ σε όλες τις Περιφέρειες.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, έως τώρα ο ΣΥΡΙΖΑ είναι σε θέση να ανακοινώσει το «χρίσμα» σε 7 Περιφέρειες. Πρόκειται για τους δύο νυν Περιφερειάρχες που είχαν στηριχθεί και την προηγούμενη φορά, τη Ρένα Δούρου στην Περιφέρεια Αττικής και τον Θεόδωρο Γαλιατσάτο στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων. Επίσης, τον νυν περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας, Θεόδωρο Καρυπίδη, τον Γιώργο Δέδε για την Περιφέρεια Πελοποννήσου, τον νυν περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Απόστολο Κατσιφάρα, τον Κωνσταντίνο Κατσιμίγα για την Ανατολική Μακεδονία-Θράκη και τον Δημήτρη Αναγνωστάκη στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.

Ποιος είναι ο εκλεκτός του ΣΥΡΙΖΑ για την Περιφέρεια ΑΜ-Θ
Ο Κωνσταντίνος Κατσιμίγας γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κομοτηνή. Σπούδασε αρχιτεκτονική στον Πανεπιστήμιο της Βενετίας. Πραγματοποίησε μεταπτυχιακές σπουδές στον περιβαλλοντικό σχεδιασμό. Ασκεί ελεύθερο επάγγελμα στην Κομοτηνή από το 1982 και ασχολείται με μελέτες ιδιωτικές και δημοσίου και ιδιωτικές κατασκευές.

Για αρκετά χρόνια διετέλεσε μέλος της διοίκησης του Περιφερειακού Τμήματος Θράκης του Τεχνικού Επιμελητηρίου της Ελλάδος (γραμματέας, αντιπρόεδρος, πρόεδρος αντιπροσωπείας).

Γιος του πρώην δημάρχου Κομοτηνής, Χαράλαμπου Κατσιμίγα (1983-1986), ασχολήθηκε και ο ίδιος με τα δημοτικά πράγματα της Κομοτηνής. Εκλέχθηκε 2 φορές δημοτικός σύμβουλος και διετέλεσε Αντιδήμαρχος Τεχνικών (1991-1994) και πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου (1995-1998), επί δημαρχίας Γιώργου Παπαδριέλλη.

Tο 2006 εξελέγη Νομαρχιακός Σύμβουλος Ροδόπης και την 1η Ιανουαρίου 2007 ανέλαβε καθήκοντα Αντινομάρχη, αρμόδιου σε θέματα Ανάπτυξης, Διοικητικά και Οικονομικά.

Έχουν δημοσιευθεί κατ’ επανάληψη εργασίες του με αρχιτεκτονικές μελέτες και με θέματα που αφορούν την αρχιτεκτονική των ορεινών οικισμών της Ροδόπης. Εκπόνησε μελέτες Τοπικών Αναπτυξιακών Σχεδίων των δήμων Σαπών, Μαρώνειας, Σώστη και Νέου Σιδηροχωρίου. Συμμετείχε σε πολλά συνέδρια και πραγματοποίησε διαλέξεις σε θέματα Αρχιτεκτονικής, περιβάλλοντος και Χωροταξίας. Αρκετές από τις διαλέξεις του έχουν δημοσιευθεί, ενώ έχει επιμεληθεί την κατασκευή χαρτών της Κομοτηνής και του Νομού Ροδόπης.

(Visited 1 times, 1 visits today)
ΥΠΟΒΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Απάντηση

ΚΑΒΑΛΑ

Έρχονται περισσότερα δρομολόγια στη γραμμή της Κεραμωτής

Δημοσιεύτηκε

στις

Με την προοπτική της αύξησης της επιβατικής κίνησης, αυξήθηκαν τα δρομολόγια των φερι μπότ στη γραμμή της Κεραμωτής, δύο περισσότερα απο χθες.

Η επόμενη αύξηση των δρομολογίων θα πραγματοποιηθεί απο την πρώτη Ιουνίου.

(Visited 1 times, 1 visits today)
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

ΚΑΒΑΛΑ

Εργασίες καθαρισμού και συντήρησης σε Τενέδου και Καλαμίτσα

Δημοσιεύτηκε

στις

Οι εργαζόμενοι της Υπηρεσίας Καθαριότητας του Δήμου Καβάλας, φρόντισαν την Τρίτη 26 Μαΐου 2020 για την αποψίλωση της χαμηλής βλάστησης και το κλάδεμα των πικροδαφνών στην οδό Τενέδου

Τις εργασίες συντήρησης των καμπινών και ευπρεπισμού του περιβάλλοντος χώρου στην ακτή της Καλαμίτσας, στις οποίες προχώρησε η Υπηρεσία Καθαριότητας, επιθεώρησε την Τρίτη 26 Μαΐου 2020 ο Δήμαρχος Καβάλας, Θόδωρος Μουριάδης.

(Visited 1 times, 1 visits today)
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

ΡΟΔΟΠΗ

Εστίαση: 7 στους 10 άνοιξαν στην Κομοτηνή

Δημοσιεύτηκε

στις

Το επί δυόμιση μήνες λουκέτο, το οποίο όμως δεν συνοδεύτηκε από την απαραίτητη στήριξη, ξεκλειδώθηκε χθες το πρωί στον κλάδο της Εστίασης πανελλαδικά. Έτσι και στην Κομοτηνή, οι καταστηματάρχες έβαλαν ξανά τα κλειδιά στις πόρτες, όμως, ακόμη αναζητούν «αντικλείδι» για ν’ ανταπεξέλθουν στα σωρευμένα προβλήματα, αλλά κι απαντήσεις σε πολλά ανοιχτά ζητήματα του κλάδου, ιδίως για μία ισχυρή μειοψηφία καταστηματάρχων που παραμένουν σε «λουκέτο» καθώς δεν διαθέτουν εξωτερικό χώρο κι αναμένουν το πρώτο 15νθήμερο του Ιουνίου.

Έβαλαν μάσκες – έβγαλαν μεζούρες
Οι επαγγελματίες οφείλουν να τηρούν τα αυστηρά υγειονομικά πρωτόκολλα και τις αποστάσεις με μεζούρα. Έτσι, όλο το προηγούμενο διάστημα έβγαλαν «μεζούρες» για να δουν τη σωστή αναλογία τραπεζιών, καθώς το τελευταίο πράγμα που θ’ άντεχαν αυτή τη στιγμή είναι ένα πρόστιμο.

Έτσι, εκτός από τα υγειονομικά πρωτόκολλα (μάσκες, ασπίδες προσώπου, γάντια κλπ) που οφείλουν να τηρούν οι εργαζόμενοι με μέριμνα εργοδοτών, η αναλογία πελατών/εμβαδού οφείλει να είναι ένας πελάτης ανά 2 τ.μ. συνολικής ωφέλιμης επιτρεπόμενης επιφάνειας λειτουργίας. Επίσης, σε κάθε τραπέζι μπορούν να κάθονται μέχρι 6 άτομα, εκτός αν είναι της ίδιας οικογένειας, ενώ ακόμη η ελάχιστη απόσταση μεταξύ των τραπεζιών, σύμφωνα με την διάταξη των καθισμάτων πρέπει να είναι από 0,70 εκ έως 1,70 μ.

Βήμα κανονικότητας στην πόλη
Το άνοιγμα της Εστίασης –που αν είναι μη άλλο αποτελεί «βιομηχανία» για την Κομοτηνή- αποτέλεσε ένα βήμα κανονικότητας για την πόλη. Ούσα εργάσιμη, όμως, η Δευτέρα, αλλά και με μουντό καιρό, υπήρξαν αντικίνητρα για την έξοδο των Κομοτηναίων.

Ωστόσο, η κίνηση την πρώτη μέρα κρίθηκε από μέτρια ως ικανοποιητική, καθώς δεν ήταν λίγοι όσοι έσπευσαν να πιουν έναν καφέ σε κεντρικά σημεία της πόλης. Η κίνηση, πάντως, δεδομένης και της απουσίας φοιτητών, δεν αναμένεται πάρα πολύ υψηλή.

 

(Visited 1 times, 1 visits today)
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

ΣΕΡΡΕΣ

Σέρρες: Αυτός είναι ο ηλικιωμένος που εξαφανίστηκε στο Αδερφικό -Συνεχίζονται οι έρευνες

Δημοσιεύτηκε

στις

Μεγάλη κινητοποίηση στο Αδερφικό Σερρών και στην γύρω περιοχή, σε εξέλιξη και σήμερα Τρίτη 26 Μαίου για τον εντοπισμό του ηλικιωμένου που εξαφανίστηκε από χθες το απόγευμα

Σύμφωνα, με πληροφορίες ο άντρας έφυγε από το σπίτι του προκειμένου να πάει να κόψει καλάμια και δεν επέστρεψε πίσω.

Τον 80χρονο που ζει μόνος του, αναζητούν από χθες το πρωί, συγγενείς και κάτοικοι αλλά και αστυνομικοί, που οργώνουν την περιοχή για να τον εντοπίσουν, δυστυχώς χωρίς επιτυχία μέχρι τώρα

Στις έρευνες συνδράμουν κι αστυνομικοί σκύλοι

Ο ηλικιωμένος φορούσε παλιά ρούχα και κυκλοφορούσε με μηχανάκι σε χρώμα μπλε, ενώ σύμφωνα με τον πρόεδρο του χωριού ήταν υγιέστατος

Έκκληση στους κατοίκους του Αδερφικού και του Κουβουκλίου να δώσουν πληροφορίες αν έχουν δει κάτι περίεργο, κάνει ο πρόεδρος του Αδερφικού Σερρών, κος Ιωάννης Πασσιάς

 

(Visited 1 times, 1 visits today)
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

.

Menoume Spiti

Monopolio Delivery

Popular posts:

PABTEBOY ME GIATRO

Mladen Group 01

Mladen Group 02

Mladen Group 03

Mladen Group 04

Mladen Group 05

Mladen Group 06

Mladen Group 07

Mladen Group 08

Mladen Group 09

Mladen Group 10

Mladen Group 11

Mladen Group 12

Mladen Group 13

Mladen Group 14

Mladen Group 15

Free Group 01

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠIΣHΣ